25 trebuie să aveți plugin-uri WordPress pentru site-urile de afaceri (expert Pick)

trebuie să aibă pluginuri wordpress pentru site-urile web de afaceri


Doriți să adăugați plugin-uri WordPress potrivite în setul dvs. de instrumente? Este nevoie de mult timp și efort pentru a găsi o listă de plugin-uri WordPress care trebuie să aibă site-ul dvs. de afaceri.

Am examinat deja cele mai populare și trebuie să avem plugin-uri WordPress pentru site-uri web în orice nișă. În acest articol, vă vom arăta pluginurile WordPress obligatorii pentru site-urile web de afaceri, în special.

1. WPForms

WPForms

Formularele de contact sunt esențiale pentru un site web WordPress de afaceri. Acestea vă permit să vă conectați cu utilizatorii site-ului dvs. web, să primiți mesajele lor, feedback, întrebări și multe altele.

Utilizarea WPForms este cel mai bun mod de a crea formulare de contact pe site-ul dvs..

WPForms dispune de un puternic constructor de formulare drag and drop care vă permite să creați cu ușurință formulare WordPress pe site-ul dvs. web. Pluginul vă permite să creați orice tip de formulare, inclusiv formulare de sondaj, formulare de donație, formulare de abonare prin e-mail, formulare de comandă etc. În plus, are un pachet de șabloane de formular pre-proiectate pentru a vă permite să construiți rapid formulare profesionale.

Ați dori, de asemenea, să consultați comparațiile dintre,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms vs FormStack

Citiți recenzia completă a WPForms.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Este important să cunoașteți modul în care oamenii găsesc și folosesc site-ul dvs. de afaceri pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri. Google Analytics este, fără îndoială, cel mai bun și cel mai de încredere serviciu pentru a strânge date despre audiența dvs. și performanța generală a site-ului dvs. web.

Cu MonsterInsights, cel mai bun plugin Google Analytics, puteți conecta cu ușurință site-ul dvs. de afaceri cu Google Analytics.

Pluginul MonsterInsights vă permite să conectați site-ul dvs. web cu Google Analytics ușor în doar câteva minute. Vă permite să vedeți informații utile despre utilizatorii dvs. într-un mod cu totul nou. Acesta vă oferă rapoarte cuprinzătoare despre interacțiunile utilizatorilor, inclusiv tranzacțiile de comerț electronic, trimiterile de formulare, etc. Puteți urmări tot ceea ce include oamenii pe care fac clic, pe ce produse cumpără, cine conduce cele mai multe vânzări și, astfel, puteți crea strategii informate și crește-ți mai repede afacerea.

Citiți recenzia completă a MonsterInsights.

3. OptinMonster

OptinMonster

Construirea unei liste de email este esențială pentru creșterea unei afaceri online de succes.

Cu un instrument de generare de plumb precum OptinMonster, puteți transforma site-ul dvs. de afaceri într-o mașină generatoare de plumb. Te ajută să creezi și să afișezi formulare optin frumoase pe site-ul tău WordPress și să adaugi mai mulți abonați la lista ta.

Legate de: Cum să crești lista de email FAST.

OptinMonster vine cu o gamă largă de șabloane pre-construite uimitoare pentru a începe să creeze forme optin în cel mai scurt timp. Dispune de direcționare avansată la nivel de pagină, reguli de afișare personalizate, testare A / B și multe altele pentru a crea optini eficiente. Cu revoluționarul său tehnologie de intenție de ieșire, puteți transforma chiar și vizitatorii abandonați în clienți.

Citiți recenzia completă OptinMonster.

4. Seful SEO

Yoast SEO

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este crucială pentru a conduce traficul direcționat din motoarele de căutare. Yoast SEO este cel mai bun plugin WordPress SEO existent.

Yoast SEO vă obligă să alegeți un cuvânt cheie focus atunci când publicați conținut și vă asigurați că îl utilizați corespunzător pe pagina respectivă. În acest fel, vă puteți asigura că vă concentrați pe cuvintele cheie potrivite care vă trimit vizitatori care pot fi convertiți în clienți.

