11 cele mai bune plugin-uri Quiz WordPress pentru a stimula implicarea utilizatorilor

cele mai bune pluginuri pentru testul wordpress


Căutați cele mai bune pluginuri de testare WordPress? Buna idee! Chestionarele sunt o modalitate excelentă de a conduce traficul către site-ul dvs. web și de a crește implicarea utilizatorilor.

În acest articol, vă vom prezenta cele mai bune 11 pluginuri de testare WordPress de pe piață.

De ce să folosiți un plugin de testare?

Chestionarele pot fi o parte distractivă și eficientă a strategiei de marketing. Prin utilizarea unuia dintre cele mai bune pluginuri de testare WordPress, puteți crea rapid și ușor un test cu aspect profesionist pentru site-ul dvs. web.

Publicul online este dependent de teste. Dacă introduceți un test pe site-ul dvs. WordPress ca funcție de pagină sau ca parte a unei postări pe blog, veți avea la dispoziție un dispozitiv de atragere a atenției pentru a vă conduce traficul suplimentar..

De regulă generală, oamenii tind să se absoarbă de la sine, iar chestiunile participă la această mentalitate. Cu condiția ca testele dvs. să nu fie prea lungi (populația modernă are și o scurtă durată de atenție!), Puteți să accesați nevoia psihologică a vizitatorilor site-ului dvs. de a se autoevalua.

Chestionarele apelează, de asemenea, la nevoia noastră umană de a împărtăși și compara aspectele despre noi înșine cu ceilalți. Acesta este un element principal al motivului pentru care testele creează un marketing excelent! Chestion-urile sunt împărtășite nesimțit. Deci, nu numai că utilizatorii vor rămâne și se vor angaja cu testul în timp ce pe site-ul dvs., vor împărtăși rezultatele lor, cu un link înapoi la site-ul dvs., pentru a vă trimite mai mult trafic pe calea dvs..

Cu cele mai bune pluginuri de testare WordPress la dispoziția dvs., puteți utiliza această strategie de marketing în avantajul dvs. cu rezultate șocant de bune. ROI (rentabilitatea investiției) pentru achiziționarea unui plugin de testare este extrem de ridicat.

Acestea fiind spuse, sunteți gata să consultați cele mai bune pluginuri de testare WordPress? Minunat. Să începem.

1. WPForms

WPForms

Puteți recunoaște WPForms ca unul dintre cele mai bune plugin de formulare de contact pentru WordPress. Dar știați că poate fi folosit și pentru crearea de sondaje și sondaje?

Veți avea nevoie de planul WPForms Pro pentru a putea utiliza anchetele și sondajele suplimentare. Din fericire, utilizatorii IsItWP pot beneficia de 10% din prețul total atunci când folosesc codul cuponului SAVE10.

Cu o mică manipulare în culise, sondajele și sondajele WPForms pot fi transformate într-un singur chestionar pentru site-ul dvs. web. Încorporarea este ușoară și întrebarea dvs. poate fi plasată pe o postare, pe o pagină sau într-o zonă pregătită pentru widget-uri.

Legate de: Cum se creează un formular de tip Typeform în WordPress

Creatorul intuitiv de drag and drop WPForms face ușor să construiți și să personalizați un test care este sigur că va respinge publicul!

Începeți cu WPForms Today!

2. ÎncercațiInteract

TryInteract

Cu peste 200 de șabloane pre-construite în 37 de nișe diferite, TryInteract simplifică crearea unui test personalizat special pentru site-ul dvs. web.

Vei avea controlul asupra tuturor culorilor, fonturilor, imaginilor și logo-urilor testelor tale. Crearea unui test care se potrivește cu marca dvs. nu a fost niciodată mai ușoară.

De asemenea, puteți utiliza TryInteract pentru a capta oportunități și a le converti în abonați având o opțiune optin la sfârșitul fiecărui test. Nu vrei să te înscrii pe cineva? Nici o problema. Puteți segmenta audiența dvs. și puteți converti doar utilizatorii care au obținut o notă de 50 la sută sau mai mare la testul dvs..

Cel mai bun din toate? Chestiunile TryInteract sunt conforme complet GDPR, iar compania însăși este înregistrată la Privacy Shield. Utilizatorii dvs. se vor simți în siguranță că vă răspund la întrebări și veți fi recunoscuți ca un proprietar de încredere al site-ului.

Începeți cu TryInteract Today!

3. LearnDash

LearnDash

LearnDash este unul dintre plugin-urile noastre favorite LMS (sistemul de management al învățării). O parte din ceea ce o pune în fața mulțimii este caracteristica sa de testare interactivă.

Dacă aveți un site de membru sau un curs online și doriți să vă întrebați utilizatorii, LearnDash este pluginul perfect pentru job.

Nu numai că veți putea să vă întrebați utilizatorii, veți putea, de asemenea, să notați răspunsurile și să le acordați insigne pentru finalizarea cu succes. Făcând ca utilizatorii să se simtă bine cu ei înșiși, veți crește implicarea suplimentară în mod exponențial.

Începeți cu LearnDash Today!

4. Polldaddy

PollDaddy

Ridică-mă, tată! Polldaddy este unul dintre cele mai bune pluginuri de testare WordPress, deoarece a fost creat de Automattic, compania din spatele WordPress.com și de progenitorii pluginurilor..

