Najboljše in najbolj priljubljene teme WordPress-a do leta 2020 (OSNOVNO)

Na voljo je več kot 10.000 WordPress tem, ki so začetnikom precej težko najti najboljšo temo WordPress za svoje potrebe. Uporabniki nas pogosto vprašajo, ali obstaja ena sama WordPress tema, ki ustreza vsem uporabnim primerom. Odgovor je DA. Na poljubni spletni strani lahko uporabite priljubljeno večnamensko temo WordPress. Pravilna tema lahko zelo pripomore k rasti vašega bloga / spletnega mesta. V tem članku smo ročno izbrali najboljše WordPress teme leta 2020.


Naš članek je v tem članku osvetliti najboljše in najbolj priljubljene teme WordPress v njihovih kategorijah. Na tem seznamu imamo teme, specifične za nišo, kot tudi najboljše večnamenske teme WordPress.

Odvisno od primera uporabe lahko izberete tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Preden začnete, ne zamudite tega članka o najboljših in priljubljenih tematskih trgovinah WordPress.

Po tem si oglejmo najboljše teme WordPressa na trgu.

1. Divi

Tema Divi

Divi je ena najbolj priljubljenih večnamenskih tem WordPress na trgu. Ustvari ga Elegant Themes, ena vodilnih tematskih trgovin WordPress na svetu.

Divi prihaja z vgrajenim vlekom & drop builder, s katerim lahko ustvarite katero koli vrsto postavitve. Prav tako dobite 20 vnaprej izdelanih Divi postavitev iz škatle, s katerimi lahko začnete nov projekt.

Oglejte si tudi te zelo prilagodljive otroške teme Divi.

Divi vam omogoča, da shranite svoje postavitve po meri v knjižnico Divi, tako da jih lahko pozneje ponovno uporabite.

Preberite celoten pregled Divi.

Začnite z Divi danes!

2. Ultra

Themify Ultra

Ultra je najmočnejša in najbolj prilagodljiva WordPress tema, ki jo je ustvaril Themify. Olajša vam ustvarjanje katere koli vrste spletnega mesta z močnim povlekom & drop builder.

Z enim klikom lahko uvozite njihovo demo nastavitev, ki vključuje različne nastavitve tem, vsebine, menije, gradnike in drugo. Tako boste hitro začeli svoj novi projekt spletnega mesta.

Na voljo je s 15 slogi glave / strani, 6 možnostmi ozadja glave, 6 postavitvami podnožja, 5 postavitev posameznih objav, 6 postavitev arhiva, drsenje razdelkov in še več.

Najboljše od vsega je, da dobite knjižnico 60 popolnih vnaprej oblikovanih postavitev s ciljnimi stranmi paralaksa in drugimi odličnimi funkcijami, ki so jih zasnovali profesionalni oblikovalci.

Dobite tudi 10 dodatnih dodatkov, kot so vrstica napredka, števec, tabela cen, pripomoček za odštevanje in še več.

Preberite celoten pregled Themify Ultra.

Začnite z Themify Ultra danes!

3. Beaver Builder

Beaver Builder

Za razliko od drugih izdelkov, naštetih tukaj, program Beaver Builder NI tema, ampak popoln vtičnik za ustvarjanje strani, ki deluje s katero koli temo WordPressa.

Beaver Builder je verjetno najboljši ustvarjalec strani za WordPress. S programom Beaver Builder lahko zgradite spletno mesto po blokadu tako, kot želite. Tako boste lahko svobodno uporabljali katero koli postavitev, ki jo želite. Uporabite več postavitev za različne strani, kjer koli na svojem spletnem mestu uporabite svoje barve, sloge in vsebino.

Najboljša stvar je, da je na voljo s številnimi predlogi ustvarjalnih strani, zato je gradnja spletnega mesta lahka z orodjem Beaver Builder.

Preberite celoten pregled Beaver Builder.

Začnite z Beaver Builderjem že danes!

4. Astra

Astra

Astra je zelo prilagodljiva tema WordPress, ki omogoča enostavno izdelavo spletnega mesta po želji. Priložen je nabor predstavitev, ki vam omogoča hitro zagon popolne vnaprej izdelane strani s samo klikom. Po uvozu predstavitvene različice lahko prilagodite videz po svojih željah.

Z Astro dobite možnost izklopa naslova strani & stranska vrstica. Brezhibno se integrira s priljubljenimi ustvarjalci strani, kot so Beaver Builder, Elementor itd.

Začnite danes z Astro!

5. OceanWP

OceanWP

Ocean WP je lahka in zelo razširljiva tema, ki vam pomaga ustvariti poljubne vrste spletnih mest, ki jih želite. Brezhibno se integrira z WooCommerce in podpira priljubljene ustvarjalce strani, vključno z Beaver Builderjem, Elementorjem itd..

Omogoča vam postavitev glave po meri, neomejene možnosti barv, pripomočke po meri, drsnike za slike in razdelek s predstavljenimi izdelki. Konec koncev je brezplačna za uporabo!

Začnite z OceanWP danes!

6. StudioPress

studiopress

StudioPress je eno najboljših tematskih vozlišč WordPress na trgu. Teme StudioPress so zgrajene na podlagi okvira Genesis, ki brezhibno deluje z novim urejevalnikom WordPressa, Gutenbergom.

Teme StudioPress so zdaj del družine WP Engine, vodilnega upravljanega ponudnika gostovanja WordPress. Vsaka tema StudioPress je priložena sistemu Genesis Framework in vam daje neomejene posodobitve in licence.

BREZPLAČEN DOSTOP: Pridobite vse teme 35+ StudioPress!

Želite BREZPLAČNO preizkusiti vse vrhunske teme StudioPress?

Ko se prijavite za WP Engine, najbolj vodeno storitev gostovanja WordPress, prejmete brezplačno okvir Genesis in VSE teme StudioPress (to je dobrih 2000 USD!)

BREZPLAČNO Z WP Engine dobite vseh 35+ tem »

Začnite z StudioPress danes!

7. Avada

Avada

Avada je prva prodajna tema WordPress za vse čase. To je izvirna vsestranska večnamenska tema programa WordPress, ki ima 255+ vnaprej izdelanih modelov spletnih strani in 41+ vnaprej izdelanih celovitih spletnih mest.

Avada je bila zgrajena z edinim namenom, da začnete čim hitreje začeti. Njihov demo namestitveni program zelo enostavno nastavlja prednastavljene vsebine.

