10 cele mai bune plugin-uri de tabel WordPress pentru organizarea datelor (în comparație)

Cele mai bune plugin-uri de masă WordPress


Doriți să creați un tabel în stil Excel pe site-ul dvs. WordPress? Cu ajutorul tabelelor, puteți compara ușor funcțiile pentru diferite produse. Este o modalitate excelentă de a crea liste ușor de citit cu produsele dvs. cu mai multe coloane și rânduri.

În acest articol, am ales manual unele dintre cele mai bune plugin-uri de tabel WordPress pe care le puteți utiliza pentru a crea tabele pe site-ul dvs. web. De fapt, am folosit un plugin de masă (TablePress) pentru a crea un tabel propriu, pentru a prezenta primele 5 pluginuri din lista noastră! Verificați mai jos.

Pe scurt: cele mai bune plugin-uri de masă WordPress

PluginPriceActive Instalări / Vânzări
Tabelele Ninjade la 39 $50.000+
TablePressLiber700000+
Tabelele responsive CSS3de la 20 USD / an10.000+
Tabelele avansatede la 21 $ / an500+
ARPricede la 23 USD / an3000+

Cum să alegeți cel mai bun plugin de masă WordPress?

Pe piață există multe plugin-uri gratuite și premium pentru tabele WordPress. Poate fi confuz pentru începători să aleagă cel mai bun plugin de masă în stil Excel pentru blogul sau site-ul lor WordPress, pur și simplu pentru că sunt copleșiți de cantitatea de opțiuni.

Cel mai simplu mod de a reduce confuzia și de a evalua nevoile pluginului dvs. WordPress este să comparați cerințele dvs. cu caracteristicile pluginurilor disponibile..

Plugin-urile de masă au caracteristici precum constructorii de drag and drop, filtre, sortare, paginare, design receptiv, opțiuni de styling, suport media și funcționalități de import / export.

Pentru a vă face această sarcină și mai ușoară, am enumerat principalele plugin-uri de tabel WordPress din acest articol. Puteți parcurge rapid fiecare plugin și funcțiile sale pentru a decide care este cel mai bun plugin de tabel pentru site-ul dvs. WordPress.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cele mai bune plugin-uri de tabel WordPress pe care le puteți încerca.

1. Mese Ninja

Tabelele Ninja

Ninja Tables este un plugin de masă WordPress premium. Este livrat cu un constructor de tabelă drag and drop pe care îl puteți folosi pentru a rearanja rapid coloanele și rândurile. De asemenea, are suport media, astfel încât să puteți adăuga imagini și alte date în tabelele dvs..

Pluginul are opțiuni de culoare pentru coloane și rânduri. Puteți adăuga stiluri personalizate în mesele dvs. și puteți îmbunătăți experiența utilizatorului. Ninja Tables vă permite să creați tabele complet responsive, care arată excelent pe toate dimensiunile ecranului.

2. TablePress

TablePress

TablePress este cel mai popular plugin de masă WordPress gratuit de pe piață. Vă permite să creați cu ușurință tabele simple, frumoase. Are o interfață asemănătoare unei foi de calcul în backend care vă ajută să adăugați date fără a scrie o singură linie de cod.

Puteți adăuga tabele în paginile, postările și zonele dvs. de widget folosind shortcodes. TablePress acceptă filtre, paginarea și sortarea. Vă permite să importați / exportați tabele din fișiere Excel, CSV, HTML și JSON. Pentru un exemplu de TablePress în acțiune, derulați în sus și uitați-vă la tabelul din acest articol!

3. Tabelele responsive CSS3

Tabelele responsive CSS3

Tabelele responsive CSS3 este un plugin de tabel WordPress receptiv. Poate fi folosit pentru a crea tabele și pentru a compara prețurile pentru diferite produse. Puteți adăuga rânduri și coloane nelimitate cu tone de opțiuni pentru tabele.

Este livrat cu peste 20 de opțiuni de culoare, 2 stiluri de tabel, coloane active, stiluri de culori și mai mult. Pluginul acceptă pictograme, sfaturi de instrumente și panglici. Vă permite, de asemenea, să importați / exportați datele în alte formate de fișiere cu ușurință.

