Gratis verktyg för analys av e-postämnen

Hur vår e-postanalysanalysator fungerar

Vår E-post ämnesanalysator låter dig skriva oemotståndliga ämnesrader som får dina e-postmeddelanden att öppnas och läsas. Så här fungerar vårt verktyg.


Steg 1: Ange en e-post ämnesrad

För att bestämma hur klickbar din e-post ämnesrad är, skicka in önskad ämnesrad för analys.

Steg 2: Granska din e-postraden

När du skickar in ämnesraden ser du en detaljerad analys av hur lockande den är och rekommendationer för att göra den mer klickvärd.

 • Totala poängen: För bästa resultat, sträva efter 70 eller högre.
 • Fall: Ämnesrader med rubrik i huvudsak tenderar att prestera bättre än en liten bokstavs ämnesrad
 • Antal ord: Ämnesrader med 4-6 ord är kända för att fungera bäst med högsta öppna hastighet
 • Tal: E-post ämnesrad med siffror har visat sig öppnas mer.
 • Antal tecken: Det rekommenderas att din karaktär räknas runt 20 för bästa resultat.
 • Emoji-räkning: Att använda emojis i ämnesraden gör att ämnesraden sticker ut i inkorgen.
 • Kraftord: Använd känslomässigt utlösande kraftord i ämnesraden som ökar öppen hastighet.

Steg 3: Förfina din ämnesrad baserad på analysen

Baserat på e-postens ämnesanalysator, justera och förfina ämnesraden några gånger tills du får en bra totalpoäng. Den allmänna tumregeln är att sträva efter en total poäng på 70 eller högre.

Hur man skriver en oemotståndlig ämnesrad för att öka öppen hastighet

Visste du att en genomsnittlig e-postabonnent tar emot 13 kommersiella e-postmeddelanden om dagen och bara cirka 20% av dem öppnas (över 2 per dag)?

Det betyder att om inte dina ämnesrader fängslar tillräckligt kommer dina e-postmeddelanden att begravas i mottagarens inkorg utan att bli märkt.

Så, hur skulle du skriva en oemotståndlig ämnesrad som skiljer sig ut?

Det finns ingen magisk formel att skriva en. Det finns dock några olika framgångsfaktorer som betyder skillnaden mellan en ämnesrad som dina prenumeranter kommer att märka – och öppna – och en ämnesrad som de kommer att hoppa över igen. Låt oss titta på dessa framgångsfaktorer nedan:

 • Skanningsbar: En perfekt ämnesrad fångar snabbt användarnas uppmärksamhet.
 • Perfekt ordbalans: Att fånga uppmärksamhet är bara halva striden. En perfekt ordbalans uppmuntrar klick och förbättrar dina e-posters öppna priser.
 • Rakt på sak: Förklara kort vad som finns i din e-post. Överdriv inte och skapa vilseledande förväntningar eftersom det kan minska din ultimata konvertering.

Gör din ämnesrad skannbar

Om du vill skapa ett e-postmeddelande som läggs märke till och läser måste du se till att ämnesraden fångar användarnas uppmärksamhet när de skummar genom inkorgen.

Det finns några sätt att fånga användarens uppmärksamhet i inkorgen.

Använd Emojis:

emojipedia.org är den bästa resursen för att hitta emojis för dina e-postmeddelanden. Sök bara efter en emoji som du vill använda och kopiera den till din e-post.

Använd titelfall:

Ämnesrader i titeln har en tendens att prestera bättre än ämnesraden med små bokstäver. Det finns några olika stora stilar, som Associated Press, APA, Chicago Manual of Style eller MLA Style.

Om du vill använda din ämnesrad automatiskt kan du använda vårt rubrikanalysverktyg.

Använd kraftord

Att fånga uppmärksamhet är bara halva striden; att se till att dina e-postmeddelanden öppnas är en annan lika viktig aspekt av dina e-postkampanjer. Använda kraftord i din ämnesrad är ett av de bästa sätten att förbättra dina öppna priser.

Med det sagt är det i ditt bästa intresse att undvika överpromiss i dina ämnesrader. Att överdriva ämnesraderna skapar en negativ inverkan på ditt rykte och påverkar de slutliga konverteringarna negativt.

Kom med 2-3 ämneslinjer

Din första ämnesrad är kanske inte alltid övertygande.

Det är därför smarta marknadsförare alltid har flera ämnesrader för sina e-postmeddelanden.

Att skriva flera ämnesrader tvingar dig faktiskt att skriva var och en av dem från olika perspektiv. På så sätt kan du förfina din ursprungliga ämnesrad och göra den mer klickvärd.

Använd vår E-post ämnesrader

Nu när du har använt vår ämnesanalysator för e-post för att komma med flera ämnesrader, se till att testa dem med vår ämnesraderad e-post. Det ger dig en visuell representation av ämnesraden så att du kan se hur det kommer att ses i mottagarnas inkorg. Dessutom gör det här verktyget dig också möjlighet att utvärdera dina ämnesrader på en skala från 1-100.

Vill du veta om din ämnesrad är tillräckligt övertygande för att öka öppna priser? Gå bara tillbaka till vår e-postämneskontroll och börja testa ämnesraden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map