15 cele mai bune plugin-uri de căutare WordPress pentru a îmbunătăți căutarea la fața locului

Cele mai bune plugin-uri de căutare WordPress


Căutați cele mai bune pluginuri de căutare WordPress?

Funcția de căutare încorporată în WordPress vine cu o mulțime de limitări. Cu ajutorul pluginului de căutare WordPress corect, puteți îmbunătăți căutarea la fața locului pe site-ul dvs..

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune pluginuri de căutare WordPress pe piață.

1. Căutare WP

SearchWP

SearchWP este unul dintre cele mai populare și puternice pluginuri de căutare WordPress. Identifică fișierele pe care motorul de căutare prestabilit WordPress le ignoră precum documente, detalii despre produsul electronic, termeni de taxonomie, câmpuri personalizate etc. Pluginul vă permite să configurați rapid și ușor motorul de căutare pe site-ul dvs..

Puteți monitoriza informațiile vizitatorilor pentru a vă îmbunătăți conținutul și a obține mai multă implicare a utilizatorilor în WordPress. Acest plugin folosește formularele de căutare existente și șablonul de pagină cu rezultate, pentru a vă asigura că este compatibil cu tema dvs. WordPress.

2. Căutare text complet

Căutare text complet

Căutare text completă este un plugin avansat de căutare WordPress care permite utilizatorilor dvs. să caute atașamente, PDF, documente și alte formate de fișiere pe site-ul dvs. web. Acesta completează funcția de căutare încorporată a WordPress, mai degrabă decât redefinirea acesteia. Dacă urmați un plugin de căutare care respectă standardele WordPress, atunci poate doriți să încercați.

Cu versiunea sa gratuită, veți obține doar caracteristici de bază. Căutarea atașamentelor este oferită cu versiunea pro a pluginului.

3. Căutare Swiftype

Swiftype

Căutarea Swiftype este un plugin de căutare ușor și rapid, care poate fi integrat cu ușurință cu site-ul dvs. WordPress. Înlocuiește sistemul de căutare implicit al WordPress și îl face complet personalizabil. Puteți schimba stilul căsuței de căutare, adăuga culori etc..

Afișează informații detaliate despre căutările în timp real, astfel încât să puteți vedea ce conținut sunt interesați de utilizatorii dvs. Pluginul acceptă peste 13 limbi populare, făcându-l disponibil pentru publicul din toate regiunile din lume.

4. O căutare mai bună

O căutare mai bună

O căutare mai bună este un plugin gratuit WordPress care înlocuiește motorul dvs. de căutare WordPress existent cu o soluție de căutare bogată în caracteristici. Cu acest plugin, puteți controla șablonul formularului de căutare, șablonul paginii cu rezultate și personaliza complet caseta de căutare după cum doriți.

Acest plugin afișează rezultatele căutării relevante, potrivește cuvinte parțiale, evidențiază termeni, fraze de căutare și comentarii. Acceptă rețeaua multisite bbPress și WordPress.

5. Ajax Search Lite

Ajax Search Lite

Ajax Search Lite este un plugin gratuit de căutare WordPress. Este livrat cu sugestii de completare automată și cuvinte cheie, pentru a face căutarea ușoară pe site-ul dvs. WordPress pentru utilizatorii dvs. Puteți adăuga cu ușurință o casetă de căutare în bara laterală ca widget sau în postările dvs. ca un shortcode.

Este livrat cu 8 șabloane încorporate, ajustări de culoare, animații alimentate de ajax, setări de backend și multe altele. Acest plugin pune în cache imagini pentru o performanță mai rapidă. Este compatibil cu WPML și Qtranslate.

6. Căutare fildeș

Căutare fildeș

Căutarea de fildeș este un plugin de căutare WordPress simplu și gratuit, care îmbunătățește funcția de căutare de bază a WordPress. Vă permite să creați noi formulare de căutare pe site-ul dvs. web. De asemenea, puteți personaliza fiecare formular de căutare separat. Este ușor să afișați caseta de căutare în antet, subsol, bară laterală, zone pregătite pentru widget, postări etc., utilizând codul scurt.

Acest plugin poate ascunde conținut specific de rezultatele căutării. Suporta pe deplin WooCommerce și WPML pentru căutări multilingve.

7. ACF: Căutare mai bună

Căutare mai bună ACF

ACF Better Search este un plugin de căutare WordPress care funcționează cu sistemul implicit de căutare WordPress pentru a îmbunătăți rezultatele căutării. Vă permite să căutați fraze complete în loc de termeni singuri. Rezultatele căutării sunt mai precise pentru expresii și, de asemenea, afișează rezultatele instantaneu.

