13 cele mai bune plugin-uri WordPress Analytics comparate (2020)

cele mai bune soluții de analiză wordpress în comparație


Căutați cele mai bune pluginuri pentru analiza WordPress? Doriți să știți dacă există soluții alternative la Google Analytics?

Pentru a rula un site web de afaceri online de succes, aveți nevoie de o soluție de analiză care vă ajută să adunați datele site-ului web și să oferiți informații care să poată fi acționate. Aceasta elimină munca de ghicire și puteți începe să luați decizii bazate pe date pentru a vă dezvolta afacerea.

Este posibil să știți deja că Google Analytics este cea mai populară soluție de urmărire a site-urilor web, dar există o mulțime de alte produse care adoptă o abordare diferită a urmăririi site-urilor web.

În acest articol, vom compara unele dintre cele mai bune soluții de analiză pentru site-ul dvs. WordPress.

1. MonsterInsights

monsterinsights

Cu peste 1 milion de instalări active, MonsterInsights este cel mai bun plugin Google Analytics pentru WordPress. MonsterInsights face conectarea Google Analytics la WordPress foarte ușor și oferă funcții de urmărire cuprinzătoare.

Chiar dacă Google Analytics a fost creat pentru a urmări aproape fiecare interacțiune a utilizatorilor de pe site-ul dvs., cum ar fi trimiterile de formular, tranzacțiile de comerț electronic, descărcările de fișiere etc., configurația implicită a Analytics nu vă permite să folosiți întregul potențial de urmărire Analytics.

De exemplu, dacă doriți să urmăriți un eveniment la fața locului, cum ar fi urmărirea trimiterilor de formular, va trebui să adăugați codul de urmărire a evenimentelor personalizate pe site-ul dvs. Web sau să setați un obiectiv Google Analytics pentru fiecare formular. Acest lucru poate fi obositor și consumă mult timp, mai ales dacă nu sunteți un dezvoltator profesionist sau un expert Analytics.

Cu MonsterInsights, puteți activa diferite funcții de urmărire în doar câteva clicuri, fără a fi nevoie să atingeți o singură linie de cod. La prima vedere, puteți examina performanța site-ului dvs. din tabloul de bord WordPress fără a vă conecta la profilul Google Analytics.

O versiune lite a pluginului este disponibilă pentru a fi descărcată gratuit din depozitul oficial de pluginuri WordPress.

Prețul începe de la 99,50 USD pentru o licență unică de site.

Începeți cu MonsterInsights astăzi.

Vrei să începi cu versiunea gratuită în schimb? Incearca MonsterInsights Lite.

2. ExactMetrics

exactmetrics-analiză-soluție

ExactMetrics este cunoscut anterior ca Google Analytics Dashboard pentru WP și este un alt popular plugin Google Analytics WordPress. Vă permite să vedeți datele site-ului dvs. direct din interiorul tabloului de bord WordPress.

În afară de statistici în timp real și rapoarte frumoase chiar în interiorul zonei dvs. de administrare WordPress, acest plugin Google Analytics pentru WordPress include urmărirea legăturilor de afiliat, rapoarte demografice, urmărirea fișierelor, urmărirea evenimentelor, atribuirea de link îmbunătățită și multe altele.

Una dintre cele mai mari avantaje? ExactMetrics este 100% gratuit și bine acceptat

Începeți cu ExactMetrics astăzi.

3. Google Analytics

Google Analytics

Fără îndoială, Google Analytics este cea mai populară soluție de analiză a site-urilor web disponibilă. Crearea unui cont Google Analytics este total gratuită și puteți utiliza un singur cont pentru a urmări mai multe site-uri web.

Google Analytics vă va arăta numărul de vizitatori de pe site-ul dvs. web, de unde vin acești vizitatori, cât timp stau pe site-ul dvs. și multe altele. De asemenea, aveți posibilitatea să urmăriți linkurile, să urmăriți implicarea utilizatorilor și să efectuați teste A / B.

După cum s-ar putea să vă adunați, un cont Google Analytics este esențial dacă doriți să utilizați o serie de pluginuri din această listă. Google Analytics poate fi însă dificil de înțeles, în special pentru începători. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să conectați Google Analytics cu un plugin precum MonsterInsights pentru a obține rapoarte ușor de înțeles.

