17 cele mai bune module de formulare pentru WordPress în 2020 (majoritatea sunt gratuite!)

cele mai bune module de contact comparative


Te-ai săturat să folosești formularele de contact cu buggy pe site-ul tău?

Este ușor să fii copleșit de mii de plugin-uri de formular de contact din depozitul WordPress. Deoarece fiecare plugin are pro și contra, găsirea celui potrivit pentru nevoile dvs. poate fi dificilă.

Dacă vă întrebați ce plugin pentru formularul WordPress ar trebui să alegeți pentru site-ul dvs., atunci sunteți la locul potrivit. În acest ghid, vom compara cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress, astfel încât să îl găsiți pe cel potrivit care să se potrivească perfect nevoilor dvs..

WordPress are un formular de contact încorporat?

Nu! WordPress nu vine cu un formular de contact încorporat. Pentru a putea crea un formular, va trebui să instalați un plugin WordPress.

Fiecare site web WordPress are nevoie de un plugin pentru formulare WordPress, indiferent de nișa sa.

Utilizarea formularelor WordPress facilitează accesul vizitatorilor site-ului dvs. web cu dvs. Puteți integra formularele de contact WordPress cu servicii terțe pentru e-mailuri, plăți și alte cerințe.

Alegerea pluginului pentru cea mai bună formă pentru WordPress

Nu toate pluginurile formularului de contact sunt create egale. Deoarece fiecare plugin are avantajele și contra lui, este esențial pentru dvs. să înțelegeți care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs..

De exemplu, un editor ar putea avea nevoie de un plugin care să permită integrarea perfectă cu instrumentul preferat de marketing prin e-mail, cum ar fi MailChimp, Constant Contact, Drip, etc. Cu toate acestea, un comerciant de comerț electronic ar putea avea nevoie să creeze formulare de înregistrare personalizate, formulare de autentificare și formulare de plată. O organizație non-profit, pe de altă parte, va trebui să creeze formulare de donare personalizate pentru a strânge fonduri online.

Iată ce trebuie să analizați un plugin pentru formularul de contact.

  • Caracteristici: Un bun plugin de formulare de contact WordPress vă permite să creați orice tip de formulare online, cum ar fi formularele de contact, formularele de plată, formularele de înregistrare a utilizatorilor, formularele de abonare etc..
  • Ușurință în utilizare: O interfață intuitivă de utilizator face ușoară crearea unui formular web, chiar dacă nu sunteți priceput pentru tehnologie. Cu cât este mai mică curba de învățare, cu atât mai bine.
  • Mobile-Friendly: Toate formularele pe care le creați trebuie să răspundă 100% și să funcționeze excelent pe toate dispozitivele sau veți rămâne în urmă.
  • PrețuriÎnainte de a încerca un plugin, va trebui să luați în considerare dacă merită investiția pe termen lung.
  • Documentație: De preferință, documentația ar trebui să fie suficient de extinsă încât să vă parcurgă cu ușurință prin diferite funcții ale pluginului.
  • A sustine: Veți dori, de asemenea, să alegeți un plugin care este dezvoltat de o echipă cu o reputație bună și este binecunoscut pentru furnizarea de servicii pentru clienți excepționali..

Cele mai bune module de formulare pentru WordPress

Iată un rezumat rapid al celor mai bune plugin-uri de formular pentru WordPress.

Instalări PluginRatingPriceActive
1. WPFormsCel mai bun formular de formulare pentru WordPressde la 39,5 USD / an2+ milioane
2. FormidabilPlugin Advanced Formular WordPressde la 49 $ / an200,000+
3. Forme NinjaCele mai bune suplimente pentru formulare WordPressde la 29 USD / an1+ milioane
4. FormstackCel mai simplu compilator de formulare onlinede la 19 $ / lunăNu e disponibil
5. Formularul de contact 7Plugin popular Formular de contactLiber5+ milioane
6. Forme CalderaPlugin Formular de Contact gratuitLiber200,000+
7. WufooGenerator de formulare online gratuitLiberNu e disponibil

1. WPForms

wpforms

WPForms este cel mai prietenos plugin pentru formularul de contact pentru WordPress. Cu constructorul puternic de drag and drop, puteți crea forme de WordPress frumoase în doar câteva minute fără a atinge o singură linie de cod.

WPForms simplifică crearea de formulare online complexe, inclusiv formularele de comandă, formularele de sondaj, formularele de donare, formularele de abonare prin e-mail, formularele securizate cu protecție prin parolă, etc..

