Codul cuponului HostGator (2020)

Codul de reducere HostGator


Căutați un cod promoțional HostGator? Ești la locul potrivit! HostGator este o alegere excelentă pentru găzduire web, oferind instalarea WordPress cu 1 clic, garanție uptime de 99,9% și suport 24/7. Acestea fac incredibil de ușor să configurați un site performant și de încredere. Cel mai bun lucru este că IsItWP a creat o tranzacție pentru a vă oferi un cod promoțional 62% HostGator exclusiv pentru utilizatorii noștri.

Faceți clic aici pentru a începe cu HostGator astăzi sau continuați să citiți pentru mai multe detalii despre cum puteți răscumpăra codul promoțional HostGator.

Schimbă-ți codul de cupon HostGator și primește 62% reducere + domeniu gratuit

HostGator este cunoscut pentru fiabilitatea și flexibilitatea sa în industria de hosting. Este de încredere în blogurile de top cum ar fi WPBeginner, PCMag și multe altele.

Codul de reducere HostGator

Cu fiecare plan, primiți un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și multe altele. Oferă mai multe tipuri de opțiuni de găzduire, inclusiv găzduire partajată, hosting WordPress, găzduire VPS, găzduire dedicată serverului și găzduire revânzător.

HostGator oferă, de asemenea, un constructor de site-uri de drag and drop complet flexibil. Este ușor de utilizat și ușor de utilizat, făcând mai simplu să vă configurați găzduirea web și să lansați site-ul.

Dacă mai degrabă ați tăiat direct la goana și apucați codul cuponului, Du-te.

Obțineți „WordPress Hosting” cu codul promoțional HostGator (75% reducere)

Gazduire WordPress HostGator

Gazduirea WordPress administrată de HostGator este rapidă, sigură și fiabilă. Are 3 planuri: Incepator, Standard, și Afaceri.

Planul inițial este planul de bază care vă permite să găzduiți un site web. Cu planul standard, puteți găzdui 2 site-uri, iar planul de afaceri are spațiu pentru 3 site-uri. Fiecare plan are un spațiu de stocare diferit, copii de rezervă și lățime de bandă.

Preț de gazduire WordPress HostGator: Începe de la 2,64 USD / lună.

Obțineți acum WordPress Gazduire

Obțineți „VPS Hosting” cu un cod promoțional exclusiv HostGator (până la 75% reducere)

Hostgator VPS Gazduire

VPS Gazduire de HostGator este o soluție de găzduire Linux gestionată. Este complet personalizabil cu acces root, instalări personalizate și configurare cu găzduirea serverului dvs. virtual virtual.

Are mai multe straturi de securitate, fiabilitate maximă a serverului, protecție a datelor și scalabilitate. Puteți începe cu un server mic și scara la unul mare cu creșterea afacerii dvs..

Preț de gazduire HostGator VPS: Începe de la 19,95 USD / lună.

Obțineți acum VPS Hosting

Obțineți „Gazduire dedicată” cu codul promoțional HostGator (până la 37% reducere)

Server dedicat HostGator

Planul de găzduire a serverului dedicat HostGator Managed Dedicated este soluția finală pentru site-urile dvs. de întreprindere și pe scară largă. Vă oferă acces la resurse complete și oferă configurații de server flexibile.

De asemenea, vine cu protecție DDoS, firewall pe bază de IP, centre de date Tier-3 și multe altele. Pentru serverele Linux, veți primi cPanel și WHM să vă gestioneze site-urile web. Și, pentru serverele Windows, veți obține panoul de control Plesk și WebMatrix pentru gestionarea site-urilor web.

Preț gazduire server hosting HostGator: Începe la 118,99 USD / lună.

Obțineți găzduire dedicată serverului acum

Obțineți „Găzduire web partajată” cu codul promoțional HostGator (până la 62% reducere)

Gazduire partajată HostGator

Planurile de găzduire partajată HostGator sunt accesibile pentru un singur domeniu și domenii nelimitate. Este dotat cu instalarea WordPress cu 1 clic, transferuri gratuite de site-uri, domeniu gratuit timp de 1 an și certificat SSL gratuit.

De asemenea, furnizorul de site-uri web vă ajută să vă configurați site-ul. Puteți utiliza, de asemenea, chat-ul live 24/7 pentru orice întrebare sau întrebare.

Prețul de gazduire partajat HostGator: Începe de la 2,64 USD / lună.

Obțineți acum hostingul comun

Obțineți „Reseller Gazduire” cu Oferta Specială HostGator (până la 33% reducere)

HostGator Reseller Gazduire

HostGator Reseller Hosting oferă planuri minunate de a câștiga bani online prin găzduirea clienților. Este livrat cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a gestiona găzduirea de site-uri web pentru distribuitori, inclusiv software WHM, cPanel și software de facturare.

Indiferent dacă sunteți designer sau dezvoltator, puteți utiliza platforma de găzduire a distribuitorilor HostGator pentru a vă crește clienții. Este flexibil în alocarea resurselor și este ușor de adaptat la un plan mare atunci când este necesar.