De asemenea, verificați: Cele mai bune pluginuri WordPress WordPress pentru a stimula traficul de site-uri

De asemenea, vine cu un fragment SEO pentru a-ți optimiza paginile și setările pentru a face ca întregul site să fie prietenos cu SEO. Mai mult, dispune de sitemap-uri XML, pesmet, control roboți, cuvinte cheie focus multiple, conectare internă automată și multe altele.

Citiți recenzia completă SEO Yoast.

5. Contact constant

Contact constant

Constant Contact este unul dintre cele mai bune servicii de e-mail marketing disponibile astăzi. Vă ajută să creați și să trimiteți e-mailuri extrem de eficiente către abonați și să generați mai multe conversii. Funcționează bine cu plugin-uri de generare de plumb precum OptinMonster și WPforms.

Constant Contact oferă un pachet de șabloane de e-mailuri frumos proiectate pentru a începe campania dvs. de marketing prin e-mail. Puteți personaliza în continuare șabloanele și puteți crea e-mailuri chiar mai frumoase.

Suportul oferit de echipa Constant Contact este impresionant. Puteți obține suport 24/7 prin chat live, e-mail și forumuri. De asemenea, consultați aceste alternative de contact constant pentru mai multe opțiuni.

6. BackupBuddy

Examinare completă BackupBuddy

Este esențial pentru dvs. să faceți copii de siguranță în fișierele și bazele de date WordPress. O copie de rezervă te scutește de la pierderea întregii tale baze de date și a fișierelor din cauza erorii hardware, atacurilor DDoS, furtului de date etc..

BackupBuddy este cel mai bun plugin de backup pentru WordPress, deoarece vă permite să configurați cu ușurință copii de rezervă complete, să programați backup-uri automate, să stocați backup-urile pe Cloud, să restaurați și să migrați site-urile web. În plus, vă permite să efectuați scanări rapide de malware și să evitați probleme de securitate pe site-ul dvs..

Citiți recenzia completă BackupBuddy.

7. Cache totală W3

W3 Cache totală

Viteza este un alt aspect esențial care are nevoie de atenția ta. Aproape jumătate din vizitatorii site-ului dvs. web se așteaptă ca site-ul dvs. să se încarce în 2 secunde sau mai puțin. Și mai rău, cei mai mulți vor abandona site-ul dvs. dacă nu reușesc să se încarce în 3 secunde.

Utilizarea unui plugin cache este una dintre cele mai bune metode de a accelera site-ul. Un plugin pentru cache îmbunătățește performanța WordPress prin generarea de fișiere statice de pe site-ul dvs. WordPress dinamic.

W3 Total Cache este cel mai popular și cel mai bun plugin de memorie în cache WordPress. De asemenea, se integrează cu rețelele de livrare de conținut (CDN) și îmbunătățește viteza site-ului.

Citiți recenzia completă a memoriei cache totală W3.

8. Sucuri

Sucuri

Sucuri Inc este o companie de renume, recunoscută la nivel mondial, care oferă software și servicii de securitate a site-urilor pentru întreprinderile de toate dimensiunile din întreaga lume.

Sucuri vă protejează de hack-urile site-ului și atacurile DDoS cu măsurile sale de securitate robuste. Acesta monitorizează site-ul dvs. pentru amenințările de securitate tot timpul, vă notifică cu alerte de securitate și elimină programele malware.

Firewall-ul site-ului Sucuri este un proxy invers care îți filtrează tot traficul prin unul dintre diferitele puncte de prezență (POP) din întreaga lume.

Citiți recenzia completă Sucuri.

9. MemberPress

MemberPress este un plugin complet pentru aderare la WordPress, care include pachetele cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a crea un site puternic de apartenență. Cu MemberPress, puteți restricționa accesul la anumite pagini, postări, tipuri de postări personalizate sau orice fișiere existente de la vizitatorii dvs. obișnuiți.

Plug-ul MemberPress vă permite să creați mai multe niveluri de membru în doar câteva secunde. Are opțiuni avansate de blocare a conținutului, astfel încât să puteți bloca ușor conținutul oriunde.

10. Erou CSS

CSSHero

Designul site-ului dvs. web este unul dintre lucrurile importante pe care trebuie să le luați în considerare atunci când creați o prezență online pentru afacerea dvs. Dacă nu sunteți un designer expert, atunci personalizarea propriei teme WordPress va fi imposibilă. Acolo vine CSS Hero.

