12 cele mai bune plugin-uri Instagram pentru WordPress în 2020

cele mai bune plugin-uri de wordpress instagram comparate


Căutați cele mai bune plugin-uri pentru Instagram pentru WordPress?

Instagram este o platformă de marketing excelentă pentru bloggeri și întreprinderi mici. Cu Instagram, puteți împărtăși detalii despre afacerea dvs. într-un mod vizual uimitor și vă puteți conecta la audiența dvs. care poate fi următorul dvs. client.

Așadar, de ce să nu folosiți această platformă pentru a vă extinde acoperirea și pentru a genera mai multe vânzări? Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este prin conectarea profilului dvs. Instagram la site-ul dvs. de afaceri. Astfel poți ajunge la o audiență mai largă și crește posibilitatea de a converti mai multe oportunități.

Dacă vă întrebați cum să vă conectați profilul Instagram la site-ul dvs. de afaceri, v-am oferit la acoperire. WordPress oferă tone de pluginuri care vă permit să faceți asta fără efort.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune plugin-uri de Instagram pentru WordPress care vă vor permite să afișați feedul dvs. Instagram chiar pe site-ul dvs. WordPress.

1. Galeria Envira

Galeria Envira

Galeria Envira este unul dintre cele mai populare plugin-uri de galerie WordPress care te ajută să creezi galerii foto și video vizionante pe site-ul tău. Pluginul vine cu un constructor de drag and drop robust care face posibilă crearea unei galerii în câteva secunde. Pentru ca galeria dvs. să pară mai atractivă, puteți utiliza șabloanele pre-construite pe care le oferă pluginul.

Pluginul a fost încărcat cu funcții uimitoare încorporate. Puteți extinde funcționalitatea acestuia cu ajutorul suplimentelor. Prin activarea acestor suplimente, puteți integra site-ul dvs. web cu orice platforme sociale, inclusiv Pinterest și Instagram. În plus, puteți să vă mențineți albumele organizate, să activați prezentările de diapozitive și modul fullbox lightbox și să faceți multe altele.

Cu ajutorul addonului său WooCommerce, puteți activa și funcția de comerț electronic. În afară de asta, vă puteți proteja activitatea digitală adăugând un strat suplimentar de securitate care poate fi fie o parolă, fie un filigran.

Pluginul răspunde complet și este compatibil cu majoritatea pluginurilor populare pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs. web.

2. Instagram Feed By Smash Balloon

Instagram Feed- Smash Balloon, plugin-uri de Instagram

Instagram Feed este un plugin de alimentare Instagram complet adaptabil, personalizabil și prietenos cu SEO, care este foarte ușor de configurat și utilizat. Puteți să-l utilizați pentru a afișa mai multe feeduri Instagram pe site-ul dvs. web și pentru a personaliza fiecare dintre ele individual.

Vă permite să combinați fotografiile și videoclipurile într-un singur flux. Alături, puteți împărtăși și poveștile dvs. cu publicul dvs. public. Poveștile pot fi afișate pe o fereastră de tip pop-up, astfel încât să puteți menține vizitatorii angajați mult timp.

Pluginul oferă 3 stiluri diferite pentru a vă afișa imaginile. La fel ca pe Instagram, puteți evidenția fluxurile dvs. importante pentru ca oamenii să știe despre momentele dvs. speciale. De asemenea, puteți regla imaginile cu opțiunea de personalizare încorporată pentru a le oferi aspectul perfect. Fără îndoială, acest plugin a fost unul dintre cele mai îndrăgite Instagram feed-uri de pe piață.

3. Teatrul Instagram

Pluginuri Instagram, Teatru Instagram

Instagram Theatre vă permite să afișați imaginile Instagram pe site-ul dvs. web într-o manieră impresionantă vizual. Pluginul vine cu mai multe opțiuni de aspect și oferă și 3 șabloane complet responsive. De asemenea, trebuie să utilizați modul Tag de alimentare Instagram, folosind care puteți specifica o etichetă pentru a căuta din API-ul Instagram.

Cu modul Locație puteți specifica locația în care a fost făcută fotografia dvs. Dacă doriți, puteți specifica, de asemenea, mai multe coduri de utilizator, astfel încât să puteți trage imagini de la diferiți utilizatori. Pluginul răspunde complet, ceea ce înseamnă că imaginile dvs. arată bine pe un computer, mobil sau o tabletă.

Acest plugin vine cu mai multe efecte vizuale pentru a vă menține vizitatorii distrați și implicați. De la machete alternative, intervale de întârziere, până la efectarea vitezei, acest plugin are atât de multe de oferit. Este compatibil cu cele mai recente versiuni de WordPress.