Preț de gazduire pentru distribuitori HostGator: Începe de la 19,95 USD / lună.

Obțineți acum gazduirea revânzătorilor

obține 62% OFF pentru toate planurile de găzduire HostGator

Urmați recomandarea codului cupon HostGator de către IsItWP pentru a obține reducerea la planul de găzduire selectat.

Obțineți codul “

obține 62% OFF pentru toate planurile de găzduire HostGator
copiați codul de mai jos și lipiți la finalizare:

WPBEGINNER

MERTAȚI LA HOSTGATOR.COM

Codul cupon exclusiv HostGator de la IsItWP vă economisește 62% din cheltuielile totale pentru găzduirea rapidă și de încredere. Pur și simplu urmați instrucțiunile de mai jos pentru a profita de acest cod cupon HostGator și pentru a beneficia de reducerea maximă la HostGator.

În primul rând, trebuie să vizitați site-ul web HostGator. Deoarece sunteți utilizator IsItWP, reducerea se va aplica automat la achiziția dvs..

Faceți clic pe butonul Începeți acum buton.

Codul de reducere HostGator

Te va duce la secțiunea de prețuri. Există 3 planuri: hatchling, Bebelus, și Afaceri. Selectați un plan și faceți clic pe butonul Cumpără acum buton pentru a continua.

Cupoane HostGator

În continuare, veți vedea pagina de checkout.

În Introduceți-vă domeniul câmp, trebuie să introduceți adresa URL a site-ului dvs. web (cum ar fi www.isitwp.com). Dacă nu ați ales încă un domeniu, atunci nu ratați această listă cei mai buni generatori de nume de domeniu.

Alegeți domeniul

Acum, trebuie să derulați în jos pentru a adăuga un nume de utilizator și un pin de securitate cu ajutorul instrucțiunilor menționate mai jos în fiecare câmp. Vă va ajuta să vă identificați proprietatea atunci când contactați asistența în direct a clienților.

Alegeți planul de găzduire

După aceea, ar trebui să introduceți detaliile de facturare și informațiile de plată.

verificați dacă codul promoțional de la hostgator a fost aplicat în detaliile de facturare

Din moment ce respectați corect instrucțiunile noastre, codul cupon HostGator este aplicat automat.

Adăugați codul cupon Hostgator

Faceți clic pe butonul Verifică acum buton pentru a finaliza achiziția.

Sperăm că ați găsit util codul nostru cupon HostGator. De asemenea, poate doriți să consultați pagina cupoanelor noastre pentru mai multe reduceri.

Dacă doriți să porniți un nou site web, nu ratați ghidul nostru despre cum să alegeți cel mai bun registrator de nume de domeniu.

Răscumpărarea Codului cuponului HostGator: Întrebări frecvente

Iată câteva dintre întrebările frecvente despre oferta exclusivă HostGator.

Cum pot obține un discount la HostGator Hosting?

Dacă sunteți un utilizator IsItWP, veți beneficia de o reducere exclusivă de 62% la găzduirea web HostGator. De asemenea, include un domeniu gratuit timp de 1 an, un certificat SSL gratuit, o instalare WordPress cu 1 clic și asistență pentru clienți în direct 24/7.

Trebuie doar să faceți clic pe linkul de cod de reducere HostGator pentru a obține această afacere uimitoare HostGator. Pentru mai multe detalii, ar trebui să sari mai jos pentru a afla cum să folosești codul de reducere HostGator.

HostGator se încarcă lunar?

Cu HostGator, obțineți mai multe opțiuni de plată. Vă permite să plătiți timp de 1 lună, 3 luni, 6 luni, 12 luni, 24 luni și 36 luni. Cu cât alegeți să plătiți mai multe luni, reducerea suplimentară veți primi pe toate planurile.

Ciclul de facturare HostGator

Dacă alegeți planul de 36 de luni, ar trebui să știți că numele de domeniu și certificatul SSL sunt gratuite doar pentru primul an (12 luni). Pentru a continua serviciul fără întrerupere, trebuie să plătiți numele de domeniu și certificatul SSL din al doilea an și înainte de ori.

HostGator oferă Oferte și reduceri frecvent?

Această ofertă exclusivă HostGator este destinată utilizatorilor IsItWP, care este pentru o perioadă limitată de timp. HostGator oferă reduceri și oferte în sezonul de vacanță în fiecare an. Profitați de această ofertă specială HostGator pentru a obține un plan de găzduire web și a lansa rapid site-ul dvs. WordPress.

Ofera HostGator o garanție de returnare a banilor?

Da, HostGator oferă o garanție de returnare de 45 de zile pentru toate planurile.

HostGator dă un nume de domeniu gratuit?

Da, veți primi un nume de domeniu gratuit cu codul nostru promoțional HostGator.

HostGator include e-mail?

Da, puteți configura o adresă de e-mail profesională utilizând domeniul dvs. gratuit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map