Codul cuponului Web Liquid (2020)

Cod lichid de reducere web


Liquid Web este o companie de găzduire lider pe piață. Serviciile lor de găzduire sunt optimizate explicit pentru aplicații populare, cum ar fi WordPress, WooCommerce, e-mailuri de afaceri premium și multe altele. Ca utilizator IsItWP, beneficiați de o reducere exclusivă de 69% la primele trei luni de abonament. Trebuie să folosiți codul nostru promoțional pentru a vă bucura de acest discount masiv.

Răscumpărați codul cuponului Web Liquid – economisiți până la 69% reducere + SSL gratuit

În acest articol, vă vom arăta ofertele noastre exclusive de Web Liquid pentru fiecare dintre opțiunile de găzduire web. De asemenea, puteți găsi cum să răscumpărați aceste coduri cupon exclusiv Liquid Web.

Faceți clic pe oricare dintre opțiunile de găzduire de mai jos pentru a citi mai multe detalii despre fiecare serviciu. Dacă mai degrabă ați tăiat direct la goana și apucați codul cuponului, Du-te.

Obțineți „Găzduire WordPress Gestionat” cu Codul cuponului Web lichid (69% reducere)

Cod lichid de reducere web

Găzduirea WordPress administrată de către compania Liquid Web este populară pentru serviciul său de încredere, asistență rapidă în direct, actualizări automate, medii de configurare, stocare excelentă, configurare ușoară, acces complet la server și multe altele.

Cu fiecare plan, obțineți un certificat SSL gratuit configurat pe site-ul dvs. automat. Oferă vizualizări nelimitate de trafic / pagini, copii de zi cu zi automatizate, instrumente pentru dezvoltatori, configurare de aplicații / software și centre de date personalizate.

Prețuri de gazduire WordPress administrate pe web lichide: Începe de la 8,99 USD / lună.

Obțineți acum găzduit WordPress găzduit

Obțineți „VPS Hosting” cu tranzacție web exclusiv lichidă (începe la 19,99 USD)

Gazduire Web VPS lichidă

VPS Hosting by Liquid Web este o soluție populară de găzduire web construită ideal pentru a găzdui site-uri web nelimitate. Este livrat cu copii de rezervă locale, protecție împotriva atacului DDoS, adresă IP dedicată, Cloudflare CDN și multe altele.

Planul VPS are un firewall integrat și o securitate avansată a serverului pentru a vă proteja site-urile web împotriva oricărei activități dăunătoare. De asemenea, oferă acces root pentru a personaliza complet setările serverului.

Prețuri de gazduire web VPS lichide: Începe de la 19,99 USD / lună.

Obțineți acum VPS Hosting

Obțineți „Gazduire dedicată” cu ofertă specială pe Web Liquid (începe la 149 USD)

Gazduire web dedicata serverului lichid

Gazduire dedicată serverului de către Liquid Web este un serviciu de găzduire complet gestionat, cu performanțe ridicate și securitate la nivel înalt. Este livrat cu resurse de server puternice atât pentru configurarea Linux, cât și pentru Windows.

Fiecare server dedicat este compatibil PCI și este protejat de firewall. Liquid Web oferă, de asemenea, evaluarea vulnerabilității și protecția aplicațiilor web pentru a vă permite să găzduiți site-ul și aplicațiile dvs. într-un mediu sigur.

Prețuri de gazduire dedicate Web Liquid: Începe de la 149 USD / lună.

Obțineți găzduire dedicată acum

Obțineți „WooCommerce Hosting” cu lichid Web Deal (începe la 39 USD)

Gazduire web WooCommerce lichide

WooCommerce Hosting de către Liquid Web este un pachet complet care vine cu peste 1000 de teme de comerț electronic, variații de produse, cataloage de produse, pluginuri complete și multe altele.

Cu planul de găzduire WooCommerce, puteți, de asemenea, să vă măriți conversiile, să gestionați inventarul magazinului, să adăugați cupoane și oferte, să inserați imagini cu produse și să creați conturi de personal. Oferă suport SEO integrat pentru a vă ajuta să vă clasificați site-ul de comerț electronic.