4. Feed Instagram de WPDancers

Instagram Feed de WPDancers,

Instagram Feed de WPDancers este un alt plugin strălucitor pe care s-ar putea să doriți să-l consultați. Vă puteți afișa imaginile într-unul dintre cele 4 machete elegante pe care le oferă pluginul – și anume aspectul Grilei, galeria de diapozitive, aspectul Polaroid și cel mai recent aspect al hărții. Pluginul oferă, de asemenea, configurații uimitoare în timp real. Astfel, puteți selecta stilul de tranziție, pielea cardului, pielea lightbox și multe altele.

Cu opțiunile Moderat și Sleep, puteți controla ce trebuie afișat pe site-ul dvs. Puteți utiliza butonul de comutare pentru a respinge postările pe care nu le doriți în feedul dvs. Pluginul oferă și o serie de opțiuni frumoase pentru piele. Astfel poți să-l selectezi pe cel care îți place cel mai bine și să te integrezi în site-ul tău pentru cele mai bune aspecte.

Pluginul acceptă și videoclipuri și vă permite să adăugați butoane de partajare socială. Dacă nu sunteți fan al unei linii de timp foarte aglomerate, puteți limita numărul de postări pe care doriți să le afișați. Pluginul prezintă performanțe super rapide și este foarte flexibil în ceea ce privește personalizarea și designul. Instagram Feed este în general ușor de gestionat, chiar dacă îl utilizați pentru prima dată. Dar dacă tot credeți că aveți nevoie de ajutor, puteți contacta echipa de asistență prietenoasă, care este întotdeauna gata să vă ajute.

5. Modulă

Pluginul Modula Gallery

Modula este un plugin Galeria WordPress care vă permite să vă afișați fotografiile frumos pe site-ul dvs. Îl puteți integra cu diverse platforme de socializare, inclusiv Instagram. Cu Modula, puteți afișa media din fluxul dvs. de Instagram. Pluginul oferă opțiuni fantastice de filtrare pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți aspectul imaginilor dvs..

Cu ajutorul constructorului drag and drop, vă puteți personaliza galeriile rapid și ușor. Îl puteți folosi pentru a redimensiona imaginile și pentru a vă construi propriul aspect personalizat. Pluginul este foarte receptiv, ceea ce face ca imaginile să pară clare și clare pe dimensiunea ecranului de toate tipurile.

De asemenea, modulul permite vizitatorilor dvs. să răsfoiască prin galeriile dvs. filtrându-le în funcție de date, hashtag-uri etc..

6. NextGen Gallery

galeria nextgen

Galeria NextGen este unul dintre cele mai populare plugin-uri de galerie pentru WordPress. achiziționând un singur plugin, puteți avea acces efectiv la funcții de peste 30 de extensii diferite împreună. Pluginul oferă 10 stiluri diferite de afișare pentru a afișa imaginile și are opțiuni pentru partajarea de imagini, conectarea imaginilor, comentarii și chiar pentru a vă fi furat imaginile..

Apoi, există tone de opțiuni frumoase pentru imaginile tale. Puteți adăuga filtre, puteți alege tema preferată și puteți utiliza opțiunile pentru imagini Lightroom. Cel mai bun lucru este că acest plugin vă oferă actualizări de viață și asistență gratuită. Acest plugin este o opțiune excelentă pentru oricine caută o modalitate de a-și arăta uimitor imaginile pe Instagram.

7. Instagram Widget de Elfsight

Elfsight
Instagram Widget este încă un plugin impresionant care vă permite să afișați imaginile Instagram pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza hashtag-ul sau numele de utilizator pentru a adăuga imaginile la widget. Pluginul este super flexibil când vine vorba de personalizare. De la adăugarea culorilor, redimensionarea imaginilor la adăugarea unei opțiuni de defilare, vine cu aproape fiecare funcție de integrare Instagram de care ai nevoie.

De asemenea, răspunde foarte bine la diferite gadgeturi și dimensiuni ale ecranului. Pluginul acceptă mai mult de 16 limbi diferite, astfel încât să puteți utiliza această funcție pentru a vă contacta și a vă conecta la mai multe persoane. Prin adăugarea butonului Follow, puteți încuraja oamenii să vă urmeze site-ul. Acest lucru vă ajută să atrageți mai mulți oameni și să vă măriți baza de fani.

8. Hrăniți-le social

Feed-uri sociale, plugin-uri Instagram

Hrăniți-le social este un plugin gratuit WordPress care vine încărcat cu funcții uimitoare de integrare Instagram. Puteți adăuga orice fel de feed social pe site-ul dvs. WordPress și să îl afișați în cel mai elegant mod. Feedul poate fi fie Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest sau orice alte rețele de socializare. Pluginul este foarte ușor de instalat, configurat și utilizat.

Cu Feed Them Social, puteți afișa imaginile fie pe postările, paginile sau pe bara laterală. De asemenea, puteți genera un cod scurt folosind generatorul său de coduri scurte în câteva secunde. Opțiunea de personalizare este de asemenea vastă. Aveți libertate deplină pentru a vă stilul site-ul așa cum doriți.

