12 cele mai bune plugin-uri de donare WordPress pentru strângere de fonduri online (2020)

cele mai bune pluginuri de donare wordpress


Căutați cele mai bune pluginuri de donație WordPress pentru strângere de fonduri?

Un plugin de donație face strângerea de fonduri online la fel de ușor de făcut clic pe un buton. În plus, puteți contacta persoane din întreaga lume cu campania dvs. de strângere de fonduri și să acceptați bani și în monedele locale.

În această postare, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri de donație care pot face ca campania dvs. de strângere de fonduri să fie un proces mai ușor.

Alegerea celor mai bune pluginuri de donare WordPress

Nu fiecare plugin de donație este creat egal. Cu toate acestea, există câteva caracteristici pe care le veți găsi adesea dintr-un plugin de donație.

 • Vă permite să acceptați plata cu PayPal și Stripe
 • Mod simplu de a adăuga butonul de donare oriunde pe site
 • Acceptați mai multe monede
 • Mențineți donatorii pe site-ul dvs. web, fără să vă anunțați pe o platformă terță parte

Aceste plugin-uri au fost alese manual de noi, astfel încât să aveți doar cele mai bune dintre ele.

Asadar, haideti sa începem.

1. WPForms

WPForms, înregistrare utilizator, plugin, plugin de conectare utilizator

Primul lucru pe care trebuie să îl ai pe site-ul tău pentru a colecta donația este un formular de donație. Și nu poate exista un plugin mai bun pentru asta WPForms plugin constructor de forme.

Acest plugin este livrat cu un model de formular de donație pre-construit, care este complet personalizabil. Utilizând acest șablon puteți crea un formular de donație atrăgător vizual în mai puțin de 5 minute.

Modelul de formular vine cu diverse câmpuri utile pentru a accepta donații pentru cauza ta. Dar aveți și opțiunea de a adăuga mai multe câmpuri. Pluginul oferă și opțiuni de plată excelente. Acest lucru vă face mai ușor să colectați plățile chiar de pe site-ul dvs. web și în contul bancar al organizației dvs..

Iată un ghid complet cu privire la modul de proiectare a formularului de donație și de a adăuga opțiunea de plată pe site-ul dvs. folosind WPForms.

2. GiveWP

GiveWP este un plugin de donare WordPress strălucitor, care face strângerea de fonduri de pe site-ul dvs. ușor și mai eficient. Vine cu o formă de donație frumoasă, care arată uimitor pe cele mai multe teme.

Formularul său Manager de câmpuri vă oferă un set puternic de câmpuri personalizate din care să alegeți, astfel încât să puteți adăuga cât mai multe câmpuri pentru a îndeplini anumite cerințe. În plus, pluginul vă permite să acceptați și donații recurente.

Cu GiveWP, puteți, de asemenea, să vă gestionați cu ușurință donatorii și să aveți detalii complete despre activitățile lor pe site-ul dvs. web. De asemenea, puteți genera chitanțe de deducere fiscală, exportați și importați datele donatorilor și chiar puteți integra pluginul cu pluginul de la terți pentru mai multe funcții. De asemenea, puteți accepta plăți prin carduri de credit și puteți oferi o opțiune de donare pe mai multe niveluri vizitatorilor dvs..

3. Plugin de donație WooCommerce

Pluginul de donație WooCommerce adaugă pur și simplu o opțiune de donare ca produs WooCommerce sau în coș. Puteți avea o sumă predefinită sau puteți permite utilizatorilor să aleagă o sumă de donat.

Documentația pluginului este bine scrisă care vă parcurge fiecare pas al procesului de donare cu acest plugin. Acest plugin este compatibil cu cele mai recente versiuni de WordPress. De asemenea, este compatibil cu majoritatea temelor WordPress de pe piață.

4. Pro PayPal Donation

Paypal Donation Pro este un alt plugin de donare WordPress care simplifică procesul de acceptare a donațiilor pe site-ul dvs. web. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți PayPal-ul sau comerciantul. Odată făcut acest lucru, puteți utiliza codul scurt generat de plugin pentru a-l plasa oriunde pe site-ul dvs. web.

Dacă doriți să adăugați o opțiune recurentă, care este posibilă și dumneavoastră. Puteți utiliza săgeata derulantă pentru a adăuga o opțiune de plată recurentă cu o frecvență predefinită. Dacă utilizați o listă derulantă care nu este repetată, puteți avea până la 20 de opțiuni derulante.

5. Managerul donațiilor

plugin-uri de donare

Donation Manager este un alt plugin de donație WordPress care simplifică procesul de acceptare a donațiilor pe site-ul dvs. web. Acest plugin este dotat cu aproape toate caracteristicile de care ai avea nevoie pentru un site web modern de strângere de fonduri.

Pluginul are 6 opțiuni diferite de gateway de plată și sunteți liber să alegeți ceea ce considerați că vi se potrivește cel mai bine. Are și 2 șabloane frumoase; o versiune ușoară și întunecată. Fiecare dintre aceste șabloane este complet personalizabil, astfel încât să puteți prelua controlul complet asupra aspectului său.

6. Crowdfunding WP

La fel cum sugerează și numele, Crowdfunding WP este un plugin uimitor de donare WordPress care vă permite să creați un site de crowdfunding cu WordPress. Pluginul are versiuni gratuite și plătite. Versiunea gratuită vă oferă toate caracteristicile de bază necesare pentru un site web de crowdfunding.

