Најбољи зелени хостинг: Топ 5 компанија које се баве еколошким веб хостингом

Најбоље компаније за зелени хостинг


Да ли тражите најбоље зелене хостинг компаније?

Зелене или еколошки прихватљиве веб хостинг компаније ослањају се на обновљиве изворе енергије како би напајали центре података. Осим тога, он функционише као традиционалне компаније за веб хостинг.

Данас податковни центри представљају 2% светске емисије угљеника и очекује се да ће порасти на 14%, колико има и Сједињене Државе до 2040. Ако сте љубитељ природе, можда бисте желели да изаберете зелено компанија која се обавезала да ће смањити утицај угљеника.

У овом чланку ћемо делити нашу одабрану листу најбољих зелених хостинг компанија за љубитеље животне средине и природе.

Шта је зелени хостинг?

Греен хостинг функционише као типичан веб хостинг провајдер и пружа све скупове хостинг функција које вам помажу да покренете и покренете своју веб локацију. Међутим, главна разлика је у томе што зелени хостинг користи обновљиве изворе енергије, што оставља мањи траг угљеника.

Веб хостинг сервери огромну количину енергије за покретање сервера, контролних соба сервера и безбедносних подешавања. За зелено окружење хостинга, енергија се узима из ветротурбина или других обновљивих извора енергије.

Погледајмо неке од најбољих зелених хостинг компанија на којима можете угостити своју веб локацију.

1. ГреенГеекс

ГреенГеекс Греен Хостинг

ГреенГеекс је најпопуларнија еколошка веб хостинг компанија на тржишту. Они тврде да враћају електричну енергију 3 пута већу енергију у облику обновљиве енергије.

ГреенГеекс хостинг нуди јефтин хостинг, наменски хостинг сервер, ВПС хостинг и планове хостинга продавца. Са флексибилном опцијом скалабилности, можете почети од нискобуџетног сервера и надоградити на већи план према вашим захтевима.

Добићете и ССД меморију података. Будући да ССД нема покретне делове, доказано је да побољшавају перформансе ваше веб странице у односу на веб локацију која користи типичну ХДД меморију. Поред тога, можете користити њихову корисничку подршку 24 сата дневно за решавање било каквих проблема.

За више детаља погледајте наш комплетан преглед ГреенГеекс хостинга!

Цена: Почетна цена је 2,95 долара месечно. Уз сваки план, добићете бесплатно име домена и 30-дневну гаранцију поврата новца.

Започните одмах са ГреенГеекс-ом

2. ХостГатор

ХостГатор

ХостГатор је водећа зелена хостинг компанија која напаја сервере са обновљивим изворима енергије. Долази са инсталацијским програмом за ВордПресс од 1 клика, бесплатним градитељем веб локација и 45-дневном гаранцијом поврата новца.

Са својим неограниченим дисковним простором и пропусним опсегом можете бити сигурни да је ваш веб хостинг у сигурној руци. Такође нуди неограничене налоге за е-пошту за постављање порука е-поште за велике тимове.

Веб хостинг ХостГатор има једноставну контролну таблу за управљање ресурсима веб странице. Поред тога, корисници ВордПресс-а добијају бесплатне рекламне кредите и блоговске алате како би вашу веб локацију подигли на нови ниво.

За више детаља, погледајте наш комплетан преглед ХостГатор хостинга.

Цена: Почетна цена је 2,08 УСД месечно. Сваки план долази са бесплатним називом домена, бесплатним ССЛ сертификатом и 45-дневном гаранцијом поврата новца.

Започните с ХостГатор-ом одмах

3. ИнМотион хостинг

ИнМотион хостинг

ИнМотион Хостинг је премиум греен хостинг компанија која води зелене центре података. Користе напредну методу зеленог хлађења која захтева мање извора енергије.

Компанија за хостинг такође је била у партнерству са Дрвећа за будућност посадити 5000 стабала као дио своје еко-стратегије. ИнМотион хостинг се фокусира на обновљиве и вишекратне изворе енергије за покретање својих сервера.

Поред тога, добијате брзи веб хостинг, неограничену пропусност, бесплатан пренос веб локација, аутоматизовани резервни додатак и бесплатну Јетпацк лиценцу. Помоћу 24/7 ливе цхат подршке, увек можете наћи некога ко ће вам помоћи у подешавању веб странице.

За више детаља, погледајте наш комплетан преглед ИнМотион хостинга.

Цена: Корисници ИсИтВП могу добити снижену цену од 4,99 долара месечно. Такође, добијате неограничене налоге е-поште брендираних путем домене, БолдГрид страницу за прављење страница и 90-дневну гаранцију поврата новца.

Набавите ИнМотион Хостинг одмах

4. ДреамХост

ДреамХост

ДреамХост је брза и поуздана зелена хостинг компанија. Нуди зелено и еколошки прихватљиво окружење за заштиту природе од штетних извора енергије.

Њихови податковни центри користе високо ефикасну расхладну инфраструктуру, процесоре за уштеду енергије и обновљиву енергију. Они такође раде на својим радним местима са напредним системима за контролу светла, ЦФЛ осветљењем и сертификованим објектима.

Ако погледате њихове могућности веб хостинга, ДреамХост нуди наменски хостинг сервер, ВПС хостинг и ВооЦоммерце хостинг планове. Лако је подесити и долази са уграђеним градитељем веб локација за брзо покретање веб локације.

За више детаља, погледајте наш комплетни ДреамХост хостинг преглед.

Цена: Почетна цена је 2,59 долара месечно. Додатни перкети укључују бесплатно име домена, бесплатни ССЛ сертификат и 97-дневну гаранцију поврата новца.

Набавите ДреамХост одмах

5. А2 хостинг

А2 хостинг

А2 Хостинг је још једна популарна зелена хостинг компанија са зеленим и природним окружењем сервера. Долази са више врста веб хостинга, укључујући јефтини хостинг, наменски хостинг хостинга, реселлер хостинга, дељеног хостинга, ВПС хостинга и Виндовс хостинга.

Они такође пружају управљано решење за ВордПресс хостинг хостинг, што значи да се можете ослонити на њихов тим за постављање ваших ВордПресс веб локација, а можете да се фокусирате на раст вашег пословања.

Добијате унапред конфигурисана подешавања безбедности и брзине да бисте надмашили ваше конкуренте. А2 хостинг пружа вам аутоматску инсталацију ВордПресс-а, што значи да можете одабрати тему и започети одмах.

За више детаља погледајте наш комплетан преглед А2 хостинга.

Цена: Почетна цена је 3,92 УСД месечно. Добијате и бесплатну миграцију веб локација, бесплатан ССЛ сертификат и било какву про-оцењену гаранцију поврата новца.

Започните с А2 хостингом одмах

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље зелене хостинг компаније. Такође ћете желети да проверите наш водич о томе како да добијете премиум теме СтудиоПресс бесплатно.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map