Cod cupon gazduire A2 (2020)

A2 Gazduire


A2 Hosting este un furnizor popular de găzduire web cu planuri dedicate, VPS, distribuite, revânzători și gestionate WordPress. De asemenea, oferă un certificat SSL gratuit, cont cPanel, spațiu de stocare nelimitat, instalatori WordPress cu 1 clic și multe altele. Ca utilizator IsItWP, puteți obține 51% reducere din preț utilizând codul nostru cupon A2 Hosting!

Răscumpărați codul cupon de găzduire A2 – 51% reducere + transfer gratuit de site

A2 Gazduire este una dintre cele mai rapide și fiabile companii de găzduire WordPress din lume. Se concentrează pe viteza și performanța site-ului, asigurându-vă că veți obține timp de încărcare rapidă a paginii.

A2 Cod de reducere de găzduire

Oferă instalare automată WordPress, setări de securitate preconfigurate, certificate SSL gratuite, centre de date globale și soluții de memorie cache. A2 Gazduire este o alegere perfectă pentru începători și utilizatori avansați.

Cu hostingul WordPress, oferă și planuri de găzduire partajate, hosting dedicat și planuri de găzduire VPS. Dacă mai degrabă ați tăiat direct la goana și apucați codul cuponului, Du-te.

Obțineți „WordPres Hosting” cu codul de reducere de găzduire A2 (51% reducere)

A2 Gazduire WordPress Gazduire

A2 Gazduire are un puternic plan de găzduire WordPress, creat special pentru site-ul sau blogul tău. Are 2 opțiuni: WordPress partajat și WordPress gestionat.

WordPress partajat

Planul WordPress Partajat este destinat începătorilor și dezvoltatorilor. Are 3 opțiuni de prețuri de la lite la servere turbo, ceea ce îl face ideal pentru utilizatorii de site-uri la site-uri web nelimitate.

Toate planurile sunt livrate cu certificat SSL gratuit, stocare și transfer nelimitat, migrare site gratuit, panou de control ușor și multe altele.

WordPress gestionat

Planul de găzduire WordPress gestionat este perfect pentru utilizatorii non-tehnici, proprietarii de afaceri și începătorii cu mai puține sau fără cunoștințe de cod. De asemenea, oferă 3 planuri de prețuri și puteți alege un plan în funcție de cerințele dvs..

Fiecare plan este livrat cu mai multe caracteristici, inclusiv panoul de control Plesk, punerea în scenă a site-ului, licența Jetpack gratuită, instrumente de migrare a site-ului, copii de rezervă automatizate și multe altele.

A2 Gazduire Preturi de hosting WordPress distribuite / gestionate: Începe de la 3,92 USD / lună.

Obțineți acum WordPress Gazduire

Obțineți „Găzduire partajată” cu codul cuponului de găzduire A2 (51% reducere)

A2 Gazduire Gazduire partajată

A2 Gazduire are un plan de gazduire partajat pentru utilizatorii care caută o soluție accesibilă pe servere partajate. Prin partajarea resurselor, viteza și securitatea site-ului nu influențează deloc.

Ca toate celelalte planuri de găzduire A2, acest plan include, de asemenea, un certificat SSL gratuit, migrația site-ului și panoul de control. Toate serverele de găzduire web sunt optimizate pentru a funcționa rapid și din cutie.

A2 Gazduire Prețuri de gazduire partajate: Începe la 2,94 USD / lună.

Obțineți acum hostingul comun

Obțineți „VPS Hosting” cu A2 Hosting Ofertă exclusivă (50% reducere)

A2 Gazduire VPS Gazduire

Soluția VPS (server privat virtual) de A2 Hosting este un serviciu popular în industria de gazduire. Este împărțit în 3 tipuri: VPS de bază, VPS gestionat, și VPS neadministrat.

VPS de bază

Planul de găzduire Core VPS este o soluție de găzduire complet gestionată, cu asistență în direct 24/7/365 din partea experților. De asemenea, vă oferă acces root pentru a vă gestiona și controla serverele.

VPS gestionat

Soluția de găzduire VPS administrată este foarte similară cu planul VPS Core. Cu toate acestea, vă oferă acces la un panou de control pentru gestionarea serverului, făcând înainte de un simplu plan VPS.

VPS neadministrat

Planul VPS neadministrat este destinat dezvoltatorilor care doresc să-și aleagă serviciul de ram, spațiul pe disc și transferul de date. Este soluția de plată, ceea ce înseamnă că veți plăti doar pentru serviciile și resursele pe care le utilizați.

Toate planurile VPS sunt complet securizate pentru software, hardware și rețea. Puteți lua legătura cu echipa lor de asistență uimitoare pentru orice întrebări sau întrebări.

A2 Gazduire Prețuri de gazduire VPS: Începe de la 25 USD / lună.

Obțineți acum VPS Hosting

Obțineți „Gazduire dedicată” cu un cod promoțional exclusiv de găzduire A2 (17% reducere)

A2 Gazduire server dedicat

Soluția Dedicated Server de A2 Hosting are 3 tipuri: Servere neadministrate, Servere de bază, și Servere gestionate.

Servere neadministrate

Dacă sunteți dezvoltator și căutați o soluție mai robustă decât un VPS, atunci serverul dedicat A2 Gazduire neadministrat este potrivit pentru cerințele dvs. Este inclus în diferite planuri de prețuri și acces complet la server pentru a găzdui site-urile dvs. web.