Ne zamudite naše popolne primerjave med Divi proti Avada.

Lahko uporabite njihovo vleko & drop builder in 1000s možnosti za prilagoditev spletnega mesta po potrebi. Deluje z vsemi vrhunskimi WordPress temami.

Preberite celoten pregled Avada.

Začnite z Avado danes!

8. Soledad

Soledad tema

Soledad je tematska tematska revija spletnega dnevnika, ki jo lahko kupite pri Themeforest. Na voljo je s 1000+ drsnikov in postavitvami blogov / revij.

Poleg tega boste prejeli tudi več posamičnih predlog za objavo, s katerimi boste lahko delili edinstvene zgodbe svojim občinstvom. Na voljo je tudi s podporo AMP.

Za neomejeno prilagajanje tema podpira tudi vtičnike urejevalnika strani, kot sta Elementor in WP Bakery Page Builder.

Začnite danes s Soledadom!

9. Hestija

Hestija

Hestia je brezplačna in vrhunska WordPress vsestranska tema za poslovna, revija in spletna mesta. Za razliko od drugih tem ponuja tudi Hestia brezplačno različico.

Hestia brezhibno deluje z WooCommerce, tako da ga lahko uporabite za ustvarjanje spletne trgovine. Sodeluje tudi z vsemi večjimi ustvarjalci strani.

Pripravljen je na prevod in SEO prijazen. Deluje s programom za prilagajanje tem v živo WordPress.

Začnite danes s Hestia!

10. eksponent

Eksponent

Exponent je vizualno privlačna poslovna tema WordPress. Na voljo je z več kot 20 predstavitvenimi predlogami, ki jih lahko uporabite za zagon spletnega mesta glede na vaše potrebe.

Z uvoznikom demo vsebine z enim klikom lahko spletno mesto takoj zaženete in zaženete. Vsebino morate zamenjati samo z besedilom in slikami, da lahko vzpostavite popolnoma funkcionalno spletno mesto.

Tema Exponent je prenosljiva v kateri koli jezik, kar pomeni, da lahko preprosto sestavite večjezično spletno mesto. Druge funkcije vključujejo upravljanje barv, podporo za Google Fontove, razdelke portfelja, galerije slik in vrtiljake.

Začnite z Exponentom že danes!

11. X Tema

X Tema

X tema je ena izmed najbolj priljubljenih tem na ThemeForest. Prihaja z vleko & ustvarjalec spustnih strani, upravitelj predloge in globalni bloki, ki jih lahko uporabite na več področjih oblikovanja.

X je vnaprej sestavljen s popolnimi predstavitvami na spletnem mestu in strukturnimi postavitvami, ki jih lahko uporabite za hiter začetek. Na primer, z njim lahko ustvarite spletna mesta za cerkve, godbe, poroke, tovornjake s hrano, agencije in drugo.

To je popolna večnamenska tema, ki v sklopu paketa vključuje tudi veliko vrhunskih vtičnikov.

Preberite celoten pregled teme X.

Začnite danes z X temo!

12. Trgovina

StoreFront

Storefront je privzeta tema priljubljenega vtičnika WooCommerce. Zasnoval ga je in razvil osrednji razvojni tim WooCommerce.

Odlikuje ga daleč najboljša integracija z WooCommerce in številnimi priljubljenimi razširitvami WooCommerce.

Obstaja več možnosti postavitve in barv, s katerimi lahko prilagodite svojo trgovino.

Najboljši del teme Storefront je, da je vitka in raztegljiva.

Preberite celoten pregled v trgovini.

Začnite z Storefrontom že danes!

13. Authority Pro

Authority Pro

Authority Pro je večnamenska tema programa WordPress, namenjena blogerjem, podjetnikom in samostojnim podjetnikom. Zgrajen je na močnem tematskem okviru Genesis.

Na voljo je z widgetized postavitvijo domače strani, prilagodljivo glavo, stranjo z možnostmi teme in še več.

Pripravljen je tudi WooCommerce in deluje z več drugimi vrhunskimi vtičniki WordPress. Znano je, da StudioPress ustvarja teme visoke kakovosti, ki so hitre in vitke.

Začnite z organom Pro Pro danes!

14. GridLove

meks rešetka

Gridlove je lepa in elegantna tema WordPress za revije, urednike, založnike, osebne blogerje in novice. Omogoča vam poudarjanje določenih objav na domači strani in k temu poklicno pritegne več uporabnikov. Tema vključuje predloge kategorij za boljše urejanje vsebine.

Domačo stran lahko v celoti prilagodite s pomočjo ustvarjalcev strani s povleci in spusti. Na voljo je z več predmeti po meri in predlogi za objave. Gridlove deluje brezhibno s priljubljenimi vtičniki, kot so WooCommerce, Yoast SEO, MailChimp, Jetpack itd..

Ima razdelek za namestitev oglasov, s katerim lahko zaslužite vašo spletno revijo. Zelo je optimiziran za hitrost in zmogljivost.

Začnite z Gridlove danes!

15. Mantranews

Mantranews

Mantranews je tema novic WordPress v obliki revije. Na voljo je s prilagodljivo glavo, drsnim drsnikom kategorij, bliskovnimi novicami, ikonami družbenih medijev, umestitvijo oglasov, navigacijskim menijem in iskalno vrstico. Izberete lahko kategorijo, ki bo prikazana v predstavljenem drsniku na domači strani. Omogoča vam, da dodate predstavljene videoposnetke kot sličico novic.

Druge pomembne funkcije so Google Pisave, izbira barv, pomikanje po paralaksu in pripomočki po meri. Na voljo je tudi povezana funkcija objave, s katero lahko pod novice dodate povezane članke.

Tema ima tako brezplačne kot premium različice. Mantranews plača temo stane 58 dolarjev za licenco za 10 strani.

Začnite z Mantranews danes!

16. Grace Mag Pro

Grace Mag Pro

Grace Mag Pro je vrhunska tema revije WordPress. Priložen je uvoznik demo vsebine z enim klikom, ki olajša kopiranje predstavitvene zasnove na vašem spletnem mestu. S svojimi naprednimi tipografskimi možnostmi in svetlimi barvami lahko svojim uporabnikom zagotovite osupljivo vizualno izkušnjo.

