10 cele mai bune plugin-uri pentru bara de notificare WordPress pentru a stimula implicarea

plugin-uri pentru bara de notificări, bara de notificare wordpress


Doriți să adăugați o bară de notificări pe site-ul dvs. WordPress?

Adăugarea barelor de notificări pe site-ul dvs. poate fi o modalitate excelentă de a-i informa pe oameni despre evenimente, produse sau servicii importante, etc. fără a împiedica experiența lor de navigare.

Utilizând o bară de notificări, puteți, de asemenea, să vă măriți vânzările, stimulează implicarea vizitatorilor și experimentați o generație îmbunătățită de plumb pentru afacerea dvs..

Acestea sunt utile în special dacă efectuați o promoție, lansați un produs nou sau găzduiți un cadou pentru vizitatorii dvs. Puteți utiliza bara de notificări pentru a informa oamenii despre asta fără niciun efort suplimentar.

În articolul de astăzi, vă vom spune despre unele dintre cele mai bune pluginuri de bare de notificări care sunt încărcate cu funcții strălucitoare. Dar înainte de aceasta, să aruncăm o privire rapidă la unele cazuri când puteți utiliza o bară de notificări.

Cele mai bune pluginuri pentru bara de notificare WordPress – unele cazuri de utilizare

Există mai multe cazuri când utilizarea unei bare de notificări vă poate fi de ajutor. Iată câteva dintre ele –

 • afișează un mesaj pe tot site-ul
 • oferă coduri promoționale
 • crea urgenta
 • convertiți clienții în abonați
 • promovarea paginilor de socializare și creșterea adepților
 • îmbunătățiți navigarea pe site cu bannerele CTA
 • captura e-mailuri
 • și altele…

  Așadar, acum, dacă sunteți gata, haideți să consultați lista noastră de pluginuri pentru bara de notificări WordPress.

  1. OptinMonster

  OptinMonster

  OptinMonster este unul dintre cele mai populare software de achiziție și generare de plumb care vă permite să adăugați diverse tipuri de notificări pe site-ul dvs. web. În afară de notificarea vizitatorilor cu privire la un eveniment sau promoție viitoare, vă ajută să capturați clienți cu tone de opțiuni de direcționare. Este livrat cu un constructor de pagini de drag and drop ușor de utilizat, care facilitează crearea și proiectarea barelor de navigare.

  Puteți să-l utilizați pentru a crea ferestre de tip pop-up light, bare plutitoare, caseta de derulare glisabilă și multe altele.

  Cel mai bine, îl puteți utiliza pentru a rula campanii sensibile la timp și dată și să afișați mesajul vizitatorilor dvs. la momentul potrivit pentru a stimula conversiile. Cu temporizatorul numărătoare inversă, puteți crea, de asemenea, un sentiment de urgență care, în schimb, vă va spori vânzările și veniturile.

  OptinMonster oferă mai multe alte funcții, cum ar fi detectarea trimiterilor, direcționarea geo-locației, detectarea blocajelor, opțiunea de etichete inteligente și multe altele.

  2. bara de notificare WP

  Dacă doriți să afișați o bară de notificări elegante pe site-ul dvs., bara de notificare WP este cea mai bună opțiune pentru dvs. Acesta este un plugin de bara de notificare WordPress optimizat SEO, extrem de receptiv, care vă ajută să vă îmbunătățiți strategiile de marketing. De asemenea, puteți personaliza culoarea acesteia pentru a se potrivi cu aspectul site-ului dvs. general. Puteți oferi o opțiune utilizatorilor pentru a ascunde bara de notificări.

  În plus, vă permite să faceți un test split pentru a vedea ce versiune funcționează cel mai bine pentru dvs. De asemenea, puteți urmări numărul de vizualizări și clicuri pe care le primește bara într-o perioadă de timp. Pluginul vă permite să integrați bara de navigare cu serviciile dvs. preferate de marketing prin e-mail.

  3. Salut Bar

  Hello Bar este un plugin de notificare popular care vine cu funcții uimitoare. Puteți să o utilizați pentru a adăuga o notificare pe site-ul dvs. web, fără a codifica o singură linie. Iar pluginul este super simplu și rapid de utilizat. Așadar, chiar dacă nu aveți experiență anterioară folosind-o, vă puteți descurca ca un profesionist.

  Folosind acest plugin, puteți adăuga chiar și glisoare de notificare și clopote de alertă pe site-ul dvs. Dacă doriți să integrați pluginul cu un furnizor de servicii de marketing prin e-mail, este posibil și acest lucru. Acceptă diverse servicii pentru a vă facilita lucrurile. Ca un gest de apreciere, puteți adăuga și o pagină personalizată de mulțumire. Și dacă nu sunteți sigur dacă bara de notificări este suficient de bună pentru a vă ajuta să convertiți, mergeți mai departe și faceți un test separat.

  4. PushEngage

  PushEngage este un alt plugin de notificare WordPress strălucitor, care vă permite să trimiteți automat notificări web push către vizitatorii dvs. Puteți personaliza aceste notificări și le puteți declanșa pe baza acțiunilor clientului. Dacă un vizitator răspunde la CTA-urile pe care le utilizați la aceste notificări, aveți opțiunea de a le trimite și un răspuns automat. PushEngage funcționează bine și în diferite browsere și dispozitive diferite.

  Puteți programa cu ușurință notificările la calendarul preferat. Pentru a face mesajul dvs. mai captivant și mai clar, vă permite să utilizați imagini mari și emoji.

