19 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru fotografi în 2020

cele mai bune WordPress-plugins-pentru-fotografi


Căutați o modalitate de a vă prezenta fotografiile frumos pe site-ul dvs.? Dacă utilizați WordPress, există o mulțime de pluginuri care vă ajută să vă adăugați fotografiile și să le afișați online.

În acest articol, am ales manual cele mai bune 19 plugin-uri WordPress pentru fotografi pentru a vă ajuta să descoperiți cu ușurință pluginul potrivit pentru site-ul dvs..

De asemenea, am creat o listă cu cele mai populare și mai bune pluginuri WordPress care sunt utile pentru fiecare site web. Ar trebui să le verificați și pe ele.

1. Galeria Envira

Envira-galerie-wordpress-plugin

Galeria Envira este cel mai bun plugin de galerie WordPress disponibil pe piață. Pluginul îți permite să creezi galerii de imagini, galerii video și albume foto complet responsive pentru site-ul tău în cel mai scurt timp. Este livrat cu o interfață drag and drop simplă și ușor de utilizat, astfel încât să puteți face galerii cu ușurință fără a utiliza niciun cod.

Galeria Envira oferă un pachet de șabloane frumoase de galerie pre-construite pentru a vă ajuta să personalizați instantaneu aspectul galeriei. După ce ați creat galeriile de imagini, le puteți organiza în albume, sortați-le cu etichete și adăugați și fotografii de copertă.

O altă caracteristică excelentă a galeriei Envira este legătura de profunzime și paginarea care vă permite să faceți galeriile dvs. super SEO prietenoase. Galeria Envira este pluginul perfect pentru a vă prezenta fotografia.

2. Soliloc

Monologul-WordPress-slider-plugin

Glisoarele vă permit să vă prezentați fotografiile superbe pe site-ul dvs. web. Fie că adăugați glisiere cu lățime întreagă sau glisiere de dimensiuni mici, puteți adăuga animații frumoase și vă puteți afișa fotografiile în mod elegant. Și, Soliloquy este cel mai bun instrument pentru job.

Este cel mai bun plugin glider WordPress de pe piață. Vă permite să creați glisoare complet adaptabile și prietenoase pentru mobil, care arată excelent pe toate tipurile de ecrane și dispozitive. Cu Soliloquy, puteți utiliza un constructor de drag and drop simplu pentru a crea glisiere frumoase de imagine și video în doar câteva clicuri.

Este livrat cu tone de funcții, inclusiv șabloane de glisiere, glisoare dinamice, glisiere de produs, luminozitate pe ecran complet, abilități de importare de la Flickr, Instagram și multe altele. Este un plugin excelent pentru fotografii pasionați pentru a-și expune munca într-un public mai larg.

3. Fotografie WooCommerce

woocommerce-Fotografie-plugin-pentru-fotografi

WooCommerce Photography este încă un plugin de fotografii WordPress conceput pentru fotografi profesioniști. Este o extensie a pluginului WooCommerce, deci va trebui să aveți pluginul WooCommerce de bază instalat pe site-ul dvs. Apoi, puteți instala cu ușurință această extensie și puteți începe să adăugați fotografii pe site-ul dvs. spre vânzare.

WooCommerce Photography vă ajută în gestionarea de zi cu zi și vânzarea fotografiilor pentru evenimente sau ca lucrări de artă. Cu pluginul, vă puteți încărca cu ușurință fotografiile, puteți configura fotografii de vânzare și puteți permite utilizatorilor să le cumpere ușor pentru nevoile lor.

Folosind acest plugin, puteți crea magazine de fotografie online complet responsive, care se adaptează bine la orice tip de ecran, inclusiv desktopuri, laptopuri și telefoane mobile. Pe scurt, este un excelent plugin de comerț electronic care ajută atât fotografii, cât și clienții.

4. Vinde media

vinde-media-plugin-pentru-foto

Sell ​​Media este un alt excelent plugin de fotografie de comerț electronic pentru WordPress. Te ajută să vinzi fotografii, videoclipuri și reimprimări individual sau ca planuri de abonament. Pentru vânzarea și expedierea printurilor fotografice, puteți utiliza extensia, reimprimări, care oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru expediere.

