10 cele mai bune pluginuri pentru PDF Viewer pentru WordPress (în comparație)

Plugin PDF pentru WordPress


Căutați un plugin pentru vizualizatoare PDF pentru site-ul dvs. WordPress? Formatul de fișier PDF permite utilizatorilor dvs. să deschidă, să examineze și să imprime documentele care sunt publicate pe site-ul dvs..

Cu formatul PDF, puteți comprima fișiere de înaltă calitate într-un fișier relativ mai mic, salvând la rândul dvs. lățimea de bandă pe măsură ce utilizatorii îl descarcă. Puteți activa chiar și protecția parolelor pe documentele dvs. PDF pentru a restricționa accesul neautorizat.

Din păcate, WordPress nu vă permite să generați sau încorporați fișiere PDF în postări sau pagini în mod implicit. Din fericire, WordPress oferă tone de plugin-uri uimitoare pentru a vizualiza fișiere PDF de pe site-ul dvs. fără a codifica o singură linie.

Ce face un plugin PDF PDF Viewer?

Cu un plugin PDF, puteți încorpora un vizualizator PDF complet PDF într-o pagină sau o pagină WordPress. Atunci când un utilizator aterizează pe site-ul dvs., poate vizualiza aceste fișiere sub forma unei cărți întorcând paginile sale. De asemenea, pot mări pentru a lua notele în jos și pentru a imprima aceste pagini.

Fișierul PDF este deosebit de util când doriți să publicați documente uriașe pe site-ul dvs. Cu un plugin WordPress PDF, puteți încorpora un fișier pdf pe care utilizatorii îl pot vizualiza, descărca și tipări cu un clic.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri PDF și vom compara caracteristicile acestora, astfel încât să puteți decide care este cea mai bună opțiune pentru site-ul dvs..

1. PDF Viewer pentru WordPress

Vizualizator PDF pentru WordPress

PDF Viewer este unul dintre cele mai vândute pluginuri PDF premium WordPress care vă permite să încorporați și să afișați cu ușurință fișiere PDF pe site-ul dvs. web. Pluginul este extrem de flexibil și în ceea ce privește personalizarea. Acest lucru face ușor să lucrați la apariția postărilor sau paginilor.

Puteți adăuga opțiuni precum Găsire, descărcare, partajare, e-mail către un prieten, navigare pe pagină, zoom, imprimare, deschidere etc., pentru a îmbunătăți PDF folosind experiență. Dacă aveți un site WooCommerce, puteți afișa lista de prețuri de produse, broșuri și pliante sau puteți genera o factură cu PDF. Acest lucru se poate face pe pagina produsului sau pe orice postare sau pagină de pe site-ul dvs. web.

Pluginul acceptă marcaje și link-uri și este, de asemenea, multilingvă. Acest plugin PDF este foarte bine documentat și oferă suport excelent.

2. dFlip PDF FlipBook Plugin WordPress

DFlip PDF plugin

La fel cum sugerează și numele, dFlip PDF Flipbook oferă cititorilor săi o experiență minunată în flipbook 3D. Folosind acest plugin, puteți crea cu ușurință un flipbook PDF în câteva minute fără codare.

Aceste cărți pot fi bazate pe text sau pe imagini. Oferă asistență excelentă pentru imagini și nu aveți nevoie nici măcar de un convertor PDF pentru imagini tradiționale. Dacă PDF-ul dvs. este deschis într-un browser care nu acceptă 3D, pluginul are grijă de dvs., făcându-l să pară la fel de uimitor, precum ar apărea într-un browser 3D acceptat.

Acest plugin PDF este complet alimentat de CSS. Deci, chiar dacă fișierul dvs. conține texte grele, nu trebuie să vă compromite calitatea acestuia.

3. Facturi PDF WooCommerce & Slips-uri de ambalare

WooCommerce PDF Facturi și plugin de ambalare

WooCommerce PDF Facturi & Slips-uri de ambalare este deosebit de util dacă executați un magazin online. Cu această extensie, puteți trimite o factură PDF la toate e-mailurile de confirmare a comenzii trimise către clienții dvs. Oferă șabloane vizibile pentru a face ca facturile dvs. să pară profesionale. Dacă doriți să editați și să personalizați facturile, este posibil și acest lucru.

De asemenea, puteți genera facturi PDF, note de credit și pachete de pachet în vrac. Dacă doriți să creați facturi îndelungate, le puteți numerota în succesiune. Această opțiune vă permite, de asemenea, să formatați numerotările personalizate. WooCommerce PDF Facturi & Packing Slips acceptă diferite limbi. Deci, dacă doriți să localizați factura sau buletinul de ambalare, acesta poate fi realizat cu ușurință.

Puteți, de asemenea, să introduceți logo-ul personalizat în antetul acestor facturi, să selectați dimensiunea hârtiei (literă sau A4) și chiar să modificați datele magazinului / subsolul / renunțarea, etc., pe facturi & pachete de ambalare.

4. PDF Embedder

PDF Embedder este un alt plugin WordPress PDF uimitor pe care îl puteți încerca. Dacă doriți să adăugați un fișier PDF pe site-ul dvs. WordPress, acest plugin îl face rapid și ușor. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați fișierul dvs. PDF la fel ca să încărcați imaginile și ați terminat. Pluginul va funcționa automat la dimensiunea acestuia și aveți opțiunea de a personaliza și dimensiunea.

Puteți apoi încorpora codul scurt generat de plugin în postările și paginile dvs. Pluginul vă permite, de asemenea, să adăugați Următor / Anterior buton pentru navigare ușoară.

