18 cele mai bune comentarii WordPress Pluginuri pentru a stimula implicarea

cele mai bune pluginuri pentru comentarii wordpress


Căutați cele mai bune pluginuri pentru comentarii WordPress pentru site-ul dvs. web? Crearea unei secțiuni de comentarii active pe blogul dvs. WordPress este importantă pentru a construi o relație puternică cu cititorii dvs. și pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. O secțiune de comentarii plină de conversații va face blogul tău un loc în care utilizatorii doresc să se întoarcă din nou și din nou. Dar poate fi dificil să generezi comentarii valoroase pe blogul tău.

Acesta este motivul pentru care, în acest articol, vom împărtăși cele mai bune 18 plugin-uri de comentarii WordPress pentru a vă ajuta să generați mai multe comentarii, să vă gestionați comentariile și să vă creșteți blogul. Să sărim!

1.De:comments

decomments-best-WordPress-comment-plugins

De: Comments este cel mai puternic plugin WordPress pentru comentarii. Acest plugin premium oferă o serie de instrumente care vă pot ajuta să creșteți implicarea pe blogul dvs..

Puteți reînnoi complet secțiunea de comentarii și puteți permite cititorilor dvs. să facă o varietate de lucruri cum ar fi să voteze comentariile care să le placă și să nu le placă, să utilizeze o caracteristică de conectare socială și să vă conectați cu conturile lor existente, să partajați comentarii pe social media și multe altele. Utilizatorii pot adăuga chiar imagini, GIF-uri, videoclipuri, tweet-uri și multe altele la comentariile lor.

Una dintre caracteristicile lor deosebite este Sistemul de ecusoane care recompensează și încurajează utilizatorii cei mai activi prin adăugarea de gamificare la procesul de comentare. Toate acestea ajută la transformarea secțiunii de comentarii într-un loc mai distractiv pentru a fi.

Începeți cu De: comentarii Astăzi!

2. Akismet

Akismet-best-WordPress-comment-plugins

Akismet este unul dintre cele mai utilizate plugin-uri de comentarii WordPress de pe piață. Acest plugin va filtra comentariile spam pentru dvs., astfel încât site-ul dvs. web să-l poată păstra credibilitatea.

În loc să pierzi timpul, modificând comentariile din bot și ștergeți comentariile care conțin link-uri către site-uri suspecte, acest plugin face totul pentru tine. Nu va mai trebui să faceți din nou comentarii spam-uri enervante – ceea ce face Akismet un element indispensabil pentru secțiunea dvs. de comentarii.

Puteți obține gratuit Planul personal al lui Akismet, care este excelent pentru bloggerii și site-urile personale. Dar dacă executați un site web comercial, va trebui să faceți upgrade la planul lor Plus pentru 5 USD pe lună, pe site.

Doriți mai multe informații despre Akismet? Vezi recenzia noastră completă pentru Akismet.

Începeți cu Akismet Today!

3. Comentarii Jetpack

jetpack-comentarii-WordPress-comment-plugins

Jetpack Comments este un excelent plugin WordPress care face mai ușor cititorilor să comenteze pe blogul tău. Pluginul Jetpack Comments înlocuiește secțiunea dvs. de comentarii implicită cu un nou sistem de comentarii care are integrare de conectare la rețelele de socializare.

În loc să fie nevoiți să-și facă un cont complet nou pentru a comenta pe blogul dvs., utilizatorii se pot conecta cu contul WordPress, Facebook sau Twitter existent. Vizitatorii au de asemenea posibilitatea de a lăsa un comentariu ca invitat sau de a folosi numele de utilizator al rețelei de socializare.

Acest sistem de comentarii elegant, ușor de utilizat este simplu de instalat și aveți, de asemenea, opțiunea de a personaliza schema de culori pentru a se potrivi cu marca dvs..

Pentru o recenzie mai detaliată a Jetpack, consultați recenzia noastră completă JetPack.

Începeți cu Jetpack Comments Today!