Folosind pluginul Vinde media, puteți crea galerii de imagini uimitoare pentru clienți, evenimente sau subiecte conexe în câteva minute. Puteți importa imagini din Lightroom sau Aperture și vă puteți eficientiza fluxul de lucru. De asemenea, puteți încărca în vrac fotografii folosind încărcarea drag and drop și, de asemenea, editați în vrac.

În plus, puteți proteja parola cu galeriile noastre de imagini, puteți crea grupuri de prețuri și coduri de reducere folosind pluginul Sell Media.

5. EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer

Viteza este vitală pentru SEO-ul site-ului dvs., precum și pentru experiența utilizatorului. Dacă ați adăugat o mulțime de fișiere imagine de dimensiuni mari pe site-ul dvs., acesta poate încetini site-ul dvs., ceea ce, la rândul său, vă poate dăuna SEO site-ului și experienței utilizatorului. Trebuie să vă asigurați că toate imaginile dvs. sunt optimizate.

Acolo este locul EWWW Image Optimizer vine la îndemână. Este un plugin excelent pentru optimizarea imaginilor pentru WordPress. Pluginul optimizează automat noile încărcări ale imaginii și vă asigură că imaginile dvs. sunt de dimensiunea minimă și de cea mai bună calitate vizuală. De asemenea, puteți optimiza toate imaginile pe care le-ați adăugat deja și puteți converti imaginile în cel mai bun format de fișier.

Folosind optimizatorul de imagini EWWW, puteți alege opțiuni de compresie perfectă a pixelilor sau opțiuni de compresie ridicată, fără pierderi vizuale. Mai presus de toate, acceptă imaginile încărcate și create de orice plugin.

6. WPForms

WPForms

Formularele de contact sunt esențiale pentru toate tipurile de site-uri, inclusiv pentru site-urile de fotografie. Cu un formular de contact, puteți oferi utilizatorilor dvs. o modalitate fără probleme de a vă conecta cu dvs. și de a vă oferi feedback-ul lor. WPForms oferă cea mai bună soluție pentru adăugarea formularelor de contact pe site-ul dvs..

Este cel mai bun și mai ușor de utilizat plugin de formular de contact de pe piață. Este livrat cu o interfață intuitivă de construire a formelor de drag and drop și o mulțime de câmpuri de formulare utile pentru a crea formulare cu ușurință și în cel mai scurt timp. Nu mai vorbim, oferă un formular de probă pre-făcut pentru a începe cu primul formular. De cele mai multe ori, formularul de eșantion funcționează bine pentru nevoile dvs., astfel încât să îl puteți salva și utiliza pur și simplu.

Cu WPForms, puteți crea un formular de contact simplu sau formulare avansate, cum ar fi formularele de comandă, formularele de plată și formularele de abonament. După ce ați creat formularele, le puteți adăuga pe site-ul dvs. cu ușurință. Pluginul oferă un Adaugă formular butonul din editorul dvs. de poștă, astfel încât să puteți încorpora cu ușurință formularul în postări și pagini.

7. MonsterInsights

monsterinsights-plugin-WordPress

Analitica site-urilor web este foarte importantă pentru realizarea strategiilor de afaceri informate și pentru îmbunătățirea afacerii dvs. Cu date și valori detaliate despre vizitatorii / clienții site-ului dvs. și comportamentul acestora pe site-ul dvs., puteți lua decizii de marketing informate pentru site-ul dvs..

În WordPress, MonsterInsights simplifică urmărirea întregului trafic al site-ului dvs. web și colectarea unor măsuri care pot fi îmbunătățite. Este cel mai bun plugin WordPress Google Analytics pe care îl puteți utiliza pentru a urmări toate informațiile importante despre utilizatori și interacțiunile lor cu site-ul dvs. de fotografie. Puteți afla de unde vin utilizatorii dvs., ce le place, ce pagini vizitează cel mai mult, ce linkuri fac clic, etc..

