Бесплатни алат за анализу предмета е-поште

Како функционише наш анализатор предмета е-поште

Наш Анализатор предмета е-поште омогућава вам писање неодољивих линија тема које отварају и читају ваше е-поруке. Ево како функционише наш алат.


1. корак: Унесите линију предмета е-поште

Да бисте утврдили колико је тема на којој се може кликнути, пошаљите жељену линију предмета на анализу.

2. корак: Прегледајте линију предмета е-поште

Након што предате линију предмета, видјет ћете детаљну анализу о томе колико је она примамљива и препоруке за њену исплативост за клик..

 • Укупна оцена: За најбоље резултате, тежите 70 или више.
 • Случај: Предметне линије насловног наслова имају тенденцију да се боље изводе од малих црта предмета
 • Број речи: Зна се да се предметни редови са 4-6 речи понашају најбоље са највишом отвореном стопом
 • Бројеви: Потврђено је да се тема е-поште с бројевима више отвара.
 • Број знакова: За најбоље резултате препоручује се да ваш број ликова буде око 20.
 • Емоји цоунт: Кориштење емојиса у насловној линији чини да се ваша тема истиче у пристиглој пошти.
 • Снажне речи: Користите емоционално активирајуће речи снаге у вашој линији предмета што повећава отворену брзину.

Корак 3: Прочистите линију предмета на основу анализе

На основу анализатора линија е-поште, подешавајте и дорадите предметну линију неколико пута док не постигнете добар укупни резултат. Опште правило је тежити ка укупном резултату од 70 или више.

Како написати неодољиву линију предмета за повећање отворене стопе

Да ли сте знали да просечни претплатник прима е-пошту 13 комерцијалних е-порука дневно а само око 20% се отвара (преко 2 дневно)?

То значи да осим ако су теме ваших предмета довољно привлачне, ваше е-поруке биће сахрањене у инбок примаоца без примања.

Па, како бисте написали неодољиву тему теме е-поште која се истиче?

Па, не постоји чаробна формула да се напише. Међутим, постоји неколико различитих фактора успеха који значе разлику између насловне линије коју ће ваши претплатници приметити – и отворити – и насловне линије коју ће прескочити одмах. Погледајмо следеће факторе успеха:

 • Могуће скенирање: Савршена линија предмета брзо привлачи пажњу корисника.
 • Савршена равнотежа речи: Привлачење пажње је само пола битке. Савршен баланс речи подстиче кликове и побољшава отворену цену е-поште.
 • Прећи на ствар: Укратко објасните шта се налази у вашој е-пошти. Немојте преувеличавати и стварати погрешна очекивања јер може смањити вашу крајњу конверзију.

Учините линију свог субјекта скенираном

Ако желите да направите поруку е-поште која ће бити приметна и прочитана, мораћете да осигурате да насловна линија плијени пажњу корисника док прескачу у примљену пошту.

Постоји неколико начина да привучете пажњу корисника у пристиглој пошти.

Користите Емојис:

емојипедиа.орг је најбољи извор за проналажење емојиса за вашу е-пошту. Једноставно потражите емоји који желите да употребите и копирајте га на свој емаил.

Употријебите наслов случаја:

Линије предмета наслова имају тенденцију да имају боље резултате од малих црта предмета. Постоји неколико различитих стилова капитализације, као што су Ассоциатед Пресс, АПА, Цхицаго Мануал оф Стиле или МЛА Стиле.

Ако желите да аутоматски користите велика слова предмета, можете да користите алат за анализатор наслова.

Користите Повер Вордс

Привлачење пажње је само половина битке; осигуравање отварања ваше адресе е-поште је још један једнако важан аспект ваших емаил кампања. Коришћење речи речи у вашој линији предмета један је од најбољих начина за побољшање отворених цена.

С тим у вези, у вашем је најбољем интересу да избегавате прекомерно оглашавање тема. Претјеривање с темама предмета негативно утјече на вашу репутацију и неповољно утјече на коначне конверзије.

Осмислите 2-3 теме

Ваша прва тема можда није увек довољно убедљива.

Зато паметни трговци увек проналазе више линија тема за своју е-пошту.

У ствари, писање више линија предмета приморава вас да их напишете из различитих перспектива. На тај начин можете прецизирати оригиналну линију предмета и учинити је кориснијом за клик.

Употријебите наш гредер предмета за предмет

Сада када сте користили наш анализатор предметних линија е-поште за проналажење више линија, будите сигурни да ћете их тестирати помоћу нашег грејдера линије е-поште. Омогућава вам визуелни приказ линије предмета тако да можете видети како ће се то видети у инбоку прималаца. Поред тога, овај алат вам такође омогућава да процените своје предметне линије у скали од 1-100.

Желите знати да ли је ваш предмет довољно убедљив да повећате отворене цене? Вратите се на нашу провјеру предметне линије е-поште и почните да тестирате свој предмет.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map