15 cele mai bune plugin-uri pentru software de chat live comparate (2020)

Cel mai bun software de chat live


Doriți să comunicați cu vizitatorii site-ului dvs. web în timp ce sunt pe site-ul dvs.? Adăugarea unei casete de chat live pe site-ul dvs. vă ajută să îndreptați vizitatorii site-ului dvs. în direcția corectă, oferind asistență instantanee. În acest articol, vom compara unele dintre cele mai bune programe de chat live și vă vom ajuta să decideți care este soluția potrivită pentru nevoile dvs..

Utilizarea unui software de chat în direct pentru site-ul dvs. web

Adăugarea unei casete de chat live pe site-ul dvs. vă ajută să luați legătura cu vizitatorii site-ului dvs. Cu o casetă de chat în direct, puteți oferi răspunsuri instantanee la întrebările pertinente ale vizitatorilor dvs. care îi împiedică să ia măsurile dorite, cum ar fi cumpărarea produsului dvs..

Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont în timp ce alegi un software de chat live pentru site-ul tău.

Scop:

Trebuie să vă dați seama de ce adăugați o casetă de chat live pe site-ul dvs. Unele dintre utilizări sunt:

 • Creșterea vânzărilor: Comunicați cu clienții dvs. și înțelegeți ce îi împiedică să cumpere produsele dvs. Oferiți asistență instantaneu pentru a genera mai multe vânzări și venituri.
 • Generarea de plumb: Integrați caseta de chat cu serviciul dvs. de marketing prin e-mail și capturați oportunități. Chiar dacă utilizatorii dvs. nu sunt pregătiți să facă afaceri cu dvs. imediat, puteți continua să le urmați pentru a le converti ulterior.
 • Măsurați scorul net al promotorului (NPS): NPS este o măsură importantă care măsoară loialitatea clienților. După o discuție, convingeți-vă utilizatorii să trimită un sondaj NPS pentru a înțelege cât de probabil este clienții dvs. să vă recomande produsele prietenilor lor.

Caracteristici:

Comparați diverse funcții oferite de diferite programe de chat live pentru a determina care dintre ele se potrivește perfect nevoilor dvs..

Integrare:

Înainte de a alege un plugin de chat live WordPress, trebuie să vă asigurați că acesta oferă o integrare perfectă cu aplicațiile web preferate. Ați putea dori, de asemenea, să verificați dacă există o integrare nativă care vă ajută să adăugați o casetă de chat live WordPress pe site-ul dvs. WordPress.

Citeste mai mult: Cum să creezi un site gratuit

1. LiveChat

chat live

LiveChat este cel mai bun instrument de chat live. Vă permite să luați legătura cu vizitatorii site-ului dvs. web și să îi indicați în direcția corectă.

Prețul se bazează pe numărul de agenți care se pot conecta în contul dvs. LiveChat în același timp. Cu toate acestea, puteți crea cât mai multe conturi de agent pentru a vă organiza membrii echipei. Tot ceea ce tastează clienții este vizibil instantaneu în fereastra de chat, ceea ce vă ajută să oferiți asistență rapidă clienților.

Instrumentul vine, de asemenea, cu rapoarte integrate și analize. Puteți chiar să-l integrați cu contul Google Analytics pentru a măsura impactul pe care LiveChat îl are asupra afacerii dvs. De asemenea, oferă un plug-in gratuit pentru WordPress live chat pentru instalare pe site-ul dvs. web.

LiveChat, Inc. acceptă integrarea cu toate aplicațiile dvs. web preferate.

Începeți cu LiveChat astăzi.

2. Chat Sendinblue

Sendinblue

Sendinblue este o suită de marketing digital all-in-one care vă permite să configurați o casetă de chat, o listă de email și multe altele.

Sendinblue Chat este un plugin de chat live premium pentru a comunica cu clienții și clienții dvs. în timp real. Cu Sendinblue Chat, puteți configura o casetă de chat complet personalizată cu numele și sigla dvs..

Vă permite să vă organizați echipa și să creați un flux de lucru pentru a atribui chaturi agenților.

Combinând software-ul live chat cu alte servicii Sendinblue, cum ar fi marketingul prin e-mail și SMS, puteți crea încredere în rândul utilizatorilor.