În plus, cu Google Analytics trebuie să vă conectați la un cont separat pentru a avea acces la datele dvs. Dar, conectând Google Analytics cu MonsterInsights, puteți vedea toate datele dvs. chiar din tabloul de bord WordPress – fără comutare între două conturi diferite.

Începeți cu Google Analytics astăzi.

4. Morman

morman

Heap este o alternativă Google Analytics care vă permite să urmăriți automat orice eveniment de pe site-ul dvs. web sau aplicația mobilă. De exemplu, pe web, Heap urmărește clicurile, trimiterile de formular și multe altele fără nicio lucrare din partea ta. Pe mobil, Heap urmărește fiecare atingere, glisare, atingere și orice alt eveniment generat de gesturi fără nicio configurație.

Principala diferență între Heap și Google Analytics este că Heap este axat pe urmărirea automată a evenimentelor, în timp ce Google Analytics poate urmări doar vizualizările paginii în mod automat. Heap facilitează, de asemenea, urmărirea individuală a utilizatorilor, chiar dacă se află pe dispozitive și cookie-uri separate.

Cu Heap’s Event Visualizer, puteți configura cu ușurință pâlnii de conversie sau puteți face analize de segmentare în câteva secunde fără să știți niciun cod.

Dacă doriți să urmăriți site-ul web sau aplicația iOS care necesită canale de conversie sau analiză de segmentare, Heap vă va face treaba rapidă și ușoară.

Versiunea gratuită de Heap vă permite să urmăriți doar 5000 de sesiuni pe lună. Versiunea completă este disponibilă pentru companii prin intermediul prețurilor personalizate.

Începeți cu Heap azi.

5. Statistici WordPress.com

jetpack

Statisticile WordPress.com ale Jetpack este un plugin gratuit WordPress Analytics care vă oferă statistici rapide despre traficul site-ului dvs. dintr-o privire din tabloul de bord WordPress. Nu este nicăieri aproape la fel de cuprinzător ca Google Analytics, dar vă oferă o imagine de ansamblu de bază a numerelor de trafic din tabloul de bord WordPress..

WordPress.com Stats vine în pachet cu pluginul Jetpack ca modul. Pentru a vă putea urmări traficul cu Jetpack Stats, va trebui să instalați Jetpack, să activați modulul Statistici și să conectați site-ul dvs. la WordPress.com.

S-ar putea să nu fie soluția potrivită dacă nu utilizați deja alte funcționalități Jetpack pe site-ul dvs..

Începeți astăzi cu Statisticile WordPress.com ale Jetpack.

6. Matomo

matomo

Matomo, cunoscut anterior ca Piwik, este o alternativă lider Google Analytics de sursă deschisă, care vă permite să urmăriți interacțiunea utilizatorilor pe site-ul dvs. cu ușurință. Este livrat cu toate funcțiile la care vă puteți gândi, inclusiv, evenimente, obiective, comerț electronic, utilizatori conectați, hârtii de căldură, teste a / b și multe altele.

La fel ca WordPress, Matomo vine atât cu versiuni self-hosted cât și cloud-hosting.

Cu Matomo găzduit de sine, puteți urmări interacțiunile utilizatorilor de pe site-ul dvs., instalându-l pe serverul dvs. Dacă aveți nevoie de urmărirea site-ului web fără probleme, atunci poate doriți să utilizați versiunea Matomo găzduită de cloud, astfel încât puteți săriți pașii tehnici și să activați urmărirea site-ului rapid.

Găzduit de Matomo este gratuit. Prețul pentru Matomo găzduit de cloud se bazează pe afișări de pagini urmărite pe site-urile dvs. web și în aplicațiile mobile.

Pentru versiunea găzduită de cloud, prețul începe de la 7,50 USD pe lună pentru 5 site-uri web până la 50 000 de vizualizări de pagină.

Începeți cu Matomo astăzi.

7. Parse.ly

Parsely

Parse.ly este o platformă de analiză cu interfață ușor de utilizat, care vă oferă informații clare pentru audiență. Parse.ly este util atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați.

Parse.ly oferă 3 produse: tablou de bord de conținut, API și conductă de date care pot fi achiziționate individual sau ca pachet.

Cu tabloul de bord cu conținut eficient, Parse.ly vă oferă o imagine clară a vizitatorilor site-ului dvs. web în timp real. Puteți explora cu ușurință tendințele istorice și puteți lua decizii bazate pe date pentru a vă spori veniturile.