Tema vključuje več postavitev glave, postavitve blogov, arhivske postavitve, postavitve posameznih objav, drsnik z vsebino in drugo. Sodeluje z urejevalnikom blokov Gutenberg in tako pomaga pri pisanju vsebine. V temi je več področij, ki so koristna, če želite spletno mesto zaslužiti z oglasi.

Na voljo je tudi več pripomočkov po meri, video podpora in postavitev, pripravljena za prevod.

Začnite z Grace Mag Pro danes!

17. Odziven Pro

Odziven Pro

Odzivni Pro je zelo prilagodljiva tema WordPress, ki dobro deluje tudi v počasnih omrežjih. Združljiv je in preizkušen za delo z ustvarjalci vrhunskih strani, obrazci in predpomnilniki ter SEO vtičniki.

Tema vključuje predloge spletnih strani, ki so že pripravljene za uporabo, popolnoma prilagodljiv dizajn, mobilniku prijazno postavitev, možnosti postavitve po meri in združljive z WooCommerce izven škatle.

Je odlična izbira za vaš blog, poslovno spletno stran ali trgovino WooCommerce.

Začnite z odzivno danes!

18. Shoppe

Shoppe tema

Shoppe je ena izmed najboljših tem WooCommerce, ki vam bo v nekaj minutah pomagala sestaviti profesionalno spletno mesto za e-trgovino. Prihaja z vleko & spusti Themify Builder in številne funkcije e-trgovine, kot so ajax voziček, hitri pregled, hitro iskanje, funkcija povečanja slike in še več.

Shoppe je ena prvih večnamenskih tem, zgrajena posebej za WooCommerce. Na voljo je z več kot 60+ običajnimi postavitvami in 20+ postavitvami ciljnih strani v trgovini.

Če želite ustanoviti spletno trgovino, je Shoppe ena izmed glavnih tem.

Začnite z Shoppejem že danes!

19. Shopstar

shopstar

Shopstar je minimalistična nakupovalna tema, kot nalašč za gradnjo spletne trgovine, bloga ali modne spletne strani. Tema se brez težav povezuje z WooCommerce, najboljšo spletno platformo za e-trgovino za WordPress.

Shopstar vašim strankam omogoča hiter predogled in dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico med brskanjem po vaši trgovini.

Tema podpira tako desno kot levo stransko vrstico. Izberete lahko celo postavitev celotne širine za svoje strani. Za svojo stran spletnega dnevnika lahko izbirate med stransko postavitvijo, zgornjo postavitvijo ali zidarsko postavitvijo.

Začnite s Shopstarjem že danes!

20. Inspiro

inspiro

Inspiro je profesionalna tematika WordPress s fotografijo in videoposnetki. Omogoča vam, da v ozadju objavite celozaslonski diaprojekcijo, ki podpira YouTube in samostojne videoposnetke.

Tema se brez težav povezuje z WooCommerce in tako zagotavlja trdno platformo za izgradnjo vašega spletnega podjetja. Njegova napredna plošča z možnostmi vam omogoča enostavno prilagoditev vseh podrobnosti vaše teme WordPress.

Če želite predstaviti svoj portfelj s slikami in videoposnetki, je morda Inspiro najboljša izbira za vas.

Začnite z Inspiro danes!

21. Foodica

foodica

Foodica je ena najboljših tem WordPress za ustvarjanje spletnih dnevnikov, revij in spletnih strani z recepti.

Foodica je tema programa WordPress, pripravljena za AdSense. Vključuje več lokacij pasic, ki založnikom omogočajo enostavno nalaganje oglasnih pasic za zaslužek na svojem spletnem mestu.

Tema je opremljena z namestitvijo demo vsebine z enim klikom, tako da lahko hitro sestavite spletno mesto, podobno predstavitvenemu spletnemu mestu. Tema ponuja tudi 6 barvnih shem in je skupaj z vizualnim orodjem za prilagajanje, ki vam omogoča enostavno izbiro prave barvne kombinacije, ki se popolnoma ujema z vašo blagovno znamko.

Začnite danes s Foodico!

22. Kallyas

kallyas

Kallyas spada med najboljše WordPressove večnamenske teme, ki jih je razvil Hogash. Ta premijska tema omogoča namestitev z enim klikom in je združljiva s priljubljenimi vtičniki, kot so Easy Digital Downloads, BuddyPress, WooCommerce in še veliko več.

Na voljo je s 70+ vnaprej izdelanimi predlogami, ki ustrezajo potrebam vašega spletnega mesta. Predloge se razlikujejo od hotelov, fitnesov do samostojnih in pravnikov. Njegova ekipa je zgradila več kombinacij “Headerja”, da bi zagotovili največjo prilagodljivost za vsakega uporabnika.

In poleg vseh neverjetnih funkcij, Kallyas ponuja celo infrastrukturo, pripravljeno za SEO, s katero zagotovite, da vaše spletno mesto ne bo pokopano v milijonih rezultatov iskanja.

Preberite naš celoten pregled Kallyas.

Začnite danes s Kallyasom!

23. Bes

bes

Fury je brezplačna večnamenska WordPress tema, ki jo lahko prenesete iz shrambe tem WordPress. Tema Fury je najbolj primerna za ustvarjanje spletne trgovine.

Njegova lepljiva vrstica za navigacijo ostane na vrhu mesta WordPress, tudi ko se pomikate po strani navzdol. V desnem kotu navigacijske vrstice najdete meni Moj račun, polje za iskanje in gumb košarice. To strankam zagotavlja brezhibno nakupovalno izkušnjo.

Prilagodljiva plošča za prilagajanje tem vam omogoča enostavno prilagoditev vseh vidikov spletnega mesta WordPress. Tema prav tako podpira več postavitev po meri za strani in postavitve blogov za posamezne objave.

Začnite danes s Furyjem!

24. Agama

agama

Agama je še ena brezplačna večnamenska tema programa WordPress, ki jo lahko prenesete iz imenika WordPress.

Agama je zgrajena na Bootstrapu s podporo za paralaks. Ko se vaši obiskovalci pomikajo navzdol, pomikanje paralaksa premika vsebino ozadja z drugačno hitrostjo kot vsebina v ospredju.

Če iščete večnamensko temo z učinkom drsenja paralaksa, potem je Agama najbolj primeren za vaše potrebe.

Začnite z Agamo danes!

