10 cele mai bune plugin-uri de conectare și înregistrare a utilizatorilor pentru WordPress (2020)

cele mai bune pluginuri de conectare și înregistrare a utilizatorului


Doriți să faceți procesele de înregistrare și înregistrare ale utilizatorului mai ușoare ca niciodată? Apoi, trebuie să utilizați pluginurile de conectare și înregistrare potrivite ale utilizatorului.

Există sute de aceste pluginuri din care poți alege. Și cu puțină cercetare, vei realiza că fiecare dintre ele pretinde a fi cea mai bună opțiune pentru tine. Acolo începe confuzia. Dar nu vă faceți griji.

Pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune, am venit cu o listă cu cele mai bune pluginuri WordPress de conectare și înregistrare a utilizatorului, care vă vor face sarcina mult mai ușoară.

Toate pluginurile din această listă au fost încărcate cu caracteristici uimitoare și vă permit să vă creați formularele în doar câțiva pași simpli. Deci, să le verificăm.

1. WPForms

WPForms, plugin de înregistrare a utilizatorului, plugin de conectare a utilizatorului

WPForms este unul dintre cele mai populare plugin-uri pentru constructor de formulare WordPress care vă permite să creați diferite tipuri de formulare pe site-ul dvs. web. Pluginul vine cu șabloane pre-construite care pot fi personalizate cu ușurință pentru a răspunde nevoilor tale.

Folosind WPForms, puteți crea forme de înregistrare personalizate frumoase cu funcția de protecție împotriva spamului. Pluginul funcționează perfect cu alte plugin-uri populare, fără nicio problemă de compatibilitate.

Legate de: Cum să crești lista de email FAST.

În afară de formularele de autentificare și înregistrare, puteți, de asemenea, să integrați opțiuni de plată, să activați notificări instantanee, să creați formulare cu mai multe pagini, să adăugați logică condiționată și să faceți multe altele cu aceasta. Puteți achiziționa acest plugin cu prețul de până la 39 USD.

2. MonsterInsights

monsterinsights

MonsterInsights este unul dintre cele mai bune plugin-uri care vă permite să monitorizați modul în care utilizatorii dvs. se angajează cu site-ul dvs. web.

Prin instalarea acestui plugin, puteți urmări activitățile utilizatorilor conectați și știți comportamentul acestora pe site-ul dvs. Vă permite, de asemenea, să urmăriți înregistrările personalizate și vizualizările și trimiterile formularului de autentificare.

Mai jos sunt câteva caracteristici de urmărire a MonsterInsights pe care le consideră utile:

 • Urmărirea descărcărilor
 • Urmărirea anunțurilor
 • Urmărirea legăturilor de afiliere
 • Urmărirea paginilor AMP

3. MemberPress

MemberPress

Plug-ul WordPressPress Membru este un produs excelent care vă ajută să creați un site de membru fără a scrie un cod de linie. Vă permite să creați login-uri de utilizator și formulare de înregistrare pe site-ul dvs. de membru cu ușurință. Indiferent dacă sunteți un începător sau un utilizator WordPress avansat, veți găsi acest plugin intuitiv deopotrivă.

Pluginul acceptă integrarea perfectă cu pluginul BBPress, care vă permite să integrați forumuri în site-ul dvs. de membru.

4. ProfilePress

ProfilePress, plugin de conectare a utilizatorului, plugin de înregistrare

ProfilePress este un alt plugin uimitor care vă permite să creați formulare de înregistrare WordPress frumoase și responsive pe site-ul dvs. web. Puteți chiar să-l utilizați pentru a crea formular de conectare personalizat, formular de resetare a parolei frontale, pagina profilului de utilizator și multe altele.

Pluginul acceptă integrarea perfectă cu tone de pluginuri populare, inclusiv WooCommerce, BuddyPress, bBPress și multe alte pluginuri pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs. web. Puteți chiar permite utilizatorilor să încarce avatare din frontend.

5. Autentificare & Acces prin InkThemes

Conectare și accesare plugin wordpress

Autentificare & Accesați pluginul WordPress de InkThemes vă permite să creați formulare de conectare personalizate cu Captcha, astfel încât să puteți permite logarea utilizatorului pe frontendul site-ului dvs. fără a vă face griji pentru autentificările automate de spam. Pluginul este foarte ușor de instalat, configurat și utilizat. Este compatibil în browsere și cu toate temele moderne de WordPress.

Pe lângă crearea formularelor de autentificare și înregistrare, acest plugin vă permite să adăugați butoane de apelare la acțiune atractive, cum ar fi butonul Înregistrare la formularele dvs..

Puteți lăsa utilizatorii să își creeze propriile parole și să le redirecționeze către orice pagină pe care o doriți de fiecare dată când se conectează sau se deconectează. Pluginul acceptă videoclipuri în pagina de conectare și permite utilizatorilor dvs. să se conecteze prin conturile lor sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, etc.

