14 cele mai bune plugin-uri WordPress Gutenberg pentru îmbunătățirea editorului (2020)

cele mai bune plugin-uri wordpress gutenberg


A fost întotdeauna posibil să creăm postări pe blog și pagini bogate în media pe WordPress, dar ar fi putut fi mai ușor. Acum este mulțumită editorului WordPress Gutenberg.

Fără îndoială, Gutenberg își transformă experiența de editare în WordPress. Chiar dacă sunteți un newbie absolut pentru WordPress, puteți scrie cu ușurință articole și puteți crea pagini bogate în media.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri WordPress Gutenberg care vă îmbunătățesc experiența de editare.

De ce ai nevoie de plugin-uri WordPress Gutenberg

WordPress vine cu o mulțime de blocuri Gutenberg, cum ar fi paragraful, imaginea, punctele de gloanțe, etc., care vă permit să construiți cu ușurință o pagină așa cum doriți, fără a fi necesar să memorați codul scurt. Tot ce trebuie să faci este să alegi blocul potrivit și să-l adaugi pe pagina ta. Dacă doriți să vă îmbunătățiți și mai mult experiența de editare, puteți instala un plugin de blocuri Gutenberg.

De exemplu, dacă doriți să adăugați un formular de contact pe pagina dvs., trebuie doar să instalați WPForms și să adăugați blocul WPForms din lista de blocuri la pagina dvs. Cel mai bine, în loc de un cod scurt, veți vedea câmpurile de formular din editor, ceea ce înseamnă că nu trebuie să treceți la pagina de previzualizare pentru a vedea cum ar arăta formularul dvs..

1. WPForms

WPForms, înregistrare utilizator, plugin, plugin de conectare utilizator

WPForms este unul dintre cele mai populare plugin-uri pentru constructor de forme care vă permite să creați diferite tipuri de formulare folosind un bloc. Indiferent dacă doriți să adăugați un formular de contact, formular de sondaj, formular de plată sau orice alte formulare, WPForms face ușor să o încorporați pe pagina dvs..

Puteți alege cu ușurință din biblioteca sa de șabloane pre-construite și puteți începe să-l personalizați dacă doriți. Toate formele pe care le creați cu WPForms răspund, ceea ce înseamnă că arată excelent pe telefon, tabletă și computer.

2. Galeria Envira

recenzie galerie envira

Cu Galeria Envira, puteți crea galerii de imagini și video pe site-ul dvs. WordPress. Puteți utiliza blocurile sale native pentru a încorpora galeriile pe site-ul dvs..

Pluginul vă permite să utilizați câteva funcții cu adevărat interesante pe galeriile dvs., cum ar fi protecția filigranului, impermeabilitatea imaginilor etc. Puteți vinde imaginile dvs. cu descărcare simplă digitală sau integrare WooCommerce.

3. Blocurile atomice

Blocuri Aomice, plugin-uri bloc Gutenberg

Atomic Blocks este un alt plugin uimitor WordPress Gutenberg care vine cu opțiuni grozave pentru a adăuga blocuri personalizate frumoase pe site-ul dvs. web. Este o colecție de blocuri pentru editorul Gutenberg care vă permite să construiți cu ușurință o pagină așa cum doriți.

Este livrat cu o mare varietate de blocuri, cum ar fi blocul avansat de coloane, blocul de newsletter, tabelele de prețuri, containerele, butoanele și multe altele. Cel mai bine, puteți utiliza acest plugin cu orice temă doriți.

4. Kadence

Kadence este un plugin uimitor al blocului WordPress Gutenberg, care vine cu blocuri personalizate frumoase, care sunt gata să fie folosite imediat. Opțiunile sale de bloc rulează gama de icoane, butoane la rând și grilă / carusel.

Toate aceste blocuri sunt super flexibile și acceptă peste 800 de fonturi Google. De asemenea, veți avea peste 1500 de pictograme din care să alegeți.

5. KingBlocks

Kingblocks

KingBlocks este un plugin WordPress Gutenberg care vine cu 20 de blocuri izbitoare pentru site-ul dvs. web. Toate blocurile răspund complet, deci conținutul dvs. va arăta excelent indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați pentru a naviga pe site-ul dvs..

KingBlocks folosește biblioteca JavaScript de prospect pentru a încorpora o pagină prietenoasă pentru mobil pe paginile tale. Acest plugin este compatibil cu majoritatea temelor și pluginurilor.

6. CPElementia

CPElementia

CPElementia este încă un plugin WordPress Gutenberg care oferă o colecție uriașă de blocuri Gutenberg și funcții extinse ale componentelor. Acest plugin este disponibil pentru a fi achiziționat de pe piața Codecanyon.