25. Vzpon

Vzpon

Ascend je brezplačna večnamenska tema programa WordPress Kadence Themes. Na voljo je s štirimi različnimi predstavitvami modelov, ki jih lahko enostavno uvozite na svojo spletno stran.

Ascend vam omogoča tudi ustvarjanje osupljivih galerij na vašem spletnem mestu, ne da bi vam bilo treba uporabljati noben vtičnik WordPress galerije. Podpira 3 različne sloge galerije: običajen, brez roba in slog objave.

Ascend je združljiva tema z Gutenbergom, kar pomeni, da lahko ustvarite tako bogato postavitev objave, kot si jo lahko zamislite s slavnim Gutenbergovim vtičnikom.

Začnite z Ascend danes!

26. Sliva

sliva

Sliva je brezplačna večnamenska tema podjetja InkHive. InHive je z več kot 30.000 zadovoljnimi strankami in 2 milijoni prenosov eno najbolj zanesljivih tematskih središč WordPress.

Plum ima vse bistvene funkcije, ki jih boste potrebovali za enostavno izdelavo osupljivega spletnega mesta, kot so odzivno in mobilno prijazno, mrežnica in 4k pripravljena, večjezična in podpora za WooCommerce itd..

Omogoča enostavno dodajanje drsnika na domačo stran in objavo neverjetne strani galerije, s katero lahko predstavite svoj portfelj. Vse možnosti teme lahko prilagodite na plošči Customizer.

Začnite danes s Plumom!

27. Odvetniška cona

odvetniška cona

Odvetniška cona je sodobna večnamenska WordPress tema, ki je narejena posebej za odvetniška podjetja. To temo je razvil Acme Themes.

Odvetniška cona je dobavljena z 9 pripomočki po meri, ki jih lahko dodate na svojo domačo stran in stransko vrstico. Vse možnosti teme lahko prilagodite na plošči Customizer, tako da lahko s svojo predogledovanjem v živo spremenite temo.

Spodaj je nekaj funkcij odvetniške cone, ki se vam bodo morda zdele izredno koristne:

 • Drsnik: Ustvarite čudovite drsnike na kateri koli strani z neomejenimi diapozitivi.
 • Možnosti glave in noge: Preprosto prilagodite glavo in nogo z več možnostmi v orodju za prilagajanje tem.
 • Kontrole postavitve: Stransko vrstico lahko nastavite na levi, desni ali celo izberete stransko vrstico polne širine.

Začnite danes z odvetniško cono!

28. Bellini

bellini

Bellini je preprosta tema, združljiva z WooCommerce, ki olajša gradnjo neverjetne trgovine za e-trgovino. Bellini je razvil Atlantis Themes.

Ta tema je priložena z več čudovitimi postavitvami za oblikovanje elegantnih strani izdelkov. Demo uvoz z enim klikom vam pomaga enostavno sestaviti osupljivo spletno mesto, ne da bi vam bilo treba strani sestaviti od zgoraj.

S predlogo domače strani po meri lahko prikažete kategorije izdelkov, najnovejše izdelke, predstavljene izdelke, Google Zemljevide in drugo.

Začnite danes z Bellinijem!

29. Portal za novice

portal za novice

News Portal je tema revije WordPress, narejena za objave, ki jo je izdala Mystery Themes. Ta tema vsebuje 5+ pripomočkov, ki so primerni za organizacijo postavitve revij na vaši domači strani.

Vtičnik je na voljo za brezplačen prenos iz uradnega skladišča vtičnikov WordPress. Premium licenco lahko pridobite za 55 USD. Pro različica vključuje funkcije, kot so orodje za uvoz demo demo z enim klikom, tone postavitev, drobtine po pregledu in še veliko več.

Njena dokumentacija je dobro organizirana na spletnem mestu Mystery Themes, tako da se lahko hitro sprehodite po vseh vidikih gradnje spletne publikacije s News Portalom.

Začnite z News Portal danes!

30. Shoptimizer

shoptimizer desktop

Shoptimizer je združljiva tema WooCommerce, ki jo je izdal CommerceGurus, ki je vodilno tematsko podjetje WordPress, specializirano za teme, optimizirane za WooCommerce. Z več kot 10.000 strankami je CommerceGurus eden najboljših prodajalcev tematike WooCommerce na trgu ThemeForest.

Ta članek ne zamudite na najboljših platformah e-trgovine za multivendor market.

Shoptimizer je narejen z upoštevanjem konverzij, zato najdete veliko funkcij, usmerjenih v pretvorbo, na primer stran za odjava brez odvračanja pozornosti, zahtevajte funkcijo povratnega klica, lepljive podrobnosti o izdelku v drsenju in še več.

Vse nastavitve teme lahko prilagodite v orodju za prilagajanje tem. Za razliko od drugih tem, povezanih s CommerceGurusom, Shoptimizer prodaja izključno na njihovi spletni strani, ne na trgu ThemeForest.

Začnite danes s Shoptimizerjem!

31. Atlast posel

atlast-business-wordpress-tema

Atlast Business je brezplačna odzivna poslovna tema WordPress, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje elegantnega spletnega mesta za vaše podjetje. Na voljo je na vrsto možnosti in funkcij za prilagajanje, tako da lahko ustvarite spletno mesto s polno svobodo in ustvarjalnostjo.

Oglejte si tudi: Najboljše teme podjetja WordPress

Obstaja več kot 70 možnosti izbire barv, s katerimi lahko oblikujete vsak del svojega spletnega mesta. Poleg tega ima 3 glave, 3 noge, 3 navigacijske menije, 4 sloge avtorskih pravic, widgetized območja in še veliko več. Svojo temo lahko preprosto prilagodite s programom za prilagajanje WordPress v živo, ne da bi se morali dotikati nobene kode.

Če želite dodati več funkcionalnosti, lahko namestite kateri koli vtičnik in uporabite s tem. Podpira vse glavne WordPress vtičnike na trgu.

Začnite danes z Atlast Businessom!

32. Oživi

reviv-wordpress-tema

Revive je brezplačna WordPress tema za bloge in spletne revije, ki jih je ustvaril InkHive. Na voljo je s čisto in lepo postavitvijo revij z veliko stilov, s katerimi lahko prikažete svoje novice in članke. Optimiziran je za najboljšo hitrost in SEO.

Poleg tega ima tema odzivno in mobilno prijazno postavitev, ki izgleda odlično na vseh vrstah naprav in zaslonov. Poleg tega vam ponuja veliko koristnih funkcij, kot so ikone družbenih medijev, več postavitev glave, več postavitev spletnega dnevnika, pripomočki po meri. Možnosti stranske vrstice in še več.