4. Comentarii prospere

-comments-prospera comment-plugin

Thrive Comments este o altă opțiune pe care o considerăm a fi unul dintre cele mai bune plugin-uri de comentarii WordPress. Acest plugin puternic colectează toate elementele cele mai captivante ale social media și forumurile comunității și le adaugă comentariilor dvs. pe WordPress.

Vizitatorii dvs. obțin satisfacția de a vedea alți utilizatori „le place” comentariile și ajung să obțină insigne de realizare comentând. Pluginul include, de asemenea, funcții care permit utilizatorilor să se simtă validate prin primirea de „voturi în sus” și primirea comentariilor.

Cu comentariile Thrive veți obține raportări extinse despre activitatea vizitatorilor de-a lungul timpului. Puteți vedea statistici despre cei mai activi comentatori, aflați care dintre mesajele dvs. sunt cele mai populare pentru comentarii și urmăriți progresul angajamentului dvs..

Începeți cu comentariile Thrive astăzi!

5. Plugin pentru comentarii WordPress

wordpress-comment-evaluare-plugin
Pluginul pentru comentarii WordPress este un plugin simplu și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să noteze comentariile într-o postare. Pluginul poate sorta și comentariile după cele mai populare.

Utilizatorii vor fi încurajați să se angajeze mai mult în secțiunea de comentarii atunci când comentariile lor obțin aprecieri excelente și se ridică în partea de sus a pachetului.

Puteți achiziționa o licență obișnuită pentru pluginul de evaluare a comentariilor WordPress, cu doar 22 USD, care vine cu actualizări viitoare și 6 luni de asistență de la wpbuddy.

Începeți cu pluginul de evaluare a comentariilor WordPress astăzi!

6. Sistemul de comentarii Disqus

Disqus-comment-sistem-wordpress-plugin
Disqus Comment System este unul dintre cele mai populare sisteme de comentarii pentru site-urile WordPress. Cu sistemul de comentarii Disqus, puteți înlocui secțiunea implicită de comentarii WordPress cu a lor. Secțiunea lor de comentarii interactive vă va ajuta să creșteți implicarea, să creșteți relații cu vizitatorii dvs. și să păstrați cititorii. Iar instalarea lor cu 1 clic se integrează perfect cu WordPress, ceea ce înseamnă că nu trebuie să știi nimic despre cod.

Cu Disqus puteți readuce utilizatorii pe site-ul dvs. web cu notificări prin e-mail și browser, utilizatorii pot vota comentarii, precum și adăuga elemente distractive la comentariile lor, precum fotografii, videoclipuri, mențiuni și multe altele.

Utilizatorii obțin, de asemenea, opțiuni flexibile de conectare socială și puteți sorta discuțiile după cele mai vechi, noi și cele mai bune comentarii.

Începeți cu Disqus Comment System Today!

7. Dezactivează comentariile

disable-comentarii-wordpress-plugin
In timp ce datele arată că ar trebui să permiteți comentarii pe blogul dvs., este posibil să doriți din când în când să dezactivați comentariile la postările dvs. WordPress. Puteți face cu ușurință cu pluginul Dezactivare comentarii.

Acest plugin gratuit permite administratorilor WordPress să dezactiveze comentariile cu privire la orice tip de post postări pe blog, pagini și atașamente. Dacă doriți să dezactivați comentariile pentru anumite postări individuale, puteți sau dezactivați comentariile pe întregul site web WordPress.

Începeți cu Dezactivați comentariile de azi!

8. ComentariuLuv

comment-Luv-WordPress-comentarii-plugin
CommentLuv este un alt plugin de comentarii WordPress care vine cu o varietate de caracteristici pentru secțiunea de comentarii pentru a crește traficul către site-ul dvs. și a crește implicarea.

Cu CommentLuv, utilizatorii pot adăuga link-ul lor Twitter la comentariile lor, adăuga cuvinte cheie și puteți adăuga un widget de comentarii de top. Pluginul combate, de asemenea, comentariile spam și cititorii au posibilitatea să se înregistreze pe site-ul dvs. pentru a debloca funcții avansate de CommentLuv, precum link-urile dofollow și multe altele.