Începeți cu chatul Sendinblue astăzi.

3. Olark

olark

Olark este unul dintre cele mai simple instrumente de chat live, dar suficient de cuprinzător pentru a oferi o experiență de chat perfectă pentru vizitatorii și echipa ta. Olark vă permite să personalizați widgetul pentru caseta de chat într-un mod care să se potrivească cu marca dvs., astfel încât să puteți oferi o experiență consecventă pe site-ul dvs..

Cu funcționalitatea sa automată de mesagerie, puteți trimite mesaje în funcție de comportamentul vizitatorilor dvs. În acest fel, puteți livra mesajele potrivite la momentul potrivit, cu eforturi minime la sfârșitul dvs..

Prețul se bazează pe numărul de conturi de agent pe care doriți să le configurați.

Începeți cu Olark azi.

4. Chat Zendesk

chat zendesk

Zendesk Chat, cunoscut anterior ca Zopim, este unul dintre serviciile de chat live live pe piață. Vă oferă posibilitatea de a vorbi cu clienții prin chat-ul live. Este livrat cu un plan gratuit, cu funcții limitate, care permite oricui să adauge o casetă de chat live pe site-ul său web.

Puteți configura cu ușurință chaturi automate și puteți oferi o experiență de chat personalizată pentru vizitatori, pe baza comportamentelor lor.

Puteți, de asemenea, să monitorizați vizitatorii site-ului dvs. web în tabloul de bord Zendesk Chat sau să-l integrați în contul Google Analytics pentru analize suplimentare.

Începeți cu Zendesk Chat azi.

5. Chat 100 Live Chat

comm100

Comm100 este un serviciu de chat în direct la nivel de întreprindere care vă ajută să convertiți vizitatorii site-ului dvs. în clienți, oferind suport în timp real.

Cu funcția sa Chatbot, puteți oferi răspunsuri automatizate la întrebările obișnuite și puteți controla deplin întrebările și răspunsurile pe care le gestionați pe Chatbot. Chatbot vă ajută să reduceți timpul de gestionare, să reduceți costurile serviciilor și să vă îmbunătățiți agenții.

Puteți oferi chiar și chat-uri audio / video în timpul unei sesiuni de chat live, oferind cea mai bună experiență pentru clienți pre-vânzare pe site-ul dvs. Pe lângă toate acestea, Comm100 vă permite să accesați și să controlați de la distanță desktopul unui vizitator după ce i s-a acordat permisiunea.

6. SnapEngage

snapengage

SnapEngage este încă un serviciu de chat live pe care îl puteți configura cu ușurință pe site-ul dvs. web. Oferă integrări perfecte cu sute de servicii terțe, inclusiv zeci de instrumente CRM, asistență, management de proiect și soluții de marketing.

În afară de oferirea de chat-uri live pe site-ul dvs., vă oferă posibilitatea de a oferi servicii excelente clienților prin SMS. Când un client trimite un mesaj text, agenții dvs. pot răspunde prin intermediul portalului de chat SnapEngage.

Puteți, de asemenea, să aruncați o privire în ceea ce tastează clienții înainte de a apăsa butonul de trimitere.

Începeți cu SnapEngage astăzi.

7. Sala de chat

Cameră de chat

Cameră de chat este un plugin de chat live WordPress care vă permite să creați o cameră de chat pe site-ul dvs. WordPress și să aveți conversații live cu utilizatorii conectați.

În comparație cu alte soluții de chat live WordPress prezentate aici, Chat Room funcționează diferit. Nu este construit în jurul ofertei de asistență în direct pentru toți vizitatorii. În schimb, vă permite să creați o cameră de chat pe site-ul dvs. WordPress exclusiv pentru vizitatorii conectați.

Cu Chat Room, nu trebuie să creați un cont pe niciun site terț. Pluginul Chat Room este soluția perfectă pentru site-ul dvs. web dacă folosiți un site alimentat de comunitate și doriți să configurați un canal de comunicare live pentru utilizatorii conectați.

Începeți cu Chat Room astăzi.

8. Chat rapid

chat rapid

Chat rapid este un plugin gratuit WordPress care vă permite să adăugați o casetă de chat live WordPress pe site-ul dvs. și să răspundeți la mesajele din tabloul de bord WordPress. Este o soluție de chat găzduită de sine stătător, deci nu este necesar să creezi un cont pe nicio platformă terță parte.