Tema je popolnoma združljiva z vtičnikom WooCommerece, ki vam pomaga pretvoriti spletno stran v trgovino za e-trgovino..

Začnite z Revive danes!

33. Trgovina

trgovina-wordpress-tema

Če iščete čisto temo e-trgovine za izdelavo lastne spletne trgovine, je Trgovina morda prava tema za vas. InkHive je tema, ki jo v celoti podpira WooCommerce.

Tema trgovine ima močne možnosti e-trgovine in veliko možnosti prilagajanja. Tako lahko s to temo ustvarite popolnoma funkcionalno trgovino za e-trgovino. Nekatere funkcije vključujejo več postavitev spletnega mesta, predstavljena področja predstavitve izdelkov, nastavljivo stransko vrstico in 3D učinke.

Tema je lokalizacija pripravljena, tako da lahko tudi ustvarite trgovino v lokalnem jeziku za svoje lokalne stranke.

Začnite danes z Trgovino!

34. Kale

kale-wordpress-tema

Kale je ena izmed najbolj priljubljenih brezplačnih tem v uradnem skladišču tem WordPress. Ima 5 od 5 zvezdic povprečnih ocen uporabnikov. Temo ustvarja LyraThemes.

Kale je estetsko lepa tema, kot nalašč za dnevnike o življenjskem slogu, osebne izdelke, hrano in recepte. Zasnovan z ljubeznijo in natančnostjo, ponuja vam res neverjetno predlogo za blog. Poleg tega lahko najdete veliko možnosti za prilagoditev spletnega mesta.

Nekatere njegove glavne značilnosti so objave na prvi strani, objave s poudarkom na prvi strani, več prikazov vira spletnega dnevnika, več stranskih vrstic, drsniki in enostavni meniji družbenih medijev Je popolnoma odziven in pripravljen za mobilne naprave.

Začnite danes s Kaleom!

35. Julija

juliet-wordpress-tema

Navdihnjena s klasičnim Shakespearovim likom “Julija” je Juliet čudovita ženska tema bloga LyraThemes. Preprosta in elegantna v oblikovanju, je popolna tema za crossfit, življenjski slog, lepoto in modne bloge.

Tema Juliet je na voljo v množici stilov in možnosti, s katerimi lahko sami sestavite sanjski blog. Vsebuje domišljeno drsno vrstico, lepljive objave, off-canvas meni, pasico naslovnice, več prikazov vira bloga itd.

Tudi tema ima globoko stopnjo integracije WooCommerce, da lahko na svojem blogu ustvarite stran trgovine. Omogoča enostavno dodajanje funkcij e-trgovine in njihovo prilagajanje.

Začnite danes z Julijo!

36. Cressida

cressida-wordpress-tema

Cressida je preprosta in elegantna tema za osebne bloge, pa tudi za profesionalne bloge. Na voljo je s čudovitim dizajnom in zmogljivimi funkcijami, ki vam pomagajo pri ustvarjanju sodobnega spletnega bloga z video objavami. Je ustvarjanje LyraThemesa.

S Cressido lahko dobite veliko možnosti, da svojo sprednjo stran naredite privlačno. Za sprednjo stran spletnega dnevnika vsebuje objave, poudarjene objave, promocijsko kategorijo, trakove objav, predstavljene strani itd. Poleg tega lahko preprosto prilagodite ikone in ozadja spletnega dnevnika.

Poleg tega ima veliko možnosti prilagoditve, kot so več pripomočkov, pas za stransko vrstico in drsniki, enostavni meniji družabnih medijev itd..

Začnite danes s Cressido!

37. Popoln blog

popoln-blog-wordpress-tema

Perfect Blog je najboljša brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress, ki jo je ustvaril ThemeShopy. To temo lahko uporabite za bloge, spletne časopise in športne revije. Tema ponuja privlačno edinstveno slogovno postavitev, ki vam bo pomagala ustvariti lasten profesionalni blog.

Tema Perfect Blog je popolnoma optimizirana za iskalnike, tako da bo vaš blog dobil boljše uvrstitve na rezultatih iskanja. Poleg tega ima visok standard kodiranja, ki zagotavlja zanesljivo varnost in visoke hitrosti delovanja.

S Perfect Blog lahko uživate v popolnoma odzivnem oblikovanju, predlogih domačih strani, podpori WooCommerce, možnosti nalaganja logotipa, diapozitivov itd..

Začnite še danes s Perfect Blogom!

38. TS fotografija

ts-fotografija-wordpress-tema

Če radi fotografirate kot hobi ali želite postati profesionalni fotograf, lahko uresničite svoje sanje z ustvarjanjem fotografskega spletnega mesta. Z dobro oblikovanim spletnim mestom lahko svoje čudovite fotografije v spletu predstavite širšemu občinstvu.

TS Photography je brezplačna tema, s katero lahko ustvarite čudovito fotografijsko spletno mesto. Tema ima popolnoma odziven dizajn, tako da bodo vaše fotografije videti odlično v vseh napravah. Lahko naložite logotip po meri, dodate povezave do družbenih medijev, dodate drsnike in ustvarite edinstveno spletno mesto s to temo.

Poleg tega lahko svoje premium fotografije prodajate tudi tako, da na svojem spletnem mestu ustvarite stran s trgovino, saj ima popolno podporo za vtičnike WooCommerce..

Začnite še danes s TS Photography!

39. Poročno blaženost BB

bb-poroka-blaženost-wordpress-tema

BB Wedding Bliss je brezplačna tema WordPress za poročna spletna mesta. Popolna je za poroke, zaroke, načrtovalce porok, poročne pasove, pare ter dogodke in konference. Vendar lahko temo uporabite tudi za večnamenska poslovna mesta.

Tema BB Wedding Bliss ima popolnoma odziven dizajn, zaradi katerega je vaše spletno mesto prilagodljivo poljubni velikosti in vrsti zaslona. Za lažje ustvarjanje spletnega mesta je na voljo že pripravljena predloga domače strani, ki jo lahko uporabite z minimalno prilagoditvijo.

Poleg tega ima možnosti delitve v družabnih omrežjih, postavitev spletnega dnevnika, drsnike, stran z nami, itd.

