10 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru dezvoltatori web (în comparație)

Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru dezvoltatori web


Căutați cele mai bune pluginuri WordPress pentru dezvoltatorii web? Mulți iubitori de cod au propriul set de instrumente preferate; cu toate acestea, atunci când vine vorba de WordPress, setul potrivit de plugin-uri poate face ca dezvoltarea web să devină un aspect înclinat. Există anumite plugin-uri care sunt obligatorii pentru orice casetă de instrumente pentru dezvoltatori web.

În acest articol, vom împărtăși cele 10 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru dezvoltatorii web de care pur și simplu nu puteți trăi.

1. UpdraftPlus

Updraft Plus

UpdraftPlus este un plugin excelent pentru cei care doresc să se asigure că nu își vor pierde niciodată progresul după ce au făcut modificări majore pe site-ul lor web. Acest plugin face ușor să faceți backup pentru site-ul dvs. web la diverse programe, inclusiv Dropbox, Rackspace Cloud, Amazon S3 și chiar Google Drive.

În acest moment, acest plugin are peste un milion de utilizatori activi. Dezvoltatorii laudă ușurința accesului, precum și caracteristicile deosebite pe care alte programe nu le oferă. Există o funcție care vă permite să intrați și să setați un program, astfel încât să știți că veți avea întotdeauna o copie de siguranță stabilă și sigură a site-ului dvs. WordPress neprețuit.

Având în vedere că hackerii încearcă întotdeauna să-și găsească drumul pe site-urile cu nume mari, cu siguranță nu ar putea strica să ai o copie completă a paginii tale în altă parte în caz de urgență.

Începeți cu UpdraftPlus Today!

2. Sucuri

Sucuri

Majoritatea oamenilor au o aplicație antivirus / anti-malware pe desktop, deci de ce nu ai un plugin de securitate care să-ți protejeze site-ul? Dezvoltatorii folosesc pluginul Sucuri pentru a-și proteja site-urile web de persoanele și programele cele mai vile de pe internet.

Sucuri este specializat în securitatea WordPress, iar pluginul lor vine cu o gamă largă de funcții, ceea ce îl face neprețuit pentru toată lumea, de la bloggerul ocazional până la dezvoltatorul site-ului de milioane de dolari..

La instalarea acestui plugin, veți fi întâmpinat cu o gamă largă de opțiuni, inclusiv un scaner malware pentru site-uri web, ceas de securitate în timp real, ceas de listare neagră și acces la un firewall de înaltă performanță cu versiunea premium. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile excelente incluse în acest plugin. Veți avea acces și la opțiunile de securitate post-hack în cazul în care îl descărcați după ce ați fost deja atacat.

Începeți cu Sucuri azi!

3. Erou CSS

Erou CSS

CSS Hero este unul dintre cele mai bune plugin-uri WordPress care le oferă dezvoltatorilor acces la toate instrumentele de care au nevoie pentru a-și personaliza site-urile web. Este nevoie de procesul complicat de scriere a codului și vă oferă toate instrumentele și resursele de care aveți nevoie pentru a vă edita pagina în timp real.

Cea mai notabilă caracteristică a acestui plugin este că vă permite să efectuați lucrări personalizate pentru dispozitive individuale. În mod normal, WordPress va ajusta site-ul dvs. pentru a se potrivi cel mai bine pe baza dispozitivului utilizat. CSS Hero vă permite să codați aspectul desktop, tabletă și mobil pentru a arăta diferit, fără ca stilurile și modificările să se suprapună și să provoace erori.

Începeți cu CSS Hero Today!

4. Bara de depanare

bara de depanare

Debug Bar este un instrument mic, dar puternic, pentru toți dezvoltatorii serioși. În loc să parcurgeți toate lucrările în căutarea de avize PHP și avertismente, puteți instala acest plugin ușor de utilizat în loc.

După ce obțineți bara de depanare pe site-ul dvs. WordPress, aceasta va apărea în bara de administrare. O privire rapidă vă va oferi o serie întreagă de informații valoroase. Veți putea identifica opțiunile de memorie cache, precum și probleme din baza de date.

În cele din urmă, puteți atașa suplimente la Instrumentul de depanare pentru a obține mai multe informații. Puteți afla despre codurile dvs. scurte, filtrele, tipurile de postări înregistrate și multe altele!

Începeți cu Debug Bar Today!

5. Verificarea stării de sănătate

control medical

Următorul instrument, Health Check, nu este pentru utilizatorul novice WordPress. Odată instalat, acest plugin execută o verificare completă a sistemului și configurațiilor.

Veți putea vedea informații despre versiunile dvs. PHP și MySQL pentru actualizări și erori. Mai mult, va parcurge site-ul dvs. din față înapoi, astfel încât veți putea vedea orice probleme în secțiunea de depanare a acestui plugin..