Pluginul vine însoțit de un widget rapid de chat live WordPress pe care îl puteți încorpora cu ușurință în bara laterală WordPress. Vă puteți invita apoi vizitatorii să comunice cu dvs..

În plus, puteți adăuga și un număr nelimitat de camere de chat pe site-ul dvs. WordPress, care este limitat doar de capacitatea serverelor dvs. web.

Începeți cu chat-ul rapid astăzi.

9. LivePerson

liveperson

LivePerson este o platformă de mesagerie și bots lider care vă permite să comunicați cu clienții dvs. atât la fața locului, cât și în afara locului.

Vizitatorii dvs. pot trimite mesaje prin canalul ales, inclusiv site-ul dvs. web, web mobil sau aplicație.

Prin integrarea sa pe Facebook Messenger, puteți oferi un serviciu unic pentru clienți, în timp ce urmăriți conversația. Întrucât consumatorii sunt deja obișnuiți cu Messenger, adăugarea LivePerson pe site-ul dvs. este cea mai bună modalitate de a oferi o experiență de chat familiară și perfectă pentru ei.

Cel mai bine, profesioniștii de asistență pentru clienți își pot vizualiza indicatorii de performanță zilnică (indicatori cheie de performanță), cum ar fi implicarea finalizată și durata medie de angajare, direct din spațiul de lucru.

Începeți cu LivePerson astăzi.

10. Bold360

bold360

Bold360 este o suită de software de comunicare live care include chat-ul, gestionarea e-mailurilor și un instrument click-to-call pentru a oferi ajutor vizitatorilor și clienților site-ului dvs. web. Combină inteligența artificială și soluțiile de interacțiune cu agenți pentru un timp de răspuns mai rapid.

Prin înțelegerea limbajului său natural, fără fricțiuni, Bold360 AI înțelege intenția clienților dvs. sau furnizează un link către documentația utilă sau le conectează la un agent live.

Vă permite, de asemenea, să discutați cu clienții dvs. utilizând Facebook Messenger și SMS, astfel încât să puteți oferi cea mai bună experiență de servicii pentru clienți.

Începeți cu Bold360 azi.

11. Intercom

interfon-live-chat-software-

interfon este un software de chat în direct pentru vânzări, marketing și asistență. Cu Intercom, puteți utiliza roboți și chat live pentru a califica și converti mai multe oportunități automat, trimite un e-mail vizat, aplicație în aplicație și împingeți mesaje pentru a angaja clienți. Puteți obține, de asemenea, un birou de asistență integrat și o bază de cunoștințe pentru a ajuta clienții să rezolve rapid problemele.

Doar pentru software-ul live chat, Intercom oferă un plan esențial pentru 38 USD / lună și un plan profesional care include funcții avansate, cum ar fi automatizarea inteligentă pentru 78 USD / lună. Dacă doriți acces la toate soluțiile Intercom pentru asistență, generare de plumb și planuri de implicare a clienților variază între 38 USD / lună și 153 USD / lună.

Dacă sunteți în căutarea unui instrument de chat live, Intercom este posibil să nu fie cea mai bună alegere pentru dvs. datorită funcțiilor de marketing adăugate. Dacă nu veți folosi funcțiile suplimentare, ar fi mai bine să alegeți un software mai accesibil, conceput exclusiv pentru chat-uri live.

Începeți cu Intercom astăzi.

12. Faceți clic peDesk

clickdesk-live-chat-software-

ClickDesk este un software de chat în direct, care nu se concentrează doar pe chat-ul live bazat pe text, dar și chat-ul live și vocal. Așadar, în afară de chat-ul live în timp real, clienții dvs. își pot folosi vocea sau video pentru a vă conecta cu dvs. Chatul vocal și chatul video sunt, de asemenea, bazate pe browser, deci nu este necesară nicio instalare.

Alte caracteristici pe care le oferă ClickDesk includ un software de asistență de asistență integrat automat, bare de instrumente sociale, integrări cu 1 clic cu aplicațiile și plugin-urile preferate și o aplicație mobilă pentru a vorbi cu clienții dvs. din timp. De asemenea, vine cu raportare și analiză.