Cu API-urile sale bazate pe conținut, puteți crea experiențe excelente de utilizator bazate pe analiza publicului dvs. Folosind puternicul lor motor de recomandare, puteți dubla afișările de pagini și crește timpul petrecut pe site.

Conducta de date vă permite să deblocați 100% din datele dvs. într-un format ușor de interogat și de transportat.

Acestea oferă oferte personalizate pentru produsele lor în funcție de nevoile site-ului dvs. web.

Începeți cu Parse.ly astăzi.

8. Mixpanel

mixpanel

Mixpanel vă arată modul în care utilizatorii se angajează cu produsele dvs., fie prin intermediul site-ului dvs. web, fie al aplicațiilor mobile. Vă spune cine sunt utilizatorii dvs. și măsoară acțiunile pe care oamenii le iau asupra produselor dvs. și vă ajută să luați rapid și ușor decizii bazate pe date.

Mixpanel permite 2 tipuri de planuri de prețuri – angajamente și planuri de oameni. Puteți alege oricare dintre acestea care funcționează pentru a vă potrivi pe măsură ce crești.

Cu planul lor de oameni, puteți colecta datele de 1000 de profiluri de utilizator gratuit. Cu planul de implicare, puteți colecta până la 20 de milioane de puncte pe lună.

Dezavantajul MixPanel este că nu este la fel de ușor de configurat în comparație cu MonsterInsights sau Jetpack Stats.

Începeți cu Mixpanel astăzi.

9. Adobe Analytics

analize adobe

Adobe Analytics este un instrument avansat de analiză pentru site-uri web la nivel de întreprindere de către Adobe Systems. Vă permite să înțelegeți clienții și modul în care interacționează cu marca dvs. prin vizualizări, capacități de marketing încrucișat și analize avansate.

De asemenea, vă permite să determinați cele mai valoroase segmente ale clienților dvs. și vă împuternicesc să vă serviți mai bine clienții prin intermediul informațiilor pentru clienți.

Mai mult, vă permite să măsurați interacțiunea utilizatorilor pe aplicațiile mobile pentru a oferi experiențe digitale mai bune pe toate dispozitivele.

Începeți cu Adobe Analytics astăzi.

10. Clicky Analytics

Clicky-Analytics

Clicky Analytics este o alternativă populară Google Analytics de care depinde peste 1 milion de site-uri web pentru statistici în timp real. De fapt, fiecare raport din Clicky este actualizat în timp real.

Cu Clicky, puteți urmări date detaliate, cum ar fi vizitatorii individuali și acțiunile lor, timpul mediu pe site, acțiunile medii, rata de respingere, campaniile și multe altele.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale Clicky este posibilitatea de a spiona utilizatorii de pe site-ul dvs. în timp real pe o hartă. Deci, în loc să citească doar rapoarte, puteți vedea ce fac vizitatorii site-ului dvs. așa cum îl fac.

Clicky oferă planuri gratuite și plătite. Cu planul gratuit puteți urmări 1 site-ul web, dar numai pentru un număr total de 3000 de vizualizări zilnice de pagină și fără funcții premium, hârtii de căldură sau monitorizare uptime. Pentru a avea acces la funcțiile premium, va trebui să faceți upgrade la contul Pro pentru 9,99 USD / lună. Pentru hărți de căldură și monitorizare, va trebui să alegeți planul Pro Plus, care costă 14,99 USD / lună.

Începeți cu Clicky azi.

11. Oul nebun

crazy-ou

Crazy Egg este o soluție de analiză a site-urilor web care vă permite să vedeți ce funcționează pe site-ul dvs. web și ce nu, pentru a vă îmbunătăți site-ul. Acest instrument de analiză vă ajută să înțelegeți cum interacționează vizitatorii cu site-ul dvs. folosind o tehnologie numită heatmapping.

Crazy Egg oferă rapoarte vizuale și înregistrări individuale ale sesiunilor, astfel încât să puteți afla de unde vin clienții, de unde navighează pe site-ul dvs. și unde se blochează, astfel încât să puteți face modificări de design pentru îmbunătățire.

