11 cele mai bune pluginuri pentru e-mailuri pentru WordPress (2020)

Cele mai bune plugin-uri de e-mail pentru WordPress


Căutați cele mai bune plugin-uri de newsletter pentru email? Un plugin de newsletter de e-mail automatizează întregul proces de a primi abonați și de a le trimite e-mailuri. Vă economisește timp prin faptul că nu trebuie să trimiteți e-mailuri manual abonaților.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune plugin-uri de e-mail pentru site-urile WordPress.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este cel mai bun software de optimizare a conversiilor și generarii de plumb din lume. Caracteristicile sale de remarcat includ puternice Tehnologia Exit-Intent®, Testare split A / B, formulare de newsletter prin e-mail și multe altele. Modelele lor frumoase pentru formularele de abonament optin / e-mail sunt un succes fără egal la încântarea utilizatorilor să se aboneze, să se conecteze sau să facă o achiziție. De asemenea, include animații de la MonsterEffects pentru a crea forme și mai atrăgătoare.

Vine cu tehnologie de detectare a comportamentului, care ajută la solicitarea utilizatorilor pentru adresa de e-mail la locul potrivit. Se asigură că vizitatorii își dau adresele de e-mail pe site-ul dvs. web, astfel încât să le puteți trimite cu ușurință buletine informative. OptinMonster se integrează cu toate cele mai populare servicii de marketing prin e-mail pentru a trimite automat e-mailuri către abonații dvs..

Pentru mai multe detalii, trebuie să consultați recenzia noastră completă OptinMonster.

2. Contact constant

Contact constant

Constant Contact este un plugin de newsletter profesional pentru e-mail pentru WordPress. Vă ajută să construiți o listă de e-mail și să trimiteți newslettere cu ușurință. Vine cu un editor de drag and drop pentru a proiecta buletine de e-mail frumoase. Are o caracteristică de raportare și analiză în timp real pentru a vă oferi informații despre campaniile dvs. de newsletter. Acesta arată un raport complet de logodnă la deschiderea e-mailurilor și la clicuri.

Când începeți prima dată cu Constant Contact, vă va întreba despre afacerea dvs. și apoi vă va sugera conținut, machete de e-mail și campanii relevante pentru a vă oferi cel mai bine abonați. Constant Contact este ușor de utilizat cu integrări puternice și instrumente avansate de marketing. Acest lucru îi permite să fie un instrument excelent de gestionare a relațiilor cu clienții pentru email marketing.

Consultați recenzia noastră completă de contact constant pentru mai multe detalii.

3. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue este un simplu plugin de newsletter pentru e-mail marketing și mesagerie text. A fost creat pentru site-uri web pentru companii mici și agenții digitale pentru a primi abonați prin e-mail. Vă ajută la derularea mai multor campanii de e-mail de pe site-ul dvs. web. Are un designer de e-mail drag și drop pentru a crea instantanee. Cu aspectul lor pre-proiectat de e-mail, puteți începe să trimiteți e-mailuri imediat.

Ca și alte pluginuri pentru newsletter-uri din această listă, puteți trimite e-mailuri personalizate abonaților dvs. în funcție de comportamentul lor. Acesta asigură livrarea de e-mail cu succes și arată statistici în timp real pentru e-mailurile deschise. SendinBlue este ușor de utilizat și flexibil, ceea ce vă permite să trimiteți mii de e-mailuri în doar câteva clicuri ale mouse-ului.

Consultați recenzia noastră completă SendinBlue pentru mai multe informații.

4. Liniști de prosperare

ThriveLeads

Thrive Leads este un e-mail inteligent și un plugin pentru crearea listelor pentru WordPress. Se conectează cu toate tipurile de formulare optin pentru a primi clienți și abonați. Puteți utiliza editorul drag and drop pentru a vă proiecta formularele de abonament / optin. Ajută la crearea listelor de e-mail pe baza postărilor și paginilor vizitate de utilizatori. Tehnologia lor avansată de direcționare vă permite să trimiteți e-mailuri relevante către abonați.

Legate de: Cum să crești lista de e-mailuri, FAST.

Are o caracteristică de testare A / B pentru a afla care dintre formele dvs. de optină sunt cele mai bune. În acest fel, puteți utiliza aceste date pentru a crea liste mai mari de pe site-ul dvs. web. De asemenea, vă puteți urmări buletinele de e-mail cu raportări acționabile și informații detaliate.

Vă recomandăm, de asemenea, să consultați această recenzie Thrive Leads pentru mai multe informații.

5. Înflorește

a inflori

Bloom este un plugin de generare de plumb și de generare de plumb pentru WordPress. Are mai multe tipuri de afișare pentru pop-up-uri optin pentru a obține mai mulți abonați. După ce ați creat o listă, puteți începe să trimiteți buletine de e-mail către abonați. Formele optin vă ajută să strângeți potențial puternic care contează de fapt pentru afacerea dvs. Aceste oportunități vizate vor avea probabil cea mai bună rată deschisă pentru e-mailurile dvs..