În cele din urmă, acest instrument are o caracteristică de depanare care vă permite să rulați site-ul dvs. în „vanilie WordPress”. Cu alte cuvinte, veți începe cu pagina dvs. într-un format cu oase goale și apoi puteți adăuga încet cod, pluginuri și multe altele în culise. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a experimenta cu diferite combinații pentru a vedea dacă există ceva contradictoriu pe site-ul dvs. Depanatorul vă ajută să alegeți ceea ce vă cauzează probleme și vă permite să construiți site-ul dvs. în mod eficient.

Începeți cu controlul sănătății astăzi!

6. Verificarea temei

verificarea temei

Sunteți tipul de dezvoltator căruia îi place să verifice în mod regulat pentru a vă asigura că tot ceea ce faceți respectă standardele stricte și specifice stabilite de WordPress? Dacă da, pluginul pentru verificarea temei este completarea perfectă a listei de pluginuri WP actuale.

Pe scurt, Tema Verificare este un plugin ușor de instalat, ușor de utilizat, care vă permite să rulați tema dvs. actuală WordPress prin instrumente de testare automată. Scanerul stabilește dacă tema dvs. curentă este sau nu în concordanță cu cele mai recente standarde WordPress.

Dacă există probleme, acestea vor apărea pe un raport după ce scanerul va fi finalizat. Puteți intra, repara erorile și rula scanerul din nou pentru a vă asigura că totul este în stare de funcționare.

Începeți cu verificarea temelor astăzi!

7. Monitor de interogare

monitor de interogare

Query Monitor este un alt plugin excelent de depanare pentru site-ul dvs. WordPress. Acest instrument este puțin mai avansat decât Bara de Debug menționată anterior.

Motivul principal pentru care doriți să utilizați acest plugin este dacă lucrați cu apeluri AJAX și cereri API REST. După ce activați pluginul, veți vedea o listă cu toate interogările bazei de date. Puteți utiliza aceste informații pentru a afla dacă alte plugin-uri, teme sau suplimente funcționează defectuos.

Veți avea acces la o fișă de date completă care vă arată ce funcționează bine și ce necesită îmbunătățiri. Este posibil să fie nevoie de unele încercări și erori, dar veți putea să depanați site-ul dvs. WordPress și să funcționați din nou fără probleme în cel mai scurt timp!

Începeți cu Query Monitor Today!

8. StyleGuide

ghid stilistic

Dacă sunteți în căutarea unui mod de a proiecta fonturi și culori personalizate pentru site-ul dvs. WordPress, nu căutați mai departe de pluginul StyleGuide.
După instalarea acestui plugin, veți putea parcurge și personaliza fiecare aspect text al site-ului dvs. WP. Veți găsi 45 dintre cele mai populare fonturi Google pe care le puteți amesteca și potrivi la dispoziția dvs..

Ceea ce cimentează StyleGuide pe lista noastră cu cele mai bune pluginuri WordPress pentru dezvoltatorii web este faptul că funcționează perfect cu toate temele WordPress. După ce găsiți o temă care vă place, deschideți StyleGuide și reglați fonturile și culorile până când site-ul dvs. este unul gata de a fi publicat. Puteți vedea chiar și modificările într-un mod de previzualizare live pentru a vă asigura că vă plac modificările pe care le efectuați.

Începeți cu StyleGuide Today!

9. Comutarea utilizatorului

comutare de utilizator

Pluginul de comutare a utilizatorului este adăugarea perfectă a site-ului dvs. WordPress dacă aveți mai multe conturi de utilizator pe care le comutați frecvent. Pluginul poate fi instalat și gata de utilizare în câteva secunde.

După ce îl aveți în funcțiune, puteți comuta liber între utilizatorii înregistrați în câteva secunde. Nu trebuie să vă faceți griji pentru a vă pune securitatea pe linie. În timpul procesului de comutare, nu sunt afișate parole pentru niciun cont.

Mai mult, numai cei care au acces complet de administrator la contul dvs. WordPress pot utiliza pluginul. Dacă există alți utilizatori care au conturi limitate, nu vor avea acces la acest instrument.

Începeți să comutați utilizatorul astăzi!

10. Jurnalul notificărilor reduse

Jurnal Notificări reduse

Pluginul de dezvoltator final la care vom analiza astăzi se numește Anunțuri depășite de jurnal. În esență, acest plugin este utilizat în combinație cu pluginul WP_DEBUG pentru a localiza fișiere și funcții învechite.

Puteți intra cu ușurință și consultați lista de fișiere învechite și să aflați dacă există o soluție ușoară pentru aceste probleme. Instrumentul Debug ajută pluginul de bază să funcționeze mai eficient, deoarece urmărește erorile care altfel pot fi trecute cu vederea.

Cel mai frecvent motiv pentru care oamenii descarcă acest instrument este dacă încearcă să curețe fișiere sau dacă au teme sau plugin-uri învechite pe site-ul lor web. Păstrează pagina dvs. la curent cu toate cele mai recente practici WordPress și ghiduri detaliate de codare.

Începeți cu avizele de jurnal depășite astăzi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune pluginuri WordPress pentru dezvoltatorii web!

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să vă bucurați și de lista noastră cu cele mai bune pluginuri de memorie în cache WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map