Začnite z BB Poročno blaženostjo

40. Gema

gema-wordpres-tema

Gema je sodobna časopisna tema, brezplačna tema Pixelgrade. Ima edinstveno in privlačno postavitev, ki vam pomaga predstaviti svojo vsebino na načine, ki pritegnejo pozornost in zanimanje obiskovalcev vašega spletnega mesta. Tema je odlična za potopisne blogerje, fotografe, literarne pisce in tudi osebne blogerje.

Gema odlikuje krepko oblikovanje zidanega sloga, zaradi katerega so sličice vaših objav videti super ne glede na njihove dimenzije in velikost. To je v bistvu krepka tema z minimalističnim videzom, brez nereda. Torej, to je odlična izbira za drzne ljudi.

Poleg tega ima popolnoma edinstven način prikazovanja kategorij in objav. Ta tema je odlična izbira za tiste, ki iščejo eksperimentalni dizajn.

Začnite z Gema še danes!

41. Panj

panj-wordpress-tema

Hive je še ena neverjetna tema Pixelgradea. To je enostavno orodje za vse založnike, ki želijo objavljati članke, citate, fotografije, zgodbe itd. Hive ponuja odlično postavitev spletnega mesta, kjer lahko objavite karkoli, vendar bo vse videti super.

Tema panj ima čisto zidano postavitev in sodobno tipografijo ter veliko prilagodljivosti. Če imate radi drzne in elegantne spletne pisave, ima tema Hive vse.

Je popolnoma odziven in pripravljen za mobilne naprave. Vaše spletno mesto bo videti tako čudovito na običajnih zaslonih kot tudi na mrežnicah.

Začnite danes s Hivem!

42. Obliž

patch-wordpress-tema

Patch je tema Pixelgrade, ki je brezplačna za WordPress v reviji. To je sodobna zidana tema, ki je tako lepa kot uporabniku prijazna. Tema za začetnike olajša objavo vsebine.

Tema je popolnoma optimizirana za SEO in hitrost. Tako lahko svojo pozornost usmerite v ustvarjanje odličnih vsebin.

Obliž je popolnoma odziven in mrežnica pripravljena, tako da se bodo slike in vsebine samodejno prilagodile vsem vrstam zaslona, ​​ki jih vaši bralci uporabljajo za brskanje po spletnem mestu.

Začnite danes s Patchom!

43. Osemdesetdnevni

osemdesetdnevni-wordpress-tema

EightyDays je ena najboljših profesionalnih WordPress poslovnih tem, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje profesionalnega bloga. Temo ustvarja GretaThemes. Tema EightyDays vsebuje galerijo s ploščicami, integracijo v Instagram in veliko neverjetnih funkcij, tako da jo lahko uporabljate za več vrst blogov.

Z EightyDays lahko uživate v možnosti demo uvoza z enim klikom, kar omogoča enostaven in hiter začetek lastnega spletnega dnevnika. Ko uvozite demo podatke, lahko preprosto zamenjate demo vsebino s svojo vsebino po meri in objavite svoje spletno mesto. Posebej je koristen za novorojenčke.

Poleg tega ima še druge odlične funkcije, vključno s predstavljeno vsebino, neskončnim drsenjem, 800+ Googlovih pisav, sorodnimi objavami itd.

Začnite danes z EightyDays!

44. Četrti

tema za četrto besedo

TheFour je močna poslovna tema WordPress, ki jo je ustvaril GretaThemes. Tema vsebuje številne možnosti prilagajanja in močne funkcije, tako da lahko s to temo ustvarite tudi portfelj in spletna mesta za splet.

Ima čisto in privlačno postavitev, ki je preizkušena na odzivnost. Tema je enostavna za nastavitev in prilagajanje, tako da lahko kdorkoli ustvari profesionalno spletno mesto s to temo. S temo TheFour lahko ustvarite izjave, portfelj in dobite več poslovnih poslov od partnerjev.

Poleg tega se je v celoti vključil v Jetpack plugin, zato je na voljo neskončno drsenje in sorodne objave.

Začnite danes z TheFour!

45. Didi

didi tema

Če se ukvarjate z življenjskim slogom ali modnim bloganjem, potem je tema za vas Didi. Posebej zasnovan z blogerji v mislih, Didi osredotoča pozornost na vašo vsebino in izstopa na resnično lep način.

Didi je z elegantno postavitvijo in čudovito tipografijo moderna in minimalistična na najboljše načine. Tema Didi vključuje potrebne funkcije, kot so sorodne objave, obrazci za prijavo na glasilo ter integrirano in prilagodljivo območje pripomočkov za noge, obenem pa krmilo odvečno.

Z več vnaprej oblikovanih postavitev domačih strani je Didi preprost, da vstane in deluje kot spletno mesto v živo. Didi je tudi popolnoma odziven in izgleda osupljivo na kateri koli napravi ali brskalniku.

Začnite z Didi danes!

46. ​​Lakšmi

Lakshmi, ki je bil prenesen več kot 30.000-krat, hitro postaja ena najbolj priljubljenih tem 2020. Ta edinstvena tema ima 9 različnih, lahko prilagodljivih postavitev, ki lahko služijo različnim spletnim mestom.

Lakshmi ponuja enostaven gradnik strani, ki je preprost za uporabo, zaradi česar je prilagoditev lahek. Pripravljen je tudi za WooCommerce, zato je nastavitev spletne trgovine preprosta.

Začnite z Lakshmijem danes!

47. FoodyPro

FoodyPro je bil zgrajen za blogerje o hrani! S to preprosto temo lahko hitro in enostavno ustvarite blog o hrani in trgovino WooCommerce.

Hitri odzivni časi, SEO optimizacija in prijaznost do mobilnih naprav so vse lastnosti FoodyPro-ja. Pripravljen je tudi za prevod in vsebuje indeks receptov s območjem pripomočkov po meri za filtre. Z namestitvijo z enim klikom nastavitev ne bi mogla biti lažja. To so se uresničile sanje vsakega blogerja o hrani.

Začnite danes s FoodyPro!

48. Neskončnost Mag

Ne glede na to, ali začenjate revijo, spletno mesto z novicami ali blog, je tema Infinity Mag odlična izbira. Sodoben in čist s svojim dizajnom je Infinity Mag popolnoma odziven in izgleda popolno na kateri koli napravi ali brskalniku.

