6 cele mai bune plugin-uri de e-commerce WordPress comparativ (2020)

cele mai bune plugin-uri de comerț electronic wordpress


Doriți să creați un magazin de comerț electronic pe site-ul dvs. web? Nu sunteți sigur cu ce plugin de eCommerce WordPress ar trebui să mergeți? Nu esti singur.

În acest articol, vom compara cele mai bune pluginuri de comerț electronic WordPress de pe piață.

WordPress eCommerce – Cum să alegeți pluginul potrivit

Întrucât industria de comerț electronic este în plină expansiune, veți găsi zeci de pluginuri diferite de comerț electronic care vă permit să adăugați cu ușurință o prezentare pe site-ul dvs. WordPress.

Alegerea pluginului de comerț electronic corect pentru nevoile dvs. este esențială pentru afacerea dvs., deoarece este greu să te retragi din decizia inițială, dacă se dovedește a fi o potrivire slabă.

De fapt, peste 60% dintre proprietarii de site-uri de comerț electronic de dimensiuni medii și mari susțin că ar fi trebuit să efectueze o mai bună diligență pe platforma pe care au ales-o pentru magazinele lor.

Avem și o listă cu cele mai bune plugin-uri WordPress pe care trebuie să le utilizați.

Să aruncăm o privire la câțiva factori pe care trebuie să îi luați în considerare pentru alegerea pluginului de comerț electronic corect WordPress.

1. Ușor de utilizat:

Indiferent dacă doriți să adăugați un produs, să creați un cupon sau să faceți orice altă sarcină, o interfață ușor de utilizat face ușor și simplu. În acest fel, nu trebuie să pierdeți timp în tabloul de bord WordPress pentru a afla cum să o faceți.

2. Suport:

Înainte de a alege o platformă de comerț electronic, va trebui să verificați dacă pluginul a fost actualizat și întreținut constant.

3. Alegeri suplimentare:

Este în interesul dvs. să alegeți un plugin de comerț electronic care are o selecție largă de suplimente / pluginuri acceptate.

4. Costuri generale:

WordPress este atât de flexibil încât vă permite să integrați o platformă de comerț electronic găzduit pe site-ul dvs. WordPress.

O platformă găzduită ar putea fi o alegere bună pentru dvs. dacă nu doriți să cheltuiți resurse pentru optimizarea magazinului dvs. de comerț electronic WordPress. Cu alte cuvinte, o platformă găzduită poate ajuta la reducerea costurilor aeriene în linie.

7 cele mai bune pluginuri de comerț electronic pentru WordPress

 1. WooCommerce – Cel mai bun plugin de comerț electronic WordPress
 2. BigCommerce – Cea mai bună platformă de comerț electronic găzduit
 3. Descărcări digitale ușoare – Cel mai bun plugin de comerț electronic digital
 4. Shopify – Cea mai ușoară platformă de comerț electronic găzduit
 5. MemberPress – Cel mai bun plugin de comerț electronic bazat pe abonament
 6. WP eCommerce – Pluginul eCommerce Original pentru WordPress
 7. Jigoshop eCommerce – Încă un alt plugin gratuit de comerț electronic

1. WooCommerce

woocommerce

WooCommerce este cea mai populară platformă de comerț electronic pentru WordPress. Este cea mai cuprinzătoare soluție care vă permite să vindeți produse digitale și fizice pe site-ul dvs. WordPress.

Cu sute de extensii gratuite și plătite, WooCommerce vă face super-ușor să vă construiți și să vă îmbunătățiți magazinul, astfel încât să puteți începe să vindeți produse în doar câteva minute. Dacă doriți un magazin online personalizat, atunci puteți angaja dezvoltatori WooCommerce datorită comunității mari.

WooCommerce vine în pachet cu PayPal (pentru acceptarea plăților cu cardul de credit și contul PayPal), BACS și numerar la livrare pentru acceptarea plăților. Pentru mai multe gateway-uri de plată, puteți instala suplimente la magazinul dvs. WooCommerce.

De asemenea, verificați: Cele mai bune pluginuri PayPal WordPress

WooCommerce oferă, de asemenea, o documentație ușor de urmărit, care te parcurge prin diferite aspecte pentru a crea un magazin online. Solicitările de asistență sunt gestionate pe forumurile oficiale, așa că dacă ai nevoie de asistență, te-au primit.

Începeți cu WooCommerce astăzi.

2. BigCommerce

bigcommerce

BigCommerce este o altă platformă de eCommerce găzduită de cloud pentru a-ți pune în funcțiune magazinul online și să funcționeze rapid. BigCommerce este cel mai potrivit pentru magazinele online mici și mijlocii.

Spre deosebire de Shopify, BigCommerce este un constructor de magazine online bogat în funcții, fără suplimente costisitoare sau comisioane de tranzacție. BigCommerce este, de asemenea, livrat cu o mulțime de șabloane responsabile de comerț electronic din care să alegeți. A avea o mulțime de opțiuni din care să alegeți este frumos, desigur, dar poate fi copleșitor dacă căutați ceva mai eficient.

În plus, BigCommerce a inclus instrumente de reducere și reducere, care vă permit să oferiți promoții fără probleme pentru a conduce mai multe vânzări.

Puteți chiar integra BigCommerce în site-ul dvs. WordPress. În acest fel vă puteți gestiona conținutul cu WordPress și magazinul de comerț electronic cu contul dvs. Bigcommerce. Avantajul este că puteți descărca cererile de comerț electronic către BigCommerce și eliberați resursele serverului site-ului dvs. WordPress. De asemenea, doriți să consultați această comparație între BigCommerce și WooCommerce.

Începeți cu BigCommerce astăzi.