8. Evidențiați Termenii de căutare

Evidențiați Termenii de căutare

După cum sugerează și numele, acest plugin evidențiază termenii de căutare pe site-ul dvs. WordPress. Este un plugin WordPress gratuit și modern care arată rapid termenii evidențiați asupra rezultatelor căutării. Nu evidențiază doar titlul paginii sau postării dvs. în rezultatul căutării, ci și termenii din extrasul de conținut.

Are evidențierea caracteristică și caracteristică sensibilă la caz. Pluginul este compatibil cu WP Super Cache pentru o performanță mai bună și mai rapidă.

9. Căutați în loc

Căutați în loc

Search in Place este un motor de căutare în timp real pentru WordPress. Pe măsură ce introduceți termenul de căutare, acesta începe să arate rezultatele. Este complet personalizabil pentru culori și fonturi din căsuța de căutare. Puteți utiliza codul scurt pentru a afișa caseta de căutare în zonele antet, subsol și widgetized.

Este complet compatibil cu constructorii de pagini drag and drop cum ar fi Elementor, SiteOrigin, etc. pentru a adăuga căsuța de căutare oriunde pe site-ul dvs. web. De asemenea, include etichete în pagina cu rezultatele căutării.

10. YITH WooCommerce Ajax Search

YITH Ajax WooCommerce Search

YITH WooCommerce Ajax Search este un plugin premium de căutare WordPress care funcționează cu magazinele WooCommerce pentru a căuta produse și pentru a afișa rezultatele în timp real. Este furnizat ca un shortcode și widget pentru a afișa caseta de căutare în antetul, subsolul și bara laterală.

Afișează rezultate de căutare extinse din paginile, postările, categoriile, conținutul produselor, etc. Afișează, de asemenea, prețurile produselor în lista de sugestii. De asemenea, consultați cele mai bune companii de găzduire WooCommerce.

11. Caseta de căutare Booking.com

Caseta de căutare Booking.com

Dacă sunteți în căutarea unui plugin specific pentru a adăuga căsuța de căutare oficială a Booking.com pe site-ul dvs. web, atunci acest plugin este perfect pentru dvs. Vă permite să deveniți un afiliat al site-ului Booking.com și să adăugați ușor hotelurile cu destinații. Puteți avea destinații preumplute pentru diferite pagini și postări.

Acest plugin oferă opțiuni de personalizare excelente în backend care include culori, text și dimensiunea casetei de căutare. Puteți utiliza widgetul pentru a adăuga căsuța de căutare în bara laterală sau în subsol.

12. Căutare după categorie

Categorie Căutare înțelept

Căutarea după categorie este un plugin WordPress gratuit care adaugă un widget personalizat pe site-ul dvs. web. Folosind acest plugin, puteți adăuga cu ușurință căutările bazate pe categorii pentru utilizatori. De asemenea, puteți exclude anumite categorii din rezultatele căutării pentru a vă controla motorul de căutare. Este un plugin perfect pentru bloggerii cu sute de articole.

13. Căutați în direct

Căutați în direct

Search Live este un alt plugin gratuit pentru site-urile WordPress. Acesta adaugă o căutare live integrată eficientă, cu rezultate imediate pentru vizitatorii tăi. Este simplu și ușor de configurat cu un cod scurt. De asemenea, puteți utiliza widgetul pentru a adăuga o casetă de căutare în zonele pregătite pentru widget. De asemenea, vă permite să controlați rezultatele căutării pentru fiecare formular de căutare.

14. Căutarea QI

SearchIQ

SearchIQ este o soluție inteligentă de căutare pentru WordPress. Afișează rezultatele căutării instantanee cu funcția de completare automată. Are analiză în timp real care vă permite să înțelegeți comportamentul utilizatorului și să îmbunătățiți strategia de conținut a site-ului dvs. web. Acest plugin vă asigură că toate documentele dvs. și alte formate de fișiere devin căutabile. De asemenea, optimizează rezultatele pentru a da prioritate conținutului relevant.

15. Vitrina IDX Căutare imobiliară

Căutare imobiliară IDX

Showcase IDX Search Real Estate este un plugin gratuit de căutare WordPress pentru site-uri web, brokerii și utilizatorii care caută proprietăți imobiliare. Ajută agenții imobiliari să obțină mai multe oportunități. Se integrează cu căutarea bazată pe hartă pentru a duce soluția de căutare locală la nivelul următor. Pluginul IDX Real Estate Search funcționează ca o punte de legătură între cumpărător și vânzător.

Vine ca widget și shortcode pentru a afișa caseta de căutare în paginile, postările și zonele widget. Puteți personaliza cu ușurință câmpul de căutare pentru a-l potrivi cu tema WordPress.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune pluginuri de căutare WordPress pentru a îmbunătăți căutarea site-ului tău. De asemenea, este posibil să doriți să consultați expertii noștri cu privire la cele mai bune curând pluginuri și plugin-uri pentru a oferi WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map