10 cele mai bune plugin-uri Dropshipping pentru WordPress + WooCommerce

în comparație cu cele mai bune plugin-uri wordpress dropshipping


Doriți să începeți o afacere de tip dropshipping cu WordPress?

Dropshipping este una dintre cele mai profitabile și atractive afaceri online, deoarece există prea puține riscuri.

Cel mai bun lucru este că nu trebuie să investești prea mulți bani în inventarul tău. Când un produs este comandat de la magazinul dvs. online, îl achiziționați de la un furnizor terț și îl expediați direct către client. Tot ce trebuie să aveți este o conexiune bună la internet, laptopul dvs. și un magazin online pentru a vă afișa produsele.

De ce să folosiți un plugin Dropshipping WordPress?

Pentru a începe o afacere de tip dropshipping, va trebui să construiți un magazin online care să fie dotat cu toate caracteristicile de care are nevoie afacerea dvs. Și care poate fi o opțiune mai bună decât să folosești un plugin excelent care adaugă automat toate acele funcții pe site-ul tău?

În acest articol, vă vom spune despre unele dintre cele mai bune plugin-uri pentru drophipping care vin cu funcții uimitoare. Iată câteva dintre caracteristicile comune pe care le veți obține cu aceste pluginuri.

 1. Mod ușor de a importa produse din alte platforme de transfer
 2. Gestionați produsele importate chiar de pe tabloul de bord
 3. Gestionați plățile cu ușurință
 4. Integrare ușoară cu WooCommerce și WordPress

1. Alidropship

plugin-uri pentru dropship, alidropship

AliDropship este unul dintre cele mai populare plugin-uri compatibile cu WooCommerce, care vă permite să importați produse de la AliExpress cu un clic. Acest plugin este dotat cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. dropshipping. Puteți câștiga 8% comision de la AliExpress pentru fiecare achiziție făcută de pe site-ul dvs. web.

Cu Alidropship, este ușor să trimiteți comenzile către furnizorii AliExpress fără a părăsi tabloul de bord WordPress. Puteți chiar să plasați automat comenzile pe măsură ce primiți noi comenzi de la client. Pentru a face lucrurile mai ușor și mai rapid, puteți utiliza extensia AliDropship Google Chrome. Acest lucru vă va ajuta să importați produse pe site-ul dvs. unul câte unul sau în vrac. De asemenea, trebuie să alegeți mai multe țări de transport și metode de expediere toate simultan.

2. Dropship.me

DropshipMe Plugin, plugin-uri pentru dropship

Dropship.me este un alt plugin excelent, care vă oferă cea mai ușoară opțiune pentru a vă derula afacerea de tip dropshipping. Cu acest plugin, puteți importa produsele dvs. dintr-o colecție de peste 50.000 de produse cele mai vândute în câteva minute. Toate produsele enumerate aici sunt alese manual de către experți. Aceasta înseamnă că nu trebuie să faceți nicio ghicire despre ce produs să alegeți, deoarece toate sunt la fel de bune.

De asemenea, produsele sunt livrate cu titluri și imagini profesionale, așa că nici nu trebuie să le editați. Pentru a construi încredere și fiabilitate, puteți afișa, de asemenea, recenzii reale ale clienților pentru vizitatorii dvs..

3. WooDropship

WooDropship este un plugin uimitor care se integrează perfect cu site-ul dvs. WordPress activat de WooCommerce. Tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul, apoi să îl lăsați să-și acceseze magazinul. Puteți începe apoi să importați produsele dvs. de la AliExpress chiar în magazinul dvs..

De asemenea, puteți utiliza extensia Chrome pentru a face importul produselor și mai simplu. Aveți chiar și flexibilitatea de a edita produsele AliExpress modificând titlul, descrierile, imaginile etc. pentru a se potrivi cu aspectul site-ului. De asemenea, vă oferă instrumentul de eliminare a filigranului care vă permite să eliminați orice filigran din imaginile produsului pe care doriți să le listați pe site-ul dvs..

4. Dropified

alternative oberlo pentru WooCommerce

Dropified este un software de dropshipping strălucitor, care este ambalat cu funcții uimitoare. În afară de utilizarea lui cu WooCommerce, îl puteți utiliza cu alte alte platforme precum Shopify, Grovekart, CommerceHQ, etc. Acest software a ușurat importul produselor pe care doriți să le vindeți. De asemenea, vă actualizează automat despre disponibilitatea produsului și modificările prețurilor.

Datorită opțiunii sale de sortare automată, nu mai trebuie să continuați să căutați furnizori care expediază numere de urmărire. Vă permite să modificați informațiile despre produs, păstrând detaliile sale originale. Și dacă nu sunteți mulțumit de un furnizor, acesta vă oferă opțiunea de a-l schimba fără probleme.

