10 cele mai bune plugin-uri tipografice WordPress comparate (2020)

cele mai bune pluginuri tipografice wordpress în comparație


Încercarea de a îmbunătăți lizibilitatea și tipografia de pe site-ul dvs. WordPress?

Multe mărci consacrate și-au construit identitatea cu elemente tipografice, precum Coca Cola și IBM. Pe lângă recunoașterea mărcii, tipografia potrivită îmbunătățește lizibilitatea pe site-ul dvs. web. În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri de tipografie WordPress de pe piață.

Alegerea celor mai bune plugin-uri tipografice pentru WordPress

Nu orice plugin de tipografie este creat egal. Mai jos sunt câteva caracteristici pe care le veți găsi pe un plugin de tipografie.

 • Posibilitatea de a adăuga cu ușurință fonturile Google la tema dvs. WordPress.
 • Posibilitatea de a încărca fonturi personalizate pentru a oferi site-ului tău un aspect distinct
 • Acceptă diverși furnizori de fonturi, cum ar fi Adobe Typkit, Font Squirrel și, desigur, fonturi Google

1. Fontul vreau

, pluginuri de tipografie

Font I Want este un plugin uimitor care vă permite să încărcați fonturi frumoase pe site-ul dvs. web. Pluginul acceptă 3 furnizori de fonturi populare, fonturi Google, Adobe Typkit și veveriță font.

Puteți încărca, de asemenea, propriul set de fonturi. Tot ce trebuie să faceți este să trageți și să eliminați toate fișierele dvs. de fonturi, apoi veți putea utiliza fonturile de pe site-ul dvs. web.

Cu acest plugin, puteți experimenta cu peste 20.000 de stiluri de fonturi diferite și puteți alege cele mai bune pentru a reprezenta identitatea dvs. de marcă. Puteți combina, de asemenea, mai multe fonturi de la diferiți furnizori pentru un stil unic.

2. Ultimate Google Web Generator de fonturi

Fonturi Web Google Ultimate

Ultimate Google Web Generator de fonturi este un alt plugin excelent care vă permite să adăugați fonturi frumoase pe site-ul dvs. web în câteva minute. Puteți accesa toate fonturile web open-source Google, previzualizați-le și apoi puteți genera un cod pentru a le utiliza pe site-ul dvs. web.

Puteți să îl utilizați și pe alte platforme decât WordPress. Este compatibil cu PHP, Joomla, Magento, ROR, HTML pur și multe altele. Își actualizează automat lista de fonturi de la Google și îți oferă toate cele mai recente fonturi în timp ce stai la loc și te relaxezi.

În prezent, are puțin peste 650 de fonturi în colecția sa. Și, desigur, acceptă toate variațiile de fonturi, precum caractere aldine, italice, ușoare, negre, etc. Fiind un plugin receptiv, fonturile vor arăta bine și în toate browserele.

3. Font Postează fonturi Google

Fonturi Google Post ușor

Easy Post Google Fonts este o altă soluție uimitoare pentru a adăuga mai multe fonturi pe site-ul dvs. web. Cu acest plugin, puteți adăuga mai mult de 600 de fonturi diferite pe site-ul dvs. fără a fi necesar să adăugați o linie de cod. Vă permite să utilizați mai multe fonturi pe o singură pagină și postare, astfel încât să puteți juca site-ul dvs. cu un aspect nou.

Funcționează excelent cu orice alte plugin-uri moderne WordPress și arată uimitor și pe toate ecranele. Datorită ușurinței sale de utilizare, chiar și un novice se poate descurca la fel de bine ca un profesionist.

4. FontPress

Plugin de tipografie FontPress

Cu mai mult de 1.2K instalări active, FontPress este unul dintre cele mai populare pluginuri de tipografie de pe piața WordPress. Dacă doriți să vă supraîncărcați tema cu mai multe fonturi, atunci FontPress este opțiunea perfectă pentru dvs..

În afară de fonturile Google, acesta acceptă și limbi non-latine. Puteți utiliza acest plugin pentru a face fonturile dvs. să pară mai elegante, aplicând o varietate de efecte pe care le oferă.

Puteți lucra la dimensiunea fontului, greutatea, decorarea textului, transformarea textului, culoarea și multe altele.

