Codul cuponului GreenGeeks (2020)

Codul reducerii GreenGeeks


Găzduirea WordPress GreenGeeks oferă reduceri mari de 70% reducere pentru utilizatorii IsItWP. Asemănător numelui lor, sunt susținătorii unui mediu ecologic ecologic și pentru a asigura acest lucru, s-au asociat cu proiectul EPA Green Power. GreenGeeks și-a câștigat un nume în industria de găzduire WordPress cu caracteristicile sale uimitoare precum instalarea cu 1 clic, securitatea robustă, actualizări în timp util, asistență full-time, backup-uri, integrare CDN și multe altele. Puteți obține o reducere de 70% la găzduire web și un domeniu gratuit cu cuponul GreenGeeks oferit mai jos.

Răscumpărați codul promoțional GreenGeeks – economisiți până la 70% reducere + domeniu gratuit

În acest articol, vă vom arăta ofertele noastre exclusive GreenGeeks pentru fiecare dintre opțiunile de găzduire web. De asemenea, puteți găsi cum să răscumpărați aceste coduri cupon exclusiv GreenGeeks.

Faceți clic pe oricare dintre opțiunile de găzduire de mai jos pentru a citi mai multe detalii despre fiecare serviciu. Dacă mai degrabă ați tăiat direct la goana și apucați codul cuponului, Du-te.

Obțineți „WordPress Hosting” cu codul promoțional GreenGeeks (70% reducere)

Codul reducerii GreenGeeks

Gazduirea WordPress de GreenGeeks vine cu un instalator WordPress cu 1 clic, actualizări automate, backupuri zilnice, securitate avansată și asistență 24/7 pentru clienți. De asemenea, oferă migrație gratuită WordPress de la alte platforme de găzduire către contul de gazduire GreenGeeks.

Cu toate planurile lor, veți obține un nume de domeniu gratuit și o facilitate de transfer de nume de domeniu. Are o tehnologie puternică de cache care vă ajută să accelerați site-ul.

Preț de gazduire WordPress GreenGeeks: Începe la 2,95 USD / lună.

Obțineți acum GreenGeeks WordPress Gazduire

Obțineți „VPS Hosting” cu GreenGeeks (începe la 39,95 USD)

Gazduire GreenGeeks VPS

VPS Gazduire de GreenGeeks este o soluție complet gestionată care vine cu un portal de management puternic pentru a adăuga DNS, porni un cont, opri un cont, crește un cont, etc..

Verifică continuu IP-urile din lista neagră pentru a vă proteja serverele VPS de orice atac. Fiecare plan are un certificat SSL gratuit, transfer gratuit de site-uri și asistență în direct 24/7/365.

Preț gazduire GreenGeeks VPS: Începe de la 39,95 USD / lună.

Obțineți acum GreenGeeks VPS Hosting

Obțineți „Gazduire dedicată” cu GreenGeeks (începe la 169 USD)

GreenGeeks Gazduire server dedicat

Gazduirea dedicată a serverului de către GreenGeeks vă oferă un control complet asupra serverelor. Puteți personaliza complet setările serverului și puteți lansa site-uri web, software, aplicații și orice proiect web sau bază de date.

Cu fiecare plan, primiți 5 adrese IP, unități SATA, transfer de 10.000 GB și multe altele. Ca toate soluțiile de găzduire GreenGeeks, gazduirea dedicată a serverului este ecologică, cu energie eoliană compensată cu 300%, ceea ce le face ecologice și reduc carbon.

GreenGeeks Prețuri de gazduire dedicate: Începe de la 169 USD / lună.

Obține acum gazduire dedicată GreenGeeks

Obțineți „Reseller Gazduire” cu oferta exclusivă GreenGeeks (până la 43% reducere)

Gazduire GreenGeeks Reseller

Gazduirea distribuitorilor de către GreenGeeks oferă mai multe planuri pentru utilizatori de a vinde găzduire și de a face bani online. Provine de la 10 la 50 de conturi cu spațiu SSD nelimitat, lățime de bandă nelimitată, cPanel, WHMCS și multe altele.

Toate planurile au performanțe rapide, migrație gratuită a contului, domenii en-gros, scalabilitate și securitate avansată. Gazduirea revânzătorului de către GreenGeeks dispune de mai multe centre de date, integrări CDN, compatibilitate comerț electronic, mediu prietenos pentru dezvoltatori și backup de noapte.

Preț de gazduire a revânzătorilor GreenGeeks: Începe de la 19,95 USD / lună.

