10 cele mai bune pluginuri pentru rețelele multisite WordPress (2020)

cele mai bune plugin-uri de rețea multisext wordpress


Căutați cele mai bune pluginuri de rețea multisite WordPress?

Pluginurile WordPress pot fi utilizate pentru a extinde funcțiile din rețeaua dvs. multisolată. Dar, având în vedere că există literalmente mii de pluginuri gratuite și premium, poate fi dificil pentru începători să le găsească pe cele mai bune. Aveți nevoie de pluginuri care să vă asigure că rețeaua dvs. multizuală prosperă și crește într-un mod profesionist, dar vă puteți simți frustrat dacă nu aveți idee cum să le căutați.

Acesta este motivul pentru care, în acest articol, vă vom economisi timp și confuzie prin partajarea a 10 pluginuri esențiale pentru rețelele multisite WordPress care vă vor duce site-ul la următorul nivel..

1. WPForms

WPForms

WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact WordPress din lume. Poate fi utilizat pentru a crea formulare de înregistrare a utilizatorilor, formulare de conectare, formulare de conversație, formulare cu mai multe pagini și multe altele. Veți avea nevoie de un plugin de formulare robust care să poată face față cerințelor tuturor sub-site-urilor din rețeaua dvs. multisolată.

Are o interfață simplă pentru a adăuga câmpuri la formularele dvs. Puteți personaliza complet fonturile, culorile, fundalurile etc., câmpurile, etc. WPForms oferă, de asemenea, șabloane de formular încorporate care pot fi utilizate pentru a adăuga rapid un formular de contact sau alte forme utilizate în mod obișnuit pe site-ul dvs. web. Acceptă coduri scurte și etichete șablon pentru afișarea formularelor în paginile dvs..

Ar trebui să consultați recenzia noastră completă pentru WPForms pentru a afla mai multe despre acest plugin.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights este cel mai bun plugin Google Analytics pentru rețelele multisite WordPress. Poate fi utilizat pentru a monitoriza resursele de trafic pentru rețeaua dvs. și sub-site-urile sale. Odată instalat, MonsterInsights arată o prezentare grafică a traficului site-ului dvs. web în tabloul de bord WordPress. Într-o rețea cu mai multe site-uri, acesta poate fi utilizat pentru a monitoriza traficul tuturor sub-site-urilor dvs. într-un singur loc.

Vezi acest articol pe cum să configurați Google Analytics pe o rețea multisite WordPress pentru un tutorial pas cu pas despre cum să începeți cu MonsterInsights. Vă permite să activați sau să dezactivați tabloul de bord MonsterInsights pentru fiecare sub-site. Puteți utiliza setările rețelei pentru a controla starea pluginului.

Nu ratați recenzia noastră de MonsterInsights pentru mai multe detalii utile.

3. SEO Yoast

Yoast

Yoast SEO este cel mai popular plugin SEO SEO din lume. Poate fi folosit pentru a optimiza sub-site-urile pentru motoarele de căutare. Puteți configura acest lucru pentru a adăuga metadate pentru fiecare sub-site individual. De asemenea, vă permite să adăugați informații meta pentru postările și paginile dvs. separat.

Indicatorii de pe pagina pluginului vă ajută să îmbunătățiți calitatea conținutului dvs. Puteți configura o sitemap XML cu 1 clic. Yoast SEO acceptă adrese URL canonice pentru a evita conținutul duplicat pe site-ul dvs. și vă scutește de eventualele sancțiuni. De asemenea, sugerează adăugarea de legături interne în postările dvs. pentru a crește traficul site-ului.

Vezi recenzia noastră SEO Yoast pentru a profita la maxim de acest plugin SEO indispensabil.

4. Racheta WP

Racheta WP

WP Rocket este un plugin de memorie cache WordPress excelent și puternic. Poate crește timpul de încărcare a site-urilor dvs. web în câteva clicuri. Pluginul se lansează la activarea pe site-ul dvs. WordPress. Acesta facilitează memorarea în cache a paginii, preîncărcarea în cache, compresia statică a fișierelor, imaginile de încărcare leneșe și multe altele. WP Rocket crește viteza site-ului dvs. web, fără a afecta conținutul sau paginile.

Funcționează inteligent pentru a preîncărca conținutul și fișierele de pe site-ul dvs. web, astfel încât atunci când utilizatorii vizitează site-ul dvs. vă vor vedea conținutul încărcat într-o clipă. Este un plugin foarte recomandat pentru rețelele multisite WordPress.

5. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este cel mai puternic software de generare de plumb și de optimizare a conversiilor din lume. Poate fi utilizat pentru a crea campanii de optin pe sub-site-urile dvs. Puteți activa această rețea pentru a crea campanii diferite pe fiecare sub-site. Are o interfață simplă de glisare și glisare, cu mai multe tipuri de campanie, incluzând diapozitivul, pop-up-ul lightbox, tapet de bun venit pe ecran complet, bara plutitoare și multe altele.

Vine cu puteri Exit-Intent® tehnologie care vă ajută să convertiți vizitatorii site-ului dvs. abandonați în abonați și clienți. OptinMonster are integrări perfecte cu mii de plugin-uri, servicii și software pentru a stimula implicarea utilizatorilor pe site-urile dvs..

Pentru mai multe informații, trebuie să consultați această revizuire completă OptinMonster de la experții noștri.

6. Îmbunătățiri multisite

Îmbunătățiri multisite

După cum sugerează și numele, Multisite Enhancements este un plugin WordPress puternic pentru a optimiza zona de administrare a rețelei dvs. multisite. Afișează informații suplimentare despre resursele sub-site-urilor dvs. în tabloul de bord al rețelei, inclusiv pluginuri active pe site-uri individuale, teme active și teme pentru copii. În plus, puteți personaliza administratorul rețelei

De asemenea, îmbunătățește experiența pentru administratorii sub-site-urilor. Pluginul Multisite Enhancements arată informațiile care sunt cele mai utile pentru admin și ascunde detalii inutile din backend. Cel mai bun din toate? Acest plugin util este absolut gratuit pentru a descărca și utiliza.

7. Comutarea utilizatorului

Comutarea utilizatorului

User Switching este un plugin WordPress gratuit pentru rețelele multisol. Vă permite să comutați la sub-site-urile dvs. fără să vă conectați sau vă deconectați de la administratorul de rețea de mai multe ori. Vă ajută să testați temele și pluginurile de pe sub-site-urile dvs. Puteți testa, de asemenea, alte funcții și roluri de administrator utilizator pe fiecare site web.

După ce ați terminat testarea, puteți reveni întotdeauna la administratorul de rețea fără a vă conecta. Este complet sigur și vă asigură că moderatorii sub-site-urilor nu vor avea acces la zona de administrare a rețelei dvs. multisoare..

8. SeedProd

SeedProd

SeedProd este cel mai bun mod de întreținere și WordPress va veni în curând pluginul de pe piață. Poate fi folosit pentru a crea modul de întreținere și pentru a veni în curând pagini pe sub-site-urile dvs. în perioada de dezvoltare. Este foarte util și vine la îndemână atunci când doriți să dați o impresie profesională oricărui vizitator al site-ului care ajunge în timp ce site-ul dvs. este încă în desfășurare.

Puteți personaliza complet paginile în curând. Vă permite, de asemenea, să afișați un contor de contorizare pentru a informa vizitatorii când site-ul dvs. va fi gata. SeedProd este prietenos pentru începători și este foarte ușor de configurat.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră completă SeedProd.

9. Contact constant

Contact constant

Constant Contact este un serviciu popular de e-mail marketing și automatizare prin e-mail. Se integrează ușor cu rețelele multisite WordPress pentru a trimite mii de e-mailuri cu 1 clic. Puteți adăuga un formular de abonament frumos pe site-ul dvs. web și puteți crea o listă de e-mail pentru a partaja actualizări cu vizitatorii dvs..

În plus, Constant Contact vă permite să planificați e-mailuri, să creați campanii de automatizare a marketingului și multe altele. Este o soluție completă pentru a promova site-ul dvs. web în mod corect.

Consultați această recenzie Constant Contact de la experții noștri pentru a afla mai multe despre acest serviciu de marketing prin e-mail extrem de eficient.

10. UpdraftPlus

Updraftplus

UpdraftPlus este un puternic plugin de backup pentru WordPress. O rețea cu mai multe site-uri poate avea zeci sau sute de sub-site-uri și este important să utilizați un plugin de rezervă pentru a vă asigura că toate site-urile dvs. web sunt în siguranță. UpdraftPlus poate crea copii de rezervă automate ale tuturor site-urilor dvs., astfel încât să vă puteți simți liber să experimentați cu noi funcții.

Vă permite să salvați copiile de rezervă pe computer sau pe unitățile de cloud. Nu numai că creează copie de rezervă, dar puteți utiliza și acest plugin pentru a restaura un site web în 1 clic. Este sigur și robust, oferindu-vă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă gestiona în siguranță copiile de siguranță ale site-ului.

Puteți consulta recenzia UpdraftPlus pentru mai multe detalii.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai esențiale pluginuri pentru o rețea multisite WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră cu cele mai bune pluginuri WordPress pentru a vă îmbunătăți veniturile online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map