Servere de bază

Core Servers sau server root dedicat este o platformă gestionată cu acces root pentru dezvoltatori pentru a controla resursele serverului. Are un panou de control simplu pentru gestionarea ușoară a contului.

Servere gestionate

Serverele gestionate sunt destinate întreprinderilor de afaceri și soluțiilor de comerț electronic. Este o platformă complet gestionată fără acces root, ceea ce înseamnă că vă puteți baza pe echipa uimitoare de experți pentru a vă gestiona serverul de găzduire web.

Toate planurile serverului dedicat includ certificat SSL gratuit, transferuri de site și alte funcții.

A2 Gazduire Prețuri de gazduire dedicate serverului: Începe la 141,09 USD / lună.

Obțineți acum un server dedicat

Obțineți „Reseller Gazduire” cu codul de reducere de găzduire A2 (51% reducere)

A2 Gazduire Gazduire Reseller

Găzduirea pentru distribuitori de către A2 Hosting este puternică, fiabilă, sigură și performantă pentru a găzdui site-uri web nelimitate. Vă permite să creați cPanels pentru utilizatorii dvs., astfel încât să poată obține o configurare completă pentru site-urile lor web.

Cu fiecare plan, veți obține SSL și SSD gratuit, panou de control WHM, asistență pentru clienți 24/7 și alte tone de funcții utile.

A2 Prezentare prețuri de gazduire pentru distribuitori: Începe de la 9,80 USD / lună.

Obțineți acum gazduirea revânzătorilor

obține 51% OFF pe A2 Gazduire Premium Gazduire WordPress!

Acordul nostru de gazduire A2 vă va oferi 51% reducere!

Obțineți oferta »

obține 51% OFF pe A2 Gazduire Premium Gazduire WordPress!
Nu este necesar un cod. Faceți clic pe butonul pentru a solicita acordul.

GO TO A2HOSTING.COM

Codul cupon exclusiv al IsItWP de hosting A2 Hosting vă va beneficia de o reducere de 51% la planurile lor de găzduire WordPress. Pur și simplu urmați instrucțiunile noastre de mai jos pentru a solicita reducerea dvs.!

În primul rând, vizitați site-ul web de găzduire A2 utilizând link-ul nostru de trimitere.

De acolo, va trebui să faceți clic pe Incepe buton, pe care îl puteți vedea deasupra pliului site-ului.

Incepe

În continuare, veți fi direcționat să alegeți un nume de domeniu. Există 4 opțiuni, inclusiv înregistrarea unui nou domeniu, transferul domeniului dvs. de la un alt registrator și multe altele.

Selectați o opțiune și introduceți numele de domeniu.

Alegeți numele de domeniu

Faceți clic pe butonul „Utilizați”.

După aceea, puteți examina rezumatul comenzii și faceți clic pe butonul „Continuați”.

Comanda Rezumat

Codul cuponului se aplică automat de când ați accesat link-ul de recomandare al IsItWP. Pentru a continua, faceți clic pe butonul „Finalizare”.

Verifică

În sfârșit, ar trebui să introduceți informațiile dvs. personale, adresa de facturare și detaliile de plată.

Comandă completă

Faceți clic pe butonul „Comandă completă” pentru a finaliza achiziția. Vei avea apoi acces la găzduirea premium WordPress A2 Gazduire.

Sperăm că ați găsit util codul nostru de cupon A2 Hosting. De asemenea, poate doriți să consultați pagina cupoanelor noastre pentru mai multe reduceri.

Căutați să începeți un nou site web? nu ratați ghidul nostru despre cum să alegeți cel mai bun registrator de nume de domeniu.

Răscumpărarea Codului cuponului de găzduire A2: Întrebări frecvente

Iată câteva dintre întrebările frecvente despre oferta exclusivă de găzduire A2.

Cum pot obține o reducere la găzduirea A2?

Dacă sunteți utilizator IsItWP, veți beneficia de o reducere exclusivă de 51% la A2 Hosting. De asemenea, include un certificat SSL gratuit, instalare automată WordPress, migrare gratuită a site-ului și asistență 24/7 pentru clienți.

Trebuie doar să faceți clic pe linkul cu codul de reducere A2 Hosting pentru a obține această afacere uimitoare de A2 Hosting. Pentru mai multe detalii, ar trebui să sari mai jos pentru a afla cum să folosești codul de reducere de găzduire A2.

Face taxe de găzduire A2 lunar?

Cu A2 Hosting, primiți mai multe planuri și diferite opțiuni de plată. Vă permite să plătiți lunar și anual.

A2 Planuri de prețuri de găzduire

Planurile de prețuri de mai sus sunt ideale pentru orice CMS sau constructor de site-uri web. Toate planurile sunt complet optimizate pentru performanțe ridicate și viteză turbo.

Planurile de găzduire partajate și WordPress sunt dedicate site-urilor web WordPress. Au o structură de preț diferită, cu cod de reducere A2 Hosting de 51% OFF pe toate planurile.

Găzduirea A2 oferă Oferte și reduceri frecvent?

Această ofertă exclusivă de găzduire A2 este destinată utilizatorilor IsItWP, care este pentru o perioadă limitată de timp. A2 Gazduire oferă reduceri și oferte în sezonul de vacanță în fiecare an. Profitați de această ofertă specială de găzduire A2 pentru a obține un plan de găzduire web și a lansa rapid site-ul dvs. WordPress.

Găzduirea A2 oferă o garanție de returnare a banilor?

Da, A2 Hosting oferă o garanție de returnare a banilor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map