Izbirate lahko med postavitvijo na celotnem spletnem mestu ali v škatli ter izberete položaje stranske vrstice. Infinity Mag vključuje tudi predstavljen vrtiljak objav in pripomočke po meri, s katerimi bo vaše spletno mesto edinstveno. Da ne omenjam, da je tema prijazna do SEO in boste lahko uporabili izjemne podporne ekipe ThemeInWP.

Začnite z Infinity Mag danes!

49. Prilagodite

Prilagodi, kot že ime pove, je zelo prilagodljiva, zelo prilagodljiva tema WordPressa. Z desetinami že izdelanih spletnih mest, ki so na voljo in so pripravljene za uvoz, lahko spletno mesto posodobite v nekaj minutah!

Zgrajen s strani ustvarjalcev strani lahko uporabite kateri koli vtičnik za ustvarjanje strani, ki ga želite urediti do popolnosti. Z uporabo orodja za prilagajanje WordPress-a boste imeli neomejene nastavitve tipografije, s katerimi se lahko igrate.

Tema Customify je prilagodljiva, lahka in hitra. Optimizirana je za SEO in ima prilagojeno podporo za e-pošto..

Začnite s Prilagodi danes!

50. Plodna

Plodna

Fruitful je brezplačna minimalistična odzivna WordPress tema, ki je na voljo z zmogljivo ploščo z možnostmi za teme. Fruitful gradi vrhunsko ukrajinsko razvojno podjetje WordPress z imenom Fruitful Code.

Fruitful tema omogoča izbiro med odzivno in fiksno postavitvijo HTML. Izbirate lahko tudi med tremi različnimi vrstami postavitve, kot so polna širina, desna stranska vrstica in leva stranska vrstica.

Plodna tema je sestavljena iz 25 pripomočkov, vključno z 12 standardnimi widgeti WP (kot so Arhivi, Kategorije, Besedilo itd.), 12 WooCommerce widget-ov (kot so filtri s povprečno oceno, Iskanje izdelkov, Najbolj ocenjenimi izdelki) in 1 Plodnim pripomočkom: Arhiv novic.

Začnite danes s Fruitful!

51. Potna pot

TravelWay

Travel Way je odzivna tema programa WordPress, zasnovana za potovalne agencije in organizatorje potovanj. Priložen je z 9+ pripomočki po meri, ki jih je mogoče uporabiti na domači strani in stranski vrstici. Travel Way je kompatibilen tudi s programom SiteOrigin Page Builder s povleci in spusti.

Spodaj je nekaj vgrajenih funkcij programa Travel Way, ki se vam bodo zdele koristne:

 • Neomejen drsnik: Brez namenskega drsnega vtičnika lahko z lahkoto sestavite osupljive drsnike WordPress.
 • Uvoz demo demo z enim klikom: Z enim klikom lahko sestavite spletno mesto tako kot njihovo demo mesto.
 • Kontrole postavitve: Travel Way omogoča nastavitev stranske vrstice na levi ali desni. Izberete lahko celo območje z vsebino v polni širini brez stranske vrstice.

Začnite s Travel Wayom že danes!

52. WP dnevnik

Tema dnevnika WP

WP Diary je odlična tema WordPressa za novice, revije ali osebne bloge. Razvil jo je MysteryThemes, priljubljeno vozlišče teme WordPress.

Tema dnevnika WP ima deset možnosti prilagajanja, s katerimi lahko spletno stran prilagodite tako, kot želite. Vse možnosti prilagoditve lahko prilagodite s programom za prilagajanje, tako da si lahko ogledate in spremenite videz teme. Strankam nudijo podporo prek forumov na njihovi spletni strani.

Začnite z WP Dnevnikom danes!

53. Moroseta

Moroseta

Moroseta je še ena minimalistična WordPress tema, ki jo je ustvaril PanKogut. Moroseta vam omogoča, da na svoji domači strani sestavite čudovite drsnike za predstavljene objave. Poleg tega lahko na domači strani in drugih straneh prikažete tudi promocijsko okence. Stran spletnega dnevnika vsebuje 5 postavitev, tako da lahko svojim člankom na spletnem dnevniku ustvarite edinstven videz.

Spodaj je nekaj funkcij Moroseta, ki se vam bodo morda zdele koristne:

 • Demo namestitev z enim klikom
 • Možnosti za dodajanje storitve Google Analytics
 • Možnost glave in noge z možnostjo dodajanja socialnih ikon.

Začnite z Moroseto danes!

54. Mesmerize

Mesmerize

Mesmerize je večnamenska tema programa WordPress, ki jo je razvil Extend Themes. Uporabite ga lahko za izdelavo spletnega mesta za mobilne aplikacije in programsko opremo. Mesmerize vam omogoča izdelavo edinstvenega spletnega mesta s povleci in spustite. Brezplačna različica teme Mesmerize prihaja z vnaprej oblikovano domačo stranjo, skupaj s 5 oblikovalskimi glavami in več kot 30 razdelki vsebine, ki jih je mogoče prilagoditi.

S prvotno različico boste v nobenem trenutku dobili 100 ali več vnaprej oblikovanih blokov za izdelavo osupljivega spletnega mesta. Najboljše od vsega pa je, da vam omogoča urejanje vsebine v živo s programom za prilagajanje. Mesmerize ponuja 3 premijske načrte, ki se začnejo pri 79 USD.

Če iščete zelo prilagodljivo temo WordPress, ki vam omogoča urejanje vsebine s programom za prilagajanje, vam toplo priporočamo, da uporabite Mesmerize.

Začnite z Mesmerize danes!

55. Zapisi

Zapisi

Writings je tematska WordPress, združljiva z Gutenbergom, zasnovana za pisatelje in profesionalne blogerje. Ker Writings brezhibno deluje z Gutenbergom, lahko s pomočjo blokov ustvarite vse vrste vsebine.

Brezplačno / lite različico teme lahko prenesete iz skladišča WordPress. Premijska različica ima izboljšane funkcije, vključno s spodnjim območjem gradnikov, 3 dodatnimi predlogi strani, 2 postavitvijo vsebine na domači strani in še več. Pisanje je združljivo tudi s vtičem Atomic Blocks, ki razširi Gutenbergov blok.

Začnite s pisanjem danes!

56. Podoba

posnetki

Podobe so minimalistična WordPress tema, ki jo je ustvaril Dinev Themes. Podoba podpira tudi vtičnike, kot so Atomic Blocks in Stackable, ki razširijo Gutenbergov nabor urednikov. Ta tema ima postavitev brez stranske vrstice s predstavljeno sliko ali diaprojekcijo galerije na vrhu.

