Течна мрежа

лого ликуидвеб


Ликуид Веб је водећа хостинг компанија на тржишту. Њихове услуге хостинга посебно су оптимизоване за популарне апликације као што су ВордПресс, ВооЦоммерце, премиум пословна пошта и још много тога. Као ИсИтВП корисник, добит ћете ексклузивни попуст од 33% са својим Ликуид Веб плановима.

Просечна оцена
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 4.8 / 5.0

Течни веб преглед: Да ли је то најбоље управљани ВордПресс хостинг?

текући преглед веб хостинга

Ликуид Веб је један од водећих пружатеља услуга хостинга на тржишту. Омогућавају инфраструктуру веб хостинга са високим перформансама како би напајали вашу веб локацију или веб апликацију. Њихове услуге хостинга оптимизоване су за популарне апликације, укључујући ВордПресс, ВооЦоммерце, премиум пословну е-пошту и још много тога.

Оно што зарађује Ликуид Веб, најбоље управљани рејтинг веб хостинга је то што нуде прилагођене кластере сервера који су оптимизовани за популарне апликације. Такође вам помажу у управљању свиме, тако да не морате да водите било какве техничке карактеристике за оптимизацију и одржавање вашег сервера, што вам даје мир. За разлику од традиционалних хостинг провајдера, они нуде само услуге управљања хостинга за ВПС и наменске сервере.

Уз управљане ВордПресс планове за хостинг, добићете прилагођену контролну таблу за управљање више ВордПресс веб локација. Уз сваки други план, добијате избор коришћења цПанел / ВХМ или Плеск. Без обзира које планове користите, високо су поуздани и флексибилни, тако да можете да покрећете веб локације и апликације без обзира на ограничења саобраћаја.

Ликуид Веб недавно је покренуо управљани ВооЦоммерце сервис за хостинг, који вам омогућава да изградите продавницу е-трговине која обилује ресурсима, а да не морате да трошите свој новац и ресурсе на оптимизацију ваших сервера. За разлику од других ВооЦоммерце хостинг провајдера, Ликуид Веб је изградио засебан сет ВооЦоммерце табела за руковање и чување података о поруџбини за повећање перформанси сервера..

 • Нема прегледа странице или ограничења саобраћаја
 • Потпуни приступ и бази и серверу
 • Аутоматска ажурирања додатака
 • Сценско место
 • Редовна цена 29 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 19,33 УСД / месечно!
 • Почните одмах са течним вебом!

Посебни рејтинг хостинга
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Течни преглед веб хостинга

преглед прегледа наменских сервера са текућим веб

Прилагодљиви сервери за једног станара на течном вебу пружају сигурност од метака и велику брзину за веб локацију или апликацију. Сви планови намењених хостинг серверима су у потпуности прилагодљиви и доступни су са Линуком и Виндовс-ом.

Када се претплатите на наменски план сервера, Ликуид Веб вам омогућава да изаберете између три различита дата центра, тако да можете одабрати онај најближи ономе где се налази ваша циљна публика, што може да умањи време одзива вашег сервера..

Са течним веб наменским хостингом добијате најмање 16 ГБ РАМ-а, 5 ТБ пропусног опсега, примарну меморију 2 к 250 ГБ ССД и 1 ТБ САТА резервну јединицу.

За разлику од других наменских сервер хостинг услуга, Ликуид Веб може обезбедити своје наменске сервере брзо након што је налог верификован. По завршетку верификације наруџбе, они ће градити и распоредити сервер у року од 24 до 48 сати.

Ако нисте сигурни који је намењени план хостинга сервера најпогоднији за ваше јединствене потребе, можете контактирати са њиховим саветницима за хостинг за прилагођено решење хостинга које је најбоље за вас..

Не наплаћују накнаду за подешавање са било којим наменским сервер плановима. Ако је потребно, можете прилагодити жељени ниво управљања.

 • Набавите прилагођени наменски сервер
 • 100% СЛА-ови за мрежно напајање и напајање
 • Прилагодите жељени ниво управљања
 • Уграђени резервни дискови
 • Цене почињу од 199 долара месечно.
 • Почните одмах са течним вебом!

ВПС Оцена
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Течни веб ВПС хостинг хостинг

ВПС хостинг хостинг преглед

Текући веб ВПС хостинг у облаку је најбољи избор ако вам је потребна контрола управљаног наменског сервера, али не можете да оправдате да имате свој. ВПС хостинг план за течни Веб је рангиран на првом месту од независних извора.

ВПС планови за хостинг пружају лако скалабилност ресурса сервера оног тренутка када их желите. Имаћете и потпуни приступ роот-у свом серверу. Ако се одлучите за контролни панел, лако можете да конфигуришете било која подешавања и верзије ПХП-а.

Помоћу ВПС планова за домаћинство течног веба добијате најмање 40 ГБ ССД диска, 5 ТБ пропусне ширине и 2 вЦПУ. Такође можете да побољшате своје хостинг са пуно различитих додатака, као што су баланси за учитавање, ВПН, заштитни зидови, интегрисане резервне копије итд..

Независна компанија за аналитику облака треће стране, Цлоуд Спецтатор, известила је да су ВПС планови хостовања за текући веб бржи од плана АВС-а, Рацк Спаце-а и Дигитал Оцеан-а. Они такође нуде надгледање сервера у стварном времену и 100% умрежавање радне снаге за мреже и напајање.

