10 cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress COMPARATE (2020)

cele mai bune pluginuri imobiliare wordpress în comparație


Căutați cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress?

Site-urile imobiliare sunt un generator de afaceri fantastic, deoarece susțin instrumente și funcții pentru a face oferte de proprietate online.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress pe care le puteți utiliza pentru ca site-ul dvs. să devină un succes.

Crearea unui site web imobiliar cu WordPress

WordPress este cel mai flexibil și popular constructor de site-uri de pe piață. Multe dintre brandurile de top din lume folosesc WordPress pentru site-urile lor web.

Veți găsi două tipuri de site-uri WordPress: WordPress.com, care este o platformă găzduită și WordPress.org, care este o soluție de sine stătută. Pentru mai multe detalii, consultați comparația noastră cot la cot pe WordPress.com față de WordPress.org.

Pentru un site web imobiliar, ar trebui să utilizați WordPress.org. Este extrem de flexibil și oferă funcții impresionante pentru a dezvolta site-uri web puternice.

Înainte de a începe, va trebui să cumpărați un nume de domeniu și un cont de găzduire web pentru a instala WordPress corect.

Bluehost este soluția noastră recomandată de găzduire web. Este una dintre cele mai populare companii de hosting și un partener oficial de hosting WordPress.

Din fericire, acestea oferă cititorilor IsItWP un nume de domeniu gratuit, un certificat SSL gratuit și o reducere masivă la găzduire web.

creați un blog pe bluehost

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

După achiziționarea de găzduire web, puteți urma ghidul nostru pas cu pas despre cum să creați un site web WordPress.

Să aruncăm o privire asupra celor mai bune pluginuri imobiliare WordPress.

1. Pro Real Estate

Real Estate Pro

Real Estate Pro este un plugin premium pentru proprietățile imobiliare și proprietățile WordPress. Permite utilizatorilor dvs. să își adauge înregistrările, înregistrările în revendicare, să vândă proprietăți, să gestioneze recenziile clienților și multe altele. Vizitatorii site-ului dvs. web pot licita pentru proprietăți, lăsați o notă pentru proprietarul listării, contactați proprietarii de proprietăți și se abonează la listele dvs. pentru a primi actualizări periodice.

Plugin-ul este gata de traducere și acceptă integral WPML. De asemenea, acceptă servicii terțe precum Stripe, PayPal, MailChimp, etc.

Real Estate Pro este integrat cu Visual Composer pentru a configura rapid site-ul dvs. de proprietate și a începe să câștigați bani online.

2. Set de instrumente imobiliare

Instrumentul imobiliar

Instrumentul imobiliar este un plugin integrat în WordPress pentru imobiliare. Acesta oferă mai multe caracteristici utile, cum ar fi câmpuri personalizate, hărți de proprietate, tipuri de postare, listări și multe altele. Cu mai multe filtre de căutare avansate, puteți permite utilizatorilor să găsească cele mai bune proprietăți pe site-ul dvs. imobiliar.

Vă permite să afișați rezultatele proprietății utilizatorilor dvs. pe o listă, o grilă, o hartă sau orice alt mod pe care îl preferați în setări. De asemenea, vine cu opțiuni avansate de hartă pentru a oferi markeri, proiectări personalizate și opțiuni de geolocalizare.

Alte caracteristici includ un glisor de imagine pentru a adăuga mai multe fotografii de proprietate. Pluginul acceptă traduceri cu WPML.

3. Estatik

Estatik

Estatik este un plugin imobiliar WordPress gratuit, care poate fi utilizat pentru a adăuga înregistrări de proprietăți pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza acest plugin pentru a crea și gestiona soluții imobiliare complet funcționale cu ușurință.

Oferă asistență lingvistică, integrare Google Maps, pictograme de social media, galerie de imagini, widget imobiliar și multe altele. Este livrat cu opțiuni nelimitate pentru listările dvs. de proprietăți, astfel încât să puteți personaliza și vinde proprietățile online.

Estatik are filtre avansate în căutarea de date, proprietăți populare, prețuri și locație. Este un plugin complet personalizabil și funcționează excelent cu toate temele principale de pe WordPress.

4. Listări IMPress

Listări IMPress

IMPress Listări este un popular plugin WordPress pentru site-urile web imobiliare. Oferă o soluție completă pentru începători pentru utilizatori avansați pentru a lansa o afacere imobiliară online.

Permite utilizatorilor dvs. să își adauge listările cu imagini și videoclipuri ale proprietăților. Impactul vizual crește traficul pe site-ul dvs. imobiliar și ajută la îmbunătățirea SEO. Puteți personaliza cu ușurință listările de proprietăți și puteți proiecta pagini frumoase cu detalii complete, hărți Google și informații de contact ale proprietarului.

