15 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru barele laterale și widget-uri

Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru barele laterale și widget-uri


Căutați cele mai bune pluginuri WordPress pentru barele și widget-urile?

Widgeturile din bara laterală vă ajută să includeți informații pe site-ul dvs. web care s-ar putea să nu se potrivească altfel. Temele WordPress vin cu machete laterale și widgeturi personalizate care vă permit să afișați informații pe site-ul dvs. web. Pentru opțiuni suplimentare de widget, puteți utiliza pluginul pentru bara laterală și widget.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune plugin-uri WordPress pentru barele laterale și widget-uri.

Alegerea celor mai bune plugin-uri WordPress pentru barele laterale și widget-uri

Iată câteva exemple comune pentru barele laterale și widget-urile WordPress pe care poate doriți să le adăugați pe site-ul dvs. web:

 • Navigare instantanee: Un meniu de navigare în bara laterală îi ajută pe utilizatori să navigheze către pagini importante de pe site-ul dvs. web.
 • Formular de contact: Un widget de formular de contact permite utilizatorilor dvs. să se conecteze rapid cu dvs. Puteți adăuga acest widget în bara laterală, în subsol sau în orice zonă pregătită pentru widget-uri pe site-ul dvs. web.
 • Concurs și cadou: Cel mai bun mod de a rula un cadou este de a-l afișa ca un widget pentru bara laterală
 • Bannouri publicitare: Puteți utiliza widget-uri de anunțuri personalizate pentru a promova mărci legate de nișă și pentru a câștiga bani online.
 • Hărți: Puteți găsi mai multe pluginuri WordPress pentru a adăuga hărți în bara laterală. Aceste hărți sunt utile pentru a oferi o idee despre locația dvs. utilizatorilor.
 • Mărturii utilizator: Mărturiile acționează ca dovadă socială care favorizează încrederea în rândul publicului tău

1. WPForms

WPForms

WPForms este cel mai prietenos plugin pentru formularul de contact WordPress care vine cu un widget de formular personalizat pentru bara laterală și alte zone de widget-uri.

Acest plugin vine, de asemenea, cu un constructor de formulare drag and drop și un addon Templates Form pentru a crea cu ușurință orice tip de formular. Vă permite să personalizați separat setările widgetului pentru formularul dvs..

Obțineți pluginul WPForms astăzi!

2. RafflePress

RafflePress

RafflePress este cel mai bun plugin pentru conferințe și concursuri WordPress care oferă un widget de concurs personalizat pentru bara laterală, subsolul dvs. și alte zone de widget-uri.

Vă ajută să creșteți traficul site-ului dvs. web și să angajați utilizatorii să vă îmbunătățească clasamentul pe pagini. Funcționează perfect cu constructorii de pagini pentru a adăuga cadouri la paginile site-ului.

Obțineți pluginul RafflePress astăzi!

3. Pachetul Widgets SiteOrigin

Pachet de widget-uri SiteOrigin

Pachet de widget-uri SiteOrigin este un plugin WordPress gratuit pentru barele laterale și widget-uri. Vine cu un set de widget-uri personalizate pe care le puteți adăuga în zonele de widget ale site-ului dvs. web.

Printre widget-urile cele mai notabile se numără un widget Google Maps, un widget pentru butoane, un widget pentru imagini, un widget de apel la acțiune, un widget pentru tabele de preț și multe altele. Puteți utiliza, de asemenea, constructorii de pagini drag și drop pentru a utiliza widget-urile din paginile de destinație.

Obțineți astăzi pluginul SiteOrigin Widgets Bundle!

4. Adsanitate

Adsanity

Adsanity este un plugin de gestionare a anunțurilor WordPress care vă permite să vă afișați anunțurile self-hosting, precum și rețeaua în multe domenii, inclusiv în zonele dvs. widgetizate.

Pluginul vă oferă, de asemenea, informații despre performanța anunțurilor dvs. afișând statistici grafice în tabloul de bord WordPress.

Obțineți pluginul Adsanity astăzi!

5. Monarh

Monarh

Monarch este un plugin de partajare a rețelelor de socializare WordPress prin Teme Elegante. Pluginul vă permite să afișați pictograme de partajare socială în mai multe locuri, inclusiv în partea de sus și de jos a postării, bara plutitoare, zona widget-ului bara laterală și multe altele.

Acest plugin vă permite să alegeți dintre peste 20 de rețele sociale pentru a fi afișate pe site-ul dvs. web în zona dvs. widgetized. Puteți alege orientarea pictogramelor și culorile personalizate.

Obțineți pluginul Monarch astăzi!

6. Smash Balloon Feed social pentru fotografii

Smash Balloon

Smash Balloon Social Photo Feed este un plugin WordPress pentru a importa fluxuri de pe canale sociale precum Facebook, Twitter, Instagram, etc. Acesta vine cu mai multe opțiuni pentru a afișa feedul social pe site-ul dvs. web, inclusiv un widget pentru bara laterală, un cod scurt și etichete de șablon..

Acesta vă oferă un control complet asupra prezentării fluxurilor și vă permite să le personalizați pentru a se potrivi cu tema dvs..