Fiecare formă creată va fi 100% mobilă, ceea ce înseamnă că va arăta excelent pe orice dispozitiv (computer, mobil sau tablete). De asemenea, include zeci de șabloane de formular pre-construite care se adaptează perfect fluxului de lucru și vă economisesc mai mult timp.

O altă caracteristică notabilă include trimiterea formularului fără a reîncărca pagina.

wpforms-drag-and-drop-constructor

Verificați aceste comparații dintre cap,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms vs FormStack

Dacă urmați un plugin de formular WordPress ușor de utilizat și are toate caracteristicile puternice de care aveți nevoie, atunci nu căutați mai departe de WPForms. Peste 1 milion de site-uri web au avut încredere în el!

Versiune gratuită / lite: Da

Prețuri premium: 39 USD – 499 USD

Începeți cu WPForms Pro astăzi.

Vrei să începi cu versiunea gratuită în schimb? Încerca WPForms Lite.

Primă: Utilizatorii IsItWP obțin o reducere de 10% la WPForms. Pur și simplu folosiți cuponul nostru WPForms: SAVE10

2. Formidabil

forme formidabile

Formidabilul este un plugin avansat de formulare WordPress care vă permite să creați forme WordPress complexe cu ușurință. În loc să colectați date de la utilizatori, Formidable vă permite să afișați trimiteri pe partea frontală a site-ului dvs..

Cu Formidable, puteți colecta, afișa, edita și filtra datele transmise de utilizator fără alte plugin-uri suplimentare.

În timp ce puteți crea forme de contact WordPress de bază cu Formidable, un utilizator obișnuit poate găsi o soluție umflată cu prea multe funcții nedorite. Nu este prietenos pentru începători.

Similar cu Ninja Forms, Formidable vinde de asemenea suplimente separat. Poate fi perfect pentru site-uri web mici, dar devine scump pe măsură ce crești.

constructor de forme formidabile

Dacă sunteți un dezvoltator profesionist WordPress și doriți să creați forme complexe, atunci ar trebui să încercați Formidabil. Este livrat cu tone de funcții puternice pentru a crea forme complexe pentru site-ul dvs. web sau pentru aplicațiile web bazate pe date.

Versiune gratuită / lite: Da

Prețuri premium: 49 – 399 USD

Începeți cu Formulele Formidabile astăzi.

3. Forme Ninja

forme ninja

Ninja Forms este încă un plugin pentru formularul de contact WordPress care vă permite să construiți formularele de contact WordPress cu ușurință. Pluginul este construit de WPNinja, o echipă de dezvoltare WordPress care a creat mai multe pluginuri binecunoscute WordPress.

Plug-ul de bază este complet gratuit de utilizat. Puteți îmbunătăți funcționalitățile Ninja Forms instalând suplimente premium ori de câte ori este nevoie. Pluginul vine cu sute de funcții și cârlige, permițând dezvoltatorilor să-l îmbunătățească cu funcții personalizate cu ușurință.

creați-form-ninjaforms

Dacă doriți să utilizați un plugin pentru formularul de contact gratuit pe site-ul dvs. web și să îmbunătățiți funcțiile, achiziționând suplimentele necesare, atunci Ninja Forms este soluția perfectă.

La început, cumpărarea de suplimente poate părea o strategie utilă, deoarece va trebui să plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie. Cu toate acestea, pe măsură ce nevoile dvs. cresc, Ninja Forms va deveni mai scump decât alte pluginuri din această listă.

Versiune gratuită / lite: Da

Prețul suplimentar al suplimentelor: 29 USD – 129 USD fiecare

Tarifarea planurilor premium: 99 $ – 499 USD

Începeți cu Ninja Forms Pro azi.

4. Formstack

formstack

Formstack este un constructor de formulare premium pentru WordPress, care vă permite să creați formulare online fantastice în câteva secunde cu interfața de drag and drop. De asemenea, se integrează cu o mulțime de aplicații terțe. Puteți descărca pluginul gratuit de integrare din depozitul WordPress pentru a încorpora formularul web Formstack în postările, paginile sau bara laterală.

formstack-constructor

Interfața de utilizare a Formstack este mai curată și mai modernă decât cea a Wufoo, ceea ce face ca formarea de forme să fie distractivă și ușoară. Cu toate acestea, Formstack nu este construit special pentru site-urile WordPress, așa că veți găsi multe limitări în crearea de noi forme.

