Bluehost-kupongkode (2020)

Bluehost rabattkode


Ser du etter en Bluehost-kupongkode? Du er på rett sted! Bluehost er det mest populære vertsfirmaet og en offisiell vertspartner som er anbefalt av WordPress. Det har en stor markedsandel og kjent som det eldste hostingfirmaet som startet i 1996. Det er også en av de billige hostingløsningene for nybegynnere og oppstart.

Løs inn Bluehost-kupongkode – spar opptil 72% AVSLAG + gratis domene

I denne artikkelen viser vi deg de eksklusive Bluehost-tilbudene for hvert av alternativene for webhotell. Du kan også finne hvordan du innløser disse eksklusive Bluehost-kupongkodene.

Klikk på et av hostingalternativene nedenfor for å lese mer informasjon om hver tjeneste. Hvis du heller vil kutte rett til jaget og ta tak i kupongkoden, gå for det.

Få “WordPress / Shared Hosting” med Bluehost kupongkode (63% AVSLAG)

Bluehost-kupongkode for Shared Hosting

Bluehost-delte hostingplaner er perfekte for personlige blogger, små nettsteder og små online virksomheter. Du kan få nettstedet ditt i gang på en delt server der andre nettsteder også er vert, noe som gjør det rimelig for alle.

Den delte hostingplattformen administreres også, slik at du ikke trenger å bekymre deg for serveroppdateringene, personvernet osv. Bluehost behandler alle kunder med samme verdi, noe som betyr at du får et gratis domenenavn, et gratis SSL-sertifikat, og andre fordeler med den delte hostingplanen.

Bluehost Shared / WordPress Hosting Prising: Begynner på 2,75 dollar per måned.

Få Bluehost-delt vertskap nå

Få “VPS Hosting” med eksklusiv Bluehost-kupongkode (opptil 50% AVSLAG)

Bluehost rabatt VPS Hosting

Virtual Private Server (VPS) er en Bluehost-hosting-tjeneste som gir deg dedikert lagringsplass og serverressurser på en dedikert server. Det er relativt dyrt og et perfekt valg for startups, bedriftsnettsteder og e-handelsbutikker.

Det er mer sikkert, stabilt og fleksibelt enn en delt vertsplattform. Bluehost VPS hosting gir full tilgang til rotfiler, noe som betyr at du kan utføre kommandoer, gjøre konfigurasjonsendringer og administrere operativsystemet ditt.

Bluehost VPS Hosting Prising: Starter på $ 18.99 / måned.

Få Bluehost VPS Hosting nå

Få “dedikert hosting” med Bluehost-kampanjekode (opptil 42% AVSLAG)

Bluehost-kampanje på Dedicated Hosting

Dedikerte eller premium hostingplaner er for bedrifter på bedriftsnivå, avanserte nettsteder, store e-handelsbutikker og nettbanknettsteder. Med en Bluehost-dedikert hostingplan får du full kontroll over serverressursene, personvernet og sikkerheten.

Den lar deg utføre alle handlinger på serveren din uten påvirkning fra andre brukere. En dedikert serverhotell deles ikke med noen annen bruker, noe som gjør det forskjellig fra de delte og VPS-hostingplanene.

Bluehost dedikerte hostingpriser: Begynner på $ 79.99 / måned.

Få dedikert hosting til Bluehost nå

Få “Managed WordPress Hosting” med eksklusiv Bluehost-avtale (33% AVSLAG)

Bluehost-kupong for Managed WordPress Hosting

Managed WordPress hosting av Bluehost er en profesjonell plan for nybegynnere til avanserte brukere. Den har flere funksjoner som lar deg administrere SEO, sosiale medier og e-posttrafikk i ett dashbord. Den integrerer Google Analytics i WordPress-administratorområdet ditt for å vise detaljert innsikt på daglig, ukentlig, månedlig og årlig basis.

Det er en fullstendig administrert plattform for WordPress-brukere med automatiske oppdateringer, forbedret nettstedhastighet, installasjoner og mer. Du vil også få en profesjonell ekspert som guider deg i hele prosessen med å sette opp Bluehost-kontoen din, WordPress-kontoen og opprette sider på nettstedet ditt.

Bluehost Managed WordPress Hosting Prising: Starter på $ 19,95 per måned.

Få Bluehost WordPress Hosting nå

Få “WooCommerce Hosting” med Bluehost kupongkode (opptil 72% AVSLAG)

Bluehost-kupongkode for WooCommerce

WooCommerce Hosting av Bluehost er en dedikert plan for å lage sikrede nettbutikker som er fullt tilpassbare og fleksible. Det fungerer sømløst med lagerstyring, sikre betalinger, fraktstyring og beskatning.