  5. Bară de anunțuri

  Themify Announcement Bar este cea mai bună opțiune dacă doriți să adăugați o bară de notificări pe site-ul dvs. web. Face să lucrezi cu notificări atât de simplu, încât pur și simplu o vei iubi. Fie că este vorba despre programarea notificărilor, stilizarea lor sau afișarea acestora pe site-ul dvs., puteți face totul în mod clar.

  Vă permite să adăugați aceste notificări la widget-uri ca o bară lipicioasă sau chiar puteți utiliza codul scurt pe care îl generează și să îl adăugați oriunde doriți pe site.

  Vă permite să poziționați bara așa cum doriți. De asemenea, puteți lucra la fontul, culoarea și stilul său și puteți adăuga mai multe stiluri de defilare pentru a face să pară atrăgătoare. În plus, pluginul este compatibil cu diverse alte plugin-uri moderne și avansate.

  6. Bara de picioare – bara de notificări WordPress

  La fel cum sugerează și numele, bara de notificare Footbar vă permite să adăugați bare de acces nelimitate pe site-ul dvs. web. Aveți flexibilitate pentru a face să apară diferit pe fiecare pagină sau pentru a arăta un aspect consecvent pe parcursul oricărui dvs. preferați. Puteți personaliza cu ușurință lățimea acestor bare și puteți utiliza logica condiționată și pentru paginile dvs..

  Acest plugin este dotat, de asemenea, cu caracteristici avansate, cum ar fi un selector de culori care menține bara de notificări amestecată cu tema dvs. WordPress. O altă opțiune frumoasă cu care vine este glisoarele numerice. Acest lucru este util atunci când doriți să notificați utilizatorii cu un mesaj care vine cu o mulțime de numere. Pentru a încuraja oamenii să partajeze pagina dvs., puteți adăuga, de asemenea, diferite pictograme sociale.

  7. bara de notificare Apex

  Apex Notification Bar este un excelent plugin de notificare WordPress care vine cu 15 șabloane pre-proiectate, fiecare complet personalizabil pentru a se potrivi nevoilor tale. Puteți utiliza acest plugin pentru a adăuga mai multe bare de notificare pe site-ul dvs. Puteți adăuga, de asemenea, un cronometru înapoi pentru a crea un sentiment de urgență și o bară de căutare. Pluginul este super flexibil în ceea ce privește personalizarea. Puteți schimba cu ușurință culoarea, fonturile și stilul pentru a-l face uimitor vizual.

  Pluginul acceptă, de asemenea, servicii de marketing prin email precum Constant Contact, care este o alternativă mai bună la MailChimp și vă permite să adăugați și formularul de contact 7. Pentru a-l personaliza pentru a se potrivi cu marca dvs., are o secțiune de logo personalizată, în care vă puteți încărca logo-ul. O imagine de fundal își poate îmbunătăți aspectul, iar pluginul are opțiunea și pentru asta. Toate acestea și multe altele vin fără a codifica o singură linie. Și totuși, puteți avea cele mai profesionale bare de notificare cu aspect pe site-ul dvs..

  8. WPFront

  plugin-uri pentru bara de notificare

  WPFront este încă un plugin pentru bara de notificări WordPress care vă face foarte ușor să adăugați bare de notificare pe site-ul dvs. web. Acest plugin este absolut gratuit. Cu acest plugin, puteți poziționa bara de mesaje în partea de sus sau de jos a site-ului dvs. web. De asemenea, aveți opțiunea de a o afișa atunci când vizitatorul dvs. începe să deruleze pagina.

  Bara este complet personalizabilă atunci când vine vorba de aspectul său. Îi puteți regla și înălțimea și culoarea. Pentru a-l lăsa să dispară automat, puteți, de asemenea, să setați o dată de început și să setați. Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți să setați o reducere de timp limitată sau vânzare flash. Dacă doriți să faceți o bară lipicioasă, este posibil și acest lucru. Acest lucru asigură că oricine aterizează pe site-ul dvs. ajunge să îl vadă chiar dacă defilează în josul paginii.

  9. Bare de notificare WP

  Bare de notificare WP

  Un alt plugin gratuit de notificare WordPress gratuit este Bare de notificare WP. Acest produs MYThemeShop este un instrument ușor de utilizat și ușor de utilizat și care vă permite să adăugați bare de notificare pe site-ul dvs. web, fără a codifica o singură linie. După crearea barelor, îl puteți afișa oriunde doriți. Poate fi pe o anumită pagină, o postare sau pagina dvs. de pornire pentru această problemă.

  De asemenea, vă permite să selectați cine vă poate vedea mesajul. În mod ideal, nu ar trebui să aveți nicio problemă în gestionarea pluginului. Dar dacă ați făcut vreodată, puteți contacta echipa de asistență, care este disponibilă 24/7.

  10. bara de sus

  Plugin de notificare Bar de sus

  In capul barului vă permite să adăugați o bară de notificări în partea de sus a site-ului dvs. web. Puteți utiliza această bară pentru a afișa mesaje împreună cu link-uri personalizate către vizitatorii dvs. Puteți face mesajele dvs. vizibile atunci când vizitatorii dvs. defilează prin pagină sau o faceți lipicioasă.

  Vă permite, de asemenea, să vă personalizați bara, modificându-i culoarea. Pentru vorbitorii de limba engleză nativ, pluginul acceptă și 3 limbi diferite.

  Deci asta este. Acestea sunt câteva pluginuri pe care le puteți verifica dacă doriți să adăugați o bară de notificări pe site-ul dvs. web. Între timp, s-ar putea să doriți să verificați cum să vă publicați automat blogurile în WordPress.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map