5. Ezusy

Ezusy este un alt plugin pentru dropshipping WordPress pe care îl puteți încerca. Cu acest instrument, este mult mai ușor să importați orice produs AliExpress în magazinul dvs. WooComerce. Pentru a plasa o comandă pe AliExpress, nu trebuie să faceți nimic manual. Doar faceți clic pe produs și Ezusy îl va lua de acolo.

Ca și pluginurile de mai sus, acesta se autoactualizează și vă anunță despre modificarea inventarului și a prețurilor produsului. Puteți utiliza Ezusy cu orice temă și este compatibil cu alte câteva plugin-uri avansate. De asemenea, este foarte ușor de configurat. Dar dacă aveți vreo problemă, puteți să vă uitați pur și simplu la baza sa extinsă de cunoștințe.

6. WooCommerce Dropshipping

plugin-uri dropshipping

WooCommerce Dropshipping este un instrument robust de gestionare a magazinelor pentru oricine se află în activitatea de dropshipping. Nu numai că vă permite să adăugați produsele dvs. cu ușurință, dar simplifică și modul în care vă gestionați furnizorii.

Acest plugin vă permite să vă anunțați furnizorii de îndată ce produsul lor este achiziționat prin magazin. Dacă doriți, puteți genera un buletin de ambalare și atașați-l cu e-mailul de notificare a comenzii. De asemenea, puteți gestiona inventarul dvs. pentru furnizorii dvs. într-o singură locație. De asemenea, puteți atribui rapid inventarul dvs. unui anumit furnizor cu un singur clic.

7. eBay Dropship pentru WooCommerce

Ebay Dropship pentru WooCommerce

eBay Dropship pentru WooCommerce este un plugin pentru dropshipping WordPress pentru dvs., dacă doriți să importați produse de afiliere și dropship de pe eBay. Cu doar câteva clicuri, puteți avea aceste produse chiar pe magazinul dvs. Woocommerce. Puteți veni cu variația produsului și puteți adăuga mai multe dimensiuni, culoare. material etc. pentru a diversifica opțiunile pentru cumpărătorii dvs..

De asemenea, puteți elimina expresii din produsele dvs. importate pe eBay și adăugați și dvs. Vă permite, de asemenea, să schimbați întreaga descriere, imagini și titlu și să adăugați propria dvs. pentru a răspunde nevoilor dvs. de marcă. Acest plugin este compatibil cu cele mai recente versiuni de WordPress și funcționează perfect cu toate temele.

8. Dropshippers WooCommerce

plugin-uri dropshipping

WooCommerce Dropshippers este încă un plugin strălucitor, care va converti site-ul dvs. WooCommerce într-o platformă uimitoare. Acest plugin vine la pachet cu toate caracteristicile de care are nevoie un site dropshipping.

De asemenea, vă permite să personalizați setările de plată. Ca administrator, puteți utiliza PayPal pentru a efectua plăți furnizorilor dvs. Aveți chiar opțiunea de a ascunde sau de a afișa cumpărătorului informațiile furnizorilor dvs..

9. Magazin Amazon WP

Wp Amazon Shop, plugin dropshipping

Magazin WP Amazon pentru Dropshippers este un plugin gratuit pentru dropshipping WordPress care vă oferă cea mai simplă modalitate de a importa produse de pe Amazon pe site-ul dvs. WooCommerce. Acesta este încărcat cu funcții uimitoare și are opțiuni excelente pentru a vă maximiza profitul în afacerea dvs. cu navele. Cu acest plugin, este ușor de gestionat și programele de afiliere.

Pluginul vă permite să aveți un control complet asupra modului în care doriți să vă afișați produsele. De la personalizarea etichetei butonului Adăugare în coș la adăugarea de evaluări și recenzii, vă permite să faceți totul pentru ca vitrina dvs. să pară atrăgătoare și fiabilă pentru utilizatorii dvs..

10. Managerul de checkout pentru Woocommerce

plug-uri pentru navele de încărcare

Checkout Manager pentru WooCommerce este un plugin WhipCommerce dropshipping perfect pentru a vă gestiona pagina de checkout cu ușurință. Puteți adăuga sau șterge și reordona câmpurile de facturare, câmpurile de expediere și câmpurile suplimentare ale paginii dvs. de plată. De asemenea, vă oferă opțiunile de a activa sau dezactiva orice câmp din pagina dvs. de checkout.

Dacă doriți să faceți un câmp obligatoriu, este posibil și acest lucru. Pluginul are și o versiune premium care vine cu opțiuni mai avansate. Cu toate acestea, cea gratuită este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a începe.

Deci asta este.

Sperăm să vă placă acest articol. Dacă ați face acest lucru, ați putea fi, de asemenea, interesat să înveți cum să faceți un magazin online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map