Codul cupon Bluehost (2020)

Codul reducerii Bluehost


Căutați un cod promoțional Bluehost? Ești la locul potrivit! Bluehost este cea mai populară companie de hosting și un partener oficial de hosting recomandat de WordPress. Are o cotă de piață mare și cunoscută drept cea mai veche companie de găzduire care a început în 1996. Este, de asemenea, una dintre soluțiile ieftine de găzduire pentru începători și startup-uri..

Răscumpărați codul promoțional Bluehost – economisiți până la 72% reducere + domeniu gratuit

În acest articol, vă vom arăta ofertele noastre exclusive Bluehost pentru fiecare dintre opțiunile de găzduire web. De asemenea, puteți găsi cum să răscumpărați aceste coduri cupon exclusiv Bluehost.

Faceți clic pe oricare dintre opțiunile de găzduire de mai jos pentru a citi mai multe detalii despre fiecare serviciu. Dacă mai degrabă ați tăiat direct la goana și apucați codul cuponului, Du-te.

Obțineți „WordPress / Hosting Shared” cu codul promoțional Bluehost (63% reducere)

Codul cupon Bluehost pentru Hosting Shared

Planurile de găzduire partajate Bluehost sunt perfecte pentru bloguri personale, site-uri web mici și mici companii online. Puteți pune în funcțiune site-ul dvs. web pe un server comun unde sunt găzduite și alte site-uri, ceea ce îl face accesibil pentru toată lumea.

Platforma de găzduire partajată este, de asemenea, gestionată, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la actualizările serverului, confidențialitatea etc. Bluehost tratează toți clienții cu aceeași valoare, ceea ce înseamnă că veți primi un nume de domeniu gratuit, un certificat SSL gratuit, și alte avantaje cu planul dvs. de găzduire partajat.

Prețuri de gazduire partajate / WordPress Bluehost: Începe la 2,75 USD / lună.

Obțineți acum Bluehost Shared Hosting

Obțineți „VPS Hosting” cu un cod promoțional exclusiv Bluehost (până la 50% reducere)

Bluehost Gazduire VPS cu reducere

Virtual Private Server (VPS) este un serviciu de găzduire Bluehost care vă oferă spațiu de stocare dedicat și resurse de server pe un server dedicat. Este relativ scump și o alegere perfectă pentru start-up-uri, site-uri web de afaceri și magazine de comerț electronic.

Este mai sigur, mai stabil și mai flexibil decât o platformă de găzduire partajată. Gazduirea Bluehost VPS oferă acces complet la fișierele root, ceea ce înseamnă că puteți efectua comenzi, puteți face modificări de configurare și gestionați sistemul dvs. de operare.

Bluehost VPS Preturi de gazduire: Începe de la 18,99 USD / lună.

Obțineți acum Bluehost VPS Hosting

Obțineți „Gazduire dedicată” cu cod promoțional Bluehost (până la 42% reducere)

Promo Bluehost pe Gazduire Dedicată

Planurile de găzduire dedicate sau premium sunt destinate întreprinderilor la nivel de întreprindere, site-urilor web de ultimă generație, marilor magazine de comerț electronic și site-urilor web bancare online. Cu un plan de găzduire dedicat Bluehost, veți obține controlul deplin asupra resurselor serverului, confidențialității și securității.

Vă permite să efectuați orice acțiune pe serverul dvs. fără influența altor utilizatori. Un hosting dedicat de server nu este partajat cu niciun alt utilizator, ceea ce îl face diferit de planurile de găzduire partajate și VPS.

Bluehost Preturi de gazduire dedicate: Începe de la 79,99 USD / lună.

Obțineți acum Bluehost Dedicat Gazduire

Obțineți „Găzduire WordPress Gestionat” cu Oferta exclusivă Bluehost (33% reducere)

Cupon Bluehost pentru Gazduire WordPress Gazduit

Găzduirea WordPress administrată de Bluehost este un plan profesional pentru începători pentru utilizatori avansați. Este livrat cu mai multe caracteristici care vă permit să gestionați SEO, social media și traficul de e-mail într-un singur tablou de bord. Integrează Google Analytics în zona dvs. de administrator WordPress pentru a afișa informații detaliate zilnic, săptămânal, lunar și anual.

Este o platformă complet gestionată pentru utilizatorii WordPress, cu actualizări automate, viteză îmbunătățită a site-ului, instalări și multe altele. Veți obține, de asemenea, un expert profesionist care vă va ghida în procesul complet de configurare a contului dvs. Bluehost, a contului WordPress și crearea de pagini pe site-ul dvs..

Bluehost a gestionat prețurile de gazduire WordPress: Începe de la 19,95 USD / lună.

Obțineți acum Bluehost WordPress Hosting

Obțineți „WooCommerce Hosting” cu codul promoțional Bluehost (până la 72% reducere)

Cod promoțional Bluehost pentru WooCommerce

WooCommerce Hosting by Bluehost este un plan dedicat pentru a crea magazine online securizate, complet personalizabile și flexibile. Funcționează perfect cu gestionarea stocurilor, plățile sigure, gestionarea transporturilor și impozitarea.