În plus, puteți urmări cu ușurință descărcările și vânzările de fotografii. Folosind Adăugare comerț electronic, puteți obține date complete despre vânzările pe care le-ați făcut, veniturile totale colectate, ratele de conversie, produsele de top și multe altele.

8. BirchPress

birchpress-wordpress-plugin

BirchPress este cel mai bun plugin premium pentru rezervări de întâlniri WordPress. Vă ajută să creați formulare de rezervare și să le adăugați ușor pe site-ul dvs. WordPress. Cu un formular de rezervare, puteți permite utilizatorilor dvs. să verifice disponibilitatea și rezerva rezervări sau să facă rezervări online.

Dacă sunteți fotograf profesionist, puteți utiliza acest plugin pentru a afișa programul de zi cu zi online, astfel încât clienții dvs. să poată rezerva întâlniri pentru un moment ideal. Formularele de rezervare îți îmbunătățesc șansele de a obține mai multe proiecte plătite.

BirchPress vine cu o mulțime de funcții uimitoare, cum ar fi sincronizarea calendarului cu calendarul Google și posibilitatea de a importa programările, notificări prin e-mail, memento-uri la rezervarea unei întâlniri și opțiuni de a accepta plăți..

9. OptinMonster

optinmonster-wordpress-plugin

OptinMosnter este un instrument de marketing excelent pentru site-uri web de afaceri de orice fel. Este cel mai bun plugin pentru generarea de plumb WordPress pentru a vă ajuta să creșteți mai rapid lista de e-mailuri și să vă stimulați strategiile de marketing prin e-mail. Folosind OptinMonster, puteți crea forme optin de conversie ridicată și le puteți afișa strategic pe site-ul dvs. pentru a colecta mai multe oportunități.

Pluginul vine cu un pachet de șabloane de forme optin frumos proiectate, pe care le puteți utiliza pentru a începe rapid formularele de construire. Puteți configura optine de conversie înaltă, cum ar fi Tehnologia Exit-Intent® și convertiți vizitatorii abandonați în abonați. În plus, vă permite să creați mai multe tipuri de forme, precum ferestrele de tip lightbox, bare plutitoare, covorașe de bun venit pe ecran complet, Retargeting la fața locului, etc.

După ce ați creat o listă de e-mail extinsă, puteți trimite e-mailuri atractive către membrii listei dvs. de e-mail și puteți stimula vânzările de fotografii.

10. Wordfence

wordfence

Pentru orice tip de site web, securitatea este un factor de îngrijorare majoră. Dacă nu vă păstrați site-ul în siguranță împotriva hackerilor și a spam-urilor spam, puteți suferi în orice moment o defalcare a site-ului dvs. sau pierderea datelor importante. Acum, pentru a vă salva de un dezastru cauzat de un atac de securitate, există un plugin: Wordfence.

Wordfence este un puternic plugin de securitate WordPress pentru protecția firewall-ului și scanarea malware. Firewallul identifică și blochează tot traficul rău intenționat și protejează site-ul dvs. de a fi infectat. Scanerul malware verifică fișierele principale, temele și plugin-urile dvs. WordPress, dacă există malware, URL-uri proaste, spam SEO, injecții de cod, etc. și vă avertizează imediat despre orice amenințare dacă detectează.

În plus, are protecție împotriva atacului de forță brută, un filtru anti-spam, blocarea atacatorilor prin IP, nume de gazdă, agent de utilizator sau țară.

De asemenea, consultați ghidul nostru pentru securitatea WordPress.

11. Descărcări digitale ușoare

descărcări digitale ușoare

Easy Digital Downloads este un puternic plugin de comerț electronic pentru WordPress care vă ajută să vindeți produse digitale. Puteți utiliza acest plugin pentru a vinde toate tipurile de produse digitale, cum ar fi imagini, lucrări de artă, cărți electronice și pluginuri WordPress. Acesta vă oferă funcții puternice pentru a vă gestiona cu ușurință magazinul de produse digitale.