Prețuri de gazduire web WooCommerce Liquid: Începe de la 39 USD / lună.

Obțineți acum WooCommerce Hosting

obține 69% OFF în planul dvs. de găzduire web lichid

Utilizați codul nostru cupon Liquid Web pentru a obține 69% reducere de găzduire WordPress.

Obțineți codul “

obține 69% OFF în planul dvs. de găzduire web lichid
copiați codul de mai jos și lipiți la finalizare:

WPBEGINNER69OFF

MERCI LA LIQUIDWEB.COM

Codul cuponului exclusiv al companiei IsItWP vă va economisi cu 69% din primele trei luni în planul de găzduire WordPress gestionat. Pur și simplu urmați instrucțiunile de mai jos pentru a profita de acest cod promoțional Liquid Web și beneficiați de reducerea maximă pentru primele trei luni.

În primul rând, faceți clic pe linkul de trimitere a site-ului Web Liquid din această pagină. Reducerea se va aplica automat la achiziția dvs..

Acum veți fi direcționat către o exclusivitate Reducere WPBeginner pagina de pe site-ul Web Liquid.

Cod lichid de reducere web

Derulați în jos la secțiunea de stabilire a prețurilor și planurilor. Există 2 planuri disponibile: Personal și Independent

Trebuie să selectați un plan și să faceți clic pe butonul „Comandați acum”. Din această pagină, puteți selecta, de asemenea, cel mai apropiat centru de date.

Comanda acum

În continuare, veți vedea pagina de înscriere. Adăugați detaliile dvs. și creați un cont pentru a merge la pagina de checkout.

Inscrie-te pe pagina

Acum, trebuie să introduceți numele de domeniu și să faceți clic pe butonul Următor → buton.

Introduceți numele de domeniu

După aceea, veți vedea pagina de facturare. Trebuie să introduceți numele, numărul, adresa, detaliile companiei și datele cardului de credit.

Pagina de facturare

Faceți clic pe butonul Următor → buton pentru a revizui comanda și a finaliza achiziția.

Sperăm că ați găsit util codul nostru de cupon Liquid Web. De asemenea, poate doriți să consultați pagina cupoanelor noastre pentru mai multe reduceri.

Dacă doriți să porniți un nou site web, nu ratați ghidul nostru despre cum să alegeți cel mai bun registrator de nume de domeniu.

Răscumpărarea Codului cuponului Web Liquid: Întrebări frecvente

Iată câteva dintre întrebările frecvente despre oferta exclusivă Liquid Web.

Cum pot obține un discount la gazduire web lichidă?

Dacă sunteți un utilizator IsItWP, veți beneficia de o reducere exclusivă de 69% la găzduirea Web Liquid. De asemenea, include un certificat SSL gratuit și asistență 24/7 pentru clienți la telefon, e-mail și chat.

Cod lichid de reducere web

Trebuie doar să faceți clic pe linkul cu codul de reducere a site-ului Liquid Web pentru a obține această ofertă specială uimitoare Web Liquid.

Costurile lunare de găzduire web lichidă?

Cu Liquid Web, obțineți mai multe opțiuni de plată. Vă permite să plătiți lunar și 12 luni. Pentru unele planuri, puteți plăti și 24 de luni și puteți economisi bani. Cu cât veți plăti mai multe luni, reducerea suplimentară veți primi la toate planurile.

Site-ul Web Liquid oferă Oferte și Reduceri Frecvent?

Această tranzacție exclusivă Web Liquid este destinată utilizatorilor IsItWP, care este pentru o perioadă limitată de timp. Liquid Web oferă reduceri și oferte în sezonul de sărbători în fiecare an. Profitați de această ofertă specială Liquid Web pentru a obține un plan de găzduire web și a lansa rapid site-ul dvs. WordPress.

Ofera Web Liquid o garantie de returnare a banilor?

Da, cu un plan de găzduire partajat de Liquid Web, veți primi o garanție de returnare de 30 de zile. Însă, nu există nicio politică de rambursare pentru găzduirea VPS, găzduirea serverului dedicat și alte planuri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map