12 cele mai bune plugin-uri de traducere WordPress comparate (2020)

Cele mai bune plugin-uri de traducere WordPress


Căutați un plugin de traducere pentru site-ul dvs. WordPress? Cu toate diferitele opțiuni disponibile în depozitul de pluginuri WordPress, alegerea pluginului potrivit de traducere pentru nevoile dvs. poate fi copleșitoare.

În acest articol, vom compara cele mai bune pluginuri de traducere WordPress, astfel încât să puteți decide care este alegerea perfectă pentru cerințele dvs..

Alegerea unui plugin de traducere WordPress

WordPress face foarte ușor să creezi un site web multilingv WordPress și chiar să traduci zona de administrare WordPress. Când vine vorba de alegerea unui plugin de traducere WordPress, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont:

Procesul:

Înțelegerea procesului de traducere este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le verificați înainte de a vă arunca în instalarea unui plugin pe site-ul dvs. web.

Pentru a începe, puneți-vă aceste întrebări:

 • Este necesar să descărcați un pachet lingvistic?
 • Utilizează o aplicație web terță parte precum Google Translate?
 • Acest plugin oferă traducere manuală sau traducere automată?

SEO:

Cu un site web multilingv, puteți ajunge la un public mai larg. Însă dacă pluginul dvs. de traducere nu este optimizat pentru motoarele de căutare, eforturile dvs. de marketing vor avea ca rezultat. Trebuie să vă asigurați că pluginul dvs. de traducere este prietenos cu SEO. Cel mai bun instrument SEO te va ajuta să crești traficul site-ului tău.

Traducere automată vs. umană:

Dacă doriți să creați un site web localizat, atunci este în interesul dvs. să angajați un traducător uman decât să utilizați un serviciu de traducere automatizat. Dacă doriți să permiteți utilizatorilor să specifice o limbă în mod opțional, atunci utilizarea unui traducător automat ar putea fi soluția potrivită.

1. TranslatePress

TranslatePress

Cu TranslatePress, puteți controla orice aspect de traducere a site-ului dvs. cu ușurință. Pluginoul TranslatePress se remarcă din mulțime, permițându-vă să traduceți postări și pagini din frontendul site-ului dvs. web, permițându-vă să vedeți ce ați tradus în timp real cu previzualizarea live.

Puteți traduce rapid și ușor orice conținut scris: postări, pagini, meta-date, plugin-uri și chiar tema dvs. Nu este necesară schimbarea interfeței, deoarece totul funcționează perfect.

Dacă sunteți un perfecționist care preferă traducerile manuale, TranslatePress va fi noul dvs. plugin preferat. Puteți traduce textul dvs. singur sau puteți atribui un rol de utilizator de Traducător special oricărui utilizator de pe site-ul dvs. Acești utilizatori de traducători vă pot traduce conținutul fără a avea nevoie de acces complet la zona dvs. de administrare, păstrând site-ul dvs. în siguranță.

Desigur, dacă scrierea manuală a traducerilor necesită prea mult timp, atunci aveți opțiunea de a utiliza Google Translate pentru traduceri bazate pe AI. Și, dacă vreuna dintre traducerile AI este incorectă, puteți face atingeri manuale.

TranslatePress generează, de asemenea, adrese URL prietenoase cu SEO pentru toate limbile, oferindu-vă un impuls major în clasamentul local de căutare.

Începeți cu TranslatePress astăzi!

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră completă TranslatePress.

2. WPML

wpml

WPML este un plugin de traducere premium care vă permite să vă traduceți postările, paginile și tipurile de postări personalizate. Este recomandat să faceți o copie de rezervă completă a site-ului dvs. înainte de a-l instala pe site-ul dvs. web.

Spre deosebire de majoritatea altor plugin-uri de traducere, WPML este compatibil cu majoritatea temelor și plugin-urilor principale WordPress, deci nu trebuie să vă corecți temele sau pluginurile pentru a face WPML să funcționeze. Vă permite chiar să traduceți o copie web creată cu constructorii populari de drag and drop pagini.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru traducere umană, atunci WPML vă conectează la serviciile de traducere. WPML are grijă de toate SEO multilingve și funcționează perfect cu pluginuri SEO populare. Puteți utiliza oricâte limbi doriți cu WPML.

