18 alternative Jetpack pentru a obține funcțiile fără bloat

Cele mai bune alternative la plugin-ul WordPress Jetpack


Doriți să cunoașteți cele mai bune alternative pentru a înlocui pluginul Jetpack în WordPress? Este posibil să știți că Jetpack oferă o mulțime de funcții, motiv pentru care este atât de popular în rândul utilizatorilor. Dar uneori ai nevoie de mai multă flexibilitate și funcții pentru site-ul tău care nu sunt disponibile în Jetpack.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune alternative la pluginul WordPress Jetpack.

De ce ai nevoie de alternative Jetpack?

Jetpack este cel mai popular plugin WordPress care oferă diverse funcții și opțiuni într-o singură instalare. Pur și simplu puteți activa sau dezactiva funcțiile în conformitate cu cerințele site-ului dvs. web.

Cu toate acestea, Jetpack nu va fi întotdeauna o soluție completă pentru site-ul dvs. web. Este posibil să fie necesar să adăugați mai multe funcționalități și, prin urmare, va trebui să analizați pluginuri WordPress alternative.

Aceste plugin-uri WordPress terțe vor oferi mai multe opțiuni care nu sunt disponibile în Jetpack.

Înainte de a începe, aruncăm o privire rapidă asupra avantajelor și dezavantajelor folosirii Jetpack pentru a înțelege mai multe despre ce veți avea nevoie de plugin-uri alternative.

Avantajele Jetpack:

 • Obțineți toate funcțiile necesare sub un singur plugin și este ușor de configurat.
 • Jetpack aparține companiei Automattic, aceeași companie din spatele WordPress.com, motiv pentru care pluginul este complet optimizat și oferă performanțe proaspete..
 • Interfața sa este simplă și ușor de gestionat pentru funcții.

Dezavantajele Jetpack:

 • Veți avea nevoie de un cont WordPress.com pentru a instala Jetpack pe site-ul dvs. web.
 • Deși pluginul Jetpack este gratuit, acesta are extensii plătite care pot fi cu adevărat costisitoare.
 • Are limite în funcționalitatea de e-mail, ceea ce este o necesitate de bază pentru toți proprietarii de site-uri web.
 • Folosind Jetpack, sunteți legat de 1 plugin și vă va fi greu să adăugați rapid mai multe funcții.

Acum că cunoașteți avantajele și dezavantajele, să aruncăm o privire la cele mai bune alternative la pluginul WordPress Jetpack.

1. WPForms

WPForms

WPForms este cel mai bun plugin de formulare de contact WordPress. Poate înlocui cu ușurință funcționalitatea formularului de feedback al Jetpack. WPForms are atât versiuni gratuite, cât și premium.

Pluginul WPForms include un constructor de formulare și mai multe șabloane încorporate pentru a crea rapid orice formă de care aveți nevoie. Puteți trage și arunca funcții în constructorul WPForm pentru a crea formularul de contact și a-l adăuga în postările / paginile dvs. WordPress folosind un cod scurt sau butonul Adăugați formularul în editorul de text.

Versiunea premium oferă mai multe șabloane de formular și funcționalități avansate pentru a îmbunătăți experiența formularului de contact pentru utilizatorii dvs..

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights este cea mai bună soluție Google Analytics pentru site-ul dvs. WordPress. Este o alternativă la modulul de statistici al Jetpack. Partea complicată este că modulul de statistici al Jetpack nu se apropie nicăieri de funcțiile oferite de Google Analytics.

MonsterInsights, pe de altă parte, vă permite să folosiți capacitățile puternice ale Google Analytics, cea mai cuprinzătoare soluție Analytics existentă. Oferă instrumente excelente de raportare pentru a monitoriza traficul site-urilor web și alte statistici utile despre utilizatorii dvs..

Este un plugin popular cu peste 1 milion de instalări active în WordPress. MonsterInsights are planuri premium pentru a adăuga mai multe instrumente și opțiuni în tabloul de bord Google Analytics.

Aflați cum puteți adăuga Google Analytics în tabloul de bord WordPress.

3. Galeria Envira

Galeria Envira

Galeria Envira este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru galeria WordPress. Înlocuiește funcția de galerie receptivă a Jetpack. Envira poate fi utilizat pentru a adăuga galerii de imagini personalizate, frumoase, cu ferestre de tip lightbox pe site-ul dvs. WordPress.

În mod implicit, WordPress are și o opțiune de galerie de imagini în opțiunile sale de bibliotecă media. Aceasta este o galerie foarte de bază, cu funcționalități limitate. Galeria Envira vă permite să adăugați galerii de imagini complexe detaliate în WordPress.

4. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus este unul dintre principalele plugin-uri de rezervă WordPress din industrie. Este o alternativă la funcționalitatea de rezervă a Jetpack. Jetpack are o extensie plătită pentru a adăuga o funcție de backup automat în WordPress. Cu toate acestea, puteți crea cu ușurință copii de rezervă ale site-ului dvs. WordPress folosind UpdraftPlus.