Puteți schimba culoarea și fontul, adăuga un buton Like sau Follow deasupra sau sub feedul dvs. și puteți face multe altele. Pluginul primește actualizări periodice și este compatibil cu cele mai recente versiuni de WordPress. Deci, verificați-l acum. Peste 70 de persoane îl folosesc deja pe site-ul lor web.

9. Soliloc

Monolog

Soliloquy este un plugin slider ușor de utilizat pentru WordPress care vă permite să integrați feed-ul dvs. Instagram pe glisierele de pe site-ul dvs. web. Cu Soliloquy, creați conținut specializat pe baza postărilor, paginilor și a tipurilor dvs. de postări personalizate. De asemenea, este ușor să creezi un slider pentru lightbox pentru a-ți prezenta fotografiile, videoclipurile și galeriile.

Puteți converti PDF-urile și prezentările în glisiere. Viteza glisoarelor poate fi controlată cu ușurință în condițiile implicite. De asemenea, este posibil să vă programați glisoarele în funcție de propriile cronometri. Pentru a vă proteja glisorul de a fi descărcat, puteți dezactiva funcția de clic dreapta și vă asigurați că glisoarele dvs. sunt protejate de furt sau de utilizarea ilegală.

Pluginul este compatibil cu o mulțime de alte plugin-uri avansate. Pluginul răspunde complet și arată uimitor pe platforme de toate tipurile.

10. Slider inteligent 3

Slider inteligent 3

Smart Slider 3 este un alt plugin al slider-ului care oferă cea mai bună modalitate de a adăuga feed-ul dvs. Instagram sub formă de glisoare de pe site-ul dvs. web. Însă pluginul nu se limitează doar la a vă permite să creați glisiere singure. Puteți crea, de asemenea, caruseli și blocuri frumoase.

Acest plugin are și o versiune gratuită, pe care o puteți descărca de pe WordPress.org. Deși cea gratuită este bine să meargă, versiunea pro promite să-ți duci glisoarele la un alt nivel. Ai 2 opțiuni de piele – lumină și întuneric. De asemenea, are tone de efecte care pot fi adăugate imaginilor dvs. pentru un aspect îmbunătățit.

Cu Smart Slider 3, puteți adăuga cât mai multe 11 straturi pe site-ul dvs. web. Asta în sine oferă un plus de glamă site-ului tău. De asemenea, aveți efecte de animație pentru a face glisoarele dvs. să pară unice. Pluginul vine și cu o mulțime de opțiuni de personalizare.

.

11. Bucurați-vă de Instagram

Bucurați-vă de Instagram

Bucurați-vă de Instagram este un plugin WordPress gratuit care vă permite să integrați feedul dvs. Instagram cu site-ul dvs. WordPress. Vă permite să utilizați hashtag-uri pentru a afișa fotografiile dvs. Instagram. Cu pluginul, puteți partaja și videoclipurile dvs. Numărul de rânduri și coloane pentru imaginile dvs. este ușor de personalizat.

De asemenea, puteți utiliza diferite efecte pentru a face fotografiile să arate grozav. Faceți ca imaginile să se estompeze pentru vizualizarea Instagram Grid, utilizați casete luminoase cu titluri de imagine și săgeți de navigare și multe altele. Pluginul este compatibil cu cele mai recente versiuni de WordPress.

Bucurați-vă de Instagram că este bine optimizat pentru dispozitivele mobile, astfel încât nu trebuie să vă deranjați cum ar arăta pe ecranele mai mici. Opțiunea de configurare cu un singur clic face pluginul și mai ușor de utilizat.

12. Widget WPZoom pentru Instagram

Plugin WPZoom

Widget WPZoom pentru Instagram este un alt plugin gratuit pentru widget Instagram pentru WordPress, care este foarte ușor de utilizat. Pluginul este compatibil cu orice temă și plugin-uri WordPress. Cu acest plugin, puteți afișa un antet frumos cu bio-ul dvs. și permiteți oamenilor să știe detaliile feedului dvs..

De asemenea, vă permite să adăugați opțiunea de încărcare leneșă, astfel încât să puteți încărca imagini doar atunci când acestea sunt vizibile pentru vizitatorii dvs. Deoarece pluginul este complet personalizabil, puteți avea un control complet asupra modului în care acesta apare vizitatorilor dvs. Puteți utiliza CSS pentru a adăuga un design suplimentar și a-l face să iasă în evidență de restul site-urilor web.

În general, acest plugin este unul excelent. În plus, obțineți câteva caracteristici interesante pe care să le utilizați fără să plătiți un singur ban. Pluginul primește actualizări obișnuite și oferă un suport excelent. Așa că încercați-l acum.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți unele dintre cele mai bune plugin-uri WordPress WordPress. Există vreun alt plugin pe care l-ați folosit pentru a afișa feedul dvs. Instagram pe site-ul dvs. web? Dacă da, spuneți-ne în comentariile de mai jos.

De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră cu cele mai bune pluginuri de partajare socială.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map