Folosind descărcări digitale simple, puteți permite clienților să achiziționeze mai multe descărcări simultan folosind sistemul de coșuri de cumpărături. În plus, puteți să vă setați rata de impozitare, să setați coduri de reducere, să creați o bază de date a clienților dvs. și să urmăriți toate tranzacțiile de plată.

Pluginul este foarte util pentru fotografi, deoarece îi ajută să își vândă fotografiile cu ușurință.

Citeste mai mult:Cele mai bune pluginuri pentru e-commerce WordPress pentru 2020.

12. Cache totală W3

W3 Cache totală

Când este vorba de viteza WordPress, memoria cache este o soluție de vârf. Cache-ul vă poate ajuta să îmbunătățiți viteza de încărcare a paginii și performanța generală a site-ului, precum și SEO. Ca un plugin de memorie în cache, W3 Cache totală oferă un set de funcții puternice pentru a accelera site-ul dvs. de fotografie.

W3 Total Cache este cel mai rapid și mai bun plugin de memorie în cache și performanță WordPress. Pluginul vă ajută să vă îmbunătățiți timpul de încărcare a site-ului dvs. prin memorarea în cache, pe disc sau pe CDN a fiecărui aspect, inclusiv paginile, postările, JavaScript, CSS, feed-urile etc..

În plus, oferă o gestionare transparentă a rețelei de livrare a conținutului (CDN) cu biblioteca media, fișierele cu teme și fișierele principale WordPress pentru a îmbunătăți performanțele serverului. Este un plugin obligatoriu pentru un site de fotografie, deoarece imaginile încetinesc adesea WordPress.

13. Sarcina BJ Lazy

BJ-leneș-încărcare-wordpress-plugin

Configurarea unei încărcări leneșe pentru imagini în WordPress poate ajuta la îmbunătățirea semnificativă a vitezei de încărcare a paginii. Când activați încărcarea leneșă, site-ul dvs. va încărca imagini doar atunci când un utilizator derulează în jos spre imaginea specifică. Astfel, economisește lățimea de bandă și accelerează pagina.

Sarcina BJ Lazy pluginul vă ajută să adăugați o funcție de încărcare leneșă pe site-ul dvs. de fotografie. Înlocuiește toate imaginile postate, miniaturile, imaginile Gravatar și iframele de conținut cu un marcator de locație și se încarcă numai atunci când utilizatorul derulează în jos pentru locația specifică a imaginii. De asemenea, încarcă videoclipuri de pe YouTube, Vimeo, etc.

Din moment ce veți adăuga o mulțime de imagini pe site-ul dvs. de fotografie, acest plugin este un plugin indispensabil pentru o viteză mai bună a site-ului.

14. Activator CDN

CDN-enabler-wordpress-plugin

CDN reprezintă rețeaua de livrare a conținutului. Este o rețea de servere răspândite în întreaga lume care livrează conținut static în cache vizitatorilor site-ului dvs. web din cea mai apropiată locație a serverului CDN. Deoarece CDN servește conținut static de la cel mai apropiat server, site-ul dvs. se încarcă mai repede decât ar fi în mod normal dacă l-ați încărca doar de la gazdă.

Deci, pentru a conecta conținutul site-ului dvs. web cu un furnizor CDN, puteți utiliza pluginul CDN Enabler. Vă ajută să integrați un CDN cu site-ul dvs. WordPress fără efort.

Pluginul este dezvoltat de furnizorul KeyCDN, deci se integrează cu acesta. Dacă utilizați alți furnizori CDN, cum ar fi MaxCDN, Rackspace, Amazon etc., puteți utiliza modulul CDN Total Cache W3.

15. Regenerați miniaturile

-miniaturile-regenera WordPress plugin-

Regenerați miniaturile este un plugin foarte util pentru fotografi. Vă permite să regenerați toate dimensiunile de miniaturi pentru una sau mai multe imagini din media media. Aceasta automatizează procesul de regenerare a miniaturilor pentru încărcările anterioare într-o dimensiune nouă de miniatură.