O altă caracteristică deosebită este testarea lor A / B. Prin testarea Crazy Egg A / B vă puteți asigura că ați ales culorile potrivite, plasarea conținutului, copierea și imaginile pentru conversii sporite. În plus, dacă trebuie să faceți modificări, puteți face acest lucru cu ușurință cu editorul Crazy Egg.

Crazy Egg oferă un proces gratuit, iar planurile lor de preț variază între 24 $ / lună – 249 USD / lună.

Începeți cu Crazy Egg azi.

12. Contabil

StatCounter-analiză-soluție

Statcounter simplifică analiza site-urilor web și este de încredere de peste 2 milioane de site-uri web. Cu pluginul Statcounter, puteți conecta site-ul dvs. la serviciul de contorizare a statisticilor site-ului web bazat pe cloud. Serviciul vă oferă statistici de bază ale site-ului web, precum vizualizări de pagini, sesiuni, vizitatori, vizitatori pentru prima dată și multe altele.

Statcounter oferă câteva alte funcții interesante, cum ar fi posibilitatea de a adăuga informații descriptive despre vizitatorii dvs. pentru a vă ajuta să le urmăriți mai bine și alerte pentru vizitatori care vă notifică atunci când un vizitator individual revine pe site-ul dvs..

Dar, acestei soluții de analiză a site-urilor web îi lipsește unele dintre funcțiile avansate pe care le au alte soluții din această listă, cum ar fi urmărirea linkurilor afiliate, urmărirea evenimentelor și multe altele.

Puteți utiliza Statcounter gratuit dacă aveți sub 250.000 de vizualizări pe pagină lunar. Dacă vizualizările dvs. pe pagini lunare sunt mai mari, va trebui să faceți upgrade la un plan plătit, cuprins între 9 $ / lună și 399 USD / lună.

Începeți cu Statcounter astăzi.

13. Woopra

woopra-Analytics

Woopra este o soluție de analiză WordPress pentru echipele de produse, marketing, vânzări și asistență pentru a urmări călătoria clientului final.

Acest serviciu de analiză web și pluginul WordPress se concentrează pe urmărirea utilizatorilor la nivel individual, oferind date pentru călătoriile clienților, tendințele clienților, păstrarea, segmentarea și multe altele. Cu Woopra, puteți, de asemenea, să efectuați acțiuni în timp real bazate pe comportamentul utilizatorului cu declanșatoare încorporate.

Woopra oferă atât planuri gratuite, cât și plătite, planul lor plătit începând de la 999 USD / lună.

Începeți cu Woopra astăzi.

Care este cea mai bună soluție Analytics pentru WordPress?

Răspunsul la care este cel mai bun plugin de analiză WordPress depinde într-adevăr de nevoile dvs..

Când vine vorba de urmărirea site-urilor web, fiecare soluție are o abordare diferită. Înainte de a vă arunca în alegerea unui produs, merită să luați un moment pentru a înțelege care soluție de analiză este potrivită pentru nevoile dvs..

Pentru majoritatea site-urilor web, Google Analytics este combinat cu MonsterInsights este soluția perfectă, deoarece oferă urmărirea evenimentelor, urmărirea comerțului electronic, urmărirea legăturilor de afiliere, urmărirea formularelor și multe altele.

În comparație cu alte plugin-uri de analiză WordPress, inclusiv statistici WordPress.com, MonsterInsights rămâne în fața curbei în toate aspectele. Este mult mai cuprinzător și vă oferă rapoarte frumoase în tabloul de bord WordPress, astfel încât să puteți obține cele mai importante statistici dintr-o privire.

Citiți: Revizuirea MonsterInsights

Pe scurt, MonsterInsights este cea mai bună soluție pentru dvs. dacă doriți:

 • Obțineți statistici importante de analiză în tabloul de bord WordPress.
 • Dezvăluiți mai multe posibilități de Google Analytics, cum ar fi urmărirea comerțului electronic, fără proceduri de configurare complexe.
 • Deblocați urmărirea avansată a utilizatorului, dar aveți un buget limitat.

Pe partea flip, dacă doriți o soluție de analiză care vă permite să urmăriți automat evenimentele la fața locului pentru site-ul dvs. web și aplicațiile mobile fără niciun plug-uri terțe, Morman ar putea fi soluția potrivită pentru tine.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cea mai bună soluție Analytics pentru nevoile dvs..

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să citiți și cele mai bune servicii de e-mail marketing (în comparație).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map