10 cele mai bune plugin-uri pentru sondaj WordPress pentru a colecta feedback-ul utilizatorilor (în comparație)

cele mai bune plugin-uri de sondaj wordpress în comparație


Doriți să adăugați formulare de sondaj pe site-ul dvs. și să colectați feedback-ul utilizatorilor pentru produsele sau serviciile dvs.? În WordPress, puteți utiliza un plugin de sondaj pentru a crea cu ușurință un sondaj online pe site-ul dvs. Cu toate acestea, prezența mai multor pluginuri pe piață poate face dificilă identificarea celui mai potrivit plugin pentru nevoile dvs..

Acesta este motivul pentru care am ales manual cele mai bune plugin-uri de sondaj WordPress pentru a vă ajuta să colectați feedback-ul utilizatorilor. Cu plăcere.

Alegerea celui mai bun plugin de sondaj WordPress

Un plugin de sondaj bun face ca formularul dvs. să pară atrăgător pentru ochii utilizatorilor. O interfață ușor de utilizat este la fel de importantă, astfel încât să vă puteți configura sondajele cu ușurință.

Prin crearea unui sondaj online eficient, puteți colecta opiniile utilizatorilor dvs. și puteți afla exact cât de bine își găsesc serviciile. Apoi, cu informațiile culese, puteți aduce îmbunătățiri și optimiza site-ul pentru mai multe conversii.

Dar acest lucru este posibil numai atunci când sondajul dvs. este atractiv, distractiv și ușor de utilizat. Pentru a obține o participare maximă a utilizatorilor, va trebui să vă asigurați că formularele de sondaj sunt atât de bune, cât și de sensibile. Deci, aveți nevoie de un plugin care vă permite să faceți toate astea.

De asemenea, va trebui să alegeți un plugin de sondaj care vă permite să vă prezentați rapoartele de sondaje frumos. Dacă doriți să afișați rezultatele pe site-ul dvs. web, veți avea nevoie de un plugin care vă permite să încorporați rezultatele sondajului. În mod similar, o opțiune de export este importantă și dacă doriți să utilizați informațiile transmise de utilizator în alte platforme folosind o foaie de calcul sau un software CRM.

Plugin-urile din această listă sunt colectate luând în considerare caracteristicile pe care ar trebui să le aibă un plugin de sondaj bun. Să le explorăm acum.

1. WPForms

wpforms

WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact WordPress disponibil pe piață. Este un plugin simplu și ușor de utilizat pentru crearea de formulare de drag and drop care vă permite să creați formulare superbe de sondaj, precum și formulare simple de contact și formulare avansate precum formularele de comandă, formularele de donație, formularele de plată etc..

WPForms vine cu un sistem ușor de utilizat, dar puternic, Sondaje și sondaje addon care vă permite să creați sondaje WordPress extrem de interesante în cel mai scurt timp. Puteți utiliza generatorul de formulare drag și drop pentru a adăuga câmpuri cu doar câteva clicuri.

Pluginul oferă câmpuri inteligente de sondaj pentru crearea de sondaje atractive vizual și complexe. Puteți utiliza câmpurile text, câmpurile derulante, butoanele radio, casetele de selectare, evaluările (pornire, inima, degetele mari), scala Likert și multe altele în formularele de sondaj. Mai mult, dispune de o caracteristică inteligentă de logică condiționată care vă permite să filtrați și personalizați întrebările pe baza răspunsurilor anterioare.

Mai presus de toate, WPForms este cel mai bun în funcția sa de raportare a sondajului din clasă. Deși majoritatea pluginurilor de sondaj de pe piață nu au caracteristicile de analiză și raportare adecvate, WPForms vine cu rapoarte vizuale în timp real pentru formularele dvs. Puteți afișa rezultatele sondajului pe orice pagină de pe site-ul dvs., cu un cod scurt și, de asemenea, exporta rapoartele și le puteți partaja pe rețelele de socializare sau în prezentările PowerPoint.

De asemenea, consultați aceste comparații între,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms vs FormStack

Citiți ghidul nostru pas cu pas complet despre cum să utilizați WPForms pentru a crea sondaje.

