Gratis domenenavngenerator

Slik fungerer vår domenenavnegenerator

Vårt domenenavngeneratorverktøy drives av Nameboy, den opprinnelige domenenavngeneratoren startet i 1999. Slik fungerer verktøyet.


Trinn 1: Skriv inn domenenavnideen din

Du kan spesifisere ett eller to ord i søkefeltet. Du kan også bruke dette verktøyet som firmanavngenerator, nettstedgenerator, firmanavngenerator, URL-generator osv.

Trinn 2: Generer dusinvis av ideer om domenenavn nesten umiddelbart

Etter at du har trykket på Send, vil mange domenenavnideer dukke opp umiddelbart.

Trinn 3: Registrer domenenavnet ditt med en gang

Velg det perfekte domenenavnet fra listen og registrer det med en gang ved å klikke på Vis detaljer. Vi har jobbet ut en avtale, slik at du kan få et gratis .com- eller .net-domenenavn ved å være vert for det hos Bluehost.

Domenenavnideer: Hvordan velge den beste

IsItWPs domenenavngenerator er flink til å foreslå mange domenenavnsidéer, og noen ganger kan mange valg være overveldende for nybegynnere. For å hjelpe med det har vi laget noen anbefalte fremgangsmåter for å velge det beste domenenavnet.

La oss se på de beste fremgangsmåtene for å velge riktig domenenavn.

1. Velg et merkbart domenenavn

nettstedgenerator

Et av spørsmålene vi blir stilt er: hvis du velger et domenenavn, bør du oppgi et merkbart domenenavn eller et generisk ett?

Et generisk domenenavn er vanligvis fylte og uminnelige søkeord, som copywritingtweaks.com eller killercopywriting.com.

På den annen side hjelper et merkevare-domenenavn deg med å enkelt skille seg ut fra konkurransen. I tillegg vil brukerne dine finne det lettere å huske nettstedet ditt. For eksempel: ProBlogger.com eller OptinMonster.com. Når du hører navnet, vet du at det er et pålitelig merke knyttet til det.

Selv om det er sant at å inkludere et nøkkelord i domenenavnet ditt kan ha en positiv innvirkning på SEO. Å fylle domenenavnet ditt med nøkkelord i håp om å øke rangeringen kan imidlertid også påvirke SEO-innsatsen din negativt.

For å unngå å bli straffet, er det i din beste interesse å kjøpe et merkbart domenenavn og gjøre nettadressene dine lesbare, for eksempel “brandname.com/topic-topic”.

2. Gjør det enkelt å huske

Forsikre deg om at domenenavnet ditt er enkelt å skrive og huske. Det er viktig å fjerne forvirrende elementer fra domenenavnet ditt, som å bruke rare stavemåter, bindestreker, tall og andre tegn.

lett å huske fengende domenenavngenerator

Noen få teknikker du kan bruke for å generere nye ideer om domenenavn er:

 • Slå sammen to vilkår: Lag et domenenavn ved å slå sammen to forskjellige uttrykk. Dette er sannsynligvis den eneste rimelige løsningen for å finne det perfekte domenenavnet som faktisk er tilgjengelig.
 • Henvis til ordboken din: Generer vanlige alternativer for domenenavnene dine ved hjelp av synonymordbok, synonymer og antonymer.
 • Tegnantall: Ideelt sett skal domenenavnet ditt være kort og enkelt. Sikt på et navn som er mindre enn 16 tegn.

3. Velg riktig domenenavnsutvidelse

.com. er den mest populære domenetilleggelsen, så de fleste første antakelse for nettstedet ditt vil være [yourbrandname] .com. I tillegg er et .com-domene enkelt å skrive fra mobile enheter fordi de fleste tastaturer på skjermen har en .com-knapp.

fengende nettstedgenerator domene tlds

Hvis du velger en annen TLD / utvidelse, må du gjøre ekstra arbeid for å få folk til å huske det.

Selv om du kan finne mange etablerte nettsteder med forskjellige utvidelser, anbefaler vi deg å velge .com fordi det er den tryggere innsatsen.

Når det er sagt, selv om du har kommet med en lang liste med ideer om domenenavn, er sjansen stor for at du finner ut at ditt foretrukne. Com allerede er tatt.

I så fall kan du gå for .net eller .org. Hvis de heller ikke er tilgjengelige, bør du brainstorme for nye ideer om domenenavn.

4. Sørg for at du lovlig kan eie det domenenavnet du velger

Visste du at domenenavn som forårsaker forvirring over lignende registrerte varemerker, kan siteres for brudd på varemerke?

Hvis domenenavnet ditt er i konflikt med et av millionene eksisterende varemerker, risikerer du å miste det. Før du kjøper et domenenavn, er tommelfingerregelen å dobbeltsjekke om det er i konflikt med varemerker og sørge for at du lovlig kan eie domenenavnet du velger.

5. Gå til alternativer hvis det perfekte domenenavnet ditt blir tatt

Hva om domenenavnet du ønsker allerede er tatt?

Vel, det er ikke verdens ende. Hvis du virkelig ønsker å få det domenenavnet, kan du sjekke om det er i bruk. Hvis det ikke er noe nettsted eller domenenavnet er parkert, er sjansen stor for at eieren har en intensjon om å selge det senere.

Se etter kontaktinformasjonen til eieren på det parkerte nettstedet. Hvis det ikke er tilgjengelig, kan du utføre et WHO.is-søk for å få eiers e-postadresse. Når du har fått e-postadressen, må du forhandle med eieren om å kjøpe domenenavnet.

Å kjøpe et parkert domenenavn vil selvfølgelig være kostbart. Hvis du tror at du ikke har råd til et parkert domene, er det siste du bør gjøre å skrive feil navnet.

Tenk på Fiverr.com, Flickr.com, Tumblr.com. Dette er noen vellykkede domenenavn som er feilstavet.

Hvorfor bruke en domenenavnegenerator?

Å velge det perfekte domenenavnet er en kjedelig og tidkrevende prosess. Du må komme med en liste over navn og deretter sjekke om de faktisk er tilgjengelige en etter en til du finner en kamp. Og hvis du ikke gjør det, er sjansen stor for at du vil ende opp med å velge et middelmådig domenenavn for nettstedet ditt som ikke klarer å gjøre et positivt førsteinntrykk.

Det er her en domenenavngenerator kommer inn.

En domenenavngenerator hjelper deg med å spare deg ved automatisk å generere mange domenenavnideer for merkevaren din. Alt du trenger å gjøre er å spesifisere ideen din ved å sende inn ett eller to nøkkelord. Du får dusinvis av tilgjengelige ideer umiddelbart.

Noen fordeler med en domenenavngenerator er:

 • Generer mer beskrivende eller passende ideer om domenenavn enn du kan tenke på.
 • Sjekk tilgjengeligheten til dine foretrukne domenenavn raskt og enkelt. Ordkombinasjoner, rim og tilfeldige forslag dukker opp.
 • Registrer ditt domenenavn med en gang før noen andre gjør det.

Vi håper denne guiden hjalp deg med å velge det beste domenenavnet for bedriften din.

Velg nå ditt neste domenenavn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map