Бесплатан проверник статуса веб странице

Израдили смо ИсИтВП-ову бесплатну проверу статуса за ажурирање веб локација како бисмо вам понудили најбољи начин за анализу да ли је ваша веб локација намењена свима или само вама.


Шта је време?

Уптиме је термин који се користи да опише период када је ваша веб локација доступна и оперативна. Технички је време непрекидно искуство вашег сервера хостинг хостинга. Обично се продужење рада изражава као проценат укупног расположивог времена, на пример, „99,95%“.

У идеалном случају, продужење рада би требало да буде 100%. Да би веб локација добила 100% продужено време, то значи да је била доступна и доступна током целе године, 24/7, без икаквих прекида рада.

Погледајмо доле како се израчунава продужење рада веб локације. Ако бисте радије скренули равно у јурњаву и завирили у начин на који функционише наш Бесплатни програм за провјеру статуса веб-локације, само напред уместо тога.

Прорачун времена за веб локацију

Уптиме се израчунава на основу броја сати колико је ваш веб хостинг сервер доступан у одређеном временском периоду.

Ево како се израчунава време рада вашег веб хостинг сервера:

Укупан број сати доступних вашој веб страници дељен са укупним бројем сати годишње помножено са 100.

То значи, продужење рада = (укупно расположиво време / укупно време годишње) к 100

Погледајмо пример. Знамо да има 365 дана у години, тако да по сатима има укупно 365 к 24 = 8760 сати. А ако је било 4 сата застоја годишње, рачунање би било:

(8756/8760) к 100 = 99,95%

Чимбеници који утичу на време вашег вебсајта

Постоји пуно фактора који могу утицати на продужење времена вашег веб хостинг сервера, укључујући:

 • Сигурносне претње
 • Кварови хардвера
 • Природна непогода
 • Људска грешка
 • Повреда резервног диска
 • Нестанак струје

Због тога ниједан провајдер веб хостинга не може гарантовати 100% продужење рада. Међутим, ништа испод 99,9% сматра се непоузданим.

Да бисте упоредили продуктивност различитих хостинг услуга, погледајте наш комплетан преглед веб хостинга.

Како функционише ИсИтВП Уптиме Цхецкер?

Бесплатна провера стања статуса компаније ИсИтВП је најбољи начин да се анализира да ли је веб локација намењена свима или само вама.

Ево како функционише наша контрола за продужење времена:

1. Пошаљите свој УРЛ у нашу алатку за испитивање невремена

Да бисте тестирали доступност веб локације, све што морате да урадите је да унесете УРЛ веб локације у нашу горњу алатку за проверу статуса веб локација и кликнете на Анализирајте веб локацију дугме.

провера статуса веб странице на веб локацији

2. Наш алат надгледа време вашег вебсајта

Након подношења УРЛ-а ваше веб странице, наш бесплатни алат за провјеру статуса за ажурирање веб странице провјерава да ли је ваша веб локација доступна.

3. Добијате резултат

Након теста доступности веб локације, одмах ћете добити резултате статуса продужетка. Поред тога, можете сазнати и следеће детаље веб локације која тестирате.

тест доступности веб локација

 • Најновији снимак странице
 • Наслов странице
 • Добављач хостинга на коме се налази веб локација
 • Вхоис информације о називу домена

Прекид и последице веб странице

Да бисмо разумели важност продужетка веб странице, морамо да разговарамо о томе шта ће се догодити ако ваш веб локација нестане неколико минута.

Прекиди саботирају вашу онлине репутацију

Ништа брже не саботира вашу репутацију на мрежи него што је веб локација недоступна за ваше потенцијалне посетиоце.

Ваш клијент очекује да ваша веб локација остане у функцији свакодневно. Када ваша веб локација падне, то повређује поверење ваше публике и они виде да је ваша веб локација непоуздана. Ако имате честе прекиде рада, онда је у вашем најбољем интересу да се пребаците на поузданог ВордПресс хостинг провајдера.

Неуспјех кошта трошкове продаје и прихода

Испадање веб сајта директно претвара у изгубљену продају и приход. Ваши купци неће моћи да купе ваше производе све док прекид траје.

Утицај на ваш СЕО

Чести прекиди такође могу негативно утицати на СЕО веб локације.

Када имате честе прекиде рада, Гоогле види да је ваша веб локација непоуздана. Очигледно је да не желе да шаљу кориснике на веб локацију која је непоуздана, јер корисницима пружа лоше искуство.

Моја веб локација је доле. Шта даље треба да радим?

Да ли ваша веб локација не ради за вас?

Једноставно следите корак по корак водич за доле да утврдите разлог прекида и вратите локацију на мрежу.

Потврдите се – да ли је стварно доле одмах?

Прво, пре него што закључите да је веб локација у функцији, вреди одвојити тренутак да се запитате да ли је то свима или само мени?