Puteți alege un plan de găzduire WooCommerce, iar Bluehost va lua restul. Acesta vă va oferi o instalare WordPress, instalarea pluginului WooCommerce și un SSL WooCommerce pentru tranzacții sigure și sigure. Procesul funcționează mai repede decât vă imaginați și puteți configura magazinul online instantaneu.

Bluehost WooCommerce Preturi de gazduire: Începe de la 3,95 USD / lună.

Obțineți acum Bluehost WooCommerce Hosting

obține 65% OFF pe Bluehost Gazduire + Domeniu GRATUIT

Urmați linkul de recomandare Bluehost cu IsItWP pentru a obține o reducere exclusivă de 65%.

Obțineți cupon »

obține 65% OFF pe Bluehost Gazduire + Domeniu GRATUIT
Nu este necesar un cod. Faceți clic pe butonul pentru a solicita acordul.

GO TO BLUEHOST.COM

Utilizatorii de IsItWP pot solicita o reducere exclusivă de 65% Bluehost cu un domeniu gratuit pe hostingul WordPress. Trebuie doar să urmați aceste instrucțiuni de mai jos, astfel încât să obțineți beneficiul maxim al acestei uimitoare ofertă exclusivă Bluehost.

Pentru a începe, trebuie să vizitați site-ul de găzduire web Bluehost. De acolo trebuie să faceți clic pe butonul Incepe buton.

Codul reducerii Bluehost

În continuare, trebuie să selectați un plan de găzduire. Puteți obține oferte Bluehost pe 3 planuri: De bază, La care se adauga, și Choice Plus.

Faceți clic pe butonul Selectați butonul din planul pe care doriți să îl achiziționați.

Selectați Planul de găzduire

După aceea, trebuie să înregistrați un nume de domeniu. Nu este nevoie de un cupon de domeniu Bluehost – domeniul dvs. gratuit este inclus. Puteți selecta, de asemenea, un nume de domeniu existent. De asemenea, vă permite să săriți acest pas și să accesați pagina de checkout.

Domeniul gratuit Bluehost

În sfârșit, ar trebui să creați un cont cu Bluehost pentru a finaliza achiziția. Vă va cere numele și informațiile de contact.

creează cont

După adăugarea tuturor detaliilor, ar trebui să derulați în jos pentru a confirma informațiile despre pachetul dvs. de găzduire.

Informații despre pachet

După ce verificați detaliile pachetului de găzduire, derulați în jos pentru a adăuga informațiile dvs. de plată.

Informații de plată Bluehost

Faceți clic pe butonul Trimite buton pentru a finaliza achiziția.

Sperăm că ați găsit util codul nostru de cupon Bluehost! De asemenea, poate doriți să consultați pagina cupoanelor noastre pentru mai multe reduceri.

Dacă doriți să porniți un nou site web, nu ratați ghidul nostru despre cum să alegeți cel mai bun registrator de nume de domeniu.

Răscumpărare Cod Cupon Bluehost: Întrebări frecvente

Iată câteva dintre întrebările frecvente cu privire la reducerea noastră Bluehost.

Cum pot primi un discount la Bluehost Hosting?

Dacă sunteți un utilizator IsItWP, veți beneficia de o reducere exclusivă de 65% la găzduirea web Bluehost. De asemenea, include un domeniu gratuit, un certificat SSL gratuit, o instalare WordPress cu 1 clic și asistență 24/7.

Codul reducerii Bluehost

Trebuie doar să faceți clic pe linkul cu codul de reducere Bluehost pentru a obține această afacere uimitoare Bluehost.

Se taxează lunar Bluehost Gazduire?

Cu Bluehost, obțineți mai multe opțiuni de plată. Vă permite să plătiți pe 12 luni, 24 de luni și 36 de luni. Cu cât veți plăti mai multe luni, reducerea suplimentară veți primi la toate planurile.

Selectarea pachetului

Dacă alegeți planul de 36 de luni, ar trebui să știți că numele de domeniu și certificatul SSL sunt gratuite doar pentru primul an (12 luni). Căutați un cupon de reînnoire Bluehost? Pentru a continua serviciul fără întrerupere, trebuie să plătiți numele de domeniu și certificatul SSL din al doilea an.

Bluehost oferă Oferte și reduceri frecvent?

Această ofertă exclusivă Bluehost este destinată utilizatorilor IsItWP, care este pentru o perioadă limitată de timp. Bluehost oferă reduceri și oferte în sezonul de vacanță în fiecare an. Profitați de această ofertă specială Bluehost pentru a obține un plan de găzduire web și a lansa rapid site-ul dvs. WordPress.

Oferă Bluehost o garanție de returnare a banilor?

Da, cu fiecare ofertă exclusivă Bluehost, veți primi o garanție de returnare de 30 de zile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me