Упоређивање Блуехост-а против ГреенГеекса (2020) – 1 јасан победник

БлуеХост вс Греенгеекс


Тражите најбољу услугу хостинга? Блуехост и ГреенГеекс су 2 од најбољих пружатеља услуга хостинга. Али која је заиста најбоља услуга веб хостинга: Блуехост или ГреенГеекс?

Како нису све услуге веб хостинга створене једнаким, важно је да схватите како се ова два хостинг провајдера међусобно разликују, у погледу њихових планова и карактеристика цена, пре него што се одлучите за избор. Нашом непристрасном упоређивањем ХостГатора и ГреенГеекса, помоћи ћемо вам да одлучите који је савршен избор за ваше веб локације.

Блуехост вс. ГреенГеекс – Преглед

блуехост-вордпресс хостинг

Блуехост је један од званично препоручених пружатеља услуга хостинга од стране ВордПресс.орг. Блуехостове могућности хостинга покрећу гаму од јефтиног хостинга до ВордПресс хостинга, па све до пуноправног наменског сервера.

Они нуде 3 различите верзије хостинга за ВордПресс: заједнички ВордПресс хостинг, управљани ВордПресс хостинг и ВооЦоммерце хостинг.

греенгеекс-веб хостинг

ГреенГеекс је један од водећих еколошких веб хостинг провајдера на тржишту. Осим што купцима пружају супер брзо веб гостовање, они су такође посвећени надокнађивању угљених отисака које производе њихови центри података.

Без обзира који план хостинга изаберете, добићете ССД (ССД) уређај који је доказано да је 2к бржи од погона тврдог диска (ХДД). Ако нисте у потпуности задовољни њиховом услугом, можете затражити пуни поврат у року од 30 дана од ваше претплате за хостинг

Блуехост вс. ГреенГеекс – Брзина и брзина странице

Блуехост константно тежи ка изврсности, редовно побољшавајући хардверску инфраструктуру свог сервера. Користе водеће технологије као што су КВМ и ОпенСтацк како би осигурали да ваша веб локација буде што бржа.

ГреенГеекс вам, с друге стране, пружа неке од најбољих развијених брзих технологија као што је ПоверЦацхер, која ефикасно служи вашој апликацији и посетиоцима гарантује брза времена учитавања страница. Они такође нуде бесплатну ЦлоудФларе ЦДН интеграцију за убрзавање ваше веб локације.

Да бисмо поставили гаранције веб хостинга Блуехост и ГреенГеекс на тест, одлучили смо да спроведемо неколико различитих експеримената брзине и перформанси на њиховим хостинг серверима.

Да бисмо обавили тестове, пријавили смо се са оба хостинг сервиса, креирали ВордПресс веб локацију на сваком и инсталирали задану тему на нашим веб локацијама. Да бисмо огледали продукцијско окружење, објавили смо лутке и пренијели неке слике.

блуехост тест брзине

Према Пингдому, нашем Блуехост сајту требало је 689 секунди да се учита када је тестирано из Нев Иорка. То је брже од 94% тестираних сајтова. Вријеме учитавања наше ГреенГеекс странице било је нешто веће: требало је 697мс да се учита веб мјесто.

ГреенГеекс тест брзине

Након наших Пингдом тестова, провели смо тест са Лоад Импацт да бисмо испитали како наши хостинг сервери подносе пораст промета.

лоадимпацт блуехост

Према Лоад Импацт-у, перформансе Блуехоста остале су исте без обзира на број посетилаца.

ГреенГеекс лоадимпацт

За наш ГреенГеекс сајт било је неколико малих шиљака у времену учитавања, што значи да се веб локација мало успорила.

Након тестова Лоад Импацт, користили смо алатку названу Битцатцха да анализирамо време одзива сервера из 8 различитих географских локација: Њујорк, ЛА, Лондон, Бразил, Индија, Сингапур, Јапан и Аустралија. Брзина за сваку локацију је мерена 3 одвојена времена, а затим су добијени просечни резултати.

Блуехост тестови одговора сервера

Према Битцатцха, наше веб локације Блуехост и ГреенГеекс оцењено су Ц.

Време одзива ГреенГеекса

Победник: Блуехост

Блуехост вс. ГреенГеекс – Једноставност употребе

блуехост-контролна табла-мени е-поште

Најбоља ствар у вези са Блуехост-ом је то што они веома лако свакога покрећу нову веб страницу. Помоћу њиховог вођеног укрцавања можете лако да инсталирате ВордПресс на свој веб налог за хостинг, изаберете ВордПресс тему и инсталирате препоручене ВордПресс додатке. Цео процес је брз и безболан.

ГреенГеекс цпанел

ГреенГеекс-ово искуство на броду није тако углађено као Блуехост-ово. Поред тога, није тешко започети са ГреенГеекс-ом захваљујући њиховој опсежној документацији; само мало дуже траје. Такође нуде сјајног стручњака за креирање веб локација како бисте желели без ангажовања програмера.