Acest lucru este util dacă ați modificat dimensiunile unei dimensiuni de miniaturi existente prin setările media. Apoi, utilizând acest plugin, puteți regenera miniaturile vechi în noile dimensiuni și puteți scăpa de problemele „fotografiilor care nu sunt disponibile”. Acest lucru este util atunci când schimbați site-ul dvs. pe o nouă temă care utilizează miniaturi de dimensiuni diferite.

Regenerate Thumbnails simplifică procesul de regenerare a miniaturilor, deci este un plugin cu adevărat util pentru fotografii dinamici care adoră să își modifice designul site-ului.

16. Widget de imagine

image-widget-WordPress-plugin

Dacă doriți să adăugați fotografii pe barele laterale ale site-ului dvs. sau în orice zonă pregătită pentru widget-uri, Widget imagine este pluginul potrivit pentru tine. Image Widget este un simplu plugin WordPress care vă permite să adăugați imagini în zona de bara laterală cu un widget.

Puteți glisa și arunca ușor widgetul în orice bară laterală sau zonă pregătită pentru widget și puteți reordona după dorința dvs. prin glisare și fixare. Apoi, puteți selecta o imagine din biblioteca media WordPress sau să încărcați una de pe computer și să o salvați. Este tot ceea ce trebuie să faci pentru a adăuga o imagine în bara laterală.

Pluginul folosește managerul media native WordPress pentru a adăuga widget-uri de imagine pe site-ul tău.

17. Imsanitate

imsanity-wordpress-plugin

Imsanity este un plugin WordPress gratuit pentru reducerea automată a dimensiunilor imaginii. Puteți configura pluginul cu o lățime maximă, înălțime și calitate pentru încărcarea imaginilor pe site-ul dvs. Deci, atunci când un contribuabil încarcă o imagine mai mare decât dimensiunea definită, o redimensionează automat la dimensiunea configurată și înlocuiește imaginea originală.

În plus, vă permite redimensionarea masivă pentru redimensionarea selectivă a imaginilor încărcate anterior pentru a elibera spațiu pe disc.

Folosind imagini ușoare pe site-ul dvs., puteți salva lățimea de bandă a site-ului dvs. și puteți îmbunătăți în mod semnificativ viteza de încărcare a site-ului dvs. Este un plugin foarte util pentru fotografi.

18. WordPress SEO de Yoast

Yoast SEO

SEO este important pentru toate tipurile de site-uri web pentru a câștiga mai mult trafic organic și clienți fideli. Având în vedere popularitatea din ce în ce mai mare a motoarelor de căutare, este foarte importantă clasarea mai bună în paginile cu rezultatele căutării.

Yoast SEO este cel mai bun plugin SEO WordPress disponibil pe piață. Vă ajută să optimizați site-ul dvs. de fotografie pentru o mai bună clasare în rezultatele căutării. Vă permite să vă optimizați paginile adăugând meta tag-uri, cuvinte cheie focus, sitemap, metadate sociale și multe altele.

Pentru informații detaliate, iată recenzia noastră completă SEO Yoast.

19. Butonul Pin It Pinterest

pinterest-pin-it-buton-wordpress-plugin

Pinterest este una dintre cele mai populare platforme de social media și un loc minunat pentru partajarea fotografiilor. Permițând vizitatorilor site-ului dvs. să vă fixeze imaginile, puteți facilita distribuirea fotografiilor cu o audiență mai largă și puteți conduce traficul social pe site-ul dvs..

Pinterest Pin It Buttton pluginul vă ajută să adăugați Pin-o butoanele de pe imaginile site-ului dvs. web, astfel încât utilizatorii să le poată fixa în panourile de cont Pinterest. Puteți afișa un buton Pin It pe imaginea, în postări și în pagini.

Puteți personaliza setările butonului Pin It după cum doriți din tabloul de bord WordPress. Pluginul este foarte util pentru fotografi, deoarece ajută la conectarea fotografiilor site-ului dvs. cu un public mai mare folosind Pinterest.

Nu ratați acest ghid despre cum să creați un cadou de succes pe site-ul dvs. de fotografie pentru a vă spori adepții.

Asta e tot. Sperăm că acest ghid v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri WordPress pentru fotografi. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră cu cele mai bune pluginuri de sondaj WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map