19 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru non-profit și organizații de caritate

cele mai bune pluginuri wordpress pentru non-profit


Doriți cele mai bune plugin-uri WordPress pentru nonprofit pentru a adăuga funcții pe site-ul dvs.? Neprofiturile au nevoie de plugin-uri WordPress care să le poată susține cauza și să-i ajute să-și creeze un site web la un buget strict. Plugin-urile perfecte permit nonprofitului să-și lanseze site-ul fără a angaja niciun dezvoltator, astfel încât pot economisi bani pentru ceea ce contează cu adevărat: cauza lor.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune pluginuri WordPress pentru non-profit pentru a vă susține cauza.

De asemenea, am creat o listă cu cele mai populare și mai bune pluginuri WordPress pe care trebuie să le utilizați pe site-ul dvs. web. Verificați-le și ele.

Realizarea unui site web nonprofit cu WordPress

WordPress este cel mai popular constructor de site-uri din lume. Probabil ați observat multe dintre cele mai mari mărci din lume care folosesc WordPress în mod activ pe site-urile lor.

Când începeți, veți întâlni 2 tipuri de site-uri WordPress: WordPress.com, care este o platformă găzduită; și WordPress.org, care este o soluție de sine stătută. Consultați comparația noastră detaliată între WordPress.com și WordPress.org pentru mai multe informații.

Pentru site-ul dvs., vă recomandăm să utilizați WordPress.org în mod independent, deoarece are toate caracteristicile și opțiunile de care aveți nevoie. Dacă utilizați deja WordPress.com, atunci puteți muta site-ul dvs. de la WordPress.com la WordPress.org.

Dar, mai întâi, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de găzduire web.

Vă recomandăm Bluehost. Este recomandat oficial de către WordPress core și de una dintre cele mai populare companii de găzduire web din lume.

Din fericire, aceștia oferă utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și o reducere masivă la găzduire web.

creați un blog pe bluehost

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Odată achiziționat, puteți urma ghidul nostru pas cu pas despre cum să faceți un site web.

Acum, să aruncăm o privire asupra celor mai bune pluginuri WordPress pentru nonprofit pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs. WordPress.

1. WPForms

WPForms

WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact WordPress. Este super flexibil și oferă funcții excelente pentru a adăuga un formular de contact, un formular de donație și alte formulare utile pe site-ul dvs. WordPress.

WPForms Lite este versiunea gratuită a pluginului. Poate fi utilizat de site-urile de afaceri mici, de non-profit și de bloguri pentru a adăuga cu ușurință un simplu formular de contact. Versiunea lor plătită vine cu mai multe funcții și opțiuni, precum suplimente de plată.

WPForms se integrează cu toate cele mai bune servicii de e-mail marketing precum AWeber, MailChimp, Constant Contact și multe altele.

De asemenea, funcționează excelent cu serviciile de plată precum PayPal și Stripe pentru a colecta donații online.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights este cea mai bună soluție de analiză WordPress de pe piață. Acesta afișează statisticile de trafic ale site-ului dvs. în tabloul de bord WordPress. MonsterInsights are multe suplimente puternice pentru a personaliza rapoartele Google Analytics pentru site-ul dvs..

Acestea oferă mai multe planuri de prețuri pentru site-uri web mici-mari, ceea ce înseamnă că puteți utiliza cu ușurință MonsterInsights pe site-ul dvs. nonprofit pentru a adăuga Google Analytics în WordPress.

3. GiveWP

GiveWP

GiveWP este un plugin excelent pentru nonprofits WordPress. Este dotat cu toate funcțiile de care trebuie să acceptați donații online, să gestionați banii dați și multe altele în tabloul de bord WordPress. Puteți crea cu ușurință un formular de donație și puteți integra o poartă de plată pentru a colecta donații de la utilizatori.

Vorbind despre gateway-uri de plată, GiveWP poate fi conectat ușor cu cele mai populare servicii de plată, cum ar fi PayPal. În plus, puteți conecta și formularul de donare cu serviciile de e-mail populare, inclusiv AWeber și MailChimp.

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este cel mai bun plugin pentru generarea de plumb WordPress din lume. Puteți utiliza acest plugin pe site-ul dvs. nonprofit pentru a vă asigura că vizitatorii donează cauza dvs. înainte de a părăsi site-ul.

Oferă mai multe stiluri pop-up optin, incluzând diapozitive, bară laterală, casetă luminoasă și multe altele. OptinMonster a ajutat multe companii și non-profit să-și crească abonații exponențial.

5. Descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale simple este unul dintre cele mai populare pluginuri de comerț electronic WordPress. Vă permite să vindeți descărcări digitale, precum cărțile electronice, pentru a colecta bani pentru cauza dvs. nonprofit.

Descărcări digitale ușoare are suplimente puternice pentru a integra gateway-uri de plată, servicii și multe altele.

Funcționează excelent pe toate cele mai bune teme WordPress. Este flexibil și ușor de configurat pe site-ul dvs..

6. WP Super Cache

WP Super Cache

WP Super Cache este un plugin de memorie caching popular pentru site-urile WordPress. Este gratuit pentru a descărca și utiliza. Este dotat cu caracteristici de memorie în cache uimitoare, care vă vor ajuta să îmbunătățiți performanța site-ului dvs. non-profit.

WP Super Cache oferă cache de pagină, suport CDN, pre-încărcare a cache-ului, compresie gzip și multe altele. Este ușor de configurat și toate setările sunt prietenoase pentru începători.