Se integrează cu serviciile de marketing prin e-mail pentru automatizarea procesului de e-mail. Aceste servicii de e-mail oferă, de asemenea, funcții de construire a listelor pentru a stoca datele abonaților dvs. în mod adecvat. Panoul de bord Bloom este simplu și ușor de utilizat. De asemenea, afișează informații complete cu privire la abonații și la buletinele de e-mail.

Vezi această recenzie completă a Bloom pentru mai multe detalii.

6. Sumo

SumoMe

SumoMe este un plugin pentru email și marketing pentru emailuri bazat pe comerț electronic. Se concentrează pe crearea unei liste cu clienții care cumpără de la magazinul dvs. online. De asemenea, vizează cumpărătorii potențiali pentru a îmbunătăți vânzările. SumoMe se integrează cu serviciile de e-mail populare pentru a vă gestiona listele de abonați și a trimite buletine de e-mail în vrac.

Are plugin-uri și instrumente pentru a crește numărul abonaților. SumoMe oferă multiple modele și teme frumoase pentru opțiuni de e-mail.

Nu ratați să citiți comparația noastră dintre Sumo și OptinMonster.

7. Buletin informativ

Buletin informativ

Newsletter este un plugin gratuit pentru newsletter prin e-mail WordPress. Vă permite să creați liste de e-mail și să le gestionați în tabloul de bord WordPress. Nu există nicio limită la adăugarea de abonați la listele dvs. De asemenea, verifică dacă există spam-uri și liste negre orice IP-uri cu probleme. Pluginul are un compozitor drag and drop pentru a vă proiecta formularele de abonare prin e-mail.

Este livrat cu un widget de abonament personalizabil, pagina de destinație și formular de abonament. Puteți urmări complet starea livrării, rata de deschidere prin e-mail și alte informații pentru campaniile dvs. de newsletter.

8. MailerLite

MailerLite

MailerLite este un software simplu de marketing și automatizare prin e-mail. Este livrat cu un constructor de e-mailuri drag and drop pentru a proiecta imediat buletine de e-mail profesionale. Funcția de automatizare prin e-mail vă permite să configurați campanii și să trimiteți e-mailuri în masă. De asemenea, vă ajută să creați pagini de destinație pentru a duce listele de abonați la nivelul următor.

Are integrări puternice cu mai multe platforme de comerț electronic, software CRM popular și multe altele. MailerLite are exemple de proiectare a buletinelor de e-mail pe care le puteți personaliza și crea buletinele de e-mail chiar mai rapid.

9. MailPoet

MailPoet

MailPoet este un alt plugin de newsletter gratuit pentru WordPress. Are un creator de buletine de informații care se integrează cu WordPress și vă ajută să proiectați eficient buletinele de e-mail. Vă puteți programa newsletterele, le puteți trimite imediat sau le puteți trimite simultan când publicați noi postări pe blog folosind opțiunile lor automatizate.

Vine cu o caracteristică de a trimite e-mailuri automate de bun venit către noii abonați. MailPoet vă permite să gestionați listele de e-mail din tabloul de bord WordPress, astfel încât nu va trebui să navigați pe un site terț pentru a efectua activitățile de marketing prin e-mail..

10. picurare

Picatură

Drip este un popular plugin de newsletter pentru email care poate fi folosit și ca instrument de automatizare a marketingului prin e-mail. Ajută la colectarea datelor utilizatorului și înțelege comportamentele utilizatorilor pentru a trimite e-mailuri personalizate care sunt mai susceptibile să fie deschise. Îți încurajează vizitatorii să-ți împărtășească adresele de e-mail cu tine prin intermediul formularelor de abonament extrem de atractive.

Poate fi folosit și pentru a trimite mesaje personalizate utilizatorilor în funcție de perioada lor de vizitare. Drip se concentrează complet pe intențiile utilizatorilor dvs., ceea ce face ca interacțiunile de e-mail personalizate să fie mai ușoare ca niciodată.

Consultați recenzia noastră de picurare pentru a afla mai multe despre acest serviciu.

11. MailChimp

MailChimp

MailChimp este un plugin de newsletter de e-mail popular, accesibil, cu tone de funcții. Poate fi folosit pentru a crea pagini de destinație extrem de interesante, formulare de abonament, buletine de e-mail, etc. Vă permite să creați campanii unice pentru a obține mai mulți abonați de pe site-ul dvs..

Puteți conecta MailChimp cu instrumentele dvs. preferate și software-ul de marketing pentru a automatiza procesele. Mai mult, este ușor de configurat și super flexibil în ceea ce privește funcțiile. Acesta vă administrează listele într-un mod eficient pentru a trimite rapid e-mailuri în masă.

Puteți citi această recenzie MailChimp pentru mai multe detalii.

Primă: Consultați cel mai bun plugin de acordare WordPress pentru a crea un cadou de succes.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune pluginuri de newsletter pentru e-mail pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați sfaturile noastre extrem de eficiente pentru a obține mai mulți abonați prin e-mail.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map