Începeți cu CommentLuv Today!

9. Pluginuri Facebook, Comentarii & Dialoguri pentru WordPress

best-WordPress-comment-plugins facebook-plugin-
Pluginuri Facebook, comentarii & Dialoguri pentru WordPress este un plugin de comentarii care vă permite să integrați multe funcții Facebook cu secțiunea de comentarii de pe site-ul dvs. web.

Acestea oferă 11 pluginuri diferite pe Facebook care pot fi adăugate pe site-ul dvs. cu doar o linie de cod. Pluginurile Facebook includ: comentarii Facebook, cum ar fi butonul, butonul de partajare, butonul de trimitere și multe altele.

Cu acest comentariu și pluginul de social media, utilizatorii de pe site-ul dvs. care folosesc și Facebook vor avea tot ce le trebuie pentru a interacționa cu postările dvs. într-un singur loc..

Începeți cu pluginuri Facebook, comentarii & Dialoguri pentru WordPress Today!

10. Comentarii WpDevArt pe Facebook

wpdevart-best-comment-plugins-WordPress
WpDevArt Facebook Comments este un alt plugin excelent pentru a integra Facebook cu secțiunea dvs. de comentarii pe WordPress. Pluginul WpDevArt Facebook Comments este un instrument care vă permite să afișați comentariile Facebook vizitatorilor de pe site-ul dvs. web.

Acest plugin ușor de utilizat este disponibil gratuit. Puteți face upgrade la versiunea profesională pentru a avea acces la funcții, cum ar fi posibilitatea de a alege schema de culori, a seta culoarea de fundal și 39 de efecte de animație nemaipomenite.

Începeți cu WpDevArt Facebook Comments Today!

11. Comentariu aprobat

a aprobat-comment-wordpress-plugin
Comentariu aprobat este un simplu plugin WordPress care va trimite o notificare personalizabilă unui utilizator care a lăsat un comentariu pe site-ul dvs. web după ce comentariul a fost aprobat de dvs..

Acest plugin este gratuit pentru a descărca și este o modalitate excelentă de a încuraja utilizatorii să revină pe site-ul dvs..

Începeți cu comentariul aprobat astăzi!

12. Abonează-te la Comentarii reîncărcate

aboneaza-te-la-comentarii-reîncărcate-plugin
Abonați-vă la Comentarii reîncărcate este un alt plugin WordPress popular care îi face pe utilizatori să revină pe site-ul dvs. din nou și din nou.

Acest plugin permite utilizatorilor să se înscrie pentru a primi notificări prin e-mail de fiecare dată când un utilizator răspunde sau comentează o postare pe care au comentat deja.

Abonează-te la Comentarii reîncărcate vine și cu un manager de abonamente pe care comentatorii îl pot utiliza pentru a vă dezabona de la anumite postări sau pentru a suspenda toate notificările atunci când nu vor să mai fie actualizate la conversații.

Începeți cu Abonare la comentarii reîncărcate astăzi!

13. Hasturi de comentarii ale Yoast

yoast-comment-hacks-plugins
S-ar putea să fiți deja la curent cu Yoast SEO, unul dintre cele mai populare pluginuri SEO. Dar Yoast are un alt plugin uimitor pentru comentariile numite Yoast Comment Hacks.

Yoast Comment Hacks adaugă mici hacks la secțiunea implicită de comentarii WordPress pentru a ușura gestionarea. De exemplu, acesta adaugă e-mailuri de curățare pentru comentarii. De asemenea, adaugă un buton în bara de instrumente WordPress pentru a trimite un e-mail tuturor comentatorilor de pe postarea dvs. simultan.

O altă caracteristică minunată este posibilitatea de a redirecționa comentatorii pentru prima dată către o pagină de mulțumire care îi încurajează să se înscrie la lista dvs. de e-mail.

Începeți cu Yoast Comment Hacks Today!