Nu numai că testele Polldaddy sunt extrem de personalizabile și ușor de creat prin intermediul editorului lor avansat, puteți accesa, de asemenea, rapoarte aprofundate ale angajamentelor utilizatorilor dvs. cu acestea. În plus, aceste rapoarte pot fi exportate în format CSV, Excel, PDF, Google Docs și XML.

Puteți adăuga imagini și videoclipuri, inclusiv conținut de pe YouTube, Flickr sau Google Maps.

Începeți cu Polldaddy Today!

5. Chest WP

Chest WP

Ușor de utilizat și gratuit la 100 la sută, WP Quiz este o opțiune excelentă, mai ales dacă ai un buget restrâns.

Puteți utiliza WP Quiz cu aproape orice temă WordPress și puteți crea un număr nelimitat de chestionare pentru audiența dvs. Tipurile de teste includ teste de tip triviale, teste de personalitate și teste de flip. Toate acestea pot fi configurate pentru machete cu o singură pagină sau mai multe pagini.

WP Quiz vă permite să personalizați fonturile, culorile de fundal și barele de progres pentru fiecare test creat. Și sunt simple de adăugat la postările și paginile dvs. prin intermediul asistenței pentru codul scurt.

În cele din urmă, testele dvs. vor fi foarte partajabile datorită butoanelor de partajare socială incluse în plugin.

Începeți cu WP Quiz Today!

6. Maestru de testare și anchetă

teste wordpress și sondaj

Fost cunoscut sub numele de Quiz Master Next, pluginul Quiz and Survey Master este perfect pentru proprietarii de afaceri. Puteți crea cu ușurință chestionare pentru a evalua satisfacția angajaților sau pentru a aduna feedback-ul clienților.

Dacă doriți să limitați numărul de persoane care vă ocupă testul, puteți seta Quiz și Survey Master să afișeze chestionare doar utilizatorilor conectați. Puteți programa, de asemenea, când testele sunt active pe site-ul dvs. Sau, pentru a limita în continuare utilizarea excesivă a testelor dvs., puteți seta cantitatea de încercări pe care un utilizator trebuie să o finalizeze.

Pentru buffs matematici, veți fi fericiți să știți că puteți crea și afișa formule matematice complexe folosind Quiz și Survey Master. Acest lucru îl face perfect pentru cursuri online bazate pe matematică sau programe de mentorat.

Începeți cu Quiz și Master Survey Today!

7. mTouch Quiz

mTouch Quiz

Totul este pe nume: mTouch Quiz este un plugin accesibil la atingere. În consecință, este excelent pentru testele mobile sau tablete în care utilizatorii își ating ecranele pentru a-și selecta răspunsurile.

mTouch Quiz este rapid și ușor de utilizat și puteți crea chiar și pagini de pornire și de finalizare personalizate pentru a vă amuza utilizatorii.

Începeți cu mTouch Quiz Today!

8. Chestiunea fluxului ARI

Chestiunea fluxului ARI

Dacă sunteți în căutarea unui plugin de testare pentru a obține oportunități suplimentare, atunci ARI Steam Quiz este o alegere excelentă.

Acest plugin se integrează cu AWeber, Drip, ConstantContact, care este o alternativă excelentă la MailChimp și multe alte servicii de e-mail marketing. De asemenea, se integrează cu serviciile populare de e-mail, Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn și alte rețele de socializare pentru partajare ușoară.

Ariz Stream Quiz este, de asemenea, pregătit pentru traducere, astfel încât să puteți comunica cu utilizatori din întreaga lume.

Începeți cu ARI Stream Quiz Today!

9. Chestion cu lanțuri

Chestion cu lanț

Folosind logica condiționată, puteți construi un test „înlănțuit” în care următoarea întrebare depinde de răspunsul anterior transmis de utilizator.

Chained Quiz este perfect pentru întrebări în stil eseu. Puteți chiar aloca valori de punct pentru a evalua răspunsurile utilizatorului.

Pentru o valoare adăugată, Chained Quiz vă permite să exportați răspunsurile utilizatorilor într-un fișier CSV, astfel încât să le puteți analiza rezultatele în Excel.

Începeți cu testul în azi!

10. Quiz HD

Quiz HD

Imaginile prezentate, inclusiv GIF-urile animate, sunt o parte importantă din ceea ce face special HD Quiz. Este un plugin foarte vizual de creare de teste. Puteți utiliza chiar și imagini ca răspunsuri!

Creați o cantitate nelimitată de teste mobile-friendly cu acest plugin gratuit. Este distractiv și ușor de utilizat și va crea teste pentru site-ul dvs. web, similar cu ceea ce ați putea vedea pe Buzzfeed.

Începeți cu HD Quiz Today!

11. pisica pisica

Cat pisica

Curiozitatea nu va ucide această pisică! Quiz Cat încurajează utilizatorii curioși să se angajeze cu teste personalizate încorporate pe postările și paginile dvs. WordPress.

Creați un număr nelimitat de teste cu alegere multiplă. Pentru a menține ghicitori utilizatorii, Quiz Cat amestecă la întâmplare răspunsurile la fiecare întrebare, astfel încât să nu fie niciodată în aceeași ordine. Nici o înșelăciune a acestei pisici!

Pregătit pentru traducere și încorporat prin shortcodes, Quiz Cat este un instrument excelent gratuit și cu siguranță unul dintre cele mai bune pluginuri pentru testare WordPress.

Începeți cu Quiz Cat azi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune pluginuri Quiz WordPress.

Dacă v-a plăcut această postare, s-ar putea să vă placă ghidul nostru pas cu pas despre cum să creați cu ușurință un sondaj în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map