Кориштење наше бесплатне провјере статуса за ажурирање веб страница је најбољи начин да се провјери је ли ваша веб локација заправо искључена за све или само за вас. Да бисте спровели тест расположивости веб локације, све што морате да урадите је да одредите УРЛ веб локације и притиснете Анализирајте веб локацију дугме.

То је то!

Након достављања вашег УРЛ-а, наш систем ће прегледати вашу веб локацију и рећи да ли је ваша веб локација доступна или не.

Ако је ваша веб локација искључена само за вас …

Да ли је ваша веб локација доступна свима, али није за вас?

Један од најчешћих разлога за немогућност доласка на вашу веб локацију могао би бити питање ДНС-а. Ако сте недавно ажурирали свој ДНС и не можете да приступите својој веб локацији са локалног рачунара, можда бисте желели да проверите да ли се нови ДНС ажурирао на вашој локацији.

Пређите на ДНС проверник за ширење ВхатсМиДНС.нет и извршите ДНС претрагу да бисте проверили да ли је нови ДНС ажуриран. Цхецкер вам омогућава да проверите тренутну ИП адресу и податке о ДНС вашем имену домена у односу на више сервера имена који се налазе у различитим деловима света.

Ако се ваш ДНС ажурирао на вашој локацији, али још увек не можете да посетите своју веб локацију, покушајте да очистите предмеморију прегледача. То вам омогућава да видите најновију верзију веб локације.

Ако је ваша веб локација за све искључена…

Да ли ваша веб локација није доступна свима? Затим следите корак по корак водич испод.

1. Проверите код свог добављача веб хостинга

Постоји неколико разлога због којих веб локација може бити у квару.

Информишите се о корисничкој подршци вашег веб домаћина о томе да ваша веб локација не ради. Обавестите их када сте приметили проблем и питајте да ли има проблема са серверима.

Такође бисте могли да затражите од свог провајдера хостинга да провери ваше записе о било чему сумњивом. Угледни пружатељ услуга хостинга увијек ће вам помоћи ако пронађу нешто необично, па чак и дају приједлоге како то поправити.

Ако се суочавате са честим прекидима рада, размислите о померању веб локације на поузданог пружаоца услуга хостинга за ВордПресс.

Главни проблем са прегледом домаћина током његовог продужетка је тај што немате прави начин да тестирате њихову гаранцију. Када ваш провајдер за веб хостинг каже да пружају 99,9% продуженог времена, морате им слепо веровати.

Да бисмо решили овај проблем за наше кориснике и утврдили да ли веб хостинг услуге испуњавају њихова продужена обећања, направили смо тестне ВордПресс веб локације са свим главним хостинг провајдерима и додали им луткани садржај. На тај начин наша тестна места изгледају и осећају се као типичне ВордПресс веб локације. Затим смо на свакој локацији спровели неколико различитих тестова доступности и брзине сервера да бисмо утврдили да ли је веб локација довољно способна да поднесе налет промета током вршног оптерећења.

Такође смо забележили како свака веб локација реагује на захтеве сервера из различитих географских локација и такође смо анализирали да ли је било прекида рада током теста.

Ако желите да пређете на поузданог хостинг провајдера, топло вам препоручујемо да погледате наш комплетан преглед веб хостинга и упоредите продужење различитих добављача хостинга.

2. Скенирајте своју веб локацију ради злонамјерног софтвера и исправите је

Ако сумњате да је ваша веб локација хакована или убризгана малверима, можда бисте желели да скенирате своју веб локацију ВордПресс помоћу нашег бесплатног безбедносног скенера за ВордПресс.

Да бисте пратили најбоље праксе безбедности, можда бисте желели да ово проверите крајњи ВордПресс водич за сигурност.

3. Потврдите да је регистрација вашег домена плаћена

И последње, али не најмање битно, потврдите да ли се плаћа накнада за регистрацију домена. Ако није, онда наставите и платите накнаду, тако да ваша веб локација може брзо да буде на мрежи.

Испод је неколико савета који нису сигурни да не заборавите платити котизацију на време.

 • Подесите аутоматску обнову: Омогућавањем аутоматске обнове осигурава бесплаћну регистрацијску накнаду.
 • Платите неколико година унапред: Ако не желите да омогућите аутоматску обнову, можда ћете платити неколико година унапред.
 • Користите тренутну адресу е-поште: Обавезно упишите своју тренутну адресу е-поште регистратору домена. На тај начин ћете добити све обавештења путем е-поште на време.

Без сумње, продужење рада је један од највећих фактора који треба да провјерите при избору веб хостинг провајдера за своју веб локацију.

Ако тек почињете, препоручујемо вам да одаберете Блуехост. Званично их препоручује ВордПресс, а нашим корисницима нуде бесплатно име домена, бесплатан ССЛ и преко 60% попуста на ВордПресс хостингу.

Започните с Блуехост-ом већ данас!

Такође можете прочитати наш комплетан преглед Блуехост-а.

То је све. Надамо се да вам се свидео наш бесплатни алат за ажурирање веб локација.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map