CSS Hero este un plugin WordPress premium care vă permite să reglați CSS-ul oricărei teme WordPress, direct din frontend, folosind o previzualizare live.

Vă permite să reveniți cu ușurință la orice modificări pe care le-ați făcut și să le anulați. De asemenea, puteți naviga între diferite state pentru a vedea care vă place mai bine și apoi activați-o. Oferă un control complet asupra tipografiei site-ului web, gestionarea culorilor și multe altele.

Citiți recenzia completă a CSS Hero.

11. LiveChat

LiveChat Inc

LiveChat Inc este cel mai bun instrument de chat live care vă permite să adăugați cu ușurință o casetă de chat pe site-ul dvs. de afaceri. Adăugând o casetă de chat live, puteți lua legătura cu vizitatorii site-ului dvs. în timp real.

Vă ajută să oferiți răspunsuri instantanee la întrebările pertinente ale vizitatorilor dvs. care îi împiedică să întreprindă acțiunile dorite, cum ar fi cumpărarea produselor. De asemenea, oferă rapoarte complete despre modul în care este implicată caseta de chat pe site-ul dvs., astfel încât să găsiți o destinație de plasare optimă pentru căsuța de chat.

12. Introduceți anteturi și subsoluri

Introduceți antetul și subsolul

Căutați un plugin simplu care vă ajută să introduceți cod în anteturi și subsoluri? Cu pluginul Insert Headers and Footers, puteți introduce cu ușurință codul, cum ar fi urmărirea Google Analytics, verificarea meta, CSS personalizată etc. în antetul sau subsolul site-ului dvs..

Fără plugin, ar trebui să editați manual fișierele cu tema header.php și footer.php. Utilizând pluginul, vă puteți păstra codul de urmărire chiar și după ce schimbați tema WordPress.

Citiți recenzia completă Introduceți anteturi și subsoluri.

13. Galeria Envira

Galeria Envira

O galerie de imagini receptive poate fi o altă caracteristică pe care o puteți dori pe site-ul companiei dvs., deoarece vă ajută să vă prezentați frumos portofoliul online.

Pentru a adăuga și afișa o galerie de imagini pe site-ul dvs. WordPress, puteți utiliza pluginul Envira Gallery. Este cel mai bun plugin de galerie WordPress disponibil.

Pluginul Envira Gallery oferă un constructor de drag and drop simplu și intuitiv pentru crearea de galerii de imagini. În plus, puteți crea albume, deschide imagini în ferestrele de tip lightbox și le puteți afișa oriunde pe site-ul dvs..

Citiți recenzia completă a galeriei Envira.

14. ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates

Marketingul afiliat este unul dintre cele mai bune moduri de a face bani online. Cu marketingul afiliat, alegeți produsele care vă plac, promovați-le online și câștigați comisioane atunci când cineva achiziționează produsele prin linkurile dvs. de recomandare..

ThirstyAffiliates este un plugin obligatoriu pentru WordPress dacă promovați produse de afiliere pe site-ul dvs..

ThirstyAffiliates oferă o interfață simplă și prietenoasă pentru începători pentru a adăuga linkuri de afiliere pe tabloul de bord WordPress. Pluginul vă permite să adăugați link-urile de afiliere lungi și complexe, în URL-uri scurte și frumoase.

Citiți recenzia completă de ThirstyAffiliates.

15. LearnDash

LearnDash

Dacă doriți să construiți un site web care vă permite să vindeți cursuri online pentru a câștiga bani, atunci poate doriți să aruncați o privire la unele dintre cele mai bune pluginuri LMS.

Cu un plugin LMS WordPress, puteți crea o experiență de învățare imersivă pentru elevii dvs. prin diferite metode de gamificare, mai degrabă decât să-i convingeți să își asume un membru și să înceapă să învețe.

Cu toate că există mai multe plugin-uri LMS pentru WordPress, vă recomandăm LearnDash să vândă cursuri online. LearnDash vă permite să creați și să vindeți membri, abonamente la cursuri, licențe de curs etc..

Este un plugin prietenos pentru începători care vă permite să configurați un site web de învățare online fără abilități de codare.