Acceptă complet listarea IDX și puteți importa, de asemenea, înregistrări din alte surse. Recomandă câteva plugin-uri de însoțire pentru a include funcții suplimentare pentru a face un site web imobiliar convingător.

5. Calculator de amortizare WP

Calculator Amortizare WP

WP Amortization Calculator este un plugin WordPress premium folosit pentru calcularea creditelor ipotecare, împrumuturi și finanțare online. Are caracteristici care depășesc un simplu calculator ipotecar. De asemenea, acceptă un instrument de captare a plumbului, listări imobiliare, portal de agenți, pagini de proprietăți personalizate, notificări prin e-mail și multe altele.

Vă permite, de asemenea, să utilizați simboluri valutare și diferite opțiuni de format de bani. Constructorul drag and drop vă ajută să adăugați un calculator de amortizare pe site-ul dvs. imobiliar.

Are un widget personalizat pentru site-urile imobiliare. Este gata de traducere și include opțiuni flexibile pentru a calcula automat împrumuturile amortizate.

6. Proprietate WP

WP Property

WP-Property este un plugin gratuit pentru proprietăți imobiliare WordPress. Are opțiunea de a adăuga listări de proprietăți, de a gestiona înregistrările și multe altele. Include opțiuni personalizate puternice pentru a adăuga detalii complete pentru fiecare listare a proprietății, cum ar fi numărul de camere, băi, capacitate, parcare și alte caracteristici ale proprietății.

Puteți crea pagini elegante de afișare a proprietăților cu Google Maps, căutare imobiliară, înregistrări prezentate, filtre de căutare și Suport pentru listare IDX. Sugerează teme imobiliare WordPress gratuite și, de asemenea, funcționează excelent cu toate celelalte teme.

Are widget-uri, coduri scurte și alte metode pentru a afișa listări imobiliare oriunde pe site-ul dvs. WordPress. WP-Property este un plugin flexibil, cu suport de traducere și optimizare SEO.

7. Imobiliare esențiale

Imobiliare esențiale

Dacă sunteți în căutarea unui plugin imobiliar care să permită transmiterea de oferte de listare a proprietăților, atunci pluginul esențial imobiliar este perfect. Are suport atât pentru backend, cât și pentru frontend pentru trimiterea listărilor cu un tablou de bord puternic, pentru ca agenții să își gestioneze listările.

Vă permite să personalizați și să configurați cu ușurință un site web imobiliar cu toate caracteristicile de care aveți nevoie. Pluginul esențial pentru imobiliare acceptă toate metodele globale de plată, astfel încât să puteți construi o piață imobiliară online.

8. BirchPress

BirchPress

BirchPress este un plugin de rezervare și programare a programărilor WordPress. Poate fi utilizat ca un addon pe site-ul dvs. imobiliar pentru a gestiona întâlniri între clienți și agenți.

Vă permite să adăugați cu ușurință un formular de rezervare pe site-ul dvs. WordPress și să integrați și plăți online prin PayPal. Acesta acceptă integral WooCommerce și toate caracteristicile sale, astfel încât să puteți vinde cu ușurință proprietățile online.

9. WPCasa

WPCasa

WPCasa este un plugin imobiliar pentru site-urile WordPress. Dispune de mai multe teme care pot fi utilizate pentru a crea o platformă imobiliară complet flexibilă și puternică pentru utilizatori. WPCasa are o interfață ușor de utilizat și toate setările sunt simple de gestionat în WordPress.

Acesta acceptă un motor de căutare avansat cu mai multe filtre pentru a găsi rapid listările de proprietăți pe site-ul dvs. imobiliar. Puteți utiliza editorul WPCasa pentru a adăuga ușor informații despre proprietate, hărți de locație, galerii de imagini și mai multe detalii despre înregistrările dvs. cu ușurință.

10. Imobiliare WPL

WPL imobiliare

WPL Real Estate este o altă soluție imobiliară gratuită pentru site-urile WordPress. Prezintă o căutare filtrabila pentru utilizatori să găsească înregistrări de proprietăți. De asemenea, oferă un tablou de bord flexibil pentru utilizatori și agenți pentru a-și adăuga lista rapidă. WPL Real Estate are opțiunea ca utilizatorii să își adauge profilul, locațiile proprietății cu hărți Google, să creeze listări elegante, câmpuri personalizate și multe altele.

Funcționează excelent cu toate cele mai populare plugin-uri WordPress și acceptă listări IDX în versiunea premium. Puteți accesa dezvoltatorul pluginului pentru a obține funcții personalizate la cerere.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri imobiliare WordPress. De asemenea, ar trebui să consultați lista noastră cu cele mai bune pluginuri pentru evenimente WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map