De asemenea, vă permite să programați copii de rezervă automatizate pentru a vă economisi timp. UpdraftPlus are mai multe locații de stocare, cum ar fi Google Drive, Dropbox etc. pentru a salva copiile de rezervă ale site-ului. Puteți gestiona locul în care doriți să stocați copia de rezervă și va crea automat copii de rezervă pentru întregul site web.

Puteți, de asemenea, să restaurați backup-uri în WordPress cu ușurință UpdraftPlus.

5. Scaner Sucuri

Sucuri

Sucuri Scanner este un puternic plugin de securitate WordPress. Poate înlocui scanerul Jetpack cu ușurință. Va trebui să utilizați planurile premium pentru a căuta malware în Jetpack. Cu toate acestea, Sucuri Scanner oferă scanare gratuită a programelor malware, monitorizare la lista neagră, securitate post-hack, securitate la întărire, verificări de încărcare a fișierelor și verificări de integritate a fișierelor.

În plus, Sucuri Scanner are un firewall WordPress pentru a bloca toate activitățile suspecte și a crea straturi pentru a vă proteja site-ul de hackeri. Este cea mai puternică soluție de securitate WordPress disponibilă.

6. AdSanity

AdSanity

AdSanity vă permite să gestionați anunțurile site-ului dvs. direct din tabloul de bord WordPress. Vă permite să vă creați propriile reclame și să le afișați în WordPress. AdSanity este o alternativă la Jetpack Ads de către WordAds.

Jetpack Ads are o abordare limitată atunci când integrează alte servicii terțe. Cu toate acestea, Adsanity funcționează excelent cu toate serviciile de reclame, precum Google Adsense, pentru a crea și gestiona anunțurile dvs. în WordPress.

Este o soluție de anunțuri prietenoasă, ușor de configurat pe site-ul dvs. WordPress.

7. Seful SEO

Yoast SEO

Yoast SEO este un popular plugin SEO SEO. Este o alternativă excelentă la funcționalitățile SEO ale Jetpack. Dacă utilizați SEO Jetpack în WordPress, atunci veți avea nevoie de planul lor profesional pentru a accesa toate funcțiile sale, care este scump.

SEO de bază al Jetpack este limitat în ceea ce privește opțiunile și funcțiile. Cu toate acestea, puteți utiliza pluginul gratuit Yoast SEO pentru instrumente extinse precum sitemap-uri XML, integrări sociale pentru imagini, informații meta, alerte SEO și multe altele.

Ar trebui să consultați acest ghid cum să configurați corect Yoast SEO în WordPress dacă sunteți interesat să începeți cu acest plugin.

8. Akismet

Akismet

Akismet se livrează gratuit cu fiecare instalație WordPress și este cel mai bun plugin de filtrare a spamului pentru site-ul dvs. web. Cu toate acestea, va trebui să cumpărați un plan premium în Jetpack pentru filtrarea de bază a spamului. Akismet poate fi utilizat ca înlocuitor pentru funcționalitatea de blocare a spamului Jetpack.

Alte caracteristici notabile ale Akismet includ filtrarea automată a tuturor comentariilor, reducerea spamului și multe altele. Vă economisește timp cu funcțiile sale puternice și avansate de filtrare a spamului, astfel că veți avea mai puține comentarii pentru a revizui și a le publica în WordPress.

9. Încă un alt plugin de mesaje înrudite

Încă un alt plugin de posturi conexe

WordPress este utilizat în mod obișnuit pentru blogging și, prin urmare, este important să avem o caracteristică de postări conexe. Încă un alt mesaj aferent este un plugin WordPress care vă prezintă frumos postările aferente. Poate înlocui cu ușurință funcționalitatea postărilor legate de Jetpack.

Pluginul este extrem de personalizabil și acceptă tipuri de postare personalizate din cutie. Vă oferă un control complet asupra locației în care doriți să adăugați postările aferente. De asemenea, vă permite să adăugați postări conexe la fluxul RSS al blogului dvs. WordPress.

10. WP până la tampon

WP către tampon

WP to Buffer este cel mai bun plugin de programare a postărilor WordPress, deoarece conectează cu ușurință blogul cu aplicația Buffer. Aplicația tampon vă permite să planificați și să partajați automat postările dvs. pe canalele de social media. Jetpack oferă o caracteristică de publicitate cu funcționalități similare, dar WP pentru Buffer este mai flexibil cu platformele de socializare.

Vă puteți economisi timpul publicând automat bloguri pe profilurile de social media. WP to Buffer este ușor de configurat și vă oferă un control complet asupra postărilor pe care doriți să le distribuiți pe profilurile dvs. sociale.

11. De: Comentarii

DeComments

De: Comments este un puternic plugin WordPress folosit pentru a-ți angaja vizitatorii în comentarii. Adăuga funcții în zona dvs. de comentarii WordPress și o face o platformă socială pentru utilizatorii dvs. Puteți adăuga rating de comentarii, împărtășiți comentarii la profilurile sociale, conectați-vă folosind profiluri de social media, puteți oferi ecusoane utilizatorilor și multe altele.