5. Arhitectul prosper

Thrive-Arhitect

Thrive Architect este un plugin uimitor pentru construirea de pagini de drag and drop, care nu numai că vă permite să construiți pagini web frumoase în câteva minute, dar oferă și flexibilitate completă pentru a adăuga fonturi personalizate pe site-ul dvs..

Cu opțiunile sale Tipface, veți avea acces la peste 700 de fonturi personalizate, astfel încât să puteți da un aspect unic site-ului dvs..

6. Fonto

Plugin tipografie Fonto

Fonto poate fi soluția dvs. rapidă dacă doriți să adăugați fonturi noi pe site-ul dvs. web. Cu Fonto, puteți utiliza orice font la care vă puteți gândi. Cu Fonto, vă puteți auto-găzdui fișierele de fonturi sau le puteți servi printr-un cod încorporat.

Trebuie adăugat codul de încorporare în zona antetului site-ului dvs. Aveți chiar opțiunea de a combina mai multe fonturi împreună.

7. Zizer Resizer Font

Zizer Resizer font este un plugin uimitor care permite utilizatorilor dvs. să redimensioneze rapid și ușor fonturile. Utilizează JavaScript și JQuery pentru a personaliza dimensiunea fontului. Setările sunt salvate într-un cookie, astfel încât vizitatorul vede aceeași dimensiune a fontului chiar și atunci când a revenit pe site-ul dvs..

Puteți utiliza acest plugin pe orice versiune WordPress peste 3.7. Acesta asigură compatibilitatea browser-ului, astfel încât să vă asigurați că textul dvs. arată excelent în toate browserele.

8. Fonturi Google WP

Fonturi Google WP, pluginuri de tipografie

Fonturi Google WP este încă un plugin pe care s-ar putea să-l doriți. Cu peste 100.000 de instalații active, acest plugin a fost una dintre cele mai populare resurse de fonturi pentru proprietarii de site-uri web.

Puteți utiliza acest plugin pentru a utiliza serviciile gratuite Google pentru a adăuga fonturi de înaltă calitate pe site-ul dvs. De asemenea, puteți atribui fonturile dvs. la anumite elemente CSS de pe site-ul dvs. Și toate acestea se pot face chiar din tabloul de bord WordPress.

Pluginul, de asemenea, se actualizează automat și adaugă orice fonturi noi care sunt disponibile pe Google. Așadar, le puteți folosi fără a fi nevoie să reglați manual setările.

9. Fonturi Google ușoare

Cu Fonturi Google ușoare plugin, este foarte ușor să preia controlul asupra fonturilor site-ului tău. Îl puteți utiliza pentru a insera până la 600 de fonturi diferite în site-ul dvs., fără a fi necesar să scrieți o linie de cod.

De asemenea, puteți previzualiza fonturile dvs. cu ajutorul Personalizatorului WordPress înainte de a le utiliza pe site-ul dvs. live. Vă permite să creați controlul fontului personalizat în zona de administrare. După ce introduceți un font, acesta va fi disponibil instantaneu în personalizator pentru previzualizare.

Dacă doriți să adăugați fonturi Google la tema dvs., puteți face acest lucru și fără a fi necesar să editați foaia principală de stil a temei. De asemenea, își va actualiza automat lista de fonturi, astfel încât nu trebuie să vă deranjați să o faceți manual.

10. Folosiți orice font

Utilizați orice font vă permite să utilizați orice font doriți pe site-ul dvs. web. Cu peste 100.000 de instalații active, acest plugin este unul dintre pluginurile de topografie de top din WordPress.

Puteți încărca fonturile direct de la editorul dvs. WordPress. Pluginul este compatibil cu toate temele moderne de WordPress și cu alte plugin-uri avansate.

De asemenea, vă asigură că fonturile dvs. vor fi uimitoare pe toate dispozitivele și funcționează excelent în browsere. În plus, acesta acceptă mai multe fonturi personalizate simultan pentru a vă oferi cele mai unice rezultate.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune pluginuri de tipografie pentru WordPress. Sperăm că ați găsit util articolul. Ca bonus, puteți citi și despre acestea crearea de sfaturi care vă pot ajuta să creșteți rata de conversie a site-ului.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map