Gratis nettstedstidschecker for nettstedet

Vi bygde IsItWPs gratis nettstedstatuskontroll for nettsted for å tilby deg den beste måten å analysere om nettstedet ditt er nede for alle eller bare deg.


Hva er oppetid?

Uptime er et begrep som brukes for å beskrive perioden nettstedet ditt er tilgjengelig og operativt. Teknisk sett er det uavbrutt gang hosting-serveren din opplever. Vanligvis uttrykkes oppetid som en prosentandel av den totale tilgjengelige tiden, for eksempel “99,95%”.

Helst bør oppetiden være 100%. For at nettstedet skal få 100% oppetid, betyr det at det var tilgjengelig og tilgjengelig hele året, døgnet rundt, uten driftsstans.

La oss se på hvordan oppetiden til nettstedet ditt beregnes nedenfor. Hvis du heller vil kutte deg direkte til jaget og dykke i å se hvordan vår gratis nettstedstatuskontroll for nettsted fungerer, gå for det i stedet.

Nettstedsberegning

Oppetid beregnes basert på antall timer som webhotellserveren din er tilgjengelig i løpet av et gitt tidsrom.

Slik beregnes oppetid for webhotellserveren din:

Det totale antall timer nettstedet ditt er tilgjengelig delt på det totale antall timer per år multiplisert med 100.

Det betyr oppetid = (Totalt tilgjengelig tid / total tid per år) x 100

La oss se på et eksempel. Vi vet at det er 365 dager per år, så når det gjelder timer er det totalt 365 x 24 = 8760 timer. Og hvis det var 4 timer nedetid per år, ville beregningen være:

(8756/8760) x 100 = 99,95%

Faktorer som påvirker nettstedets oppetid

Det er mange faktorer som kan påvirke webhotellserverens oppetid, inkludert:

 • Sikkerhetstrusler
 • Maskinvarefeil
 • Naturkatastrofe
 • Menneskelig feil
 • Sikkerhetskopiering av sikkerhetskopidisk
 • Strømbrudd

Dette er grunnen til at ingen webhotellleverandør kan garantere 100% oppetid. Alt under 99,9% anses imidlertid som upålitelig.

For å sammenligne oppetid for forskjellige hostingleverandører, ta en titt på vår komplette gjennomgang av webhotell.

Hvordan fungerer IsItWP Uptime Checker?

IsItWPs gratis nettstedstatuskontroll for nettsted er den beste måten å analysere om nettstedet ditt er nede for alle eller bare deg.

Slik fungerer oppetidscheckeren vår:

1. Send inn nettadressen din til Uptime Checker Tool

For å teste tilgjengeligheten til nettstedet ditt, er alt du trenger å gjøre å oppgi nettadressen til nettstedet ditt i verktøyet for nettstedstidsstatuskontroll over og klikke på Analyser nettstedet knapp.

statuskontroller for nettstedets oppetid

2. Verktøyet vårt overvåker nettstedets oppetid

Etter at nettadressen til nettstedet ditt er sendt inn, sjekker verktøyet vårt gratis statusstatuskontroll for nettstedet om nettstedet ditt er tilgjengelig.

3. Du får resultatet

Etter tilgjengeligheten på nettstedet får du resultatet av oppetidstatus umiddelbart. Ved siden av kan du også finne ut følgende detaljer på nettstedet du tester.

nettstedets tilgjengelighetsprøve

 • Det siste skjermbildet av nettstedet
 • Tittel på nettstedet
 • Hosting leverandør der nettstedet er vert
 • Whois-info for domenenavnet

Nettstedets nedetid og konsekvenser

For å forstå viktigheten av oppetid på nettstedet, må vi diskutere hva som skjer hvis nettstedet ditt går ned i noen minutter.

Nedetid Saboterer din online omdømme

Ingenting saboterer ditt omdømme på nettet raskere enn at nettstedet ditt ikke kan nås for potensielle besøkende.

Kunden din forventer at nettstedet ditt skal være i drift døgnet rundt. Når nettstedet ditt er nede, skader det tilliten fra publikum, og de ser at nettstedet ditt er upålitelig. Hvis du opplever hyppige strømbrudd, er det i din beste interesse å bytte til en pålitelig WordPress-leverandør.

Nedetid koster salg og inntekter

Nettstedbrudd oversetter direkte til tapte salg og inntekter. Kundene dine vil ikke kunne kjøpe produktene dine så lenge strømbruddet varer.

Påvirker SEO-en din

Å ha hyppige driftsstanser kan også påvirke nettstedet ditt SEO negativt.

Når du har hyppige driftsstanser, ser Google at nettstedet ditt er upålitelig. Det er klart at de ikke ønsker å sende brukere til et nettsted som er upålitelig fordi det gir brukerne en dårlig opplevelse.

Nettstedet mitt er nede. Hva skal jeg gjøre videre?

Fungerer ikke nettstedet ditt for deg?

Bare følg trinnvise guiden nedenfor for å finne ut årsaken til strømbruddet og få nettstedet tilbake på nettet.

Bekreft deg selv – er det virkelig nede akkurat nå?

Første ting først, før du konkluderer med at nettstedet ditt er nede, er det verdt å ta et øyeblikk å spørre deg selv, er det nede for alle eller bare meg?