2. Polldaddy

PollDaddy-wordpress-topografie

Polldaddy este un popular plugin WordPress pentru sondaje și sondaje. Este un produs WordPress.com, astfel încât va trebui să creați un cont WordPress.com pentru a obține API-ul pluginului. Spre deosebire de alte pluginuri din listă, acesta nu este un plugin pentru formularul de contact, deci nu îl puteți utiliza pentru a crea un alt tip de formular.

Puteți găsi pluginul într-o versiune gratuită, precum și într-o versiune premium. Deși puteți începe cu versiunea gratuită, aceasta are funcții limitate și, de asemenea, un dezavantaj că va afișa sigla Polldaddy în formularele de sondaj.

Polldaddy are o interfață simplă de drag and drop pentru crearea de sondaje WordPress. Puteți utiliza diferite tipuri de întrebări, inclusiv selecții multiple, text gratuit și cântare Likert în sondajele dvs. După ce creați formularele de sondaj, le puteți partaja pe site-ul dvs. web, e-mail direct sau conturi de social media și colectați informații. Mai presus de toate, vă permite să generați și să partajați rapoarte ușor de citit.

3. Formulare formidabile

forme formidabile

Formulare Formidabile este încă un puternic plugin de formular de contact WordPress care vă permite să creați cu ușurință formulare simple până la avansate. Pluginul oferă un set de câmpuri de formulare gata de utilizare, inclusiv cântare Likert, câmpuri casetă, butoane radio, drop-down etc. și o simplă interfață drag and drop pentru construirea formularelor complexe de sondaj.

Formulare Formulare este excelent pentru a oferi opțiuni pentru a arăta rezultatele sondajului în diagrame și grafice. Puteți crea cu ușurință grafice atrăgătoare, tabele, histograme, diagrame etc. și să le încorporați în paginile și postările dvs. Acest lucru face foarte ușor să partajați rapoartele de sondaj cu publicul site-ului.

În plus, dacă doriți să partajați rapoartele cu lista de e-mailuri, este ușor cu suplimentele sale de marketing precum ActiveCampaign, AWeber, etc..

Aflați cum să vă creșteți lista de e-mailuri, REAL FAST.

4. Forme Ninja

forme ninja

Ninja Forms este încă un alt plugin de formular popular de contact disponibil pe piață. Pluginul oferă o serie de extensii pe care le puteți utiliza pentru a crea orice tip de formular WordPress, inclusiv un formular de sondaj.

Plug-ul de bază este gratuit pentru a descărca și utiliza (puteți descărca direct de pe WordPress.org); cu toate acestea, va trebui să achiziționați cel puțin două extensii: Logica conditionata și Formulare cu mai multe părți pentru a crea un formular de sondaj. Extensiile pot fi achiziționate individual sau cu oricare dintre planurile lor.

Folosind formularele cu mai multe pagini, puteți introduce utilizatorii la sondaj pe prima pagină și apoi arătați întrebări la pagina a doua. Face sondajul mai interactiv. Cu toate acestea, plugin-ul nu are caracteristici de raportare și prezentare a datelor.

5. Master quiz și sondaj

test-si-sondaj-master

Quiz and Survey Master este un plugin exclusiv pentru adăugarea de sondaje și chestionare pe site-urile WordPress. Spre deosebire de alte plug-in-uri pentru constructorul de forme pe care le-am prezentat în această listă, acest plugin a fost dezvoltat special pentru realizarea de sondaje. Prin urmare, are multe caracteristici utile pentru formularele de sondaj.

Pluginul de bază este gratuit și poate fi descărcat din depozitul oficial de pluginuri WordPress. Folosind versiunea gratuită a pluginului, puteți crea sondaje online cu mai multe pagini și adăugați-le pe site-ul dvs. WordPress. După ce s-a finalizat sondajul de către un utilizator, acesta trimite un e-mail de mulțumire utilizatorului pentru completarea sondajului.

Cu toate acestea, caracteristica de raportare și analiză nu este disponibilă în versiunea gratuită. Va trebui să cumpărați suplimentul lor premium pentru a le obține.

6. Form Maker de WD

Formularul-maker-de-wd

Form Maker by WD este încă un plugin pentru constructorul de forme WordPress pe care îl puteți utiliza pentru crearea de sondaje. Pluginul vine cu un set de câmpuri de formular care includ alegerea multiplă, evaluările, stelele, notele etc. pentru construirea formularelor de sondaj. Folosind instrumentul său de sondaj, puteți crea formulare de sondaj cu mai multe pagini cu logică condiționată.