Formstack nu oferă un plan gratuit, dar îl puteți încerca gratuit timp de 14 zile.

Plan gratuit: Nu

Prețuri: 19 $ – 249 USD

Începeți cu Formstack astăzi.

5. Formularul de contact 7

formular de contact 7

Fără îndoială, Formularul de contact 7 este cel mai popular plugin de formulare pentru WordPress de pe piață. Având în vedere Formularul de contact 7 este de aproximativ un deceniu, nu este o surpriză faptul că acest plugin are peste 5 milioane de instalări active.

Formular de contact 7

Dacă doriți să creați formulare simple de contact pe site-ul dvs., atunci Formularul de contact 7 este alegerea potrivită. De asemenea, puteți găsi mai multe suplimente gratuite și premium ale unor terți care funcționează excelent cu acest plugin.

Interfața de utilizator nu este deloc ușor de utilizat și necesită să cunoașteți câteva etichete HTML de bază pentru a crea un formular de contact.

Versiune gratuită / lite: Da

Fără versiune premium

Începeți cu Formularul de contact 7 astăzi.

6. Forme Caldera

caldera-forme

Caldera Forms este un plugin pentru creatorul de forme care ajută la crearea rapidă a formelor complexe. Cu interfața lor de utilizator intuitivă și editorul de drag and drop, puteți crea forme responsive pentru site-ul dvs. web în cel mai scurt timp. Acest plugin de constructor de formular livrează, de asemenea, mai multe șabloane pentru a configura formulare și mai rapid.

Caldera Forms susține că are mai multe funcții gratuite decât orice alt plugin de creare a formularelor WordPress. Aceste caracteristici gratuite includ logică condiționată, formulare în mai multe părți, câmpuri de calcul, încărcări de fișiere și machete de coloane chiar din cutie. Cu versiunea lor gratuită, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a crea un formular de contact simplu, dar puternic. Puteți utiliza servicii captcha terțe pentru a adăuga filtrarea prin spam.

Versiune gratuită / lite: Da

Prețul suplimentar al suplimentelor: 164,89 USD – 549,89 USD fiecare

Tarifarea planurilor premium: 14,99 USD – 549,89 USD

Începeți cu Caldera Forms astăzi

7. Wufoo

wufoo

Wufoo este un constructor de forme independent de platformă care vă permite să publicați un formular pe orice site web, inclusiv pe site-urile WordPress. Wufoo oferă un plan gratuit care vă permite să creați cinci formulare web, dar vor fi dezactivate după ce au depășit 100 de intrări pe lună..

Folosind constructorul de formulare, puteți obține formele online în funcțiune rapid și ușor. Puteți integra formularul de contact cu o mulțime de instrumente online grozave pe care le utilizați deja și le place.

wufoo-comparație

Wufoo oferă mai multe integrări decât oricare alt constructor de forme WordPress. Cu toate acestea, nu poate crea un formular de autentificare sau un formular de înregistrare a utilizatorului pe site-ul dvs..

Plan gratuit: Disponibil

Prețuri premium: 19 $ – 99 $

Începeți cu Wufoo astăzi.

8. WP Mail SMTP

WP Mail SMTP

WP Mail SMTP este cea mai populară versiune de e-mail și plugin SMTP WordPress. Este construit de aceeași echipă de experți care se află în spatele WPForms. Acest plugin este perfect pentru a remedia toate problemele de livrare a e-mailului și a păstra un registru al tuturor e-mailurilor trimise de pe site-ul dvs. WordPress.

Trebuie să fie utilizat împreună cu creatorul de formular de contact pentru a trimite e-mailuri instantaneu. Puteți conecta WP Mail SMTP la oricare dintre furnizorii SMTP siguri din bugetul dvs. Eludează filtrele de spam și se asigură că e-mailurile dvs. intră în căsuța de e-mail.

WP Mail SMTP

Versiune gratuită / lite: da

Planuri premium: 49 $ – 99 $

Începeți cu WP Mail SMTP astăzi.

9. Formulare Jetpack

Formulare Jetpack

Jetpack este un plugin puternic construit pentru site-urile WordPress. Vine cu mai multe funcționalități uimitoare, inclusiv formularele de contact pentru WordPress. Puteți crea mai multe formulare și le puteți afișa în diferite părți ale site-ului dvs. web. Folosește setările dvs. generale de tip WordPress, precum e-mailul pentru a trimite notificări odată ce utilizatorii dvs. au trimis formularul. De asemenea, puteți configura un e-mail personalizat pentru a primi notificări.