Puteți chiar să vă lăsați utilizatorii să mărească dacă doresc. Versiunea gratuită nu oferă Descarca opțiune. Pentru a adăuga această opțiune, trebuie să utilizați copia premium.

5. PDF și tipărire

PDF Print by BestWebSoft

PDF și tipărire este un plugin WordPress WordPress ușor de utilizat și flexibil care vă permite să creați fișiere PDF care pot fi ușor arhivate, partajate și salvate. Puteți adăuga aceste fișiere în orice postare sau pagină de pe site-ul dvs. web. Pentru ca fișierele dvs. PDF să arate așa cum doriți, vă oferă și opțiuni de personalizare.

De exemplu, puteți alinia ușor butoanele dvs. pe diferite poziții, adăugați butoane la widgeturi, selectați tipul butonului (imagine, text, etc.) și multe altele. Puteți selecta, de asemenea, acțiunea PDF. Puteți face aceste fișiere descărcate sau le puteți deschide într-o fereastră nouă. Acest plugin oferă setări incredibil de simple. Puteți localiza, de asemenea, în diferite limbi. Suporta limbi RTL.

6. PDF avansat WP

WP Advanced PDF plugin

Dacă doriți ca utilizatorii dvs. să creeze un PDF al postărilor și paginilor dvs. de blog, încercați să utilizați PDF avansat WP conecteaza. Este o opțiune excelentă pentru site-urile care oferă cursuri online sau publică postări bazate pe cunoștințe. Puteți să îl utilizați și pe site-urile de membru și să utilizați funcțiile sale pentru a limita accesul la PDF-uri numai pentru membri.

Vă permite, de asemenea, să utilizați fonturi personalizate pentru textele de fișier PDF, să adăugați un logo în antet, să adăugați text și imagine de filigran la PDF și multe altele. Puteți modifica marginile și alinierile pentru a-i îmbunătăți aspectul. Pluginul oferă ID postare ca nume de fișier implicit, dar îl puteți schimba pdf daca vrei.

7. Plugin WordPress PDF Light Viewer

Plugin WordPress PDF Light Viewer - plugin WordPress

Următorul plugin PDF PDF din lista noastră este Plugin WordPress Light Viewer WordPress. Aceasta este o opțiune excelentă pentru adăugarea fișierelor pdf de orice dimensiune pe site-ul dvs. web. Indiferent de dimensiunea documentului dvs., îl puteți încorpora cu ușurință în postările și paginile dvs..

Puteți adăuga apoi și opțiunea de încărcare leneșă, funcția zoom și opțiunea de navigare. Pluginul acceptă traduceri în diferite limbi. Pentru a vă face mai convenabil pentru utilizatorii dvs., puteți activa și opțiunea de descărcare. De asemenea, are opțiunea de a permite descărcarea în vrac a pdf. Pluginul este compatibil cu dezvoltatorii și este bine documentat.

8. Trimiteți PDF pentru formularul de contact 7

Trimiteți PDF pentru formularul de contact 7

Trimiteți PDF pentru formularul de contact 7 este o altă opțiune fantastică pe care o puteți încerca. Pentru a utiliza acest plugin vizualizator PDF WordPress, mai întâi va trebui să utilizați pluginul Formular de contact 7. Acest plugin va adăuga logică condiționată la formularul generat de Formularul de contact 7.

Cu acest plugin, puteți trimite un e-mail cu pdf-ul pe care l-ați generat. Pluginul a fost deja descărcat de mai mult de 9k utilizatori și a primit un rating de 4,8 stele. Este compatibil în browsere, iar pdf-ul generat de acesta pare uimitor pe dispozitive.

9. Tipărire, PDF, e-mail prin PrintFriendly

Printează e-mail PDF prin PrintFriendly

Tipărire, PDF, e-mail este un minunat plugin pdf care vă permite să creați linkuri pdf clicabile care pot fi personalizate în funcție de dimensiunea de hârtie necesară. Odată ce pdf-ul este generat, le puteți personaliza și. Puteți activa sau dezactiva opțiunile de imprimare și e-mail. Puteți adăuga, de asemenea, un buton la aceste fișiere și apoi stilul la fel cum doriți să apară.

Pluginul are opțiunea de a vă permite să adăugați drepturi de autor la pdf. Puteți utiliza propriul CSS dacă doriți să fiți mai creativi. Lucrul bun este că pluginul acceptă scripturi Java și non-Java.

10. Gravity PDF

Gravity PDF - plugin WordPress, plugin PDF, plugin wordpress pdf

Cu Gravity PDF, este ușor să generezi documente pdf digitale. Pluginul oferă 4 șabloane frumos proiectate care pot fi utilizate pentru stilizarea fișierelor dvs. pdf. Pentru a-i oferi un aspect mai bun, îl puteți personaliza în continuare schimbând culoarea, fonturile, etc.

Pluginul oferă și opțiunea de a marca fișierele pdf prin adăugarea logo-ului companiei. Acceptă toate limbile, inclusiv chineza, japoneza și RTL. Puteți să-l utilizați alături de pluginul Gravity Forms și să permiteți opțiunea de a trimite automat email-ul pdf către utilizatorii dvs. imediat ce completează formularul.

Puteți adăuga, de asemenea, opțiuni avansate, cum ar fi restricționarea accesului pdf până la efectuarea plății. Această caracteristică este una excelentă pentru site-urile de membru sau site-urile care vând produse digitale precum un pdf.

Asta e. Acestea sunt unele dintre cele mai bune pluginuri PDF pentru WordPress pe care le puteți încerca. Sperăm că ați găsit util acest articol. Dacă ați face acest lucru, ați putea dori, de asemenea, să aflați cum să creați un magazin online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map