Obțineți acum GreenGeeks Reseller Gazduire

obține 64% OFF + Domeniu gratuit pe gazduirea GreenGeeks

Utilizați codul nostru de reducere GreenGeeks pentru a obține o reducere exclusivă de 64%.

Obțineți cupon »

obține 64% OFF + Domeniu gratuit pe gazduirea GreenGeeks
Nu este necesar un cod. Faceți clic pe butonul pentru a solicita acordul.

GO TO GREENGEEKS.COM

Utilizatorii IsItWP pot beneficia de 70% reducere folosind codul cupon GreenGeeks pe hostingul WordPress partajat. Urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos și răscumpărați cuponul dvs. GreenGeeks pentru a obține o reducere exclusivă la găzduirea WordPress GreenGeeks.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vizitați site-ul web GreenGeeks. Va arata un mesaj de bun venit. Deoarece sunteți utilizator IsItWP, codul cuponului este deja aplicat pentru a vă ușura.

Gazduire WordPress GreenGeeks

Derulați un pic în jos pentru a vedea planurile de găzduire web GreenGeeks. Trebuie să selectați un plan și să faceți clic pe butonul Incepe buton.

Planuri de găzduire web GreenGeeks

Te va duce către o nouă pagină unde trebuie să îți alegi numele de domeniu pentru a continua cu achiziția.

Numele de domeniu GreenGeeks

Ar trebui să introduceți numele de domeniu (de exemplu, exemplu.com sau aiciwp.com) și să verificați disponibilitatea. Dacă aveți deja un nume de domeniu, introduceți-l și apăsați pe Continua buton.

În pagina următoare, trebuie să adăugați informațiile personale precum e-mail, prenume, prenume, adresă și multe altele.

GreenGeeks se înscrie

După adăugarea acestor informații, trebuie să derulați în jos pentru a verifica detaliile pachetului. Codul cupon GreenGeeks este aplicat automat și cel mai bun pachet de găzduire web este ales pentru dvs..

Condiții de plată GreenGeeks

În informatii de plata secțiune, mergeți mai departe și introduceți detaliile cardului dvs. de credit.

Informații de plată GreenGeeks

Faceți clic pe butonul Creează cont & Incepe buton pentru a finaliza această achiziție.

Sperăm că ați găsit util codul nostru de cupon GreenGeeks. De asemenea, poate doriți să consultați pagina cupoanelor noastre pentru mai multe reduceri.

Dacă doriți să porniți un nou site web, nu ratați ghidul nostru despre cum să alegeți cel mai bun registrator de nume de domeniu.

Răscumpărarea Codului cuponului GreenGeeks: Întrebări frecvente

Iată câteva dintre întrebările frecvente despre acordul exclusiv al GreenGeeks.

Cum pot primi un discount la gazduirea GreenGeeks?

Dacă sunteți un utilizator IsItWP, veți beneficia de o reducere exclusivă de 70% la găzduirea web GreenGeeks. De asemenea, include un domeniu gratuit, un certificat SSL gratuit, o instalare WordPress cu 1 clic și asistență 24/7.

Gazduire WordPress GreenGeeks

Trebuie doar să faceți clic pe linkul cu codul de reducere GreenGeeks pentru a obține această afacere uimitoare GreenGeeks.

GreenGeeks găzduiește taxe lunare?

Cu GreenGeeks, obțineți mai multe opțiuni de plată. Vă permite să plătiți lunar, 12 luni, 24 de luni și 36 de luni. Cu cât veți plăti mai multe luni, reducerea suplimentară veți primi la toate planurile.

Condiții de plată GreenGeeks

Dacă alegeți planul de 36 de luni, ar trebui să știți că numele de domeniu și certificatul SSL sunt gratuite doar pentru primul an (12 luni). Pentru a continua serviciul fără întrerupere, trebuie să plătiți numele de domeniu și certificatul SSL din al doilea an.

GreenGeeks oferă Oferte și reduceri frecvent?

Această ofertă exclusivă GreenGeeks este destinată utilizatorilor IsItWP, care este pentru o perioadă limitată de timp. GreenGeeks oferă reduceri și oferte în sezonul de sărbători în fiecare an. Profitați de această ofertă specială GreenGeeks pentru a obține un plan de găzduire web și a lansa rapid site-ul dvs. WordPress.

GreenGeeks oferă o garanție de returnare a banilor?

Da, cu fiecare ofertă exclusivă a GreenGeeks, veți primi o garanție de returnare de 30 de zile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map