Are un editor drag and drop pentru a adăuga, edita și reordona câmpuri de forme. Alte caracteristici notabile includ serviciul de filtrare a spamului, notificări pe tabloul de bord etc..

Versiune gratuită / lite: Gratuit cu pluginul Jetpack.

Planuri premium: 3,50 USD – 29 USD pe lună

Începeți cu Jetpack Forms astăzi.

10. Visual Form Builder

Visual Form Builder

Visual Form Builder este un plugin WordPress gratuit pentru a crea tot felul de forme. Vă permite să adăugați câmpuri de formular într-un singur clic. Puteți utiliza editorul drag and drop pentru a reordona câmpurile. Stochează automat intrările formularului în baza de date WordPress. De asemenea, puteți gestiona intrările formularului în tabloul de bord WordPress și le puteți exporta în fișier CSV.

Oferă un sistem anti-spam pentru a filtra trimiterile formularului. Puteți personaliza complet mesajele de confirmare și trimite trimiteri de formular la mai multe adrese de e-mail. Acesta acceptă shortcode pentru a afișa formularul oriunde pe site-ul dvs. WordPress.

Versiune gratuită / lite: da

Prețuri premium: 29 $ – 199 $

Începeți cu Visual Form Builder astăzi.

11. SMTP poștaș

Poștaș SMTP

Postman SMTP este un alt plugin SMTP prin poștă WordPress. Acesta asigură livrarea prin e-mail trimisă din formularele și site-ul dvs. WordPress. Este posibil să nu fie un plugin de formular de contact, dar îl puteți utiliza ca instrument pentru a trimite notificări prin e-mail fără probleme. Postman SMTP are un asistent de configurare ușor și setări puternice de configurare.

Vă permite să vă conectați și să retrimiteți toate e-mailurile care arată exact cauza e-mailurilor eșuate. Acceptă destinatarii forțați (cc, bcc, to) și anteturi de e-mail personalizate. Puteți integra SMTP Postman cu servicii populare de marketing prin e-mail, care sunt acceptate de pluginul formularului de contact (MailChimp sau Mailgun).

Versiune gratuită / lite: da

Planuri premium: Nu e disponibil

Începeți cu Postman SMTP astăzi.

12. Banca WP Mail

WP Mail Bank

WP Mail Bank este un plugin SMTP WordPress gratuit pentru a vă livra emailurile cu succes. Suporta mai multe servicii de e-mail, inclusiv Gmail, Yahoo, Mailgun, SendGrid, etc. Pluginul este perfect pentru conectarea cu formularele de contact și pentru a trimite e-mailuri direct la căsuța de e-mail a utilizatorilor..

Este livrat cu un registru de e-mail care oferă informații despre toate e-mailurile. Puteți, de asemenea, să întreprindeți acțiuni cu privire la e-mailurile nedivizate pentru a le șterge sau a le retrimite. Funcționează excelent cu rețeaua multisite WordPress.

Versiune gratuită / lite: da

Planuri premium: 29,99 € – 99,99 € pe an

Începeți cu WP Mail Bank azi.

13. SMTP Gmail

SMTP Gmail

SMTP Gmail este un puternic plugin SMTP WordPress pentru a trimite e-mailuri cu contul dvs. Gmail. Are un server SMTP extrem de sigur pentru a vă asigura că e-mailurile dvs. trebuie să ocolească filtrele și să nu fie blocate niciodată. De asemenea, implică alte măsuri de securitate, cum ar fi protocolul OAuth 2.0, pentru a autoriza accesul la API-ul Gmail, ceea ce înseamnă că nu trebuie să introduceți nume de utilizator sau parolă.

Are o configurare simplă. Ar trebui să vă creați un cont la Google Apps for Work pentru a utiliza serverele SMTP Gmail și să trimiteți e-mailuri nelimitate fără nicio problemă. Acest plugin este perfect pentru conectarea cu formularele de contact din WordPress.

Versiune gratuită / lite: da

Planuri premium: Nu e disponibil

Începeți cu Gmail SMTP astăzi.

14. Contact Former Builder

Formular de contact

Formular de contact este un plugin gratuit pentru formularul de contact WordPress. Vine cu mai multe șabloane de forme pre-construite și teme. Se contopește cu tema dvs. WordPress, astfel încât puteți personaliza cu ușurință CSS pentru atingerea obiectivelor dvs. de design pentru formularul de contact.

