Gratis sterkt passordgeneratorverktøy

Hvordan fungerer vårt sterke passordgeneratorverktøy?

Passordgeneratorverktøyet hjelper deg å forhindre en sikkerhetstrussel ved å få et sterkt passord.


Det beste med passordgeneratoren vår er at et sterkt passord automatisk genereres for deg når siden lastes inn. Så alt du trenger å gjøre er å kopiere det og bruke det mens du setter opp en konto på et hvilket som helst nettsted.

Dette verktøyet gir deg fem forskjellige alternativer for å lage et usedvanlig sterkt passord for enhver konto, inkludert WordPress-administrator, sosiale mediekanaler eller andre du kan tenke på. Passordalternativene er:

 • Stor bokstav
 • tall
 • Spesielle karakterer
 • Lett å huske
 • Passordlengde

Alternativene for store og tall er forhåndsvalgt som standard. Du kan velge eller avvelge passordalternativene slik du ønsker.

Standard passordlengde er 12. Med passordgeneratoren din kan du til og med opprette et passord med maksimalt 50 tegn.

Hvis du trenger et annet passord, kan du bare klikke på tilbakestillingsknappen.

Hvordan velge et sterkt passord for kontoen din

Enten du oppretter en WordPress-administrator eller en annen konto for den saks skyld, er det viktig å velge et sterkt passord. Når det er sagt, hvordan lager du et hack-bevis passord som er både vanskelig å gjette og lett å huske? La oss se på fire forskjellige måter å lage et sterkt passord på.

1. Bruk et passordgeneratorverktøy

Et passordgeneratorverktøy hjelper deg å lage et sikkert passord som er umulig å sprekke. Mens et passordverktøy anbefales sterkt for å generere et hack-bevis passord, er problemet at hvert nettsted har sin egen regel om hvordan et passord skal være. Noen nettsteder støtter for eksempel ikke spesialtegn i et passord, mens andre krever at du har minst 8 tegn.

Du må sørge for at passordverktøyet ditt gir deg forskjellige alternativer for å opprette et tilpassbart passord for forskjellige nettsteder.

2. Bruk aldri samme passord for flere kontoer

Ingenting kan være verre for ditt digitale liv enn å bruke det samme passordet for flere brukerkontoer på forskjellige nettsteder. Uansett hvor sterkt passordet ditt er, er det bare like sikkert som det svakeste nettstedet du har opprettet en konto på.

For eksempel, hvis passordet ditt blir utsatt etter et datainnbrudd på et nettsted, risikerer du å kompromittere alle kontoene dine på flere nettsteder, forutsatt at du bruker samme brukernavn og passord.

Pro-tips: Hvis du trenger et trygt digitalt liv, ikke bruk det samme passordet for flere kontoer.

3. Velg et passordhåndteringsverktøy

Nå vet du viktigheten av å ha forskjellige passord for flere kontoer. Å huske alle passordene for forskjellige kontoer kan imidlertid være skremmende. Det er her et passordhåndteringsverktøy kommer inn.

Et passordhåndteringsverktøy er et sentralisert hub som lagrer og administrerer alle passordene dine på flere nettsteder. På den måten kan du ha sterke passord for alle kontoene dine, uten engang å huske dem.

Vi anbefaler å bruke 1Password for å administrere alle kontoene dine, inkludert WordPress-administratoren din, sosiale mediekanaler, e-postmeldinger og mer.

1Password hjelper deg ikke bare med å administrere alle passordene dine, men det gir deg også tilgang til alle webkontoer med et enkelt klikk.

4. Velg et passord som er lett å huske

Hvis du heller vil huske passordet ditt enn å administrere dem alle med 1Password, kan det være lurt å forsikre deg om at hvert passord du konfigurerer er enkelt å huske. Dette er grunnen til at passordgeneratoren vår har et lett å huske alternativ.

Hvis du velger alternativet som er lett å huske, fjerner du valg av alle andre alternativer for å lage en passordfrase som du raskt kan lese og huske.

Vi anbefaler imidlertid på det sterkeste at du velger et passordstyringsverktøy for å sette opp et sterkt passord.

Wrap Up: Bruke et passordgeneratorverktøy

En sterk passordgenerator gir deg flere alternativer for å tilpasse målpassordet. For et tilpasset passord, kan du angi karakterlengden og inkludere store bokstaver, tall og til og med spesialtegn. Hvis du heller velger et passord som er lett å huske enn et tilfeldig generert passord, kan du også gjøre det.

Her er noen grunner til at du må bruke et passordgeneratorverktøy.

 • Generer et sterkt passord: Et sterkt passord beskytter kontoen din mot gjetninger og teknikker for cracking av passord.
 • Sett opp et passord som samsvarer med passordregelen: Lag et hack-bevis passord som perfekt følger passordregelen på det gitte nettstedet.
 • Endre passordet til du finner en god match: Hvis du ikke liker standardpassordet, kan du gjerne endre det med et enkelt klikk til du finner en god match.

Er du i orden? Velg deretter et passord for den nye kontoen din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map