Prednja stran obsega več razdelkov, kot so predstavljena vsebina, vsebina strani, razdelek z zadnjimi objavami in razdelek o portfelju. S temi razdelki lahko upravljate v orodju za prilagajanje.

Začnite s posnetki danes!

57. Trgovina e-trgovine TC

TC E-trgovina

Trgovina TC E-trgovina je brezplačna tema WordPress, zasnovana za vodenje trgovine z e-trgovino. To temo gradi Themes Caliber, ekipa, ki prodaja odzivne teme svetovnega razreda.

Na voljo sta brezplačna in premium različica teme TC E-trgovina. Brezplačna različica vam omogoča, da predstavite svoje profile družabnih medijev, naložite logotip in vam pomaga ustvariti drsnike. Vrhunska različica ima 3 različne bloge, 2 strani in več.

Začnite s Trgovino e-trgovine TC

58. Skupaj

Skupaj

Skupaj je večnamenska tema programa WordPress, ki je na voljo v paketu s številnimi funkcijami. Skupaj vam pomaga pri prilagajanju spletnega mesta WordPress tako, kot želite prek WordPress Customizer-ja.

Na voljo je brezplačna / lite različica za prenos v WordPress repozitorij. Če želite izboljšane funkcije, kot so demo uvoz z enim klikom, privolitev piškotkov za skladnost z GDPR, mega meni, več postavitev glave in več, lahko namestite pro različico teme.

Začnite s Totalom danes!

59. Vogue

vogue-wp-tema

Vogue je preprosta, čista in minimalna WordPress poslovna tema, primerna za podjetnike in majhne agencije. Na voljo je v dveh okusih: brezplačno in vrhunsko.

Vogue tema ima globoko stopnjo integracije WooCommerce, tako da lahko preprosto sestavite spletno mesto za e-trgovino. Za stran trgovine ima možnosti oblikovanja WooCommerce po meri.

Vsebuje 4 postavitve glave, 4 postavitve bloga in 2 sloga noge. Omogoča vam prilagoditev celotnih nastavitev tem s predogledov v realnem času s programom WordPress customizer.

Začnite z Vogueom že danes!

60. Avant

avant-tema

Avant je brezplačna in vrhunska večnamenska tema za WordPress. S to temo lahko zgradite najrazličnejše spletne strani, od preprostega bloga do popolne spletne trgovine.

Avant tema vam omogoča enostavno enoličen videz vašega spletnega mesta. Izbirate lahko med 7 elegantnimi postavitvami glave, 5 postavitvami bloga in 3 postavitvami nogavic ter naredite spletno stran svoje domišljije.

Vtičnik podpira oblikovalec strani Elementor, WooCommerce, WPForms in Breadcrumb NavXT.

Avant Premium je na voljo s kupom odličnih funkcij za samo 29 dolarjev.

Začnite z Avantom še danes!

61. Conica

conica-wordpress-tema

Conica je še ena močna večnamenska tema za WordPress. Uporabite ga lahko za ustvarjanje širokega nabora spletnih strani, vključno s spletnim dnevnikom, poslovnim spletnim mestom, spletno trgovino itd.

Na voljo je več možnosti prilagajanja, ki jih je enostavno upravljati celo za začetnike.

Tema ponuja številne osupljive funkcije, ki omogočajo izdelavo sodobnega spletnega mesta. Odlikuje ga globoka integracija WooCommerce, možnosti glave, drsniki na domačih straneh, seznam blogov in slogi arhivske strani in še več.

Conica je brez dvoma čudovita tema za vse vrste spletnih strani.

Začnite z Conico danes!

62. Sydney

Sydney tema

Podobno kot pri Hestii, tudi Sydney ponuja brezplačno in vrhunsko različico svoje večnamenske teme. Sydney je ena izmed najbolj priljubljenih tem WordPress v brezplačnem skladišču tem WordPress.org.

Omogoča vam uporabo dodatnih pripomočkov, orodja za prilagajanje v živo in vnaprej izdelanih predlog za prilagoditev spletnega mesta. Sydney brezhibno deluje z WooCommerce, tako da ga lahko uporabite za ustvarjanje spletne trgovine.

Prevod je pripravljen in deluje z orodjem za prilagajanje tem v živo za WordPress.

Preberite celoten pregled v Sydneyju.

Začnite danes s Sydneyjem!

63. CityLogic

citylogic

CityLogic je osupljiva tema programa WordPress, ki vam omogoča, da ustvarite katero koli spletno mesto, od potovanja do podjetja, načina življenja in celo spletne trgovine. Tema CityLogic je razvila Out the Box, vodilna tematska trgovina WordPress.

Brezplačna tema WordPress vsebuje vse bistvene funkcije, ki jih boste potrebovali za izdelavo osupljivega spletnega mesta. CityLogic je združljiv s številnimi priljubljenimi vtičniki, kot so WooCommerce, WPForms in Elementor itd..

S prvotno različico teme lahko svoje spletno mesto preprosto spremenite v enostransko spletno mesto, tako da preprosto omogočite način ene strani. Dobiš tudi neskončne možnosti za prilagoditev spletnega mesta WordPress, na primer več možnosti postavitve, lepljiv navigacijski meni in lepljivo glavo itd..

Začnite z CityLogic danes!

64. Panoramska

panoramski

Panoramic je še ena lepa, odzivna tema WordPress-a, ki jo je izvedel Out of the Box. Panoramsko vam omogoča, da dodate čudovit drsnik za domačo stran, ne da bi morali namestiti noben drsnik. Celo absolutni začetnik lahko hitro uporabi lepe postavitve strani, kadar uporablja skupaj s vtičnikom za ustvarjanje strani za povleci in spusti SiteOrigin..

Njihova obsežna dokumentacija vam pomaga skozi vse vidike izdelave spletnega mesta s panoramsko temo.

V skladišču WordPress je na voljo brezplačna različica teme. Premijsko različico lahko kupite za 25 dolarjev.

Začnite danes s Panoramskim!

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo temo WordPress za vaše spletno mesto. Morda boste želeli preveriti tudi naše ročno izbrane sezname poceni vrhunskih WordPress tem in 27 najboljših WordPress vtičnikov, ki jih morate imeti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map