DreamHost-kupongkode (2020)

DreamHost-kupongkode


DreamHost tilbyr 47% avslag til våre IsItWP-brukere med et GRATIS domene. Det er den beste og pålitelige hostingleverandøren som er vertskap for nesten en million WordPress-nettsteder. De tilbyr tilpassede dashboards, øyeblikkelig 1-klikk WordPress-installasjon, gratis SSL og mer. Du kan bruke vår DreamHost-kupongkode for å få maksimal rabatt på 25% på webhotell og et gratis domenenavn.

Innløs DreamHost-kupongkode – 47% AVSLAG + gratis domene

DreamHost tilbyr WordPress-spesifikk hosting som inkluderer VPS, dedikert, delt, WooCommerce og administrert WordPress-hosting. Den kommer også med nyttige verktøy som en WordPress-nettstedbygger og en webdesigntjeneste.

DreamHost rabattkode

Den har et tilpasset kontrollpanel som lar deg administrere og sette opp nettsteder på webhotellet ditt. DreamHost er rask, pålitelig og enkel å bruke, noe som gjør det til et perfekt valg for nybegynnere til avanserte brukere.

Med alle DreamHost-planer, får du rask SSD-lagring, et gratis domenenavn og e-postvert. Hver plan tilbyr også noe unikt, noe som gjør den forskjellig fra den andre.

Klikk på et av hostingalternativene nedenfor for å lese mer informasjon om hver tjeneste. Hvis du heller vil kutte rett til jaget og ta tak i kupongkoden, gå for det.

Få “WordPress / Shared Hosting” med DreamHost kupongkode (47% AVSLAG)

DreamHost Delt Hosting

DreamHost Shared Hosting for WordPress nettsteder tilbyr hastighet, sikkerhet og oppetid garanti. Det er rimelig for nybegynnere med ett nettsted eller ubegrensede nettsteder.

Den delte hostingplanen inkluderer ubegrenset trafikk, forhåndsinstallert WordPress, gratis SSL-sertifikat og mer. Du kan betale i flere måneder for å dra nytte av DreamHost-spesialtilbudet.

DreamHost Shared / WordPress Hosting Prising: Starter på $ 2,59 / måned.

Få delt hosting nå

Få “Managed WordPress Hosting” med eksklusiv DreamHost-kupongkode (15% AVSLAG)

DreamHost administrert WordPress Hosting

DreamHost Managed WordPress Hosting er lynraskt og fullt optimalisert for WordPress-nettsteder. Den leveres med et team av WordPress-eksperter, øyeblikkelig WordPress-oppsett, autooppdateringer og mer.

Den har også et brukervennlig panel, automatiserte sikkerhetskopieringer, gratis e-posthotell og gratis personvern. Og som alle planene deres, vil du få et gratis domenenavn og et gratis SSL-sertifikat.

DreamHost Managed WordPress Hosting Prising: Starter på $ 2,59 / måned.

Få administrert WordPress Hosting nå

Få “WooCommerce Hosting” med DreamHost kupongkode (15% AVSLAG)

DreamHost WooCommerce Hosting

DreamHost WooCommerce Hosting er en kraftig løsning som er perfekt bygget for å være vert for eCommerce nettsteder og nettbutikker. Den leveres med robust hurtigbufring av sider, iscenesettelse av 1-klikk, sikkerhetskopiering på forespørsel og gratis profesjonell migrasjonstjeneste.

WooCommerce-hosting er en 1-stopp pakke med førsteklasses støtte fra WordPress og WooCommerce eksperter. Den har også et forhåndsinstallert Storefront-tema for å sette opp e-handelsnettstedet ditt umiddelbart.

DreamHost WooCommerce Hosting Prising: Starter på $ 16,95 per måned.

Få WooCommerce Hosting nå

DreamHost “VPS Hosting” Fra 10 dollar

DreamHost VPS Hosting

VPS Hosting-planer fra DreamHost kommer med enestående ytelse, sikkerhet og oppdateringer. Det gir deg serverressurser med et tilpasset kontrollpanel som er nybegynnervennlig og enkelt å bruke.

Serverressursene er fullt skalerbare, noe som betyr at du kan starte med en liten plan og oppgradere til en større plan senere. Det er ingen begrensning for båndbredde, og til og med RAM er skalerbar, noe som gjør DreamHost VPS til et perfekt valg for nettstedene dine.