Å bruke vår gratis nettstedstatuskontroll for nettsted er den beste måten å bekrefte om nettstedet ditt faktisk er nede for alle eller bare deg. For å gjennomføre tilgjengeligheten til nettstedet, er alt du trenger å gjøre å spesifisere nettadressen til websiden og trykke på Analyser nettstedet knapp.

Det er det!

Når URLen din er sendt, vil systemet vårt pinge nettstedet ditt og fortelle deg om nettstedet ditt er tilgjengelig eller ikke.

Hvis nettstedet ditt bare er nede for deg …

Er nettstedet ditt tilgjengelig for alle, men ikke for deg?

En av de vanligste årsakene til at du ikke kan nå nettstedet ditt, kan være et DNS-problem. Hvis du nylig har oppdatert DNS-en din og ikke får tilgang til nettstedet ditt med din lokale datamaskin, kan det være lurt å sjekke om den nye DNS-en har oppdatert på ditt sted.

Gå over til en DNS-forplantningskontroller som WhatsMyDNS.net og utføre et DNS-oppslag for å bekrefte om den nye DNS har oppdatert. Kontrolløren lar deg sjekke domenenavnets nåværende IP-adresse og DNS-postinformasjon mot flere navneservere lokalisert i forskjellige deler av verden.

Hvis DNS-en har oppdatert på ditt sted, men du fremdeles ikke kan besøke nettstedet ditt, kan du prøve å tømme nettleserbufferen din. Dette lar deg se den nyeste versjonen av nettstedet ditt.

Hvis nettstedet ditt er nede for alle …

Er nettstedet ditt ikke tilgjengelig for alle? Følg deretter trinn for trinn-guiden nedenfor.

1. Ta kontakt med leverandøren av webhotellet ditt

Det er flere grunner til at et nettsted kan være nede.

Ta kontakt med webhostens kundesupport om nettstedet ditt er nede. Gi dem beskjed når du har lagt merke til problemet, og spør om det var noen problemer med serverne.

Det kan også være lurt å be vertsleverandøren din sjekke loggene for noe mistenkelig. En anerkjent hostingleverandør vil alltid hjelpe deg hvis de finner noe uvanlig og til og med gir forslag for å fikse det.

Hvis du står overfor hyppige strømbrudd, kan du vurdere å flytte nettstedet ditt til en pålitelig WordPress-leverandør.

Hovedproblemet med å gjennomgå en vert på oppetiden er at du ikke har noen reell måte å teste garantien på. Når webhotellleverandøren din sier at de gir 99,9% oppetid, må du stole blindt på dem.

For å sortere ut dette problemet for brukerne våre og finne ut om webhotellstjenester oppfyller oppetidsløftene sine, har vi opprettet test WordPress-nettsteder med alle de store hostingleverandørene og lagt til dummyinnhold til det. På denne måten ser og føles testnettstedene som typiske WordPress-nettsteder. Så på hvert nettsted har vi utført noen forskjellige servertilgjengelighet og hastighetstester for å finne ut om nettstedet er i stand til å håndtere trafikkstøt under maksimal belastningstid.

Vi har også registrert hvordan hvert nettsted reagerer på serverforespørsler fra forskjellige geografiske steder, og analyserte også om det var noe driftsstans under testen.

Hvis du ønsker å gå over til en pålitelig hostingleverandør, anbefaler vi deg på det sterkeste å ta en titt på vår komplette gjennomgang av webhotell og sammenligne oppetid fra forskjellige hostingleverandører.

2. Skann nettstedet ditt etter skadelig programvare og fikset det

Hvis du mistenker at nettstedet ditt blir hacket eller injisert med malware, kan det være lurt å skanne WordPress-nettstedet ditt med vår gratis WordPress Security Scanner.

For å følge sikkerhetspraksis, kan det være lurt å sjekke ut dette ultimate WordPress sikkerhetsguide.

3. Bekreft at domeneregistreringen er betalt

Sist men ikke minst, bekreft om ditt domeneregistreringsgebyr er betalt. Hvis det ikke er det, kan du fortsette å betale avgiften, så nettstedet ditt kan være raskt online.

Nedenfor er noen tips for å forsikre deg om at du ikke glemmer å betale registreringsavgiften i tide.

 • Sett opp automatisk fornyelse: Å aktivere automatisk fornyelse sikrer problemfri betaling av registreringsgebyr.
 • Betal flere år i forveien: Hvis du ikke foretrekker å aktivere automatisk fornyelse, kan du betale flere år i forveien.
 • Bruk gjeldende e-postadresse: Sørg for å oppgi din nåværende e-postadresse til domeneregistratoren. Dette sikrer at du mottar alle e-postvarsler i tide.

Uten tvil er oppetid en av de største faktorene du trenger å sjekke når du velger en webhotellleverandør for nettstedet ditt.

Hvis du bare begynner, anbefaler vi at du velger Bluehost. De er offisielt anbefalt av WordPress, og de tilbyr brukerne våre et gratis domenenavn, gratis SSL og over 60% avslag på WordPress hosting.

Kom i gang med Bluehost i dag!

Du kan også lese vår komplette Bluehost-anmeldelse.

Det er alt. Vi håper du likte vårt gratis verktøy for oppetid for nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map