11 cele mai bune plugin-uri de mărturie WordPress pentru a adăuga o dovadă socială

comparativ cu cele mai bune plugin-uri de mărturie wordpress


Căutați cele mai bune plugin-uri de mărturie WordPress? Bună idee! Lucrezi fantastic, iar clienții tăi sunt mulțumiți. Așadar, de ce să nu împărtășiți feedback-ul lor public pe site-ul dvs. web pentru ca toți să-l vadă?

Deoarece există atât de multe plugin-uri de mărturie WordPress disponibile, știm că poate fi dificil să decidem care dintre ele să alegeți. Pentru a vă ajuta, în acest articol, am redus decizia la cele 11 cele mai bune plugin-uri testimoniale WordPress.

1. WPForms

WPForms

Renumit pentru a fi cel mai bun plugin de formular de contact disponibil pentru WordPress, WPForms poate fi utilizat și ca un plugin mărturisitor de top.

Cu ajutorul suplimentului Post Trimiteri, puteți crea un formular ușor de utilizat pentru ca clienții dvs. să vă trimită o mărturie, direct de pe site-ul dvs. web. Puteți include funcții precum o scală de rating, deoarece cine nu-i place să obțină stele de aur pentru munca sa!

După trimitere, mărturia utilizatorului va ateriza în zona dvs. de bord WordPress pentru a putea să o revizuiți înainte de a decide dacă o publică sau nu.

Punctul principal al WPForms este pus pe ușurința de utilizare, ceea ce îl face un proces fără efort atât pentru clientul care trimite mărturia, cât și pentru dvs., proprietarul site-ului, odată ce sunteți gata să le publicați feedback-ul..

Citiți recenzia noastră completă despre WPForms pentru mai multe informații.

Începeți cu WPForms Today!

2. A prospera Ovation

Prospera Ovation

Ca unul dintre cele mai bune plugin-uri de mărturie WordPress, Thrive Ovation este cu adevărat uimitor. Te ajută să aduni mărturii în 3 moduri unice:

În primul rând, vă permite să transformați magic orice comentariu WordPress lăsat pe site-ul dvs. web într-o mărturie gata de caracteristică cu un singur clic al mouse-ului. Nu mai este nevoie de copiere / lipire! Va include chiar numele și avatarul utilizatorului care a lăsat comentariul.

În al doilea rând, Thrive Ovation se integrează cu Twitter și Facebook, astfel încât să puteți naviga cu ușurință comentariile făcute despre dvs. sau despre afacerea dvs. și să le importați în plugin-ul atestat brevetat Rolodex. Imaginile captivante neapărate sunt un lucru trecut cu această caracteristică, deoarece Thrive Ovation nu doar că importă mențiunile pozitive, ci le transformă în mărturii plăcute din punct de vedere estetic, cu aspect oficial,.

În al treilea rând, acest plugin vă permite să automatizați complet procesul de culegere de mărturii, permițându-vă să creați pagini, postări și formulare dedicate de trimitere de mărturii. Puteți chiar să trimiteți mesaje automate clienților care le solicită feedback, cu un link către pagina dvs. de adunare mărturie. Într-adevăr, Thrive Ovation este unul dintre cele mai bune plugin-uri testimoniale WordPress disponibile.

Începeți cu Thrive Ovation Today!

3. Vitrina Marturii

Vitrina Marturii

Marturii Showcase vă permite să afișați frumos feedback-ul clienților într-o grilă sau un glisor.

Are un formular de trimitere front-end ușor de utilizat, astfel încât clienții își pot trimite mărturiile direct pe site-ul dvs. WordPress.

În plus, Vitrina Marturii este gata de traducere. Nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la barierele lingvistice care împiedică clienții să vorbească sau clienții potențiali să citească despre cât de minunat sunteți din nou.

Începeți cu Vitrina Marturii de azi!

4. Testimonials Slider

Marturii Slider

Editorul Gutenberg acceptat și compatibil cu GDPR, Testimonials Slider rămâne în fața curbei, fiind actualizat constant cu îmbunătățirile necesare pentru a vă menține înaintea jocului.

Personalizați glisorul de mărturii cu șabloane încorporate superbe și apoi prezentați-l pe site-ul dvs. utilizând un cod scurt sau un widget. Sunt necesare abilități de codificare absolut zero!

Începeți cu Testimonials Slider Today!

5. Mărturii set de instrumente

un set de mărturii

Instrumentul Testimonial vă oferă un control complet asupra modului în care arată și se simte mărturia dvs. Cu Toolset, puteți crea mărturii rapid și ușor, fără a fi necesar să scrieți coduri PHP.

Vă permite să vă afișați mărturia în diferite moduri, cum ar fi widget-uri, pagini complete, un slider, grilă etc..