Du kan velge en WooCommerce-hostingplan, og Bluehost tar av resten. Det vil gi deg en WordPress-installasjon, WooCommerce-plugininstallasjon og en WooCommerce SSL for trygge og sikre transaksjoner. Prosessen fungerer raskere enn du forestiller deg, og du kan sette opp nettbutikken din umiddelbart.

Bluehost WooCommerce Hosting Prising: Begynner med $ 3,95 per måned.

Få Bluehost WooCommerce Hosting nå

65% AV på Bluehost Hosting + GRATIS domene

Følg Bluehost rabatthenvisningskobling av IsItWP for å få en eksklusiv 65% rabatt.

Få kupong »

65% AV på Bluehost Hosting + GRATIS domene
Ingen kode kreves. Klikk på knappen for å kreve avtale.

GÅ TIL BLUEHOST.COM

Brukere av IsItWP kan kreve en eksklusiv Bluehost-rabatt på 65% med et gratis domene på WordPress-hosting. Du trenger bare å følge disse instruksjonene nedenfor, slik at du kan få maksimalt utbytte av denne fantastiske eksklusive Bluehost-avtalen.

For å starte med det, må du besøke Bluehost webhotell. Derfra må du klikke på Kom i gang knapp.

Bluehost rabattkode

Deretter må du velge en vertsplan. Du kan få Bluehost-avtaler på tre planer: Grunnleggende, I tillegg til, og Choice Plus.

Klikk på Å velge -knappen på planen du vil kjøpe.

Velg Hosting Plan

Etter det må du registrere et domenenavn. Det er ikke behov for en Bluehost-domenekupong – gratis domenet ditt er inkludert. Du kan også velge et eksisterende domenenavn. Det lar deg også hoppe over dette trinnet og gå til kassen siden.

Bluehost gratis domene

Til slutt bør du opprette en konto hos Bluehost for å fullføre kjøpet. Den vil stille navn og kontaktinformasjon.

Opprett konto

Etter å ha lagt til alle detaljene, bør du bla ned for å bekrefte informasjonen om hostingpakken.

Pakkeinfo

Når du har bekreftet informasjonen om vertspakken, blar du ned for å legge til betalingsinformasjon.

Bluehost betalingsinformasjon

Klikk på Sende inn for å fullføre kjøpet.

Vi håper du synes Bluehost-kupongkoden var nyttig! Det kan også være lurt å sjekke kupongsiden for flere rabatter.

Hvis du ønsker å starte et nytt nettsted, ikke gå glipp av guiden vår for hvordan du velger den beste domenenavnsregistratoren.

Innløse Bluehost-kupongkode: vanlige spørsmål

Her er noen av de ofte stilte spørsmålene om vår Bluehost-rabatt.

Hvordan kan jeg få rabatt på Bluehost Hosting?

Hvis du er en IsItWP-bruker, vil du få en eksklusiv 65% rabatt på Bluehost-webhotell. Det inkluderer også et gratis domene, et gratis SSL-sertifikat, en 1-klikk WordPress-installasjon og 24/7 kundestøtte.

Bluehost rabattkode

Du trenger bare å klikke på Bluehost rabattkodelink for å få denne fantastiske Bluehost spesialtilbud.

Betaler Bluehost Hosting månedlig?

Med Bluehost får du flere betalingsalternativer. Det lar deg betale på 12 måneder, 24 måneder og 36 måneder. Jo flere måneder du betaler for, den ekstra rabatten får du på alle planene.

Valg av pakke

Hvis du velger 36 måneders plan, bør du vite at domenenavnet og SSL-sertifikatet bare er gratis for det første året (12 måneder). Ser du etter en Bluehost-fornyelseskupong? For å fortsette tjenesten uten avbrudd, må du betale for domenenavnet og SSL-sertifikatet fra det andre året.

Gir Bluehost ofte tilbud og rabatter?

Denne eksklusive Bluehost-avtalen er for IsItWP-brukere, som er i en begrenset periode. Bluehost tilbyr rabatter og tilbud i høytiden hvert år. Dra nytte av denne spesialtilbudet Bluehost for å få en webhotellplan og lansere ditt WordPress-nettsted raskt.

Tilbyr Bluehost en pengene-tilbake-garanti?

Ja, med alle Bluehost-eksklusive avtaler får du en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map