Gratis emne-analysatorverktøy for e-post

Slik fungerer vår emnelinjeanalysator via e-post

Vår emnelinjeanalysator via e-post lar deg skrive uimotståelige emnelinjer som får e-postene dine åpnet og lest. Slik fungerer verktøyet vårt.


Trinn 1: Angi en emnelinje for e-post

For å bestemme hvor klikkbar emnelinjen din er ved å sende inn ønsket emnelinje for analyse.

Trinn 2: Gå gjennom emnelinjen for e-post

Når du har sendt inn emnelinjen, vil du se en detaljert analyse av hvor lokkende den er og anbefalinger om å gjøre det mer klikkverdig.

  • Total poengsum: For best resultat, streber etter 70 eller over.
  • Sak: Tittelfilens emnelinjer har en tendens til å prestere bedre enn en liten bokstavfaglinje
  • Ordtelling: Det er kjent at emnelinjer med 4-6 ord presterer best med høyest åpen hastighet
  • tall: Emnelinjen med numre på e-post viser seg å bli åpnet mer.
  • Tegnantall: Det anbefales å holde karakteren din rundt 20 for best mulig resultat.
  • Emoji-telling: Bruk av emojis i emnelinjen gjør at emnelinjen skiller seg ut i innboksen.
  • Kraftord: Bruk følelsesmessig utløsende kraftord på emnelinjen som øker åpen hastighet.

Trinn 3: Avgrens emnelinjen basert på analysen

Basert på emnelinjeanalysatoren for e-post, finpusse og avgrense emnelinjen et par ganger til du får en god totalpoeng. Den generelle tommelfingerregelen er å strebe etter en samlet poengsum på 70 eller over.

Hvordan skrive en uimotståelig emnelinje for å øke åpen rate

Visste du at en gjennomsnittlig e-postabonnent mottar 13 kommersielle e-poster per dag og bare rundt 20% av dem åpnes (over 2 per dag)?

Det betyr at med mindre emnelinjene dine er fengende nok, blir e-postene dine begravet i mottakernes innboks uten å bli lagt merke til det.

Så hvordan vil du skrive en uimotståelig emnelinje som skiller seg ut?

Vel, det er ingen magisk formel å skrive en. Imidlertid er det noen forskjellige suksessfaktorer som betyr forskjellen mellom en emnelinje som abonnentene dine vil merke – og åpne – og en emnelinje som de vil hoppe over. La oss se på suksessfaktorene nedenfor:

  • skannes: En perfekt emnelinje fanger raskt brukernes oppmerksomhet.
  • Perfekt ordbalanse: Å fange oppmerksomhet er bare halve slaget. En perfekt ordbalanse oppmuntrer til klikk og forbedrer e-postens åpne priser.
  • Rett til poenget: Forklar kort hva som står i e-posten din. Ikke overdriv og skap villedende forventninger, da det kan redusere den ultimate konverteringen.

Gjør emnelinjen din skannbar

Hvis du vil opprette en e-post som blir lagt merke til og lest, må du sørge for at emnelinjen fanger brukernes oppmerksomhet når de skumler gjennom innboksen.

Det er noen måter å fange brukerens oppmerksomhet i innboksen.

Bruk Emojis:

emojipedia.org er den beste ressursen for å finne emoji til e-postene dine. Bare søk etter en emoji som du vil bruke, og kopier den til e-posten din.

Bruk tittelsak:

Tittelfilens emnelinjer har en tendens til å prestere bedre enn en liten bokstav-emnelinje. Det er noen få forskjellige bokstavstiler, som Associated Press, APA, Chicago Manual of Style eller MLA Style.

Hvis du vil aktivere emnelinjen automatisk, kan du bruke overskriftsanalysatorverktøyet.

Bruk maktord

Å fange oppmerksomhet er bare halve slaget; Å sikre at e-postene dine åpnes er et annet like viktig aspekt av e-postkampanjene dine. Bruker maktord i emnelinjen er en av de beste måtene å forbedre dine åpne priser.

Når det er sagt, er det i din beste interesse å unngå overpromiss i faglinjene dine. Å overdrive emnelinjene dine skaper negativt omdømme og påvirker de endelige konverteringene.

Kom opp med 2-3 faglinjer

Din første emnelinje er kanskje ikke alltid overbevisende nok.

Det er grunnen til at smarte markedsførere alltid har flere emnelinjer for e-postene sine.

Når du skriver flere emnelinjer, tvinger du deg til å skrive hver av dem fra forskjellige perspektiver. På den måten kan du avgrense den opprinnelige emnelinjen og gjøre den mer klikkverdig.

Bruk vår E-post faglinje karakter

Nå som du har brukt vår emnelinjeanalysator for e-post for å komme med flere emnelinjer, må du huske å teste dem med vår emnelinjegrader. Det gir deg en visuell fremstilling av emnelinjen slik at du kan se hvordan den blir sett i mottakernes innboks. I tillegg lar dette verktøyet deg vurdere faglinjene dine i en skala fra 1-100.

Vil du vite om emnelinjen din er overbevisende nok til å øke åpne priser? Bare gå tilbake til vår emnelinjekontroller og begynn å teste emnelinjen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me