16. Conturi partajate

Plugin pentru conturi partajate

Integrarea social media este o caracteristică esențială pentru un site web de afaceri. Social media are un număr foarte mare de utilizatori de internet și creșterea constantă a numărului de utilizatori. Pentru a ajunge la acest public larg de social media, trebuie să aveți integrare socială pe site-ul dvs. web.

Contele partajate este unul dintre cele mai bune pluginuri care vă ajută să integrați platformele de socializare pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul vă permite să adăugați partajarea socială și afișarea numărului de partajări pe paginile și postările dvs. WordPress. Utilizează API-ul SharedCount.com pentru a afișa numărul de acțiuni.

Pluginul acceptă toate marile rețele de socializare, inclusiv Facebook, Twitter, LinkedIn, Stumbleupon și multe altele.

17. Soliloc

Obțineți Soliloquy acum

Glisoarele sunt utilizate în mod obișnuit pe majoritatea site-urilor web de afaceri pentru a prezenta imagini și mesaje importante. Dacă nu ar fi eficiente în a face o impresie, webmasterii nu le vor folosi atât de des.

Dacă doriți să creați glisoare responsive pe site-ul dvs. de afaceri, Soliloquy este instrumentul potrivit pentru dvs. Vă permite să creați glisoare uimitoare pentru site-ul dvs. de afaceri ușor și rapid.

Spre deosebire de alte plug-uri glisante de pe piață, pluginul Soliloquy nu are caracteristici umflate și opțiuni complexe. Are constructori ușor de utilizat de drag and drop pentru a crea glisiere. În plus, are un pachet de șabloane pre-construite pentru a vă personaliza glisierele WordPress.

Citiți recenzia completă Soliloquy.

18. AdSanity

adsanity-wordpress-plugin

Publicitatea este una dintre cele mai bune metode de a câștiga bani cu site-ul dvs. de afaceri. Pentru generarea de bani cu site-ul dvs. cu anunțuri, puteți utiliza fie o rețea terță parte precum Google AdSense sau puteți vinde reclame directe.

Indiferent de anunțurile pe care le utilizați pentru a genera monetizarea site-ului dvs., veți avea nevoie de un plugin de gestionare a anunțurilor, cum ar fi AdSanity.

AdSanity este un plugin complet pentru gestionarea anunțurilor pentru WordPress care vă permite să plasați anunțurile și să le gestionați cu ușurință pe site-ul dvs. de afaceri. Vă permite să vedeți statistici despre vizualizări și clicuri de acces la anunțurile dvs. Pluginul are mai multe widget-uri pentru a vă facilita gestionarea anunțurilor.

Citiți recenzia completă AdSanity.

19. WooCommerce

WooCommerce

Doriți să integrați un magazin de comerț electronic în site-ul companiei dvs.? Indiferent dacă doriți să vindeți produse digitale sau fizice pe site-ul dvs., vă recomandăm să utilizați WooCommerce. Este pluginul oficial de comerț electronic pentru WordPress.

Puteți descărca gratuit pluginul principal. Cu toate acestea, puteți găsi tone de extensii premium pentru adăugarea funcționalităților îmbunătățite pe site-ul dvs..

Nu ratați să verificați selecția noastră de experți din cel mai bun plugin de acordare WordPress.

Citiți recenzia completă WooCommerce.

20. Presă de masă

Tabelele sunt utilizate în scopuri diferite pe site-urile web de afaceri. Puteți afișa comparații de produse, planuri și prețuri, caracteristici ale produselor și multe altele pe tabele. Puteți prezenta cantități complexe, uriașe de informații în mod cuprinzător, folosind tabele.

Deci, cum creezi tabele? Ei bine, utilizarea codurilor pentru crearea tabelelor poate fi obositoare, mai ales dacă nu ești codificator. În schimb, puteți utiliza un plugin de genul TablePress.

TablePress vă permite să creați tabele frumoase ușor, fără să scrieți niciun cod. Mai presus de toate, vă economisește timp, deoarece oferă o platformă simplă pentru construirea de mese.

Citiți recenzia completă TablePress.