Iată câteva blocuri disponibile pe CPElementia:

 • cronometru contorizator
 • casete de caracteristici
 • icoane sociale
 • liste de prețuri
 • și altele…

7. blocuri solo

Solo

SoloBlocks este un plugin frumos care vă permite să creați machete bogate de posturi pentru site-ul dvs. web. Cu acest plugin, puteți adăuga blocuri suplimentare pe site-ul dvs. web fără probleme. Oferă cea mai simplă modalitate de a adăuga mai multe blocuri și pur și simplu vă va plăcea.

Acest plugin este compatibil cu aproape toate temele moderne și puteți utiliza orice alt plugin avansat dacă doriți alături de acesta.

8. Instalați blocul Instagram

Pluginurile blocului Gutenberg

Popularitatea Instagram a crescut în fiecare zi. Dacă vă place să folosiți Instagram și doriți să vă prezentați profilul pe site-ul dvs. WordPress, blocul Inster Instagram este unul dintre pluginurile pe care trebuie să le verificați. Cu acest plugin, puteți afișa profilul dvs. într-o formă grilă folosind blocurile sale Gutenberg.

Inster vă permite să afișați feedul Instagram folosind numele de utilizator, ID-ul locației sau eticheta. Pozele dvs. vor fi afișate excelent pe toate dispozitivele. Vă permite, de asemenea, să adăugați efecte de animație inițiale pentru a vă oferi un aspect distinct.

9. Blocuri de vidră

Vidra este un plugin de bloc Gutenberg gratuit care vă permite să adăugați câteva blocuri cu adevărat interesante pe site-ul dvs. web. Puteți utiliza aceste blocuri pentru a crea orice fel de design, inclusiv pagini complexe de comerț electronic.

Cu Otter Blocks, puteți adăuga câteva blocuri de antet avansate, blocuri de secțiuni, grupuri de butoane, mărturii, hărți Google și multe altele. Îți ia doar câteva secunde pentru a-l pregăti.

10. blocuri finale

Plug-ul de bloc final

Blocuri finale este un alt plugin popular WordPress Gutenberg care a pus deja la dispoziție 2k instalări active. Acest plugin vă oferă o colecție de 18 blocuri pentru a da un aspect distinct site-ului dvs..

Fie că doriți să construiți un site de portofoliu, un magazin de comerț electronic sau orice altceva, aveți toate blocurile de care aveți nevoie. Ultimate Blocks funcționează frumos cu alte plugin-uri avansate și arată uimitor pe toate dimensiunile ecranului. De asemenea, este compatibil în toate browserele.

11. Advanced Gutenberg

Advanced Gutenberg, blocarea pluginurilor

Avansat Gutenberg este un plugin excelent care vine cu toate blocurile esențiale de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți experiența de editare. Vine cu mai mult de 20 de blocuri strălucitoare care sunt complet personalizabile.

Acesta este un plugin gratuit care este disponibil pentru a fi descărcat de pe WordPress.org. A fost instalat pe peste 10.000 de site-uri web de pe tot globul.

12. Stivuibile

Utilizați blocurile personalizate gata de utilizare stivuibil pentru a face designul tău să iasă în evidență. Toate blocurile oferite de Stackable sunt super robuste și extrem de flexibile.

În total oferă 23 de stiluri de blocuri. Puteți utiliza aceste blocuri pentru a vă afișa conținutul frumos.

13. Coblocuri

Coblocks este încă un plugin de bloc Gutenberg pe care trebuie să-l verificați. Deși este un plugin gratuit, vine cu cea mai uimitoare colecție de blocuri pe care le va plăcea să folosești. Dacă doriți o experiență reală de construire de pagini folosind blocurile, acesta este un plugin de care veți avea nevoie cu siguranță.

Veți obține mai mult de 23 de blocuri pentru a vă îndeplini cerințele. De la blocul alimentar, blocurile gif, faceți clic pe blogul tweet și multe altele, acest plugin oferă tot ceea ce lipsește în editorul Gutenberg.

14. TinyMCE

TinyMCE Advanced

TinyMCE este un pic diferit de pluginurile despre care am discutat până acum. Acest plugin vă ajută să vă lipiți de editorul dvs. clasic dacă încă nu sunteți gata să treceți la Gutenberg. În plus, puteți accesa toate caracteristicile uimitoare ale editorului de blocuri.

Pluginul vine cu un buton îmbunătățit „Clear Formatting” și mai multe setări avansate pentru mesele dvs. De asemenea, aveți o opțiune de a păstra întotdeauna etichetele de paragrafe în editorul de blocuri.

Acestea sunt câteva dintre pluginurile WordPress Gutenberg care vă îmbunătățesc experiența de editare WordPress. Dacă dorești creați site-uri web frumoase care se convertesc, iată câteva principii de proiectare trebuie să te uiți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map