Acest plugin este, de asemenea, condus de aceiași oameni din spatele unuia dintre cele mai mari pluginuri multilingve din lume, WPML. Nu mai vorbim, acest plugin oferă suport multilingv prin integrarea cu WPML.

Începeți astăzi cu mărturii cu setul de instrumente!

6. Widget Marturii

Widget Marturii

Ușurința unui widget se combină cu frumusețea atrăgătoare a unui glisor de imagine cu pluginul Testimonials Widget.

Tranzițiile cu glisare, carusel și decolorare sunt toate opțiunile disponibile. De asemenea, puteți filtra conținutul prezentării de diapozitive după etichetele, categoriile sau ID-urile postului WordPress. Cel mai bun dintre toate: Mărturii Capacitățile de conținut mixte ale widget-ului vă permit să prezentați text, imagini și videoclipuri toate într-o prezentare de diapozitive. Puteți afișa orice tip de conținut testimonial în orice mod doriți!

Începeți cu widgetul Marturii astăzi!

7. Rotator testimonial

Martorul rotator

Utilizând capacitatea de a crea un tip de post personalizat, Testimonial Rotator vă oferă un mod incredibil de simplu de a gestiona mărturiile pe site-ul dvs. WordPress.

Adunarea de mărturii este simplificată și include chiar și un sistem de rating de stele. Și afișarea mărturiilor? Și mai simplu, datorită opțiunilor shortcode și widget.

Începeți cu Testimonial Rotator astăzi!

8. Mărturii ușoare

Mărturii ușoare

După cum sugerează și numele, Testimonialele ușoare se reduc la un adjectiv: ușor.

Fie că doriți să încorporați mărturiile dvs. într-o pagină sau postare, sau să le adăugați la bara laterală ca widget, puteți absolut. Și abilitățile de codare zero sunt necesare datorită caracteristicii cu coduri scurte la îndemână.

Marturii ușoare acceptă imagini, astfel încât adăugarea unei fețe la numele unui autor este mai simplă ca niciodată. De asemenea, folosește cea mai recentă tehnologie pentru a face mărturiile dvs. să apară în rezultatele căutării site-ului dvs. web.

Începeți cu mărturii ușoare astăzi!

9. Glisor de mărturie

Glisor de mărturie

Glisoarele cu mărturii nelimitate sunt la îndemână cu ajutorul pluginului Testimonial Slider.

Cu un glisant de înaltă personalizare, Testimonial Slider are culori personalizate, o varietate de machete și mai multe tranziții care vă ajută să creați cea mai elegantă vitrină posibilă pentru feedback-ul clienților dvs..

Nu-ți plac glisoarele? Puteți utiliza, de asemenea, caracteristica lor format format.

Cel mai bun dintre toate, Testimonial Slider oferă formulare de trimitere front-end și backend pentru a face procesul de colectare a mărturiilor fără probleme. Totul poate fi controlat cu ușurință din tabloul de bord WordPress.

Începeți cu Testimonial Slider Today!

10. Bazele mărturii

Bazele mărturii

Bazele testimoniale dovedesc că „de bază” nu înseamnă „rău”. Nici nu înseamnă că nu este un plugin cu caracteristici complete!

Trecând dincolo de „elementele de bază”, Bazele Testimonial oferă 6 opțiuni de afișare a widgeturilor și 4 afișări de pagini, fiecare cu culori, fundal și fonturi personalizabile..

Bazele Testimonialelor sunt gata de traducere, compatibile cu RTL și conforme cu GDPR, care includ formulare de introducere ușor de utilizat pentru colectarea mărturiilor. Acesta include, de asemenea, una dintre caracteristicile noastre preferate: ratingul de stele!

Începeți cu Bazele Mărturiilor de azi!

11. Mărturii puternice

Mărturii puternice

Mărturii puternice pentru dezvoltatori, este binevoitor și bine dotat cu caracteristici. De la forma sa front-end pentru adunarea mărturiilor, până la frumoasele glisoare pentru opțiunile de afișare, Testimonialele puternice sunt cu siguranță unul dintre cele mai bune pluginuri de mărturie WordPress..

Dacă utilizați Polylang, WPML sau WPGlobus pe site-ul dvs. web, veți fi încântat să știți că Mărturii puternice se integrează cu fiecare dintre aceste pluginuri, ceea ce îl face complet pregătit pentru traducere. Puteți, de asemenea, să vă jucați afișajele cu inscripții YouTube, Twitter, Instagram sau Facebook.

Începeți cu mărturii puternice astăzi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune pluginuri testimoniale WordPress.

Dacă v-a plăcut acest articol, v-ar putea plăcea și postarea noastră despre cum puteți crea un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map