Бесплатни алат за јаку лозинку

Како функционира наш снажни алат за генерисање лозинки?

Наш алат за генерисање лозинки помаже вам да спречите безбедносну претњу добијањем јаке лозинке.


Најбоља ствар у вези с нашим генератором лозинки је да се снажна лозинка аутоматски генерише за вас када се страница учита. Дакле, све што морате учинити је да је копирате и користите током подешавања налога на било ком веб месту.

Овај алат вам пружа пет различитих опција за креирање изузетно јаке лозинке за било који налог, укључујући ВордПресс администратора, канале друштвених медија или било које друге које се сјетите. Опције лозинке су:

 • Велика слова
 • Бројеви
 • Специјалних знакова
 • Лако за памћење
 • Дужина лозинке

Велике и велике бројеве опција су унапред одабране. Можете изабрати или поништити опције лозинке на начин који желите.

Задана дужина лозинке је 12. Помоћу нашег генератора лозинки можете чак да креирате и лозинку са највише 50 знакова.

Ако вам је потребна другачија лозинка, једноставно можете кликнути на тастер за ресетовање.

Како одабрати јаку лозинку за свој налог

Без обзира да ли стварате ВордПресс администратор или било који други налог по том питању, избор снажне лозинке је од суштинског значаја. Речено је, како направити лозинку против хакирања коју је тешко погодити и лако је запамтити? Погледајмо 4 различита начина за креирање снажне лозинке.

1. Користите алатку за генерисање лозинки

Алат за генерисање лозинки помаже вам да направите сигурну лозинку коју је немогуће пробити. Иако се за генерисање лозинке веома препоручује алат за лозинку, проблем је што свако веб место има своје правило о томе како треба да буде лозинка. На пример, неке веб локације не подржавају посебне знакове у лозинци, док друге захтевају да имате најмање 8 знакова.

Морате да осигурате да вам алатка за лозинку даје различите могућности за креирање прилагодљиве лозинке за различите веб локације.

2. Никада не користите исту лозинку за више налога

Ништа не може бити горе за ваш дигитални живот од коришћења исте лозинке за више корисничких налога на различитим веб локацијама. Без обзира колико је ваша лозинка снажна, сигурна је само као најслабија веб локација на којој сте поставили налог.

На пример, ако је ваша лозинка изложена након кршења података на веб локацији, онда ризикујете да компромитујете све своје налоге на више веб локација, под условом да користите исто корисничко име и лозинку.

Савет професије: ако вам је потребан сигуран дигитални живот, не користите исту лозинку за више налога.

3. Изаберите Алат за управљање лозинком

Сада знате колико је важно имати различите лозинке за више налога. Међутим, сећање на све те лозинке за различите налоге може бити застрашујуће. Овде долази алат за управљање лозинком.

Алат за управљање лозинкама је централизовани центар који чува и управља свим вашим лозинкама на више веб локација. На тај начин можете имати снажне лозинке за све своје налоге, чак и ако их не морате запамтити.

Препоручујемо употребу 1Пассворд-а за управљање свим својим рачунима, укључујући вашег ВордПресс администратора, канале друштвених медија, е-пошту и још много тога.

Не само да ће вам 1Пассворд помоћи у управљању свим лозинкама, већ вам омогућава и да једним кликом приступите свим својим веб рачунима..

4. Изаберите лозинку коју је лако запамтити

Ако бисте радије упамтили своју лозинку, него што ћете свима њима управљати помоћу 1Пассворд-а, можда бисте желели да осигурате да се свака лозинка коју сте поставили лако памти. То је разлог зашто наш генератор лозинки долази са лако памтљивом опцијом.

Одабиром опције за лако памћење поништава се одабир свих осталих опција како би се створила фраза лозинке коју брзо можете прочитати и запамтити.

Међутим, топло препоручујемо да се одлучите за алат за управљање лозинкама за постављање јаке лозинке.

Завршавање: Коришћење алата за генерисање лозинки

Снажни генератор лозинки пружа вам више опција за прилагођавање циљне лозинке. За прилагођену лозинку можете да одредите дужину карактера и да обухвате велика слова, бројеве, па чак и посебне знакове. Ако бисте радије одабрали лозинку која се лако памти него случајно генерисану лозинку, то можете и ви.

Ево неколико разлога због којих морате користити алат за стварање лозинки.

 • Креирајте јаку лозинку: Снажна лозинка штити ваш рачун од нагађања и техника крађе лозинке.
 • Подесите лозинку која одговара правилу лозинке: Креирајте лозинку за заштиту од хака која се савршено придржава правила о лозинци за дату локацију.
 • Измените лозинку док не пронађете добро подударање: Ако вам се не свиђа задата лозинка, слободно је измените једним кликом док не пронађете добро подударање.

Јесте ли спремни? Затим наставите и изаберите лозинку за свој нови налог.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map