Pluginul are o interfață drag and drop pentru crearea unui formular care face crearea ușoară și rapidă. Dacă doriți să adăugați stiluri suplimentare la formularele dvs., puteți utiliza opțiunea editorului CSS personalizat. În plus, există mai multe șabloane de formular pre-construite pentru a vă îngriji nevoile de proiectare.

Ori de câte ori doriți mai multe funcții și opțiuni, puteți cumpăra suplimente premium. Deși acest plugin este bun pentru crearea de sondaje, acesta ratează opțiunea de raportare.

7. WP-Sondaje

wp-poll-wordpress-plugin

WP-Polls este un instrument de bază pentru crearea de sondaje în WordPress. Acest lucru vă permite să colectați răspunsuri simple ale utilizatorilor prin casete de selectare și butoane radio. Când utilizatorii participă la sondaje, vor fi afișate automat rezultatele imediat. Spre deosebire de alte pluginuri din listă, acesta nu este un producător de formulare.

Crearea de sondaje cu ajutorul acestui plugin este foarte ușoară și directă. Pur și simplu te duci la Sondaje meniu din tabloul de bord WordPress și creați o întrebare de sondaj și adăugați opțiuni de răspuns. Apoi, puteți adăuga sondajele de pe site-ul dvs. fie folosind un cod, fie ca widget.

Acesta este un instrument foarte simplu pe care îl puteți utiliza pentru cel mai de bază nivel de sondaje de satisfacție.

8. Formulare de CaptainForm

formulare-by captaion-form

Forms by CaptainForm este un plugin pentru constructor de forme WordPress, cu o gamă largă de caracteristici și flexibilitate. Pluginul vă permite să creați orice tip de formular, inclusiv un formular simplu de contact, formular de sondaj, formular de înregistrare eveniment, formular de plată etc.

Pluginul oferă o interfață simplă și ușor de utilizat pentru crearea formularelor. Apoi, le puteți posta pe blog-urile, paginile, barele laterale sau pop-up-uri pentru a obține feedback-ul utilizatorilor. Are o mulțime de câmpuri de formulare și include logica condiționată pentru a filtra întrebările.

Ca proprietar de site, veți primi notificări prin e-mail și SMS după fiecare intrare. De asemenea, puteți vizualiza rapoartele în timp real pentru formularele de sondaj.

Legate de: Cele mai bune servicii de e-mail marketing.

9. Sondaje sociale

poll-sondaj-test-plugin-pentru

Social Sondaje este un plugin WordPress realizat de Opinia Stage. Este o alegere bună dacă doriți să adăugați diferite tipuri de conținut interactiv, inclusiv sondaje, sondaje, teste, prezentări de diapozitive, etc. pe site-ul dvs. WordPress.

Puteți adăuga imagini și videoclipuri la sondajele dvs. pentru a le face mai atrăgătoare. Pluginul acceptă diferite tipuri de întrebări, inclusiv selecții individuale sau multiple, întrebări deschise, etc. De asemenea, puteți adăuga un apel la acțiune la sfârșitul sondajului pentru a colecta oportunități pentru site-ul dvs..

Crearea unui sondaj, sondaj sau orice alt conținut interactiv folosind acest plugin este foarte ușoară. Când sunt create formularele de sondaj, le puteți adăuga în diferite locații de pe site-ul dvs. (postări, pagini, bare laterale).

10. Sondaj YOP

yop-poll-plugin

YOP Sondaj vă ajută să creați sondaje și WordPress simple sondaje pentru a colecta feedback-ul dvs. Apoi, puteți adăuga sondajul pe site-ul dvs. folosind shortcodes sau widget-uri și puteți rula mai multe sondaje simultan pe site-ul dvs..

Sondajele pe care le-ați creat pot fi clonate sau editate cu ușurință, astfel încât puteți economisi timp pentru alte sarcini. În mod similar, opțiunea de programare a sondajelor vă permite să vă faceți munca mai devreme, ajutându-vă să vă planificați sondajele una după alta.

Primă: Nu ratați să consultați pluginul nostru pentru a oferi cadouri de succes.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri de sondaj WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidurile noastre despre cum puteți crea un formular de tip Typeform în WordPress și cele mai bune pluginuri de gestionare a anunțurilor WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map