Este un plugin premium, dar merită fiecare banut. Utilizatorii dvs. se pot implica reciproc în comentarii și pot petrece mai mult timp pe site-ul dvs. web, ceea ce îmbunătățește clasamentul SEO.

12. Pingdom

Pingdom

Jetpack oferă un instrument de monitorizare a site-ului care vă avertizează atunci când site-ul dvs. este redus sau din nou în direct. Cu toate acestea, Pingdom este un instrument mai avansat, cu funcționalități similare.

Puteți crea un cont și integra un site web în Pingdom. Vă trimite notificări prin e-mail despre starea site-ului dvs. Acesta afișează, de asemenea, istoricul uptime în tabloul de bord al contului dvs. Pingdom.

13. WordPress Infinite Scroll

Defilare WordPress Infinit

WordPress Infinite Scroll este o opțiune excelentă pentru a încărca conținut doar atunci când utilizatorii parcurg pe site-ul dvs. Poate fi utilizat ca o alternativă la funcționalitatea de derulare a Jetpack.

În tema dvs. trebuie adăugat un fragment de cod și sunteți gata cu derularea infinită. Puteți încărca automat postările WordPress în timp ce utilizatorii defilează în jos pe pagină sau puteți adăuga un buton „Încărcați mai multe postări” pe defilare.

14. Conturi partajate

Contele partajate

Shared Counts este un plugin de contorizare a acțiunilor sociale pentru site-ul dvs. WordPress. Calculează numărul total de acțiuni pentru postările dvs. pe canalele de social media precum Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn și Stumbleupon.

Dispune de stiluri de butoane, machete de conturi de partajare, contoare de partajare totală și multe altele. Setările personalizate vă permit să setați o comandă de afișare pentru butoanele de partajare socială. După ce salvați setările, va adăuga automat butoanele sociale la toate paginile și postările dvs. WordPress.

15. MailChimp

MailChimp

MailChimp este unul dintre serviciile de marketing prin e-mail de top. Poate fi folosit pentru a atinge numărul maxim de oameni din nișa ta. Poate înlocui cu ușurință funcția de abonare prin e-mail a Jetpack. Jetpack are o funcționalitate foarte limitată pentru marketing prin e-mail.

Cu toate acestea, MailChimp vă oferă un acces complet la lista de abonamente și vă permite să trimiteți e-mailuri zilnice, săptămânale sau lunare către abonați. Puteți să vă filtrați abonații în liste și să trimiteți e-mailuri personalizate folosind MailChimp. De asemenea, doriți să consultați alternativele MailChimp.

Este un serviciu premium cu un număr nelimitat de e-mailuri disponibile pentru a le trimite tuturor abonaților. Versiunea lor gratuită vă permite să gestionați până la 2000 de abonați și să trimiteți 12.000 de e-mailuri / lună.

De asemenea, ar trebui să consultați ghidul nostru despre sfaturi eficiente pentru a obține mai mulți abonați prin e-mail.

16. Cloudflare

Cloudflare

Un serviciu CDN poate îmbunătăți viteza site-ului dvs. web și îl poate evidenția. Cloudflare este cel mai popular serviciu CDN din lume, cu caracteristici premium și protecție împotriva atacurilor DDoS.

Poate fi folosit ca o alternativă pentru 2 caracteristici importante ale Jetpack, inclusiv CDN și protecția lor brute împotriva atacului. Jetpack are funcții limitate în funcționalitatea CDN. Cu toate acestea, Cloudflare are cel mai bun serviciu și servește conținut static prin CDN-ul lor global.

17. Sarcina leneșă

Sarcina leneșă

Lazy Load este o caracteristică excelentă pentru a accelera site-ul. Puteți utiliza pluginul BJ Lazy Load în WordPress pentru a aplica încărcarea leneșă a conținutului, imaginilor, postării miniaturilor, gravatarilor și multe altele. Poate înlocui cu ușurință modulul de imagini leneș ale Jetpack, care te limitează numai la imagini.

Puteți adăuga, de asemenea, miniaturi de locație pentru imaginile originale. BJ Lazy Load vă permite să regenerați miniaturile și să reduceți dimensiunile fișierelor pentru a încărca imagini mai repede ca oricând.

18. Manager actualizări ușoare

Manager de actualizări ușoare

Jetpack are o funcționalitate automată de actualizare a pluginului care vă permite să vă actualizați pluginurile WordPress. Easy Updates Manager este o alternativă la această caracteristică și vă permite să actualizați nucleul, tema și pluginurile WordPress.

Este un plugin extrem de personalizabil și oferă o flexibilitate deosebită pentru a gestiona actualizările WordPress. Puteți configura, de asemenea, actualizări manuale și automate pentru tema și pluginurile dvs. WordPress.

Nu ratați acest articol despre Grammarly vs Hemingway vs Jetpack.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune alternative la pluginul WordPress Jetpack. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cele mai bune pluginuri de sondaj WordPress pentru a colecta feedback-ul utilizatorilor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map