Cu versiunea sa gratuită, puteți avea funcții precum înregistrarea dedicată a utilizatorului, depunerea formularului front-end, opțiuni de preț minim și maxim și multe altele. Dar dacă doriți opțiuni avansate, cum ar fi sistemul centralizat de portofoliu nativ, Stripe Connect, rapoarte analitice, notificări prin e-mail, recompense nelimitate etc, atunci puteți încerca și versiunea plătită.

7. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este un software de achiziție și de generație de clienți strălucit care te ajută să îți îmbunătățești tactica de marketing pentru a accepta donațiile pentru organizația ta.

OptinMonster vine cu o mulțime de opțiuni de direcționare. Vă permite să detectați comportamentul vizitatorilor dvs. și să utilizați declanșatoare inteligente pentru a afișa întotdeauna campania de donare potrivită persoanei potrivite la momentul potrivit. Una dintre caracteristicile OptinMonster este intenția de ieșire. Cu intenția de ieșire, OptinMonster urmărește mișcarea cursorului utilizatorilor și de îndată ce intenționează să părăsească site-ul dvs., le captează rapid atenția cu un pop-up. În acest fel vă puteți încuraja utilizatorii abandonați să se angajeze în campaniile de strângere de fonduri.

Iată un ghid privind utilizarea OptinMonster pentru stimulează strângerea de fonduri pentru cauza ta.

8. Donare PayPal ușoară

PayPal Donație, pluginuri pentru donații

Donații PayPal ușoare este un alt plugin de donare WordPress care vă permite să acceptați donații chiar de pe site-ul dvs. web. Vă permite să proiectați un buton de donație care poate fi plasat oriunde pe site-ul dvs. web.

Ei pot utiliza cardul de credit sau contul PayPal pentru a face o donație. Pluginul este foarte simplu de utilizat pe site-ul dvs. web și chiar un novice se poate descurca cu ușurință. Administratorul unui site web poate vizualiza toate donațiile din zona de administrare WordPress.

9. Donații inteligente

plugin-uri de donare

Donații inteligente este un alt plugin de strângere de fonduri WordPress care facilitează acceptarea donațiilor. Acest plugin gratuit vă permite să adăugați 3 butoane diferite de donare, ceea ce face convenabil pentru donatori să plătească oricare sumă dorește.

Puteți arăta o față fericită dacă donatorii donează mai mulți bani și arătați o față tristă dacă suma este mai mică. Alături de butonul de donație, puteți adăuga chiar și un câmp de formular pentru comentarii.

10. Caseta de donare a criptocurrency

plugin-uri de donare

Caseta de donare a criptocurrency este un plugin uimitor de donație WordPress care vă permite să acceptați criptocurrency pentru evenimentul dvs. de strângere de fonduri. Și este foarte ușor de utilizat. Adaugă doar portofelul de monedă și folosește codul scurt generat de pluginul din paginile și postările tale pentru a încorpora caseta de donație.

Dacă doriți, puteți de asemenea să convertiți adresa de plată a monedelor în cod QR. Acest plugin acceptă mai mult de 20 de monede crypto, ceea ce înseamnă că puteți accepta donația dvs. din orice țară. În afară de aceasta, vă permite, de asemenea, să creați cutii de donații vizibile pentru site-ul dvs. web.

11. Casuta de donatori

Donorbox este un plugin de donație all-in-one care vă permite să gestionați toate sarcinile de strângere de fonduri chiar de pe site-ul dvs. web. De la configurarea inițială până la rapoartele de sfârșit de an, puteți face totul cu acest plugin. Partea cea mai bună este că nu trebuie să creați separat formularele de donație. Vine cu opțiuni grozave pentru a vă permite să vă creați formularele în cel mai scurt timp.

De asemenea, puteți adăuga propriul logo și apoi puteți personaliza stilul său pentru a se potrivi cu marca dvs. Pluginul acceptă mai multe monede, astfel încât este ușor să acceptați și plăți. Puteți încorpora formularele pe site-ul dvs. web sau puteți utiliza un buton de donație pentru acceptarea plăților pentru cauza dvs. Acest plugin acceptă chiar și donații recurente.

12. FundPress

FundPress

FundPress este o altă soluție excelentă pentru campaniile de strângere de fonduri. Acest plugin vine încărcat cu o mulțime de funcții utile pentru un site web de strângere de fonduri.

Acceptă diverse platforme de plată precum Paypal, Stripe și AuthorizeNet. Pluginul vă oferă, de asemenea, flexibilitatea necesară pentru a rula un site de donații.

Pluginul vine, de asemenea, cu un widget personalizat pentru butonul de donare. Chiar de la acest plugin, puteți trimite un e-mail de mulțumire donatorilor dvs. ca gest de apreciere folosind un software de marketing prin e-mail.

Iată câteva pluginuri de donație pe care le puteți folosi pe site-ul dvs. web. Dacă doriți să creați un formular de donație pe site-ul dvs. web, iată cum îl puteți crea.

S-ar putea să doriți să consultați și postarea noastră pe cele mai bune teme WordPress pentru site-urile web non-profit și caritate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map