A2 Hosting-kupongkode (2020)

A2 Hosting


A2 Hosting er en populær webhotellleverandør med dedikerte, VPS, delte, forhandler og administrerte WordPress hosting planer. De tilbyr også et gratis SSL-sertifikat, cPanel-konto, ubegrenset lagring, 1-klikk WordPress-installatører og mer. Som IsItWP-bruker kan du få 51% AVSLAG på prisen ved å bruke vår A2 Hosting-kupongkode!

Løs inn A2 Hosting-kupongkode – 51% AVSLAG + Gratis nettstedoverføring

A2 Hosting er et av de raske og pålitelige WordPress-vertsbedriftene i verden. Den fokuserer på nettstedets hastighet og ytelse, og sørger for at du får rask sideinnlastingstid.

A2 Hosting Rabattkode

Det gir automatisk WordPress-installasjon, forhåndskonfigurerte sikkerhetsinnstillinger, gratis SSL-sertifikater, globale datasentre og cache-løsninger. A2 Hosting er et perfekt valg for nybegynnere til avanserte brukere.

Med WordPress-hosting tilbyr det også delt hosting, dedikert hosting og VPS-hostingplaner. Hvis du heller vil kutte rett til jaget og ta tak i kupongkoden, gå for det.

Få “WordPres Hosting” med A2 Hosting Rabattkode (51% Rabatt)

A2 Hosting WordPress Hosting

A2 Hosting har en kraftig WordPress-vertsplan bygget spesielt for nettstedet eller bloggen din. Den har to alternativer: Delt WordPress og Administrert WordPress.

Delt WordPress

Delt WordPress-plan er for nybegynnere og utviklere. Den har 3 prisalternativer fra lite til turboservere, noe som gjør det ideelt for brukere av en enkelt side til ubegrensede nettsteder.

Alle planer kommer med gratis SSL-sertifikat, ubegrenset lagring og overføring, gratis migrering av nettsteder, enkelt kontrollpanel og mer.

Administrert WordPress

Den administrerte WordPress-hostingplanen er perfekt for ikke-tekniske brukere, bedriftseiere og nybegynnere med mindre eller ingen kunnskap om kode. Den tilbyr også 3 prisplaner, og du kan velge en plan avhengig av dine behov.

Hver plan leveres med flere funksjoner, inkludert Plesk kontrollpanel, nettstedstaging, gratis Jetpack-lisens, migreringsverktøy for nettsteder, automatiserte sikkerhetskopieringer og mer.

A2 Hosting delte / administrerte WordPress Hosting Prising: Begynner med $ 3.92 per måned.

Få WordPress Hosting nå

Få “Delt hosting” med A2 Hosting-kupongkode (51% AVSLAG)

A2 Hosting Delt hosting

A2 Hosting har en delt hostingplan for brukere som leter etter en rimelig løsning på delte servere. Ved å dele ressurser påvirker ikke nettstedets hastighet og sikkerhet i det hele tatt.

Som alle andre A2 Hosting-planer inkluderer denne planen også et gratis SSL-sertifikat, migrering av nettsteder og kontrollpanel. Alle webhotellservere er optimalisert for å fungere raskt og utenfor boksen.

A2 Hosting-delt prisfastsettelse: Begynner med $ 2,94 per måned.

Få delt hosting nå

Få “VPS Hosting” med A2 Hosting Exclusive Deal (50% Rabatt)

A2 Hosting VPS Hosting

VPS (virtual private server) -løsningen fra A2 Hosting er en populær tjeneste i vertsindustrien. Den er delt inn i tre typer: Core VPS, Administrert VPS, og Ustyrt VPS.

Core VPS

Core VPS-vertsplanen er en fullstendig administrert hostingløsning med live 24/7/365 støtte fra eksperter. Det gir deg også root-tilgang til å administrere og kontrollere serverne dine.

Administrert VPS

Den administrerte VPS-hostingløsningen er veldig lik Core VPS-planen. Imidlertid gir det deg tilgang til et kontrollpanel for serveradministrasjon, og lager en enkel VPS-plan.

Ustyrt VPS

Den ikke-administrerte VPS-planen er for utviklere som ønsker å velge Ram, diskplass og dataoverføringstjeneste. Det er betal-som-du-gå-løsningen, som betyr at du bare betaler for tjenestene og ressursene du bruker.

Alle VPS-planer er fullt sikret for programvare, maskinvare og nettverk. Du kan også komme i kontakt med deres fantastiske supportteam for spørsmål og spørsmål.

A2 Hosting VPS Hosting Prising: Starter på $ 25 / month.

Få VPS Hosting nå

Få “Dedikert hosting” med eksklusiv A2 Hosting-kupongkode (17% Rabatt)

A2 Hosting Dedikert server

Den dedikerte serverløsningen fra A2 Hosting kommer i tre typer: Ikke-administrerte servere, Kjernetjenere, og Administrerte servere.

Ikke-administrerte servere

Hvis du er en utvikler og ser etter en mer robust løsning enn en VPS, er A2 Hosting Unmanaged dedikert server godt egnet for dine behov. Det kommer i forskjellige prisplaner og fullstendig servertilgang for å være vert for nettstedene dine.

