10 cele mai bune plugin-uri de meniu pentru WordPress (în comparație)

Pluginuri de meniu


Vrei să adaugi meniuri frumoase personalizate pe site-ul tău?

În mod implicit, WordPress vă permite să adăugați meniuri de navigare pe site-ul dvs. Cu toate acestea, dacă doriți să construiți meniuri personalizate frumoase care nu sunt furnizate de tema dvs., poate doriți să instalați un plugin de meniu adaptiv.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri de meniu pentru WordPress.

De ce adăugați un plugin de meniu pe site-ul dvs. WordPress

Un plugin cu meniuri responsive WordPress facilitează navigarea pe site. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a afișa meniuri personalizate care nu sunt acceptate în mod implicit de tema dvs..

Când se face corect, meniurile responsive pot crește implicarea utilizatorilor și pot reduce semnificativ rata de respingere.

1. Meniul WP Mega

WP Mega Meniu

WP Mega Menu este unul dintre cele mai bune pluginuri WordPress care vă ajută să adăugați meniuri frumoase pe site-ul dvs. web. După ce adăugați meniul dvs. cu WP Mega Menu, puteți adăuga cu ușurință categorii, subcategorii și postări. Aceasta înseamnă, de asemenea, că utilizatorii dvs. pot descoperi cu ușurință cele mai bune lucrări ale voastre.

Pluginul oferă o instalare cu un singur clic, astfel încât să puteți importa rapid conținutul și setările demo. Și dacă există o îndoială, puteți recurge întotdeauna la documentațiile sale minunate și la tutorialele video care vă ghidează prin fiecare aspect al utilizării pluginului.

Are o serie de machete și efecte de încărcare din care să alegeți. De asemenea, aveți opțiuni nelimitate de culoare de fundal și, dacă doriți, puteți utiliza și o imagine pentru fundalul dvs. Pentru ca site-ul dvs. să pară mai atrăgător, aveți opțiunea de a afișa imaginea prezentată sub formă de miniaturi. Cu multe alte funcții uimitoare, acest plugin poate oferi o notă unică și elegantă site-ului dvs. web.

2. Meniul WP Mega din Themeum

WP Mega Meniu

WP Mega Menu de la Themeum este un constructor de mega meniu popular, elegant și super-receptiv, care este o soluție perfectă pentru crearea barelor de navigare interactive. Creatorul de tracțiuni și picături al acestui plugin face crearea meniurilor dvs. distractive, ușoare și flexibile în același timp.

Puteți adăuga coloane și meniuri bazate pe rând și vă va salva automat toate modificările. Opțiunile de personalizare sunt uriașe, astfel încât să puteți oferi site-ului dvs. cel mai bun aspect pe care îl merită. Widget-urile pre-construite și gata de utilizare acceptă fotografii, titluri și texte. Puteți avea, de asemenea, logo-ul pe bază de imagine sau text.

3. Meniu acordeon

Meniu acordeon

Accordion Menu este un alt plugin minunat care vă permite să creați meniuri frumoase pentru site-ul dvs. În afară de WordPress, Accordion Menu acceptă și site-uri Magento și Joomla. Acest plugin vă permite să aveți un control complet asupra designului și setărilor meniurilor dvs..

Acest plugin oferă, de asemenea, 5 skinuri și mai multe stiluri de animație uimitoare pentru meniurile dvs..

4. Meniul Superfly Responsive

Superfly

Superfly este un alt plugin fantastic de meniu care creează navigări sau meniuri de sine stătătoare. Editorul live pe care îl oferă plugin-ul face proiectarea meniurilor mult mai ușoare. De asemenea, vă permite să adăugați un meniu pe ecran complet, astfel încât să puteți atrage rapid atenția vizitatorului.

Cu Superfly, puteți adăuga orice meniu doriți. Acesta oferă o mulțime de opțiuni diferite, inclusiv glisare, statică, bară de icoane compacte, panou inclinat sau un mod de ecran complet. De asemenea, are posibilități uimitoare de personalizare, un defilare lin, o bibliotecă excelentă pentru pictograme, animație frumoasă și multe altele.

5. UberMenu

UberMenu

UberMenu este un alt plugin de meniu premium disponibil pe piața CodeCanyon. Oferă unele dintre cele mai cool opțiuni de personalizare care vă pot oferi meniurilor un aspect uimitor. Puteți adăuga, de asemenea, imagini, hărți, pictograme, formulare și multe altele la aceste meniuri.