Oferă 3 planuri premium în funcție de numărul de funcții. Cu fiecare plan premium, obțineți o utilizare nelimitată a site-ului web.

WPML este cel mai vechi și mai fiabil plugin pentru crearea de site-uri web multilingve WordPress.

Începeți cu WPML astăzi.

3. Polylang

polylang

Polylang este unul dintre cele mai populare plugin-uri de traducere WordPress care vă permite să creați cu ușurință un site web WordPress multilingv.

Puteți utiliza oricâte limbi doriți cu Polylang. Pachetele lingvistice WordPress sunt descărcate și actualizate automat.

Polylang este compatibil cu principalele plugin-uri SEO, inclusiv Yoast SEO și All in One SEO. Pluginul are grijă de SEO multilingve, cum sunt etichetele html hreflang și etichetele grafice deschise. Cu Polylang, puteți alege un director, un subdomeniu sau un domeniu pe fiecare limbă.

În ciuda faptului că este unul dintre cele mai bune pluginuri din punct de vedere al funcțiilor, un lucru de care trebuie să țineți cont este că autorul pluginului nu oferă asistență pentru versiunea gratuită a Polylang.

Începeți cu Polylang astăzi.

4. Presă multilingvă

presă multilingvă

Presa multilingvă este un alt plugin de traducere WordPress care vă permite să rulați fiecare limbă pe un site separat. Este livrat cu un widget de comutare a limbii care permite vizitatorilor să aleagă limba pe care o aleg. Când faceți clic pe limba preferată, vizitatorii dvs. vor fi direcționați către site-ul de limbă pe care l-ați configurat.

Spre deosebire de alte plugin-uri de traducere, Multilingual Press nu are nicio blocare, adică, chiar dacă dezactivați pluginul, toate site-urile dvs. vor funcționa ca de obicei, fără pierderi de date..

Presa multilingvă acceptă 174 de limbi. Acesta generează URL-uri prietenoase cu SEO și oferă suport automat pentru hreflang.

Începeți astăzi cu Multilingual Press Pro.

5. limbă xili

limba xili

xili-language este un puternic plugin de traducere disponibil pentru descărcare din depozitul oficial de pluginuri WordPress. Pentru a putea rula limba xili cu succes, va trebui să folosiți o temă pregătită pentru traducere pe site-ul dvs. Deoarece mai puțin de jumătate din temele din depozitul WordPress sunt gata de traducere, este recomandat să-ți verifici dublu tema înainte de a instala pluginul.

Nu numai că limba xili vă permite să creați conținut multilingv, ci vă permite, de asemenea, să schimbați fișierele de limbă ale temei în funcție de limba conținutului.

xili-language este prietenos pentru dezvoltatori și vine cu o listă de cârlige și API care vă permit să personalizați comportamentul temei dvs..

Începeți cu xili-language astăzi.

6. Google Language Translator

traducător de limbă Google

Google Language Translator este unul dintre cele mai ușoare pluginuri de traducere WordPress și face foarte ușor să creezi un site web multilingv.

După activarea pluginului, va trebui să accesați pagina cu setările pluginului și să activați starea pluginului, selectând o casetă de selectare. În continuare, trebuie să alegeți limba originală a site-ului dvs. web și să selectați lista de limbi în care doriți să fie tradus conținutul.

Pe site-ul principal, opțiunea de traducere va fi afișată ca un widget unde utilizatorii pot alege cu ușurință limba preferată. Cu traducătorul autohton Google, conținutul dvs. va fi tradus pe baza selecției utilizatorilor dvs..

Începeți cu Google Language Translator astăzi.

7. GTranslate

GTranslate

GTranslate este unul dintre cele mai populare pluginuri de traducere WordPress, alimentate de Google Translate.

Cu pluginul GTranslate, puteți traduce conținutul site-ului dvs. web în 103 limbi disponibile fără probleme. Dacă este necesar, puteți corecta manual traducerea automată a Google. De asemenea, oferă integrare Google Analytics, astfel încât să puteți măsura dacă furnizarea de traduceri pe site-ul dvs. beneficiază de fapt utilizatorii.