6. Nextend Conectare socială

, plugin-uri de conectare a utilizatorului, plugin-uri de înregistrare

Conectarea socială Nextend este un plugin de autentificare și înregistrare a utilizatorului pentru WordPress care permite utilizatorilor să se autentifice pe site-ul dvs. web folosind platformele lor sociale. În prezent, acceptă autentificare socială prin Facebook, Twitter și LinkedIn.

Avantajul este că utilizatorul dvs. nu trebuie să completeze detaliile pentru a vă înscrie pe site-ul dvs. În schimb, se pot conecta folosind una dintre aceste platforme în care au configurat deja un cont.

Puteți adăuga orice opțiune pe care doriți să o permiteți utilizatorilor să se conecteze și, de asemenea, să alegeți locația în care doriți să afișați butoanele de conectare socială.

7. WPBrigade LoginPress

Plugin de conectare, plugin de conectare a utilizatorului, plugin de înregistrare

WPBrigade LoginPress este un plugin de conectare gratuit care vă permite să adăugați formulare de autentificare personalizate pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul este încărcat cu tone de funcții uimitoare, astfel încât puteți face mult mai mult decât adăugarea unui formular simplu.

De la utilizarea șabloanelor pre-proiectate, adăugarea unui logo, afișarea unui mesaj de eroare de conectare personalizat și multe altele, vă oferă opțiunile excelente pentru a crea un formular de autentificare uimitor pe site-ul dvs. web. Puteți chiar stiliza fundalul formularului cu o culoare sau o imagine excelentă.

Opțiunea Recaptcha Google vă ajută să vă păstrați formularul securizat împotriva tuturor amenințărilor de securitate. Pluginul acceptă, de asemenea, autentificare automată, autentificare socială, redirecții de autentificare și chiar vă permite să limitați și opțiunile de autentificare.

8. Coduri de înregistrare și invitație CM

plugin de conectare a utilizatorului, plugin de înregistrare, cod de înregistrare CM și invitație

Cu Coduri de înregistrare și invitație CM, puteți veni cu câteva formulare uimitoare de autentificare și înregistrare a utilizatorului pentru site-ul dvs. web. Folosind aceste formulare, puteți gestiona cine se poate înregistra pe site-ul dvs. web.

Vă permite să creați autentificări pop-up bazate pe Ajax și formulare de înregistrare fără a vă solicita să codificați o singură linie. Avantajul autentificării Ajax este că utilizatorii dvs. pot rămâne pe aceeași pagină în timp ce se conectează fără a fi nevoie să reîncărcați pagina. Pluginul vine și cu opțiuni care vă permit să trimiteți verificări prin e-mail și să trimiteți e-mailuri complet personalizabile.

Acest plugin acceptă multe alte plugin-uri WordPress avansate și este compatibil cu orice teme WordPress.

9. Personalizatorul paginii de conectare personalizată

Personalizator de conectare personalizat

Personalizarea paginii de conectare personalizată este un instrument excelent pentru a vă personaliza pagina de conectare chiar de pe personalizatorul dvs. WordPress. Asta înseamnă că puteți previzualiza modificările înainte de a împinge pagina pe site-ul live.

Puteți utiliza, de asemenea, personalizatorul paginii de conectare personalizate împreună cu orice alte pluginuri pe care doriți să le utilizați pe site-ul dvs. web. Acest plugin este compatibil și cu cele mai recente versiuni de WordPress.

Pluginul primește, de asemenea, actualizări frecvente și este perfect pentru oricine poate dori un design modern pentru formularele de autentificare.

10. WP User Frontend

WP USER Frontend

Utilizator Front WP este unul dintre plugin-urile gratuite de conectare și înregistrare ale utilizatorului care vă permite să faceți mult mai mult decât crearea unui formular de autentificare. Cu acest plugin, puteți permite utilizatorilor să trimită o postare pentru revizuirea dvs. din frontendul site-ului dvs..

Pluginul este dotat cu un constructor drag-and-drop, astfel încât să puteți previzualiza instantaneu cum arată formularele dvs. fără a fi nevoie să comutați între previzualizare și constructor. Pluginul este compatibil și cu editorul Gutenberg.

Vă permite chiar să atașați fișiere, să trimiteți lucrurile din partea frontală, să setați starea postării, să postați mesajul și să actualizați textele din butonul de trimitere.

Primă: Consultați cel mai bun plugin de acordare a WordPress.

Acestea sunt câteva dintre pluginurile pe care le puteți utiliza pentru a adăuga formulare de autentificare și înregistrare a utilizatorului pe site-ul dvs. web. Dacă v-a plăcut acest articol, poate doriți să aflați cum să creați corect o pagină de conectare personalizată în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map