Puteți utiliza acest plugin pentru a crea alte tipuri de formulare, cum ar fi formularul de feedback, formularul de sondaj, etc. Alte caracteristici semnificative includ filtre de spam, integrare Google Maps, mai multe câmpuri de formulare și multe altele.

Modelul de constructor de formular de contact

Vă permite să rearanjați câmpurile de formular cu butoane simple. De asemenea, puteți edita și eticheta câmpuri pentru a le face vizibile pentru utilizatorii dvs..

Versiune gratuită / lite: da

Planuri premium: 15 USD – 99 USD

Începeți cu Contact Form Builder astăzi.

15. Creatorul de forme

Formular Maker

Formular Maker este un excelent plugin pentru creatorul de forme de contact WordPress. Dispune de un constructor de formulare drag and drop pentru a proiecta rapid formulare complexe. Este livrat cu zeci de tipuri de câmpuri de formulare care vă permit să creați o formă a nevoii dvs. Cea mai bună parte despre Form Maker este că vă permite să afișați formularul în ferestre pop-up, bare de sus și casete de defilare. De asemenea, puteți încorpora formularul în paginile și postările dvs..

Are șabloane de formular pregătite pentru a configura formularele în câteva clicuri. Form Maker vă oferă opțiunea de a seta răspunsuri automate la utilizatorii care au completat formularul.

Exemplu popup Form Maker

De asemenea, oferă teme personalizabile pentru a schimba designul formularelor dvs. Pentru stiluri suplimentare, puteți utiliza editorul CSS care este încorporat cu pluginul.

Versiune gratuită / lite: da

Prețuri premium: 45 USD – 100 USD

Începeți cu Form Maker astăzi.

16. WeForms

weForms

weForms este un plug-in gratuit de creare a formularelor de contacte de drag and drop. Vă permite să creați formulare nelimitate și să le afișați oriunde pe site-ul dvs. web. De asemenea, puteți previzualiza formularul înainte de a-l publica pentru a vedea cum va apărea pentru utilizatorii dvs..

Vine cu șabloane de formular personalizate predefinite pentru a seta rapid formularul de contact. Oferă funcția de expirare a formularului pentru a face ca un formular să nu fie valabil după o anumită dată. weForms are integrări puternice cu soluții de e-mail și alte servicii terțe.

previzualizare WeForms

De asemenea, puteți crea formulare de plată și integra PayPal sau Stripe pentru a accepta plăți online. Pluginul este perfect pentru orice site web sau magazin de comerț electronic.

Versiune gratuită / lite: da

Prețuri premium: 39 USD – 399 USD

Începeți cu WeForms astăzi.

17. HappyForms

HappyForms

HappyForms este un plugin simplu și gratuit pentru formularul de contact WordPress. Acesta oferă un constructor de formulare de contact drag și drop și sprijină Gutenberg. Puteți adăuga formularele la paginile, postările, fișierele șabloane și widget-urile cu ușurință. De asemenea, vă permite să adăugați mai multe formulare pe aceeași pagină.

Cea mai bună parte a HappyForms este că vă permite să creați formulare cu mai multe coloane cu un singur clic. Puteți defini un mesaj personalizat la trimiterea formularului și, de asemenea, redirecționați utilizatorii către orice pagină web. Utilizează HoneyPot și Google ReCaptcha pentru filtrarea spamului.

Previzualizare HappyForms

De asemenea, puteți crea forme de conversație și puteți vedea o previzualizare live înainte de a o adăuga pe site-ul dvs. web. Are opțiuni de personalizare rapidă și mai multe tipuri de câmpuri de formular.

Versiune gratuită / lite: da

Planul premium: $ 79

Începeți cu HappyForms astăzi.

Care este cel mai bun plugin de formă pentru WordPress?

Acum, după ce am analizat diferite soluții de creare de formulare pentru WordPress, este timpul să stabilim care este cea mai potrivită pentru nevoile dvs..

Dacă sunteți în căutarea unui plugin intuitiv care să conțină toate funcțiile importante de care aveți nevoie vreodată, mergeți mai departe WPForms. Este cel mai ușor plugin de creare a formularelor pentru WordPress și are, de asemenea, una dintre cele mai mari evaluări ale utilizatorilor.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți cel mai bun plugin pentru formular pentru WordPress.

Ați putea dori, de asemenea, să aflați cum puteți crea un formular de tip Typeform în WordPress și cele mai bune soluții de analiză WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me