14. Editare simplă a comentariilor

simplu-comment-editare-wordpress-plugin
Pluginul de modificare a comentariilor simple pentru WordPress este un instrument care permite utilizatorilor anonimi să editeze și / sau să șteargă comentariile lor până la 5 minute.

Utilizatorii pot petrece mai mult timp lăsându-ți un comentariu atent cu posibilitatea de a edita și șterge.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați pluginul, iar restul este făcut pentru dvs..

Începeți cu editarea simplă a comentariilor de azi!

15. Fără comentariu la pagină

no-page-comment-WordPress-comment-plugin
Niciun comentariu de pagină nu este un excelent plugin WordPress care vă oferă un control complet asupra secțiunii de comentarii. Acest plugin vă permite să alegeți dacă comentariile sunt activate sau dezactivate în mod implicit pentru toate postările noi, paginile și tipurile de postări personalizate. În același timp, aveți și capacitatea de a activa individual comentariile la postări sau pagini.

De asemenea, puteți dezactiva rapid toate comentariile pentru un anumit tip de post.

Începeți cu niciun comentariu pe pagina de azi!

16. Comentarii – wpDiscuz

wpdiscuz-best-WordPress-comment-plugins
Pluginul wpDiscuz pentru WordPress este un alt plugin încărcat cu funcții pentru a face secțiunea de comentarii mai plăcută pentru cititorii dvs..

Cu wpDiscuz puteți adăuga o casetă de comentarii interactive la postări și alte tipuri de conținut. De asemenea, veți avea acces la butoanele notificatoare care vă oferă actualizări live ale noilor comentarii. Alte caracteristici includ integrarea completă cu pluginurile de conectare la rețelele sociale, butonul „Încărcați mai multe comentarii” și multe altele.

Acest puternic plugin de comentarii WordPress susține, de asemenea, că aduce cea mai rapidă experiență de comentarii, datorită nucleului stimulat.

Începeți cu Comentarii – wpDiscuz Today!

17. Răspuns

replyable-best-WordPress-comment-plugins
Postabil de Postmatic este un plugin WordPress care preia abonarea la comentarii la un alt nivel.

Utilizatorii se pot înscrie pentru a primi notificări prin e-mail oricând cineva comentează postările dvs. de pe blog. Însă, odată cu învățarea automată a Replyable, nimeni nu se va enerva primind prea multe e-mailuri. Tarifele răspunde comentarii pentru relevanță și trimite numai cele mai bune pentru abonați. Dacă utilizatorii doresc să răspundă la un comentariu, tot ce trebuie să facă este să răspundă la e-mail.

Pluginul este gratuit pentru a descărca, dar dacă doriți funcții premium, cum ar fi posibilitatea de a răspunde la comentarii chiar din căsuța de e-mail, costă 2,99 USD pe lună..

Începeți să răspundeți astăzi!

18. Comentarii vocale & Recenzii – Heyoya

voce-comentarii-comentarii-heyoya
Comentarii vocale & Recenzii de Heyoya este un plugin minunat WordPress care permite utilizatorilor să lase comentarii vocale la postările dvs. Acest mod distractiv și unic de a interacționa este o modalitate excelentă de a menține utilizatorii distrați și pe site-ul dvs. mai mult timp.

Îl puteți instala copiind și lipind doar 1 linie de cod și puteți utiliza pluginul în peste 20 de limbi diferite. De asemenea, vine cu Heyoya Mobile, astfel încât să puteți înregistra și urmări comentariile vocale din mers.

Cu comentarii vocale, puteți avea mai multe conversații personale cu cititorii dvs. și puteți oferi o experiență pe care nu o vor obține pe alte site-uri.

Începeți cu comentarii vocale & Recenzii – Heyoya Today!

Sperăm că v-a plăcut acest articol cu ​​cele mai bune 18 plugin-uri de comentarii WordPress. Acum aveți o grămadă de instrumente excelente pentru a crește activitatea în secțiunea de comentarii și pentru a gestiona toate noile comentarii pe care le veți primi.

Dacă v-a plăcut acest post, consultați articolul nostru despre 30 de modalități de a face bani online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map