3. Descărcări digitale ușoare

descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale ușoare este cea mai bună modalitate de a vinde produse digitale cu WordPress. A fost construit ca un plugin ușor care vine cu toate caracteristicile esențiale de care va trebui să vindeți produse digitale fără probleme. Puteți găsi, de asemenea, zeci de extensii care îmbunătățesc funcționalitățile din magazinul dvs. și o pot personaliza pentru conținutul inimii voastre.

Deși WooCommerce vă permite, de asemenea, să vindeți produse digitale din magazinul dvs., dezavantajul este că vine la pachet cu multe funcții de care nu veți avea niciodată nevoie pentru a rula un magazin exclusiv de bunuri digitale (cum ar fi opțiunile de transport).

Este ușor să te împiedici de interfața de utilizator umflată a WooCommerce dacă nu intenționezi să vinzi bunuri fizice din magazinul tău. Pe de altă parte, EDD este construit pentru vânzarea de produse digitale special. Acest lucru face foarte ușor să vă enumerați produsele și să începeți să vindeți rapid și ușor în magazin.

Începeți cu Descărcări digitale ușoare astăzi.

4. Shopify

Shopify

Shopify este una dintre cele mai bune platforme găzduite de cloud care vă permite să începeți cu ușurință vânzarea online. Puteți vinde produsele Shopify pe orice site web, inclusiv pe site-ul dvs. WordPress, dar o integrare nativă nu este disponibilă.

Deoarece WordPress are deja multe pluginuri de comerț electronic, s-ar putea să vă întrebați de ce ar trebui să luați în considerare Shopify. Există, de fapt, mai multe motive pentru care alimentarea magazinului online cu Shopify va fi benefică pentru afacerea dvs. online:

Noțiuni introductive cu Shopify este mai ușor în comparație cu utilizarea pluginurilor eCommerce native WordPress. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pentru un cont la Shopify și să vă puneți la dispoziție magazinul de comerț electronic. Deoarece este o soluție găzduită de cloud, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la actualizarea serverului dvs. din cauza întreruperilor din trafic pe măsură ce afacerea dvs. de comerț electronic crește.

Nu ești încă convins? Consultați lista noastră completă de alternative și concurenți Shopify.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la viteza site-ului, securitatea sau alte aspecte tehnice, deoarece Shopify are grijă de toate pentru dvs..

De asemenea, Shopify vine cu numeroase teme atractive din care să alegeți, astfel încât să puteți schimba aspectul magazinului dvs. pentru a-i oferi acea atingere personală pe care o doriți.

Citiți recenzia noastră completă Shopify.

Începeți cu Shopify astăzi.

5. MemberPress

memberpress

MemberPress vă permite să vindeți produse și servicii digitale bazate pe abonamente pe site-ul dvs. web. Este de fapt un plugin complet al site-ului WordPress, care vă permite, de asemenea, să începeți să vă încărcați utilizatorii pentru a vă accesa bunurile digitale.

Economia bazată pe abonamente devine rapid o normă în industria comerțului electronic. Este una dintre cele mai bune metode de a genera venituri recurente din magazinul digital online.

MemberPress vă permite, de asemenea, să integrați site-ul dvs. web cu WooCommerce, astfel încât să puteți îmbunătăți cu ușurință funcțiile magazinului dvs. online. Cu MemberPress, vă puteți gestiona membrii prin acordarea și revocarea accesului la bunurile digitale. Astfel veți obține mai mult control asupra inventarului.

MemberPress acceptă o mulțime de gateway-uri de plată precum PayPal, Stripe și Authorize.net. Pe lângă vânzarea de bunuri într-o economie de model de abonament, vă permite să creați forumuri și comunități sociale pe magazinul dvs. online cu extensiile necesare.

Începeți cu MemberPress azi.

6. Comerț electronic WP

WP eCommerce

WP eCommerce este cel mai vechi plugin de eCommerce WordPress, dar nu este la fel de popular ca WooCommerce.

WP eCommerce vine cu o mulțime de funcții din cutie care vă permit să creați un magazin online frumos de la început. Oferă integrare cu tone de diferite gateway-uri de plată.

Dezavantajul principal este că este adesea raportat ca buggy, ceea ce îi face pe oameni să-și schimbe platforma către WooCommerce sau alte soluții de eCommerce în linie. Un alt dezavantaj este că nu puteți găsi cât mai multe extensii în comparație cu WooCommerce sau Shopify.

Începeți cu WP eCommerce astăzi.

Care este cel mai bun plugin de comerț electronic pentru WordPress?

Alegerea celui mai bun plugin de comerț electronic e complicat și totul depinde de nevoile personale.

Strict din punct de vedere WordPress, WooCommerce este cel mai bun plugin de comerț electronic WordPress dacă doriți să vindeți produse fizice pe site-ul dvs. web. Integrarea unui magazin WooCommerce cu site-ul dvs. WordPress existent este mai ușoară decât orice soluție cloud-hosting.

Cu toate acestea, Shopify este mai ușor de început și este complet complicat din punct de vedere al scalabilității și al securității. De asemenea, oferă asistență 24/7, ceea ce le face mai fiabile decât un plugin nativ de comerț electronic, cum ar fi WooCommerce. Dar puteți citi întotdeauna comparația noastră în profunzime dintre WooCommerce și Shopify pentru a fi sigur că faceți alegerea corectă.

Legate de: 6 cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivendor.

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să alegeți cele mai bune pluginuri de comerț electronic pentru nevoile dvs. Pentru a afla cele mai bune servicii de găzduire eCommerce, vizitați recenzia expertilor noștri asupra companiilor de hosting eCommerce de top și verificați și lista noastră să vă angajați în direct cu clienții.

Dacă doriți să câștigați bani promovând produse prin marketing afiliat, consultați cele mai bune pluginuri de marketing afiliat WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map