4. Tabelele avansate

Tabelele avansate

Advanced Tables este un alt plugin de tabel premium pentru WordPress. Vă permite să creați cu ușurință tabele simple, în stil Excel. Cu un cod scurt, puteți afișa tabelul în postările sau paginile dvs. WordPress. Are suport media ceea ce înseamnă că puteți insera imagini în coloanele și rândurile meselor.

În plus, puteți adăuga un antet lipicios care plutește împreună cu tabelul. Acceptă sortare, paginare și stiluri personalizate pentru tabelele dvs. WordPress.

5. ARPrice

ARPrice

După cum sugerează și numele, ARPrice este un plugin pentru tabele de prețuri pentru WordPress. Este livrat cu peste 300 de șabloane de tabel de prețuri pentru a vă facilita munca atunci când creați planuri de prețuri și tabele de comparație.

Are un editor în timp real. Puteți selecta pur și simplu o temă, trageți și aruncați instrumente, puteți schimba culorile și puteți personaliza tabelul după cum este necesar. De asemenea, vă permite să adăugați imagini și panglici în tabelele dvs. WordPress.

6. WP Table Builder

constructor de mese wp

WP Table Builder este un drag & renunțați la tabelul WordPress care vă permite să creați tabele frumoase și responsive. Puteți crea orice tip de tabel, cum ar fi tabele de comparare a produselor, tabele de prețuri, tabele de listă, etc.

În prezent, are 5 elemente – Text, Imagine, Listă, Buton, & Evaluarea stelelor. Toate aceste elemente vin cu opțiuni individuale. Cea mai bună parte a pluginului este modul de gestionare a celulelor. Vă permite să adăugați și să eliminați rânduri / coloane și să împărțiți / să îmbinați celule. Puteți introduce tabele oriunde folosind codurile scurte.

7. Masa Ligii

Clasament

League Table este un puternic plugin de masă WordPress premium. Este livrat cu 105 opțiuni pe tabelă, 17 opțiuni pe celulă și 13 opțiuni generale. Are un sistem avansat de sortare cu mai multe coloane pe care îl puteți utiliza pentru a crea orice tip de tabel.

Are un editor asemănător unei foi de calcul care vă permite să introduceți date și să gestionați ușor tabelele. Puteți evidenția orice proprietate a celulelor cu culori. Cea mai unică caracteristică a acestui plugin este suportul său pentru stiluri tipografice și formule matematice.

8. Tabelele finale

Tabelele ultime

Ultimate Tables este un alt plugin gratuit pentru tabel WordPress. Vă permite să creați și să gestionați tabele cu ușurință din zona dvs. de administrare WordPress. Are un widget pe care îl puteți utiliza pentru a afișa tabele în bara laterală, în subsol și în alte zone widgetizate ale site-ului dvs..

Vă permite să adăugați HTML, CSS și text în celulele tabelului. Ultimate Tables are suport pentru paginație, codul scurt, caseta de căutare și modele personalizate.

9. wpDataTables

wpDataTables

wpDataTables este unul dintre cele mai populare pluginuri gratuite pentru tabele WordPress. Vă permite să încărcați fișiere Excel, CSV, JSON și XML pentru a crea rapid tabele în WordPress.

Are opțiuni personalizate pentru a schimba culorile, pentru a redenumi rubricile, a reordona datele și a adăuga CSS în stilul tabelelor. Pluginul vă permite să adăugați până la 150 de rânduri în total.

10. Generator de tabele de date

Generator de tabele de date

Data Tables Generator este un popular tabel pentru WordPress. Vă permite să creați tabele frumoase și responsive din tabloul de bord WordPress fără să scrieți niciun cod. Suporta diagrame, grafică și diagrame. Puteți crea diagrame din datele din tabel.

Vă permite să personalizați culorile pentru coloane și rânduri. Puteți permite utilizatorilor dvs. să exporte date din frontend în fișiere PDF, Excel și CSV. De asemenea, acceptă formule matematice.

Sperăm că această listă v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin de tabel WordPress pentru nevoile dvs. Dacă ați găsit această postare utilă, poate doriți să consultați și lista noastră cu cele mai bune pluginuri pentru calendarul WordPress (sincronizare Google calendar).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map