Најбоље од свега, текући веб подржава своје продуктивно обећање уз најбољу гаранцију индустрије. У случају да дођете до прекида, добићете хостинг кредите у вредности од 10Кс колико времена ваша веб локација није била у функцији. Помоћу ВПС платформе можете инсталирати било који главни ОС као што је ЦентОС 6 или 7, Убунту, Дебиан 8, итд..

Неће вам бити дозвољено да инсталирате прилагођени оперативни систем на свој ВПС налог. Ако требате да инсталирате прилагођени оперативни систем, од вас ће се тражити да одаберете наменски план хостинга сервера. Све у свему, течни Веб облак ВПС хостинга у облаку нуди најбољу вредност за ваш новац.

 • Потпуно управља ВПС хостингом
 • Лака скалабилност ресурса сервера
 • Уграђене сигурносне копије
 • Сервер Сецуре Адванцед Сецурити
 • Цене почињу од 59 УСД месечно.
 • Почните одмах са течним вебом!

ВордПресс хостинг хостинг рејтинг
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Преглед течног веб управљања ВордПресс хостингом

течни веб договор

Ако вам је потребан управљани ВордПресс хостинг који не само да ажурира вашу ВордПресс инсталацију, већ и инсталиране додатке, онда морате да одаберете један од управљаних планова хостинга за Течни Веб.

Да бисте избегли било какве сукобе, Течни веб аутоматски ажурира све ваше додатке у засебном окружењу. Ако све пође добро, ажурираће вашу производну локацију.

У партнерству су са иТхемес-ом да би вам пружили иТхемес Синц Про, врхунску услугу која надгледа све време и време рада веб локација, податке Гоогле аналитике и проверава СЕО статус ваших постова, све са једне локације без икаквих додатних трошкова . иТхемес Синц Про је укључен у програм Профессионал или новији.

Планови за управљање ВордПресс-ом на Ликуид Вебу имају мноштво јединствених функција које ће вам помоћи да уштедите своје време.

На пример, ако желите да користите исте додатке и теме за више пројеката, можете да користите апликацију Стенцил да бисте уштедели време, тако да их не морате ручно инсталирати један по један.

 • Нема прегледа странице или ограничења саобраћаја
 • Потпуни приступ и бази и серверу
 • Аутоматска ажурирања додатака
 • Сценско место
 • Редовна цена 69 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 21,39 УСД месечно!
 • Почните одмах са течним вебом!

Оцене хостинга за ВооЦоммерце
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Текући веб хостинг ВооЦоммерце преглед хостинга

преглед веб хостинга о управљању вооцоммерце-ом

Желите ВооЦоммерце хостинг рјешење које олакшава постављање ваше трговине, слично хостованој платформи као што је Схопифи? Да ли желите и већу контролу над својом платформом, тако да можете проширити веб локацију онако како желите са нултим ограничењима?

ВооЦоммерце хостинг услуга за течни Веб нуди једноставност хостиране платформе када је у питању подешавање продавнице. Морате само одабрати план хостинга и довршити наруџбу за тај план.

Будући да је платформа изграђена уз ВооЦоммерце, добијате потпуну прилагодљивост и проширивост ВооЦоммерцеа. Ваш план хостинга није ограничен на основу броја прегледа страница, а ваша продавница је унапред инсталирана и конфигурисана са ССЛ и више алата.

За разлику од традиционалних ВооЦоммерце хостинг провајдера, Ликуид Веб користи другачији сет таблица за чување података о поруџбини који смањују учитавање упита за 95%. То значи да сте добили високе перформансе чак и током сесија највећег оптерећења.

Ликуид Веб удружио се са Јилт-ом, одличним производом који смањује напуштање колица за ВооЦоммерце.

Такође су у партнерству са Глев-ом, аналитичким алатом који вам помаже да информације у вашој продавници претворите у делотворне податке за повећање продаје и прихода. Поврх тога, њихова корисничка подршка ће осигурати да ваш вебсајт добије сертификат о усаглашености ПЦИ за безбедан систем плаћања на мрежи.

 • Хостовано ВооЦоммерце решење
 • Напуштено опорављање колица
 • Сценско место
 • Уграђена Глев аналитика
 • Цене почињу од 249 УСД месечно.
 • Почните одмах са течним вебом!

Оцјена хостинга продавца
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.5 / 5.0

Преглед гостовања течног веб продавача

преглед хостинга за течне веб продавце

Да ли желите продати дељене хостинг рачуне својим клијентима куповином ВПС или наменског сервера? Да ли вам је потребан и ВХМЦС додатак за продају Цлоуд ВПС или Цлоуд Дедицатед хостинг услуга? Тада би програм гостовања дистрибутера течног веба могао бити прави погодан за вас.

Програм хостинга течног веба пружа вам комплетан пакет алата за хостинг продавца за покретање и раст вашег веб хостинг пословања.

Програм препродавања хостинга омогућава вам да с попустом купите течне производе за веб хостинг. Добићете и мноштво различитих бесплатних алата као што су ВХМЦС лиценца, Стандард ССЛ и још много тога.

Са ВХМЦС-ом можете да креирате високо прилагођене хостинг пакете, додатке и генеришете професионалне фактуре. Најбоље од свега, добили сте детаљни увид у то како ваш хостинг посао функционише на први поглед.

 • Добијте конкурентне попусте на све хостинг производе
 • Продајте дељене, ВПС и наменске хостинг планове
 • Бесплатна лиценца ВХМЦС
 • Потпуно аутоматизовано постављање
 • Омогућите купцима једноставну контролу пружања
 • Почните одмах са течним вебом!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me