10 cele mai bune pluginuri pentru meniul restaurantului pentru WordPress (în comparație)

pluginuri pentru meniul restaurantului


Doriți să adăugați un meniu cu mâncare pe site-ul restaurantului dvs.?

Publicarea meniului restaurantului pe site-ul dvs. este utilă mai ales dacă oferiți o rezervare online de restaurant sau livrare de mâncare online. În acest fel, utilizatorii dvs. pot descoperi opțiunile de mâncare disponibile fără a trebui să vă plimbați în restaurantul dvs..

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri pentru meniul restaurantelor de pe piață.

Alegerea unui plugin pentru meniul restaurantului

Doar pentru că doriți să adăugați un meniu alimentar pe site-ul dvs., nu înseamnă că va trebui să treceți la o nouă temă WordPress. Un plugin pentru meniul restaurantului funcționează perfect cu orice teme de restaurant WordPress. Aceasta înseamnă că puteți integra meniul în sistemul dvs. de rezervare existent cu ușurință, fără a fi nevoie să faceți compromisuri cu privire la designul site-ului dvs..

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri pentru meniul restaurantului pentru site-ul dvs. WordPress.

1. WPForms

WPForms, instrumente de automatizare a marketingului

WPForms este unul dintre cele mai puternice pluginuri pentru constructor de formulare care vă permite să creați orice fel de formulare, inclusiv un formular de preluare a alimentelor, formular de rezervare online, formular de contact etc., în câteva minute. Partea cea mai bună este că oferă zeci de șabloane pre-construite pentru fiecare nișă care poate fi folosită rapid și ușor.

Cu WPForms, puteți adăuga cu ușurință o opțiune de a alege din meniul alimentar pentru clienții dvs. Dacă aveți un meniu lung, puteți, de asemenea, să împărțiți meniul în mai multe pagini. Puteți permite utilizatorilor dvs. să plaseze o comandă chiar din meniu.

WPForms acceptă gateway-uri de plată Stripe și PayPal. Pentru mai multe detalii, verificați cum puteți configura un sistem online de comandă a alimentelor cu WPForms.

2. Formulare formidabile

formulare formidabile, plugin-uri din meniul restaurantului

Formidable Forms este un alt plugin pentru creatorul de formulare care vă permite să adăugați un meniu de restaurant pe site-ul dvs. web, fără a codifica o singură linie.

Puteți, de asemenea, să creați formulare de comandă, să acceptați plăți, să localizați formularele și să faceți multe altele cu acest plugin. Se integrează cu diverse pluginuri ale unor terțe părți precum MonsterInsights, AffiliateWP, LifterLMS, etc. Formularele Formulare ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs. dacă doriți funcții avansate integrate cu meniul restaurantului dvs., cum ar fi calcule complexe și multe altele.

3. WPPizza

v, pluginuri pentru meniul restaurantului

WPPizza este un plugin puternic pentru meniul restaurantului, conceput special pentru a menține online meniul restaurantului dvs. și pentru a accepta numerar la comenzile de livrare. Puteți să-l utilizați pentru a seta mai multe prețuri pe articol, pentru a seta diferite categorii, pentru a adăuga o descriere și multe altele.

Pentru a răspunde nevoilor diferitelor comunități, puteți, de asemenea, să vă traduceți meniurile în diferite limbi. În timp ce pluginul gratuit acceptă doar numerar la livrare, pluginul premium vă permite să acceptați comenzi prin diferite gateway-uri de plată. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru configurare, puteți contacta echipa de asistență.

4. Plugin-uri de cinci stele

Pluginuri de cinci stele

Pluginele de cinci stele este un alt plugin uimitor pentru meniul restaurantului, care vă face ușor să vă afișați meniul restaurantului pe site-ul dvs. Pluginul este foarte ușor de configurat și vine cu mai multe machete uimitoare pentru organizarea meniului.

Vă permite, de asemenea, să activați diverse opțiuni de meniu dietetice, cum ar fi vegetariene, fără gluten, kosher, etc..

7. WP Food Pro

WP Food, pluginuri pentru meniul restaurantului

WP Food Pro este un plugin pentru meniul restaurantului, conceput pentru a face articole din meniu fără comenzi și fără probleme, De asemenea, oferă peste 10 machete diferite pentru a alege.

Pentru a vă asigura că arată bine pe dispozitive, aveți opțiunea de a verifica și receptivitatea acestuia. În afară de aceasta, puteți selecta, de asemenea, cele mai bune fonturi, culori, încărcați imagini alimentare, alegeți diferite culori, puteți seta disponibilitatea alimentelor în funcție de locație și multe altele.

8. Meniul restaurantului cu cinci stele

Meniul restaurantului de cinci stele

Meniul restaurantului de cinci stele este un plugin de meniu gratuit care facilitează adăugarea meniului restaurantului pe site-ul dvs. web. Cu acest plugin, puteți adăuga cu ușurință un număr nelimitat de meniuri, cu machete grozave care arată uimitoare pe dispozitivele mobile.

Alături de asta, puteți adăuga fotografii și prețuri unice pentru fiecare mâncare. De asemenea, oferă un widget pentru bara laterală în care vă puteți afișa meniurile. Odată ce meniul este creat, îl puteți adăuga cu ușurință pe orice pagină de pe site-ul dvs. web, prin Gutenberg sau un cod scurt.

9. Meniul restaurantului

Plugin meniu restaurant

Meniul restaurantului pluginul este un alt plugin gratuit pentru meniul restaurantului, care oferă un editor de meniu drag and drop pentru a adăuga meniuri pe site-ul dvs. Vă puteți încărca propriile imagini alimentare sau puteți utiliza una din colecția sa pentru a adăuga la meniurile dvs. Acest plugin facilitează, de asemenea, comanda online.

Elementele de meniu pot fi personalizate și redimensionate pentru a-l face atractiv vizual. Pluginul acceptă de asemenea mai multe locații și vă permite să adăugați și un formular simplu de rezervare la restaurant.

10. Meniu de comandă alimentară WP și meniu restaurant

Comandarea alimentelor WP și meniul restaurantului

Meniu pentru produse alimentare și restaurant WP vă ușurează afișarea meniurilor, astfel încât clienții să poată face comenzi chiar de pe site-ul dvs. web. Oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți gestiona afacerea restaurantelor online. De la afișarea meniului dvs. până la primirea și procesarea comenzilor online, acesta are toate opțiunile.

Pluginul este complet răspuns și mobil-prietenos. Acesta oferă 4 stiluri diferite, până la 5 machete de coloane, vizualizări glisante și multe altele. Dacă doriți să o traduceți în alte limbi, este posibil și acest lucru.

Asta e! Sperăm că ați găsit util acest articol pe cele mai bune pluginuri pentru meniul restaurantului. Dacă v-a plăcut acest lucru, s-ar putea să doriți să știți cum să creați un site de mâncare și rețete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me