UberMenu este optimizat pentru dispozitive mobile și este compatibil și în browsere. Puteți adăuga, de asemenea, submeniuri cu file în care file pot fi aliniate în diferite poziții. Cu previzualizarea live a personalizatorului, puteți schimba culoarea, fonturile etc. pentru a oferi meniurilor dvs. aspectul cel mai bun pe care îl merită..

6. Meniu responsive

Meniu responsiv este un plugin gratuit pentru meniul WordPress care vă ajută să adăugați un meniu frumos pe site-ul dvs. web. La fel ca toate celelalte pluginuri menționate în această listă, Meniul Responsive oferă și opțiuni de personalizare uimitoare, cum ar fi schimbarea culorilor, fonturile, adăugarea de imagini de fundal etc..

Puteți adăuga, de asemenea, o bară de căutare, încărcați sub-săgeți și logo-uri. De asemenea, oferă o opțiune de import / export cu un singur clic pentru a utiliza același meniu personalizat pe site-uri diferite.

7. Meniul Max Mega

Meniu Max Mega

Max Menu este încă un plugin pentru meniul WordPress care vă permite să convertiți meniurile existente în mega meniuri. După ce face acest lucru, pluginul vă permite să adăugați orice widget WordPress în meniul dvs., să restabiliți meniul cu ajutorul editorului de teme și să schimbați comportamentul meniului folosind setările încorporate. Meniurile create cu Max Menu sunt receptive și acceptă evenimente native touch.

Cu opțiunile sale de personalizare, puteți adăuga filtre, acțiuni, pictograme și tranziții submeniu. Dacă doriți, puteți chiar ascunde submeniurile de pe dispozitivele mobile pentru o experiență mai bună a utilizatorului.

8. Mega Menu Plugin pentru WordPress

AP Mega Meniu

Acesta este un minunat plugin de meniu de AccessPress. Cunoscut anterior ca WP Mega Meniu, acest plugin vă permite să adăugați mega meniuri uimitoare pe site-ul dvs. web. Acesta oferă mai multe machete, cum ar fi verticale, orizontale, widgetizate și așa mai departe. Puteți profita din plin de constructorul drag-and-drop pentru a crea unele dintre cele mai marcante meniuri pentru site-ul dvs. Puteți, de asemenea, să-l stilați cu șabloane de potrivire.

De asemenea, aveți opțiunea de a utiliza orice temă WordPress cu acest plugin. Afișează o compatibilitate minunată cu toate temele avansate și plugin-uri moderne. De asemenea, acceptă animații, estompare sau tranziție de diapozitive, 300+ FontAwesome, 160+ Genericon și 100+ Dashicons.

9. Meniu mobil WP

Meniu mobil WP

La fel cum sugerează și numele, WP Mobile Menu este un plugin de meniu WordPress care răspunde mobil, care vă permite să creați meniuri frumoase pentru site-ul dvs. web, fără a fi necesar să scrieți un singur cod. Pentru a menține utilizatorii implicați, puteți crea un antet gol, nivelul de meniu cu 3 adâncimi, suprapunerea măștilor atunci când meniul este deschis și puteți face multe altele. De asemenea, vă permite să adăugați imagini de fundal și să încărcați logo-uri pe bază de text sau imagine.

Toate acestea se pot face cu versiunea gratuită a pluginului. De asemenea, are o versiune premium care vine cu mult mai multe opțiuni decât doar cele menționate mai sus. De exemplu, puteți adăuga o căutare live a antetului, meniuri de subsol, afișarea meniurilor mobile pe anumite pagini etc..

10. QuadMenu

QuadMenu este încă un alt plugin de meniu care merită verificat. Pluginul este dotat cu un constructor drag-and-drop, care permite adăugarea de noi elemente, crearea de coloane, adăugarea de widget-uri sau orice alt tip de element disponibil în casetele meta meniul WordPress native.

Veți obține, de asemenea, opțiuni fantastice de personalizare care vă permit să vă faceți meniurile să iasă în evidență. Cu toate acestea, personalizatorul temelor este disponibil numai dacă achiziționați versiunea premium a pluginului.

Asta e. Acestea sunt unele dintre cele mai uimitoare plugin-uri cu meniuri responsive care vă permit să adăugați meniuri uimitoare cu răspuns la site-ul dvs..

Dacă ți-a plăcut acest articol, s-ar putea să vrei să afli și cele mai bune plugin-uri de formular de contact pentru WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map