Pluginul vine cu tone de widget-uri diferite, în care utilizatorii dvs. își pot selecta limba preferată cu ușurință.

Versiunea pro a pluginului este complet compatibilă cu pluginurile populare precum Yoast SEO și WooCommerce.

Începeți cu GTranslate Pro astăzi.

8. Loco Translate

loco translate

Loco Translate este printre cele mai populare pluginuri de traducere pentru WordPress, cu peste 500.000 de instalări active. Loco Translate vă ajută să traduceți temele și pluginurile dvs. WordPress direct în browser.

Acest plugin este util pentru dezvoltatorii care doresc să ofere versiuni internaționale de teme și plugin-uri WordPress.

Începeți cu Loco Translate astăzi.

9. Multilingva

multilingvistic

Pluginul Multilanguage vă permite vizitatorilor să își schimbe limbile și să răsfoiască conținut în limba preferată. Suporta peste 80 de limbi și vă permite să adăugați cu ușurință limbi noi, după cum este necesar.

Pluginul este livrat cu câteva widget-uri pentru comutatorul de limbi, în care vizitatorii dvs. își pot selecta limbile. Dacă doriți, de asemenea, să traduceți manual conținutul site-ului dvs., atunci pluginul vă permite să faceți exact asta direct de la editorul de postări.

Începeți cu Multilanguage astăzi.

10. Widget Traducere Goo

goo translate widget

Goo Translate Widget este un plugin pentru traducători WordPress ușor, construit pe Google Translator. Pluginul vine cu un widget de traducere pe care îl puteți publica în bara laterală cu un singur clic.

Cu Google Analytics, puteți urmări chiar și performanța widgetului dvs. de traducere. Spre deosebire de alte pluginuri, widgetul Google Translate nu salvează niciun text tradus în baza de date.

Începeți cu Goo Translate azi.

11. Google Website Translator

traducător pentru site-ul Google

Google Website Translator este încă un plugin de traducere care aduce puterea Google Translate pe site-ul dvs. web. Pluginul vă permite să utilizați atât un widget, cât și un shortcode.

Principalul avantaj al acestui plugin este că toate setările sunt stocate într-o singură înregistrare a bazei de date, iar pluginul nu încarcă niciun fișier extern care îl face unul dintre cele mai rapide pluginuri de traducere din depozitul WordPress.

De asemenea, vă permite să excludeți o anumită secțiune a site-ului dvs. web de la traducerea acestora.

Începeți cu Google Website Translator astăzi.

12. Lingotek

lingotek

Lingotek este un plugin multilingv gratuit care simplifică procesul de creare și întreținere a site-ului tău multilingv. Pe lângă traducerea automată, Lingotek vă permite să vă conectați la comunitatea lor de traducători în continuă creștere, unde puteți angaja un angajat bilingv pentru a traduce conținutul dvs. Cel mai bun lucru este că puteți face acest lucru chiar din tabloul de bord WordPress.

Pluginul gratuit Lingotek automatizează complet transferul fișierelor între site-ul dvs. WordPress și comunitatea Lingotek. Întregul proces este transparent, astfel încât să puteți urmări progresul proiectului dvs. de traducere la fiecare pas.

Începeți cu Lingotek azi.

Ce plugin de traducere este cel mai potrivit pentru site-ul dvs. web?

Credem că TranslatePress este cel mai bun plugin de traducere disponibil pe piață. Nu numai că vă permite să traduceți din front-end, dar se integrează perfect și cu API-ul Google Translate.

În acest fel, puteți automatiza procesul de traducere cu Google Translate și puteți face modificările manuale necesare numai ceea ce nu este perfect tradus.

Deoarece majoritatea pluginurilor multilingve vă vor modifica în mod semnificativ baza de date, este recomandat să faceți o copie de rezervă înainte de a experimenta orice plugin multilingv..

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin de traducere WordPress pentru site-ul dvs..

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să citiți și cel mai bun articol de comparare a pluginurilor noastre de rezervă WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map