7. Sucuri

Sucuri

Sucuri este principalul plugin de securitate WordPress. Creează un zid securizat între utilizatori și site-ul dvs. web pentru a vă proteja de vizitatorii nedoriti. Sucuri are funcții uimitoare care vă vor proteja site-ul web împotriva malware și hackerilor.

Este un plugin recomandat pentru site-urile non-profit care acceptă donații online pentru a menține securitatea donatorilor.

8. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus este un plugin de backup popular pentru site-urile WordPress. Vă permite să faceți backup cu ușurință site-ul dvs. WordPress.

După ce ați creat site-ul non-profit, veți dori să vă asigurați că acesta este în funcțiune, întotdeauna. UpdraftPlus vă ajută să mențineți copii de rezervă regulate ale site-ului dvs. De asemenea, vă permite să restaurați cu ușurință site-ul dvs. din copiile de rezervă oricând aveți nevoie.

9. SEO Yoast

Yoast SEO

Yoast SEO este cel mai popular plugin WordPress SEO de pe piață. Vă ajută să optimizați site-ul dvs. pentru motoarele de căutare, astfel încât veți atrage cei mai buni vizitatori care doresc de fapt să vă sprijine cauza. Yoast SEO are multe caracteristici care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți clasamentul motorului de căutare.

10. Galeria Envira

Galeria Envira

Galeria Envira este unul dintre pluginurile de top ale galeriei de imagini WordPress. Multe organizații non-profit doresc să își arate imaginile noilor vizitatori pentru a-i convinge să doneze, motiv pentru care Envira Gallery este un plugin important pentru site-urile non-profit.

Vă permite să vă prezentați fotografiile în galerii frumoase de imagini profesionale. Are caracteristici uimitoare, precum ferestrele de tip lightbox, galerii de zidărie, efecte polaroid și multe altele.

11. Widget Marturii

Widget Marturii

Widget Testimonials este un plugin gratuit pentru mărturii WordPress. Este important pentru site-urile non-profit să afișeze mărturii de la donatorii lor. Pluginul este prietenos pentru începători și ușor de configurat.

Vă permite să afișați mărturii oriunde, inclusiv postări, pagini și zone pregătite pentru widget. Puteți adăuga widgetul cu mărturii în bara laterală, în subsol sau în orice alte secțiuni acceptate de widget în WordPress.

12. Întrebări frecvente rapide și ușoare

Întrebări frecvente rapide și ușoare

Așa cum sugerează și numele, Întrebări frecvente rapide și ușoare este un plugin ușor de utilizat de întrebări frecvente WordPress. Puteți utiliza acest plugin pentru a adăuga întrebări frecvente, cu răspunsuri, pe site-ul dvs. nonprofit. Economisește timpul pentru tine și vizitatorii tăi. Pluginul are multe șabloane pentru a prezenta întrebări frecvente.

13. TablePress

TablePress

TablePress este un plugin WordPress gratuit pentru a adăuga tabele, folosind o simplă interfață drag and drop, pe site-ul dvs. Puteți utiliza aceste tabele pe site-ul dvs. non-profit pentru a afișa graficele de donații și alte statistici pentru vizitatorii dvs..

14. Calendar simplu

Calendar simplu

Simple Calendar este un plugin Google Calendar care vă permite să creați evenimente și să le afișați pe site-ul dvs. nonprofit. Permite vizitatorilor dvs. să se aboneze la calendar și vor primi notificări pentru evenimente noi.

15. Uita de butoanele shortcode

Uită de butoanele shortcode

Uită de butoanele shortcode este un plugin gratuit WordPress pentru a adăuga butoane uimitoare pe site-ul tău nonprofit. Trebuie să adăugați mai multe butoane de apel la acțiune pe diferite pagini și postări pentru a face oamenii să viziteze paginile dvs. de destinație sau formularele de donație. Acest plugin unic vă va ajuta să adăugați ușor butoane fără ajutorul shortcodes.

16. Polylang

Polylang

Polylang este un plugin WordPress care oferă asistență bilingvă și multilingvă. Vă permite să creați un site nonprofit multilingv, astfel încât oricine din lume vă poate citi și urmări conținutul în propria limbă. Permite vizitatorilor dvs. să schimbe cu ușurință limba site-ului în propria limbă.

17. Bar social plutitor

Bar social plutitor

Dacă doriți să adăugați butoane de partajare socială pe site-ul dvs. WordPress într-un stil frumos și modern, atunci veți avea nevoie de pluginul pentru barele sociale flotante. Este un plugin gratuit de partajare socială pentru site-urile non-profit pentru a-și împărtăși cu ușurință cauza pe platformele de socializare. Vizitatorii dvs. pot partaja rapid paginile și postările de pe canalele de socializare doar cu un singur clic.

18. Revigui Postul Vechi

Revive Post

Revive Old Post este un alt plugin WordPress interesant care vă permite să distribuiți în mod automat postările vechi pe rețelele de socializare. Vă economisește timp prin procesul său de automatizare. Ar trebui să utilizați acest plugin pe site-ul dvs. nonprofit pentru a vă promova postările vechi și pentru a vă menține site-urile sociale implicate.

19. MapPress Google Maps

MapPress Google Maps

MapPress Google Maps este un plugin WordPress pentru partajarea locației centrului tău nonprofit. Dispune de hărți ușor de încorporat pe care le puteți plasa pe paginile și postările dvs. WordPress. Vă permite să marcați destinații, să adăugați indicații și multe altele.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune plugin-uri WordPress pentru non-profit. De asemenea, ar trebui să consultați temele noastre WordPress cu cele mai bune răspunsuri alese de mână.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map