Din păcate, cu ClickDesk, personalizarea designului este limitată la mai multe teme pre-făcute, astfel încât nu puteți personaliza chatul live pentru a se potrivi cu marca dvs..

ClickDesk oferă o versiune gratuită pentru 30 de chaturi pe lună pe agent. Planuri plătite cu un chat nelimitat în preț de la 14,99 USD / lună la 39,99 USD / lună.

Începeți cu ClickDesk astăzi.

13. Freshchat

freshchat-live-chat-

Freshchat by Freshworks este un software modern de chat live pentru vânzări, marketing și conversații de asistență. Cu Freshchat, puteți crea mai multe fire de chat, precum livrare, prețuri sau demo pentru a menține conversațiile organizate și concentrate. De asemenea, afișează detalii despre utilizatori, precum istoricul complet al navigării vizitatorului dvs. pe site.

Freshchat oferă câteva alte funcții, inclusiv roboți, mesagerie multilingvă, media bogată și integrare ClearBit. Are IntellAssign care realizează conversațiile în funcție de nivelul de îndemânare al membrilor echipei tale. Singura caracteristică Freshchat pare să lipsească este partajarea ecranului.

Freshchat oferă un plan gratuit, precum și planuri plătite, începând de la 19 USD / lună pe membru al echipei până la 99 USD / lună pe membru de echipă.

Începeți cu Freshchat azi.

14. SmartSupp

smartsupp-live-chat-

SmartSupp este un popular software de chat în direct european, care facilitează crearea de relații cu clienții dvs. și este utilizat de aproape 300.000 de companii din toată Europa.

SmartSupp vă permite să personalizați aspectul chat-ului dvs. live pentru a-l potrivi cu marca dvs. Puteți încărca, de asemenea, o fotografie personală pentru a arăta vizitatorilor site-ului dvs. web că există oameni adevărați în spatele site-ului dvs. De asemenea, oferă un tablou de bord web pentru a putea vedea cine navighează pe site-ul dvs. și aveți toate informațiile pentru vizitatori într-un singur loc.

SmartSupp este dotat, de asemenea, cu funcții precum înregistrări video, mesaje automate, aplicații mobile, integrări ale platformelor de comerț electronic și multe altele. Puteți utiliza SmartSupp gratuit pentru 3 agenți, conversații nelimitate de chat și funcții principale. Pentru funcții mai avansate, va trebui să faceți upgrade la planul standard pentru 8 USD / lună pe agent sau planul Pro pentru 19 USD / lună pe agent.

Începeți cu SmartSupp astăzi.

15. derivă

derivei-live-chat-

Derivă este o platformă de marketing conversațional care oferă funcții de chat live, precum și chat-uri. Cu chatbots, puteți vorbi cu clienții dvs. chiar și atunci când dvs. sau agenții dvs. nu sunteți în preajmă. Deci, chatbot-ul Drift vă poate califica automat vizitatorii, poate identifica cu ce reprezentant de vânzări ar trebui să vorbească și să rezerve o întâlnire.

În afară de chatbots, Drift vine și cu funcții precum marketing bazat pe cont, informații pentru vizitatori anonimi, pagini de destinație conversaționale, integrare prin e-mail și multe altele.

Totuși, derivă poate să nu fie cea mai bună alegere pentru întreprinderile mici. Ei oferă un plan gratuit pentru chat-ul live de bază. Dar, pentru a obține mai multe caracteristici, planul Standard costă 50 USD / lună. Pentru a obține chatbots, va trebui să optați pentru planul Pro, care costă 500 $ / lună.

Începeți cu Drift azi.

Care este cel mai bun software de chat live pentru nevoile tale?

După comparație, am constatat că Live Chat este cel mai bun software de chat live pe care îl puteți avea pe site-ul dvs. web. Live Chat vine cu toate caracteristicile și integrările pentru a vă facilita comunicarea cu vizitatorii site-ului dvs..

Folosim LiveChat pe site-urile noastre surori și vă recomandăm cu mare încredere.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun software de chat live pentru cerințele tale.

Dacă v-a plăcut acest articol, s-ar putea să doriți să citiți și cele mai bune 7 plugin-uri pentru generarea de plumb WordPress comparativ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map