Obțineți astăzi pluginul pentru Feed Social Photo Smash Balloon!

7. Bare laterale conștiente de conținut

Conținut Sidebars conștient

Conținut Sidebars conștient este un plugin gratuit pentru zona de widget WordPress. Vă permite să creați bare laterale personalizate și zone de widget pe site-ul dvs. web, fără a scrie cod.

Pluginul vă oferă o opțiune de a selecta barele laterale și widget-urile pentru postări separat. Este ușor de utilizat și funcționează cu majoritatea temelor și pluginurilor WordPress.

Obțineți astăzi pluginul Sidebars Content Aware!

8. Sidebars personalizate

Sidebars personalizate

Sidebars personalizate este un plugin gratuit WordPress pentru a înlocui barele și widget-urile încorporate cu opțiuni personalizate. Vă ajută să afișați diferite bare laterale în paginile și postările dvs..

Cu o bară laterală și un manager de widgeturi, se integrează perfect cu setările widgetului WordPress. De asemenea, funcționează excelent cu rețeaua multisolată WordPress.

Obțineți pluginul Sidebars personalizat astăzi!

9. Widget pentru hărți Google

Widgets pentru hărți Google

Widget pentru hărți Google este un plugin WordPress pentru a adăuga Google Maps în zonele de widget ale site-ului dvs. web. Vă permite să adăugați un titlu widget și o adresă pe care doriți să o afișați pe hartă.

Alte setări ale widget-urilor includ dimensiunea personalizată, nivelul de zoom, culoarea pinului, dimensiunea pinului, schemele de culori ale hărții și multe altele.

Obțineți astăzi widgetul pentru hărți pentru Google Maps!

10. O căutare mai bună

O căutare mai bună

O căutare mai bună este un plugin de căutare WordPress cu opțiuni suplimentare de configurare pentru a bate motorul dvs. de căutare implicit. Pluginul acceptă editorul de bloguri Gutenberg și se potrivește perfect și în zona widgetului din bara laterală.

Afișează mai multe rezultate și, de asemenea, prezintă rezultatele căutării într-un mod prezentabil. Se potrivește cuvintelor de căutare parțiale pentru a afișa rezultate relevante și a evita paginile de eroare.

Obțineți astăzi pluginul A Better Search!

11. Widget autor inteligent

Widget autor inteligent

Widget autor inteligent este un simplu plugin WordPress pentru a afișa detaliile postării autorului într-un widget. Oferă opțiuni flexibile pentru a afișa detaliile autorului în widget.

Pluginul detectează automat autorul postării pe postările unice. Are o dimensiune de avatar personalizată pentru a afișa fotografia de profil a autorului și numele în widget. De asemenea, puteți conecta numele și imaginea la arhivele postale ale autorului.

Obțineți astăzi pluginul Smart Author Widget!

12. Widget Marturii

Widget Marturii

Widget Marturii este un plugin WordPress gratuit pentru a afișa mărturiile utilizatorilor în bara laterală și în zonele widget. Vă permite să adăugați un glisor aleatoriu sau să listați mărturiile manual.

Pluginul vine cu mai multe opțiuni de afișare. De asemenea, oferă tranziții pentru carusel, decolorare și glisare pentru a vă expune mărturiile frumos.

Obțineți astăzi pluginul Testimonials Widget!

13. Posturi conexe contextuale

Postări legate de context

Postări legate de context este un plugin puternic pentru a afișa articole conexe în bara laterală și postări. Selectează în mod inteligent postările aleatorii în funcție de titlul și conținutul articolului tău.

De asemenea, acceptă miniaturi, stiluri CSS personalizate și tipuri de postare. Pluginul are un widget personalizat și un cod scurt pentru a afișa postările aferente în bara laterală, subsolul sau orice zonă de widget-uri.

Obțineți astăzi pluginul pentru postări conexe contextuale!

14. Formele formidabile

revizuirea formelor formidabile

Formidabile Formulare este un popular plugin de formare a formularelor de drag and drop WordPress care vă permite să adăugați un formular în bara laterală. Cu acest plugin, puteți crea forme frumoase și avansate și le puteți adăuga oriunde este acceptat un widget. Puteți adăuga, de asemenea, în postările și paginile dvs..

Formularele formidabile vin cu o mulțime de funcții avansate, cum ar fi calculul care vă permite să creați forme complexe cu ușurință.

Obțineți pluginul Formidable Forms astăzi!

15. Opțiuni widget

Opțiuni widget

Widget Options este un plugin de control pentru widget WordPress. Este o soluție unică pentru a prelua controlul asupra widgeturilor dvs. WordPress. Pluginul vă permite, de asemenea, să personalizați widget-urile în ceea ce privește vizibilitatea paginilor, vizibilitatea dispozitivelor, alinierea personalizată și multe altele.

De asemenea, puteți afișa / ascunde widget-uri la o anumită dată sau un interval de date. Cu opțiuni de styling personalizate, puteți atrage rapid mai mult atenția utilizatorilor asupra simplelor dvs. widget-uri.

Obțineți pluginul Opțiuni widget astăzi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri WordPress pentru barele laterale și widget-uri. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru cu cele mai bune pluginuri Google Maps.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map