21. BirchPress

birchpress

Dacă aveți o afacere referitoare la servicii, este posibil să solicitați o funcție de rezervare online pe site-ul dvs. web. Cu un formular de rezervare online, puteți permite utilizatorilor site-ului dvs. web să rezerveze programări pentru serviciile dvs. online. Această caracteristică face ca afacerea dvs. să fie mai ușoară pentru utilizator.

Vă recomandăm pluginul BirchPress pentru adăugarea formularelor de întâlnire pe site-ul dvs. WordPress.

Legate de: Cele mai bune servicii de telefonie pentru afaceri pentru WordPress (Perfect pentru site-uri mari sau mici)

BirchPress este cel mai bun plugin de rezervare WordPress de pe piață. Vă permite să creați formulare de rezervare, să programați rezervarea și să acceptați plățile online. Are o interfață simplă de construire a formelor, astfel încât oricine poate utiliza acest plugin cu ușurință.

22. SeedProd În curând Pagina

SeedProd

Doriți să configurați o pagină în curând pe site-ul companiei dvs.? Cu o pagină în curând, puteți informa oamenii că site-ul dvs. web va fi în curând live.

Pluginul SeedProd Coming Soon Page este instrumentul dvs. final pentru crearea modului de întreținere și a paginilor în curând.

Pluginul dispune de un contor de contorizare, de partajare socială, de urmărire a recomandărilor și multe altele. Este un plugin care răspunde pe deplin și este prietenos pentru începători.

De asemenea, consultați expertii noștri cu privire la pluginurile WordPress care vor veni în curând.

23. SMP Mail WP

WP Mail SMTP

Dacă aveți probleme de livrare cu site-ul dvs. WordPress, atunci acesta este instrumentul pentru dvs.. WP Mail SMTP este un plugin WordPress utilizat pe scară largă, care rezolvă problemele de livrare a e-mailului prin configurarea funcției PHP wp_mail () pentru a utiliza un furnizor SMTP adecvat.

WP Mail SMTP este condus de aceiași oameni din spatele pluginului pentru formularele de contact cele mai prietenoase pentru începători, WPForms. Cu WP Mail SMTP, puteți rezolva cu ușurință problemele de livrabilitate și puteți începe să trimiteți e-mailuri prin intermediul contului dvs. Gmail.

Citiți recenzia completă de SMP Mail WP Mail.

24. Securitatea iThemes

Securitatea iThemes

Dacă sunteți în căutarea unui plugin de securitate all-in-one pentru WordPress, atunci iThemes Security este cel în care vă puteți încrede. Creat de experți în securitate WordPress, plugin-ul iThemes Security oferă un strat suplimentar de protecție pentru site-urile dvs. WordPress.

Pluginul previne hack-urile WordPress, încălcările de securitate, malware și multe altele pentru a vă păstra site-ul în siguranță și în siguranță. Prezintă detectarea modificărilor fișierelor, detectarea 404, ascunde autentificarea și administrarea, blochează utilizatorii proaste, aplicarea puternică a parolelor etc. Pluginul vă trimite notificări prin e-mail atunci când au loc acțiuni importante de securitate..

Citiți recenzia completă de securitate iThemes.

25. Google Maps Builder

harti-constructor-pro-plugin

Dacă aveți o adresă de afaceri fizică, atunci poate doriți să împărtășiți locația dvs. cu publicul țintă. Împărtășind locația dvs., puteți ușura pentru clienții dvs. să-și găsească afacerea.

Pentru a adăuga hărți Google pe site-ul dvs. web, puteți utiliza pluginul Google Maps Builder.

Pluginul vă permite să creați mai multe hărți cu markeri de locații multiple pe fiecare hartă. Puteți crea titluri și descrieri pentru fiecare marker de locație și, de asemenea, puteți personaliza aspectul markerului folosind culori, litere și icoane diferite.

Citiți recenzia completă a Google Maps Builder.

De asemenea, consultați articolul nostru despre cele mai bune cărți WordPress, inclusiv cărțile de pe site-urile WordPress pentru afaceri.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți unele dintre cele mai bune pluginuri WordPress pentru site-ul dvs. de afaceri. Dacă sunteți nou la WordPress, poate doriți să aflați cum să faceți un site WordPress și cum să instalați un plugin WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map