Kjernetjenere

Kjernetjenere eller dedikert root-server er en administrert plattform med root-tilgang for utviklere for å kontrollere serverressursene. Den har et enkelt kontrollpanel for enkel kontoadministrasjon.

Administrerte servere

Administrerte servere er for bedriftsbedrifter og e-handelsløsninger. Det er en fullstendig administrert plattform uten root-tilgang, noe som betyr at du kan stole på det fantastiske teamet av eksperter som administrerer webhotellserveren.

Alle dedikerte serverplaner inkluderer gratis SSL-sertifikat, overføring av nettsteder og andre funksjoner.

A2 Hosting dedikert serververtprising: Starter på $ 141,09 / måned.

Få dedikert server nå

Få “Reseller Hosting” med A2 Hosting Rabattkode (51% Rabatt)

A2 Hosting Reseller Hosting

Reseller Hosting av A2 Hosting er kraftige, pålitelige, sikre og høye resultater for å være vert for ubegrensede nettsteder. Det lar deg lage cPanels for brukerne dine, slik at de kan få et komplett oppsett for nettstedene sine.

Med hver plan får du gratis SSL og SSD, WHM-kontrollpanel, kundestøtte 24/7 og mange andre nyttige funksjoner.

A2 Hosting Reseller Hosting Prising: Begynner på $ 9.80 / måned.

Få forhandlervert nå

51% AV på A2 Hosting Premium WordPress Hosting!

Vår A2 Hosting-avtale gir deg 51% AVSLAG!

Få tilbud »

51% AV på A2 Hosting Premium WordPress Hosting!
Ingen kode kreves. Klikk på knappen for å kreve avtale.

GÅ TIL A2HOSTING.COM

IsItWPs eksklusive A2 Hosting-kupongkode gir deg en rabatt på 51% på WordPress-hostingplanene. Bare følg instruksjonene nedenfor for å kreve rabatt!

Først kan du besøke nettstedet A2 Hosting ved å bruke vår henvisningskobling.

Derfra må du klikke på Kom i gang -knappen, som du kan se på over kanten av nettstedet.

Kom i gang

Deretter blir du bedt om å velge et domenenavn. Det er 4 alternativer, inkludert registrering av et nytt domene, overføring av domenet fra en annen registrar og mer.

Velg et alternativ og skriv inn domenenavnet.

Velg domenenavn

Klikk på knappen Bruk.

Etter det kan du gå gjennom bestillingssammendraget og klikke på ‘Fortsett’ -knappen.

Bestillingssammendrag

Kupongkoden blir automatisk brukt siden du besøkte IsItWPs henvisningskobling. For å fortsette, klikk på knappen “Checkout”.

Sjekk ut

Til slutt må du oppgi din personlige informasjon, faktureringsadresse og betalingsinformasjon.

Fullfør ordre

Klikk på knappen “Fullstendig bestilling” for å fullføre kjøpet. Du vil da få tilgang til A2 Hosting premium WordPress-hosting.

Vi håper du synes at A2 Hosting-kupongkoden var nyttig. Det kan også være lurt å sjekke kupongsiden for flere rabatter.

Ønsker du å starte en ny webside? ikke gå glipp av guiden vår om hvordan du velger den beste domenenavnsregistratoren.

Innløse A2 Hosting-kupongkode: vanlige spørsmål

Her er noen av de ofte stilte spørsmålene om den eksklusive A2 Hosting-avtalen.

Hvordan kan jeg få rabatt på A2 Hosting Hosting?

Hvis du er en IsItWP-bruker, vil du få en eksklusiv 51% rabatt på A2 Hosting. Det inkluderer også et gratis SSL-sertifikat, automatisk WordPress-installasjon, gratis nettstedmigrering og 24/7 kundestøtte.

Du trenger bare å klikke på A2 Hosting rabattkodelink for å få denne fantastiske A2 Hosting spesialtilbud. For mer informasjon, bør du hoppe ned nedenfor for å finne ut hvordan du bruker A2-hosting-rabattkoden.

Har A2 Hosting Hosting Kostnader per måned?

Med A2 Hosting får du flere planer og forskjellige betalingsalternativer. Det lar deg betale månedlig og årlig.

A2 Hosting-prisplaner

Ovennevnte prisplaner er ideelle for enhver CMS eller nettstedbygger. Alle planer er fullstendig optimalisert for høyytelse og turbohastighet.

Delt og WordPress-vertsplaner er dedikert til WordPress-nettsteder. De har en annen prisstruktur med A2 Hosting rabattkode på 51% AVSLAG på alle planer.

Gir A2 Hosting Ofte tilbud og rabatter?

Denne eksklusive A2 Hosting-avtalen er for IsItWP-brukere, som er i en begrenset periode. A2 Hosting tilbyr rabatter og tilbud i høytiden hvert år. Dra nytte av denne A2 Hosting-avtalen for å få en webhotellplan og lansere ditt WordPress-nettsted raskt.

Tilbyr A2 Hosting en pengene tilbake-garanti?

Ja, A2 Hosting tilbyr en pengene-tilbake-garanti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map