Победник: Блуехост

Блуехост вс. ГреенГеекс – Могућности

Када су у питању функције, и Блуехост и ГреенГеекс имају много тога заједничког, попут ССД меморије, бесплатног имена домена са куповином хостинг плана, бесплатним ССЛ-ом, инсталирањем ВордПресса једним кликом, итд. Међутим, када упоредите њихове разлике у -дептх, видећете да ГреенГеекс стоји даље испред кривуље.

Пре него што испитамо како се ГреенГеекс издваја по карактеристикама, погледајмо неколико области у којима Блуехост има сјајнији учинак у поређењу са ГреенГеекс-ом:

 • ВордПресс хостинг: Блуехост нуди 3 различите опције хостинга за ВордПресс: ВордПресс се дели, ВордПресс се управља и ВооЦоммерце; будући да ГреенГеекс пружа само ВордПресс заједнички хостинг.
 • Популарност: Блуехост покреће преко 2 милиона домена широм света. Без сумње, они уживају у заједничкој индустрији веб хостинга.
 • Масивни попуст: Блуехост пружа огромне уводне попусте на своје планове за веб хостинг.

Сада узмимо неке кључне карактеристике које ГреенГеекс пружа да Блуехост не:

 • Неограничене веб странице: Чак и уз њихов почетни план, можете да домаћините неограниченим веб локацијама помоћу ГреенГеекса; будући да Блуехост омогућава само хостинг 1 веб странице.
 • Бесплатни трансфери са сајта: Ако сте већ домаћин на било којој другој хостинг платформи, можете бесплатно да пренесете своје веб локације на ГреенГеекс.
 • Сите буилдер: Уз сваки план веб хостинга, добићете бесплатног креатора веб локација.
 • Рачуни е-поште: Можете да креирате неограничене налоге за е-пошту чак и помоћу њиховог почетног плана за веб хостинг.

Победник: ГреенГеекс

Блуехост вс. ГреенГеекс – подршка и документација

ГреенГеекс пружа 24/7 подршку путем 3 режима: ливе цхат, телефон и подршка на бази карата. Њихова опсежна документација води вас кроз сваки аспект изградње веб странице са ГреенГеекс хостинг платформом.

У настојању да се фокусира на пружање директне подршке путем ливе цхат-а и телефона, Блуехост је повукао подршку која се темељи на улазницама. Корисницима са напреднијим проблемима ово може бити фрустрирајуће за њихово решавање може потрајати нешто дуже.

Победник: ГреенГеекс

Блуехост вс. ГреенГеекс – Цене

Погледајмо упоредну упоредбу цена различитих опција хостинга од Блуехоста и ГреенГеекса:

СхаредВордПрессМанагед ВПВПСДедицатед
Блуехост$ 2,75 / месечно.$ 2,75 / месечно.19,95 / мј.$ 19,99 / месец.$ 79,99 / месечно.
ГреенГеекс$ 2,95 / месечно.$ 2,95 / месечно.$ 39,95 / месечно.$ 169,00 / месечно.

Као што можете видети из табеле, Блуехост пружа повољније услуге хостинга за кориснике почетних нивоа. Они чак пружају успешно управљање ВордПресс хостинг хостингом за раст који предвиђа ВордПресс веб локације.

Блуехост је такође једна од најбољих компанија за бесплатан веб хостинг.

Победник: Блуехост

Рекап – Блуехост вс. ГреенГеекс

Верујемо да је Блуехост бољи хостинг хостинг од ГреенГеекса. Блуехост нуди почетницима повољне могућности хостинга. Њихов једноставан поступак укрцавања олакшава било коме да покрене нову локацију, без обзира на њихову вештину.

Ако желите да покренете малу ВордПресс локацију, тада можете да одаберете њихов ВордПресс план хостинга. Ако не желите да се бавите техничким карактеристикама оптимизације свог хостинг сервера како ваш веб локација расте, можда бисте желели да изаберете ВП Про, њихово решење за ВордПресс хостинг хостинг.

Они такође нуде ВооЦоммерце хостинг, који долази са свиме што вам је потребно да бисте поставили и покренули своју ВооЦоммерце веб локацију. Уз ВооЦоммерце хостинг, такође можете имати бесплатан двосатни постављени позив са ВооЦоммерце стручњаком.

 • Блуехост вс ХостГатор
 • Блуехост вс ВП Енгине
 • Блуехост вс Дреамхост
 • Блуехост вс иПаге
 • Блуехост вс ИнМотион хостинг
 • Блуехост вс А2 хостинг
 • Блуехост вс Ликуид Веб

То је то! Надамо се да вам је овај водич помогао да пронађете најбоље хостинг решење за ваше потребе. Ако вам се овај чланак свидео, погледајте нашу комплетну рецензију Блуехост-а или наш комплетан преглед ГреенГеекс-а.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map