DreamHost VPS Hosting Prising: Begynner $ 10 per måned.

Få VPS Hosting nå

Få “dedikert serververt” med DreamHost (11% Rabatt)

DreamHost dedikert server

DreamHost Dedicated Server Hosting er fullstendig administrert og profesjonell til en overkommelig pris. Den har robuste serverressurser for høy ytelse og rask hastighet.

Den dedikerte vertskapet har to planer: Standard og forbedret. Begge planene gir deg fullstendig root-tilgang, DDoS-beskyttelse, serverovervåking, osv.

DreamHost dedikert serververtprising: Begynner med $ 149 per måned.

Få dedikert server nå

47% AV på DreamHost Hosting og GRATIS domene

Følg DreamHost henvisningskobling av IsItWP for å få maksimal rabatt og gratis domene.

Få kode “

47% AV på DreamHost Hosting og GRATIS domene
kopier koden nedenfor og lim inn i kassen:

WPBEGINNER695

GÅ TIL DREAMHOST.COM

Brukere av IsItWP kan få 47% avslag på DreamHost-webhotellet ved å bruke vår eksklusive kuponkode, og et gratis domene. Bla nedover til instruksjonene med skjermbilder for å gjøre det enkelt å få din DreamHost-kupongkode, og nyt maksimale rabatter på DreamHost-webhotellet.

Du må gå til DreamHost-siden ved å bruke vår henvisningskobling. IsItWP-brukere vil se en velkomstmelding, og DreamHost-kupongkoden med rabatten blir brukt automatisk.

Bare trykk på Registrer deg nå -knappen under planen du vil kjøpe.

DreamHost rabattkode

En ny side åpnes der du trenger å velge et domenenavn. Du kan også legge til ditt eget domenenavn og fortsette til neste trinn.

Velg domenenavn

Deretter ser du kassen siden. Derfra må du velge en betalingsmetode og gå gjennom ordreoppsummeringen.

Velg betalingsmåte

Etter det bør du bla ned for å legge til kontoinformasjonen din og sjekke ut flere alternativer som du kan velge med hostingplanen din.

Sende inn ordre

Klikk på Sende inn ordre for å fullføre kjøpet.

Vi håper du fant vår DreamHost-kuponkode til å være nyttig. Det kan også være lurt å sjekke kupongsiden for flere rabatter.

Hvis du ønsker å starte et nytt nettsted, ikke gå glipp av guiden vår for hvordan du velger den beste domenenavnsregistratoren.

Innløse DreamHost-kupongkode: vanlige spørsmål

Her er noen av de ofte stilte spørsmålene om den eksklusive DreamHost-avtalen.

Hvordan kan jeg få rabatt på DreamHost Hosting?

Hvis du er en IsItWP-bruker, vil du få en eksklusiv 47% rabatt på DreamHost. Det inkluderer også et gratis domene, gratis domenepersonell, et gratis SSL-sertifikat, forhåndsinstallert WordPress og 24/7 kundestøtte.

DreamHost Exclusive Deal

Du trenger bare å klikke på DreamHost rabattkodelink for å få denne fantastiske DreamHost spesialtilbud. For mer informasjon, bør du hoppe ned nedenfor for å finne ut hvordan du bruker DreamHost rabattkode.

Koster DreamHost Hosting Kostnader per måned?

Med DreamHost får du flere betalingsalternativer. Det lar deg betale månedlig, 1 år og 3 år. Jo flere måneder du betaler for, den ekstra rabatten får du på alle planene.

DreamHost-webhotellpriser

Hvis du velger 3-årsplanen, bør du vite at domenenavnet og SSL-sertifikatet bare er gratis for det første året (12 måneder). For å fortsette tjenesten uten avbrudd, må du betale for domenenavnet og SSL-sertifikatet fra det andre året.

Gir DreamHost ofte tilbud og rabatter?

Denne eksklusive DreamHost-avtalen er for IsItWP-brukere, som er i en begrenset periode. DreamHost tilbyr rabatter og tilbud i høytiden hvert år. Dra nytte av denne DreamHost-spesialtilbudet for å få en webhotellplan og lansere ditt WordPress-nettsted raskt.

Tilbyr DreamHost en pengene-tilbake-garanti?

Ja, med hver DreamHost-eksklusiv avtale får du en 97-dagers pengene-tilbake-garanti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map